dobar streaming ezana!rooky wrote:ako je ovo istina, e molim te cime se Hodze zamarju ne mogu da vjerujemdzeno123 wrote:Oplako sam.sinkaspud wrote:U dzamiji na Grbavici 2 danas hodza govorio da ljudi ne prelaze na Telemach
HS kablovska
Moderator: anex
-
Cibra
#2201 Re: HS kablovska
-
Dady
#2202 Re: HS kablovska
Nazalost zivimo u takvoj drzavi. I ovo postaje kao predizborni cirkus, jer je igranje na nacionalnu kartu jedino sto im je preostalo, kada nemaju drugih aduta.ultima_palabra wrote:Nek naprave plakate: Enes Hajdarević - NAŠDady wrote:Pa nemoj tako ipak tamo ima i srba. U pravu je Eneszonbirile wrote:pa čita li iko post iznad??
Sta to oni imaju sto Enes nema. Tamo neke ko fol skole pozavrsavali Yale i nikakvih jos cudnih imena. A Enes ti je sve to u zanatu prosao razvodeci kablovsku po Austiji.
Vidi im samo faca (nijedne prave kockaste) i sranja od stranice
http://www.mideuropa.com/the-team.aspx
A pogledaj ove ljepote od stranice i to nase domace
http://www.eneshajdarevic.ba
Daleko da Telemach-u cvatu ruze u Sarajevu. Kupio je tri "Enesa" i tek sada zna u kakvim je govnima sto se tice infrastrukture. I kod njih jos uvijek skripi na sve strane i treba vremena da se to poslozi.
Naravno da ce zbog konkurencije najvise profitirati korisnici.
-
StupskaBitanga
#2203 Re: HS kablovska
Al onaj prilog na TVSA najjači
Hema mirkofon(televizije HS)
Simonida novinarka i rečenica na kraju građani najviše ispaštaju
ako je konkurencija loša za građane e onda ću se momentalno roknuti
majko draga ko može biti novinar
svašta
ako je konkurencija loša za građane e onda ću se momentalno roknuti
majko draga ko može biti novinar
svašta
- shlauf
#2204 Re: HS kablovska
Trebao bi Cerić da se oglasi sa kakvom hudbom u korist Enesa pa neka se kasnije rastale.
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeee
-
StupskaBitanga
#2205 Re: HS kablovska
25000KM je dao za džamiju u Goraždushlauf wrote:Trebao bi Cerić da se oglasi sa kakvom hudbom u korist Enesa pa neka se kasnije rastale.
Tamo ljudi idu naše pare od pretplate
-
domaci.ba
#2206 Re: HS kablovska
Mozda ce pred slj. izbore iskoristiti da nam poruci da vjerujemo u Boga,bolju buducnost i da smo nasi na nasemshlauf wrote:Trebao bi Cerić da se oglasi sa kakvom hudbom u korist Enesa pa neka se kasnije rastale.
- shlauf
#2207 Re: HS kablovska
A možda i kakva Fetva (فتوى) da se objavi.
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
angy
#2208 Re: HS kablovska
Zna li neko valja li ona fiksna telefonija od MH company (to je valjda sve u sklopu HS-a) ne nadjoh nista o tome, pa ako neko zna,... bila bih zahvalna
vidjoh na info kanalu hs-a da nude neki quadro paket: analogne kanale, digitalne, internet flat i fiknu telefoniju ( 240 minuta besplatnih razgovora na fiksne ) sve za 39,90 KM, a moj full paket iznosi toliko vec samo ako bih uzela ovaj quadro paket bila bi malo sporija brzina interneta al bi opet bio flat
- Baron_Samedi
#2209 Re: HS kablovska
Nista me ne cudi. Svrha te parazitske tv je uhljebljivanje nesposobnih, a podobnih. Koliko znam, onaj direktor Zlatar je dosao na celo te Javne institucije, nakon sto je potjeran zbog miniranja Alijinog mezara.StupskaBitanga wrote:Al onaj prilog na TVSA najjači
Znaci, umjesto da zavrsi degradiran ili u cuzi, on je unaprjedjen. Samo u BiH! Nesto slicno su uradili sa Munibom. (koji je umjesto sekretara, nakon presude, brze-bolje unaprjedjen na jos vecu poziciju)
Monthy Payton's flying circus...
-
StupskaBitanga
#2210 Re: HS kablovska
Samo u bratskom Avazu konkurencija se tretira kao ispaštanje građana

-
fluidni
#2211 Re: HS kablovska
sinkaspud wrote:U dzamiji na Grbavici 2 danas hodza govorio da ljudi ne prelaze na Telemach
- Baron_Samedi
#2212 Re: HS kablovska
Pa Enes je clan SBB-a. Nije valjda neko pomislio da Fahru zanima interes naroda, po bilo kom osnovu?StupskaBitanga wrote:Samo u bratskom Avazu konkurencija se tretira kao ispaštanje građana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Scepo ce protezirat crnog djavla, ako mu platis. Miskovicev pijun i HDZ-ovac.
-
zonbirile
#2213 Re: HS kablovska
danas smradovi iz HS postavljaju kamere pred ulaze.Kasno Hajdare,svi prešli na Telemach.Koji jad,koja mizerija od firme,govna.
- perfect_guy
#2214 Re: HS kablovska
danas čitam njihov letak i ne mogu da vjerujem šta pišu, kao zašto nasjesti na propagandu Telemacha kao srbijanske firme, umjesto što možemo koristitit HS kao bh firmu, ili "naš" BH Telecom. I pored toga, za ovo sa Sportklubom HS je "žrtva" jer vlasnici telemacha i Sportkluba imaju nekakve veze
- KPNCTNJAH
#2215 Re: HS kablovska
Citao sam danas ono, cudi me da nisu ubacili i neku sliku iz rata uz ove letke... kod mene su prije nekoliko dana dolazili ovi iz Telemacha, ali izgleda da nema dovoljno zainteresovanih u mojoj zgradi
sto se tice HS-a eto ubacili su dva FOX-a u osnovni paket, ali moraju jos puno toga uraditi da nadoknade gubitak SK-a
- perfect_guy
#2216 Re: HS kablovska
nemoj tako, nije do njih što su morali ukinuti SKKPNCTNJAH wrote:Citao sam danas ono, cudi me da nisu ubacili i neku sliku iz rata uz ove letke... kod mene su prije nekoliko dana dolazili ovi iz Telemacha, ali izgleda da nema dovoljno zainteresovanih u mojoj zgradisto se tice HS-a eto ubacili su dva FOX-a u osnovni paket, ali moraju jos puno toga uraditi da nadoknade gubitak SK-a
- ultima_palabra
#2217 Re: HS kablovska
Evo moj prijedlog: HS - deset najtežih godina sa vamaKPNCTNJAH wrote:Citao sam danas ono, cudi me da nisu ubacili i neku sliku iz rata uz ove letke... kod mene su prije nekoliko dana dolazili ovi iz Telemacha, ali izgleda da nema dovoljno zainteresovanih u mojoj zgradisto se tice HS-a eto ubacili su dva FOX-a u osnovni paket, ali moraju jos puno toga uraditi da nadoknade gubitak SK-a
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2218 Re: HS kablovska
ima jači:ultima_palabra wrote:Evo moj prijedlog: HS - deset najtežih godina sa vamaKPNCTNJAH wrote:Citao sam danas ono, cudi me da nisu ubacili i neku sliku iz rata uz ove letke... kod mene su prije nekoliko dana dolazili ovi iz Telemacha, ali izgleda da nema dovoljno zainteresovanih u mojoj zgradisto se tice HS-a eto ubacili su dva FOX-a u osnovni paket, ali moraju jos puno toga uraditi da nadoknade gubitak SK-a
u svojoj vjeri i u svome kablu
- dzeno123
#2219 Re: HS kablovska
Citam u novinama da ce jos par kanala prebacit sa digitalne na kablovsku, pa sto ja placam ovih 45km, radi 2 kanala vise? 
-
jeran
#2220 Re: HS kablovska
pa to su njegove pare, nek ih trosi kako hoce ...StupskaBitanga wrote: 25000KM je dao za džamiju u Goraždu
Tamo ljudi idu naše pare od pretplate
-
zonbirile
#2221 Re: HS kablovska
----------------------------------------------------JoseMujica wrote:ima jači:ultima_palabra wrote:Evo moj prijedlog: HS - deset najtežih godina sa vamaKPNCTNJAH wrote:Citao sam danas ono, cudi me da nisu ubacili i neku sliku iz rata uz ove letke... kod mene su prije nekoliko dana dolazili ovi iz Telemacha, ali izgleda da nema dovoljno zainteresovanih u mojoj zgradisto se tice HS-a eto ubacili su dva FOX-a u osnovni paket, ali moraju jos puno toga uraditi da nadoknade gubitak SK-a
u svojoj vjeri i u svome kablu
100% HS
-
hoggarr
#2222 Re: HS kablovska
Potpisujem! Očito da čovjek u očaju ne zna šta radi, pa sada digitalnu seli na analognu. Umjesto da napreduje u razvijanju tehnologije on se vraća unazad. "Dalvi" receivere koje nam je uvalio ne zadovoljavaju ni "ŽNJ" standarde, koliko čujem uzimao ih je na kilo u Kini, a da je ova informacija tačna pokazuje i to što se nigdje na internetu ne mogu naći podaci o proizvođaču pomenutog receivera. Pored toga jedan dan nema pola kanala iz ponude, a drugog dana ni one druge, u pola programa promijeni kanal pa često umjesto B92 ubaci Pink, a da ne govorim za usputne kanale ono pusti ih na dan-dva, pa onda vječito crno. Čist neprofesionalizam!dzeno123 wrote:Citam u novinama da ce jos par kanala prebacit sa digitalne na kablovsku, pa sto ja placam ovih 45km, radi 2 kanala vise?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2223 Re: HS kablovska
uuu dobro si ...ovo su svi zaboravili ..vječita premještanja...zatamnjivanja i mijenjanja ponude kanala nako od okahoggarr wrote:Potpisujem! Očito da čovjek u očaju ne zna šta radi, pa sada digitalnu seli na analognu. Umjesto da napreduje u razvijanju tehnologije on se vraća unazad. "Dalvi" receivere koje nam je uvalio ne zadovoljavaju ni "ŽNJ" standarde, koliko čujem uzimao ih je na kilo u Kini, a da je ova informacija tačna pokazuje i to što se nigdje na internetu ne mogu naći podaci o proizvođaču pomenutog receivera. Pored toga jedan dan nema pola kanala iz ponude, a drugog dana ni one druge, u pola programa promijeni kanal pa često umjesto B92 ubaci Pink, a da ne govorim za usputne kanale ono pusti ih na dan-dva, pa onda vječito crno. Čist neprofesionalizam!dzeno123 wrote:Citam u novinama da ce jos par kanala prebacit sa digitalne na kablovsku, pa sto ja placam ovih 45km, radi 2 kanala vise?
-
FedEx
#2224 Re: HS kablovska
EUROSPORT International na engleskom jeziku

- Baron_Samedi
#2225 Re: HS kablovska
Da je gedza cak i povecao pretplatu (zbog navodne guljacine SK.a) za dvije-tri marke, niko se ne bi previse nasekirio. A on jok, izabrao nagore moguce rijesenje - skino glavni kanal.
A kampanja ko GRAS s Alijom pod brisacem hahah... Koji torotan... Ko predje na Telemach- posrbica!
A kampanja ko GRAS s Alijom pod brisacem hahah... Koji torotan... Ko predje na Telemach- posrbica!