da li sam ja i u jednom svom postu uopste sporio kaznu koja je po meni ocekivana, a ti u nemogucnosti kvalitetnog odgovora prebacujes lopticumiki22 wrote:Nazovi Mostarac sve ono što sam ranije u postu napisao, prepisao sam sa foruma tvog voljenog Veleža, i ti sad nešto pametuješ. Poklopi se. Treći put se to dešava ako nisi znao. Prvo protiv Rudara, zatim protiv Širokog i sada protiv Jedinstva.Sami navijači su rekli da nemaju muda da prave krivce kazne i to je to.............. Možeš ti do sutra kukat ali tako je.mostarac wrote:da je priznao istinu Leotar bi bio kaznjen i bodovno i novcano a igrac bi naravno ostao bez posla. Pitam se bi li iko od nas to uradio. Mislim malo je licemjerno Da siroki, zrinjski, orasje i zepce pricaju o namjestanju utakmica i glume moralne vertikale, jer upravo ta 4 kluba su olicenje korupcije u premier ligi u Bosni i Hercegovini uz Modricu naravno.kvic wrote: jel to i ti vjerujes kvazi novinarima sa BH radija.naivno. samo neznam sta je taj isti igrac govorio sutradan.
@kviki: jedno je nasteliti 10 utakmica, a drugo je nasteliti jednu