BH fudbalski/nogometni talenti

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DonVitoN

#2201 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by DonVitoN »

Medjutim, ne mogu zazmiriti na cinjenicu da frajer nije bio ni na mapi dok se nismo plasirali na SP. Znaci doslovce mi se plasirali - on se pojavio u novinama sa izjavom da hoce da igra za nas. Covjek ima 28 godina, znaci 10ak godina karijere i nikad se nije sjetio da kaze "a" o BiH, a kamo li da promjeni drzavljanstvo.

Da nije Izet zaigrao za BIH nasi u savezu ne bih znali da ima jos jedan saigrac mu iz BIH, ma sta pisem vjerovatno su SAZNALI PREKO AVAZA.
Dok se strucni stab ubi od skautiranja.. :( ide odkud ovaj iskoci :? valja ugoditi nekim igracima jer su dobri sa Zahirovicem, Avdijom, Ibiricem itd.. da se isti nadju non stop na spisku :-)
ODKUD ISKOCI ZUKANOVIC ( BIO U ZELJI ) ODKUD ON ISKOCI IMA 26 GODINA, NAJBOLJI STOPER PROSLE SEZONE U BELGIJI.
Recimo i to da se Salatic nije docepao klupe Dinamo Minska, Bohuma preko ledja repke a nas mladi Zahirovic mozda jednog dana dobaci do Grasshoppera bude kapiten kluba, najbolji DM lige, najbolje placeni igrac.
IcedMFEarth

#2202 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by IcedMFEarth »

Čekaj, jel' to znači da je Salatić najplaćeniji igrač švicarske lige :shock:
luckylaka

#2203 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:@ Serloce, fino pises, vidi se da si pronicljiv. :D

Sto se tice Salatica. Ja se slazem (i svi se slazu) da bi nam legao ko vruc ustipak i ako ga pozovu (u sta cisto sumnjam) ja se necu buniti. :D
Medjutim, ne mogu zazmiriti na cinjenicu da frajer nije bio ni na mapi dok se nismo plasirali na SP. Znaci doslovce mi se plasirali - on se pojavio u novinama sa izjavom da hoce da igra za nas. Covjek ima 28 godina, znaci 10ak godina karijere i nikad se nije sjetio da kaze "a" o BiH, a kamo li da promjeni drzavljanstvo. Istovremeno, sjetio se da da izjavu za Srbe kako zeli igrati za njih. Mescini da je cak spomenuo i RS ili nesto tako, ali mozda izmisljam.
Malo je naivno govoriti da mu je to namjesten clanak jer je pisan u vrijeme kad on nije bio dovodjen u vezu sa nasom reprezentacijom. Isto tako, ako je tacno da je "odbio" Srbiju, to jedino moze biti iz razloga sto se nadao jos pozivu u svicarsku repku, ne nasu.

Uglavnom, nisam bas neki njegov fan i nece mi biti zao ako ga ne pozovu. Da je mlad pa hajde.
Ali ako ga uzmu, jebavat ga, ni prva ni zadnja prelivoda. Svakako je reprezentativni fudbal danas postao tuti-fruti.
Ja se ne slazem :( ako ne mogu ,,penzioneri,,Rahimic i Muslimovic koji ce nam qrac jos jedan
luckylaka

#2204 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by luckylaka »

leškarenje wrote:Nije Papetovo da skautira jadan ne bio.Vidis da ljudi iz saveza rade svoj posao i kad ga zavrse onda Pape nastupa ko i u dosadasnjim slucajevima.Gdje je taj Zukanovic sad ( znam da je Gentu :D ) i koliko igra? Njemu je izgleda ko i Zahirovicu skodila reprezentacija za karijeru :D nema ih na mapi.
Sta bolan skautira,Ko.PAPE.Jebo te ovdje se vise ne zna ko kome replicira,ko koga imitira,ko kome spusta .Ovo sve treba o reprezentaciji,igracima,selektoru strpati u jednu temu.Ovdje odgovaram o selektoru ,na temi Pape pisem o Sinanu Sakicu na temi o reprezentativcima kritikujem Zeljka Komsica...Zatvaraj sve ovo dok se ne dozovemo pameti
OkoMeneBelo

#2205 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by OkoMeneBelo »

leškarenje wrote:Nije Papetovo da skautira jadan ne bio.Vidis da ljudi iz saveza rade svoj posao i kad ga zavrse onda Pape nastupa ko i u dosadasnjim slucajevima.Gdje je taj Zukanovic sad ( znam da je Gentu :D ) i koliko igra? Njemu je izgleda ko i Zahirovicu skodila reprezentacija za karijeru :D nema ih na mapi.
Koja si ti neznalica. Bio duze vremena povrijedjen, ali je prosli vikend bio u timu kola :roll:
valterboy

#2206 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by valterboy »

Tenk 8)

MOSALJOZE

#2207 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MOSALJOZE »

leškarenje wrote:Evo @Vito sta kaze talenat kojeg si otkrio,domoljub pravi...cuj prioritet ko ga prvi pozove.Mrs.

˝Gledajte, san svakog igrača je da zaigra za neku reprezentaciju, a moj prioritet će imati reprezentacija koja me prva pozove. Imam tri domovine i za jednu bih volio u budućnosti igrati, tako da to može biti i Bosna i Hercegovina˝.- otkriva Nemanja Gudelj za ”Sport”. (A)
Inače Holandija ga željno iščekuje
Logovan

#2208 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Logovan »

A koje su to tri domovine?
cyprus

#2209 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by cyprus »

leškarenje wrote:Evo @Vito sta kaze talenat kojeg si otkrio,domoljub pravi...cuj prioritet ko ga prvi pozove.Mrs.

˝Gledajte, san svakog igrača je da zaigra za neku reprezentaciju, a moj prioritet će imati reprezentacija koja me prva pozove. Imam tri domovine i za jednu bih volio u budućnosti igrati, tako da to može biti i Bosna i Hercegovina˝.- otkriva Nemanja Gudelj za ”Sport”. (A)
Realno tako razmišlja 90% igrača koji imaju višestruki izbor... Tako da ne mislim da ih treba naročito kudit, ali sam protiv toga da se pozivaju preko reda, samo zato što im se može da ucjenjuju...
IcedMFEarth

#2210 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by IcedMFEarth »

Ma ovaj Gudelj se ne čini loš po statistici, treba malo pogledati kakav je defanzivno.
Bosanski_kralj

#2211 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Bosanski_kralj »

Ne vidim šta je problem u toj izjavi?
IcedMFEarth

#2212 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by IcedMFEarth »

Sad kontam nešto. Svi lomimo glavu, ko bi nam mogo biti zadnji vezni, a izgleda da smo svi zaboravili za Salihovića...
Logovan

#2213 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Holandija,BiH i valjda Serbia.
Ne bi me čudilo da ga zovnemo mi i Srbija a on čeka poziv Holanđana mjesecima i mjesecima. :skoljka: Po ovoj izjavi izgleda da se malo nafurao.
cyprus

#2214 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by cyprus »

IcedMFEarth wrote:Sad kontam nešto. Svi lomimo glavu, ko bi nam mogo biti zadnji vezni, a izgleda da smo svi zaboravili za Salihovića...
Da sam ja Sušić, radije bih stavio na to mjesto njega ili Kolašinca, nego izmišljo toplu vodu tražeći klince po Evropi...
jeza u ledja

#2215 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by jeza u ledja »

Hoce svi na SP. :D

Ovaj nema ni nas pasos.

Nema sanse da zaigra do tad. Nek stane u red za sljedece kvale.
DonVitoN

#2216 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by DonVitoN »

Braca Hajrovic, Kolasinac, Salatic itd .. abd ali da nije bilo Juke :) veliko je pitanje dali bi pomenuti zaigrali za BiH.
Iz prve ruke govori o Arslanagicu, Tankovicu, Salaticu, Gudelju pa mali Salanovic (koliko nas je uopste culo za njega) prešao u Atl. Madrid igra za Liht. a ovi iz saveza kvalitetno obaljaju svoj posao :roll: nece na noge kao da idu... pa ne ides da molis odes da obavis razg. familijom, das mu rijec a ovi bi preko mobitela..

Dok su u savezu ljudi tipa Denijal Piric i Murat Jaha kamo srece da Juka radi u savezu BIH.
DonVitoN

#2218 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by DonVitoN »

Jeste znalac.

Piric samo prica price nista konkretno koliko je proslo... :roll:

Više od hiljadu mladih fudbalera selektirano kroz "Otvorena vrata"
Gdje su ti igraci u mladim selekcijama... :roll: ili samo da se para opere.
IcedMFEarth

#2219 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by IcedMFEarth »

Ovaj post je postao/la DonVitoN, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.

Hvala lucky na prijedlogu :)
luckylaka

#2220 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by luckylaka »

IcedMFEarth wrote:Ovaj post je postao/la DonVitoN, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.

Hvala lucky na prijedlogu :)
:-D
DonVitoN

#2221 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by DonVitoN »

Koga briga :? disk. sa istomisljenicima :roll:

Samo bih zamolio ostale da te ne citiraju da ne moram citati,a nisam jedin

Previse uzimas forum zaozbiljno momce.
Nego ko ce koga citirati - dati svoje misljenje na post tj. repliku to nema veze sa tobom.

ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje. :mrgreen:

Da se vratimo temi..

Bosanac seli u Atletico Madrid!

Image

http://supersport.ba/bh-nogomet/bosanac ... adrid.html
PeppermintSA

#2222 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by PeppermintSA »

Mali Gudelj je sin nekadašnjeg igrača Veleža Vanje Gudelja,

igraće on za BiH :wink:
PeppermintSA

#2223 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by PeppermintSA »

inače, neki ovdje pričaju kao da imamo aman-zaman reprezentaciju, a ne ekipu prepunu prosjećnih i ispod prosjećnih igrača tipa Zahirovića, Ibričića, Medunjanina itd.

Mi moramo kupiti sve što valja, a ne prosipati priče o patriotizmu. Ko god bio dobar igrač, trebamo ga zvati i to je to. Nema tu starih zasluga, ako dođe bolji, lošiji otpada i ćao.
Droog

#2224 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Droog »

Danas je u na klupi Basela u gostujucoj pobjedi protiv Lausanne bio Admir Seferagic, '94 godiste.

Ko je momak? Skoro nikakvih info o njemu ne mogu da nadjem (osim na schwabskom koji mi nije jaca strana).
IcedMFEarth

#2225 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by IcedMFEarth »

Hmm...napadač je i za divno čudo ima naše državljanstvo :D
Post Reply