prevod sa spanskog pomocu google translatora...
Cesc: "JA je otišao to Nou Camp od 9 mjeseci, naravno volio bih vratit se!"
"Ove sezone želim osvojiti naslov svjetskog prvaka do najboljih, ali moj najbolji vvivo individualnoj razini", kaž
Cesc Fabregas je otvorio vrata širom otvorena za njegov povratak na Camp Nou. "Ako želim da se vrati? Ive 'nikada nije skriveno. Budući da sam bio devet mjeseci otišao na Camp Nou. Cijeli svoj život proveo sam nosio one boje, ali za nekog razloga morao sam otići", rekao je Arsenal prasak je kovana u La Masia, program 'klub Mitjanit' de Catalunya Radio.
To potvrđuje da je "ja ne volim pričati o budućnosti", te je zahvalan za život kluba 'topnika', jer je vidio i doživio "stvari koje sam voljela previše." Ali puno zemljišta strip. "Kada sam penziju, sigurnu živi u Barceloni." M Arenys a ja nemam sumnje da živimo dobro u Barceloni, "rekao je. "U Londonu Ne sviđa mi se vrijeme, ali kao što sam svjestan da je grad jedan je od najboljih u Europi i svijetu. Volim jako puno i isto tako moja obitelj i ja posebnom ljubavlju. Osjećam se sretan i prilagođena", dodao je.
Posebno opsjednutost u kratkom roku uključuje "pokušavaju osvojiti nešto ove sezone, a do Svjetskog prvenstva u dobro vrijeme jer to je isto prioritet za mene." Ona naglašava "živjeti moje najbolje vrijeme na individualnoj razini", te navodi da "Ja sam bio vrlo miran sve govori o interesu iz drugih klubova u meni." A on smije kada mu se pitanje o 'Piquenbauer': "Sa Gerard Pique su veliki prijatelji i Drago mi je da su stvari idu dobro." Cesc Fabregas je ispucati.