Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dječak sa šibicama
#2201 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kad bosnjo pocne analizirati hrvatski nogomet, "veliku dozu srece i slucajni uspjeh", a ne moze dalje od malonogometnog turnira u Vogosci.
Internet je cudo.
Internet je cudo.
- Altsa
#2202 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
cuj. a sta si ti bosnjo? rvat? serb? ili nesto deseto pa imas pravo da komentarises i iznosis svoje misljenje dok drugi ne pogotovo ako se to misljenje ne podudara sa tvoji. haj ne rise matere ti.dječak sa šibicama wrote:Kad bosnjo pocne analizirati hrvatski nogomet, "veliku dozu srece i slucajni uspjeh", a ne moze dalje od malonogometnog turnira u Vogosci.
Internet je cudo.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#2203 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jedna porodična za kraj

-
Novak20
#2204 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Radio M ubi francuskim pjesmama.

- Charuga
- Globalni moderator
#2205 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ima svako pravo da analizira koga hoće i šta hoće, nije to tema samo za one čija zemlja učestvuje.dječak sa šibicama wrote:Kad bosnjo pocne analizirati hrvatski nogomet, "veliku dozu srece i slucajni uspjeh", a ne moze dalje od malonogometnog turnira u Vogosci.
Internet je cudo.
- Rampage
#2206 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
dječak sa šibicama wrote:Kad bosnjo pocne analizirati hrvatski nogomet, "veliku dozu srece i slucajni uspjeh", a ne moze dalje od malonogometnog turnira u Vogosci.
Internet je cudo.

- Mis mekinjas
#2207 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Da ponovim. Velika utakmica jeftini golovi. Hrvati su imali priliku nije da nisu, pomogoše sa dva gola Francuzima. Onda dadoše Francuzi dva gola u 5 minuta i to bi bilo to.
Zavist je čudo. Što bi rekao jedan moj prijatelj iz BG: "Pa šta što ste vi u finalu, Srbija je pobijedila Kostariku!"
, navijamo za Hrvatsku. Je li sreća pomazila Hrvate konačno u ždrijebu, sigurno jeste?! Može se sad pričati kako su svi bolji od Hrvata bili u nockout fazi ali su nadigrali i Dance i Ruse i Engleze i može se pojesti svaka nacija pojedinačno ali bili su bolji i pobijedili su, ZASLUŽENO.
FIFA nije trebala dopustiti predsjednicima država da stoje nakon utakmice tamo gdje stoje. Aj Putin i nekako, ali Kolinda i Macron, ma daj. Ali opet činjenica je da je sve danas postalo povezano s politikom. Sreća ne bi Argentina u finalu, još bi preklinjali Papu da dijeli medalje.
Luka jeste najbolji igrač na planeti. Za ovo se može požderati svako ko to ne misli. Nema u ovom trenutku svestranijeg igrača od njega.
Lijepo su odigrali, veliki je to rezultat, sad se treba vratiti u realnost. Hoće li HNS istresti zaradu od ovog svjetskog prvenstva za stadion ili će preko pravnih savjeta opet potrošiti na sebe?
Zavist je čudo. Što bi rekao jedan moj prijatelj iz BG: "Pa šta što ste vi u finalu, Srbija je pobijedila Kostariku!"
FIFA nije trebala dopustiti predsjednicima država da stoje nakon utakmice tamo gdje stoje. Aj Putin i nekako, ali Kolinda i Macron, ma daj. Ali opet činjenica je da je sve danas postalo povezano s politikom. Sreća ne bi Argentina u finalu, još bi preklinjali Papu da dijeli medalje.
Luka jeste najbolji igrač na planeti. Za ovo se može požderati svako ko to ne misli. Nema u ovom trenutku svestranijeg igrača od njega.
Lijepo su odigrali, veliki je to rezultat, sad se treba vratiti u realnost. Hoće li HNS istresti zaradu od ovog svjetskog prvenstva za stadion ili će preko pravnih savjeta opet potrošiti na sebe?
- MOSALJOZE
#2208 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Bobi wrote:Jedna porodična za kraj![]()
- SmokingMan
#2209 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Čudi me da tema još nije zaključana
- ultima_palabra
#2210 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Da Bog da crko fudbal kad ga svako gleda... i komentariše 
-
splinter
#2211 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Upravo zbog ovakvih nebuloza Hrvatska nije osvojila prvenstvo a nije da nisu imali šansi . . .Mis mekinjas wrote:Da ponovim. Velika utakmica jeftini golovi. Hrvati su imali priliku nije da nisu, pomogoše sa dva gola Francuzima. Onda dadoše Francuzi dva gola u 5 minuta i to bi bilo to.
Zavist je čudo. Što bi rekao jedan moj prijatelj iz BG: "Pa šta što ste vi u finalu, Srbija je pobijedila Kostariku!"![]()
![]()
, navijamo za Hrvatsku. Je li sreća pomazila Hrvate konačno u ždrijebu, sigurno jeste?! Može se sad pričati kako su svi bolji od Hrvata bili u nockout fazi ali su nadigrali i Dance i Ruse i Engleze i može se pojesti svaka nacija pojedinačno ali bili su bolji i pobijedili su, ZASLUŽENO.
![]()
FIFA nije trebala dopustiti predsjednicima država da stoje nakon utakmice tamo gdje stoje. Aj Putin i nekako, ali Kolinda i Macron, ma daj. Ali opet činjenica je da je sve danas postalo povezano s politikom. Sreća ne bi Argentina u finalu, još bi preklinjali Papu da dijeli medalje.![]()
Luka jeste najbolji igrač na planeti. Za ovo se može požderati svako ko to ne misli. Nema u ovom trenutku svestranijeg igrača od njega.![]()
- Mis mekinjas
-
Bobi
- Forum administrator
#2213 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Purgerke, jel radni dan kod vas
?Hocete ici na docek?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2214 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
čestitke forumskim struĆnacima koji su predviđali pobjede nogometnih velesila nigerije i islanda u skupini
ove kasnije rasprave nisam pratio niti me zanimaju forumaške misli nakon čuđenja da se neko može udaviti u milji
mislim da se negdje može iskopati moj unos da hrvatska ne može pobijediti francusku... još i prije početka prvenstva...a mislio sam da će se naći u 16-ini
ove kasnije rasprave nisam pratio niti me zanimaju forumaške misli nakon čuđenja da se neko može udaviti u milji
mislim da se negdje može iskopati moj unos da hrvatska ne može pobijediti francusku... još i prije početka prvenstva...a mislio sam da će se naći u 16-ini
- MOSALJOZE
#2215 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Misu kad vi krecete na trg?Mis mekinjas wrote:![]()
![]()
Ja sad ne kuzim neko kaze nema ih prije 4 neko da su u pola 3 neko da su u 5 na pantovcaku.. ja ne znam kad da idem.. s time da je ekipa na trgu vec od 8 ujutro
A cini mi se da sam sad vidjela na heinzlovoj prema gorici onaj otvoreni bus u kojem bi oni trebali proc kroz grad
-
kiligonzales
#2216 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
I pored VARA glupe tvrdnje. Cijeli svijet vidio ruku i penal, ti ko biva nisi.Kaligrafija wrote:
Ma.kako da ne, svi veliki strucnjaci saglasni da nije bio penal i da nije bio faul kod prvog gola, citaj izvjestaje i jucer i danas...al jok, daj da se ostrasceno gleda sa nacionalne strane, nek komsiji crkne krava, znam ja nas, jebo ti nas...!!!
Ne seri.
I jedna i druga odluka iskljucivo sudijska, ali opet treba zabiti go, pa bio prekid i penal.
I po meni lako dosudjen penal Francuzima, ali usporedio bih ga sa onim penalom sto je Modric fulio protiv Danske u produzecima, gdje start na loptu postade penalom, ali jbg fudbal je fudbal, prividi se desavaju i doduse nenamjerno.
- Hajvan
#2217 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kao neko ko se razumije u fudbal, ko Mara u kvantnu mehaniku samo mogu reci da posjed lopte i tzv. “dominacija na terenu” vise nista ne znace u danasnjoj modernoj igri…
- Rampage
#2218 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Zašto nebuloza?splinter wrote:Upravo zbog ovakvih nebuloza Hrvatska nije osvojila prvenstvo a nije da nisu imali šansi . . .Mis mekinjas wrote:Da ponovim. Velika utakmica jeftini golovi. Hrvati su imali priliku nije da nisu, pomogoše sa dva gola Francuzima. Onda dadoše Francuzi dva gola u 5 minuta i to bi bilo to.
Zavist je čudo. Što bi rekao jedan moj prijatelj iz BG: "Pa šta što ste vi u finalu, Srbija je pobijedila Kostariku!"![]()
![]()
![]()
FIFA nije trebala dopustiti predsjednicima država da stoje nakon utakmice tamo gdje stoje. Aj Putin i nekako, ali Kolinda i Macron, ma daj. Ali opet činjenica je da je sve danas postalo povezano s politikom. Sreća ne bi Argentina u finalu, još bi preklinjali Papu da dijeli medalje.![]()
Luka jeste najbolji igrač na planeti. Za ovo se može požderati svako ko to ne misli. Nema u ovom trenutku svestranijeg igrača od njega.![]()
Pa Luka je najbolji nogometaš ne samo današnjice nego svih vremena, otkako se lopta prvi puta zakotljala
- Riddle
#2219 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Oni su najbolji. NAJBOLJI! Sta, niste culi? NAJBOLJI! Eto pojedite se sad. 
- MOSALJOZE
#2220 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
A radni je nazalost.. al mislim da svi izlazimo s pisla u neka doba.Bobi wrote:Purgerke, jel radni dan kod vas?Hocete ici na docek?
Ja idem naravno dosla na posao sa ful kockice opremom
Jedino cisto sumnjam da cu vidjet trg ikako
- Mis mekinjas
#2221 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Krece se oko 13. Ja jos razmisljam dal’ da idem. Prevelika ce biti guzva.MOSALJOZE wrote:Misu kad vi krecete na trg?Mis mekinjas wrote:![]()
![]()
Ja sad ne kuzim neko kaze nema ih prije 4 neko da su u pola 3 neko da su u 5 na pantovcaku.. ja ne znam kad da idem.. s time da je ekipa na trgu vec od 8 ujutro
A cini mi se da sam sad vidjela na heinzlovoj prema gorici onaj otvoreni bus u kojem bi oni trebali proc kroz grad
Imas na N1 cijeli put kako ce ici taj bus.
- dječak sa šibicama
#2222 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
u 14 h slijece zrakoplov, dolaze na trg Bana Jelacica oko pola tri, vec je na trgu na tisuce hiljada ljudi, dolaze vozovi iz Osijeka, Splita, cijene karata 50% jeftinije, gradski prijevoz u ZG besplatan danas
poslije Zagreba idu u svoje gradove, Dalicu sutra docek u Varazdinu, u Splitu na Rivi u vecernjim satima danas
cijela zemlja u euforiji
poslije Zagreba idu u svoje gradove, Dalicu sutra docek u Varazdinu, u Splitu na Rivi u vecernjim satima danas
cijela zemlja u euforiji
- MOSALJOZE
#2223 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ma znam kuda ce.. preko mosta Slobode pa uz fintane Vukovarska Savska Frankopanska Ilica trg.. mozda bi bilo najbolje negdje usput.. na savskoj.. nemam pojma sta da radimMis mekinjas wrote:Krece se oko 13. Ja jos razmisljam dal’ da idem. Prevelika ce biti guzva.MOSALJOZE wrote:Misu kad vi krecete na trg?Mis mekinjas wrote:![]()
![]()
Imas na N1 cijeli put kako ce ici taj bus.
A znam.. mogli bi do fontana bandicevih i taman se stigne pjeske do trga kad oni dodju. Ovak vidimo njih i Krila oluje
-
Bobi
- Forum administrator
#2224 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Daj fotoMOSALJOZE wrote:A radni je nazalost.. al mislim da svi izlazimo s pisla u neka doba.Bobi wrote:Purgerke, jel radni dan kod vas?Hocete ici na docek?
Ja idem naravno dosla na posao sa ful kockice opremom![]()
Jedino cisto sumnjam da cu vidjet trg ikako
- MOSALJOZE
#2225 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kako u pola 3 rekli su da ce bus vozit gradom 2 sata.. svi imaju drugaciju pricu. Ako slijecu u 14 nema sanse da su do 14:30 na trgudječak sa šibicama wrote:u 14 h slijece zrakoplov, dolaze na trg Bana Jelacica oko pola tri, vec je na trgu na tisuce hiljada ljudi, dolaze vozovi iz Osijeka, Splita, cijene karata 50% jeftinije, gradski prijevoz u ZG besplatan danas
cijela zemlja u euforiji