Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- mO k3
#2201 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
I to je to .... 5 dana i trg "ociscen"..
kljucaj temu , laku noc
kljucaj temu , laku noc
- mO k3
- JThomas
#2203 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
i kod nas je mračnjaštvo, nećemo se lagati. ali kod nas bar imaš koga okrenuti jedne protiv drugih pa se ganjati. tamo - ništa. sjeverna koreja sa krsnom slavom.
- mO k3
#2204 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sta veli gradonacelnik Banjaluka Slava nove godine mozemo na drugom mjesto odrzati ... sve je ovo tempirano
Kada ce hapsiti ove oko Davora ?
Kada ce hapsiti ove oko Davora ?
- Banksy
#2205 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
OdličanJThomas wrote:
sjeverna koreja sa krsnom slavom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2206 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
"Šukalo je bio sa mnom ispred PU Banja Luka te je, kao i svi mi, uputio nekoliko riječi policiji da puste Davora Dragičevića i ubrzo nakon toga je priveden. Ja sam se nakon toga obratio policiji i tražio da privedu i mene nakon čega su rekli – vas za sada nećemo", kazao nam je Borenović.
- JThomas
- mO k3
#2208 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sve u "aps"Tomahawk11 wrote:"Šukalo je bio sa mnom ispred PU Banja Luka te je, kao i svi mi, uputio nekoliko riječi policiji da puste Davora Dragičevića i ubrzo nakon toga je priveden. Ja sam se nakon toga obratio policiji i tražio da privedu i mene nakon čega su rekli – vas za sada nećemo", kazao nam je Borenović.
- mO k3
#2209 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Oha "slomili mu ruku " ... ili su ga pendrecima tukli a on se branio ...
- mO k3
-
amko761
- mO k3
-
hAZNADAR
#2213 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Tu na istom mjestu se tradicionalno odrzava veliki docek Nove sa koncertom,... i nazalost je uklanjanje figure, svijeca i svijeca i zelja vecine koji bi se tu rado proveli i radovali. Ljudima se uglavnom hebe za tudjim tragedijama, cak i oni koji su dizali pesnice na skupovima podrske bi rado da se taj plato barem za Novu ocisti, skloni podsjetnik na surovu stvarnost i poslije praznika u Januaru se more opet vratiti.SaraFina wrote:Uhapsiše i Davora i Suzanu. Očigledno novogodišnje slavlje na drugi način se ne bi moglo održati. Ogradjuju trg krajine.
Ljudi u BL sa kojima sam u kontaktu i koji osudjuju hapsenje, zutu traku, daju podrsku Davoru,.... bi ipak radije malu pauzu u svemu ovome dok praznici ne prodju.
- JThomas
#2214 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
može ali neće. ništa se u nas ne sklanja da se vrati.
- mO k3
#2215 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Tako ti je kada te policija hapsi a ni kriv ni duzan ... gdje su bili "banjalucani" 1992 -1995??
-
statixx
#2216 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Neki dan je sa Memicem isao kod Komsica, to je vec previse za Guardiana... 
-
Juliuscezar
#2217 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ko ima dara za biznis iz Fedracije organizovao bi turisticčki kampanju i posjete turista pod sloganom Sjeverna Koreja pred vratima, Maštali ste o putu u Sjevernu Koreju ali Azija vam je daleko, mi imamo rješenje na samo 500 km od Beča...
- SaraFina
#2218 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
hAZNADAR wrote:Tu na istom mjestu se tradicionalno odrzava veliki docek Nove sa koncertom,... i nazalost je uklanjanje figure, svijeca i svijeca i zelja vecine koji bi se tu rado proveli i radovali. Ljudima se uglavnom hebe za tudjim tragedijama, cak i oni koji su dizali pesnice na skupovima podrske bi rado da se taj plato barem za Novu ocisti, skloni podsjetnik na surovu stvarnost i poslije praznika u Januaru se more opet vratiti.SaraFina wrote:Uhapsiše i Davora i Suzanu. Očigledno novogodišnje slavlje na drugi način se ne bi moglo održati. Ogradjuju trg krajine.
Ljudi u BL sa kojima sam u kontaktu i koji osudjuju hapsenje, zutu traku, daju podrsku Davoru,.... bi ipak radije malu pauzu u svemu ovome dok praznici ne prodju.
Postoji li bilo ko da pomogne tom čovjeku? Ne mogu da vjerujem, da nakon onih brojnih skupova, koji su bili posjećeni BL cijela ćuti. Davor je borac VRS-a, glupo je da ja potenciram pomoć tih "braniteljskih udruga", ali zašto se one ne oglase i dignu?
- mO k3
#2219 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
A BNTV lozi , uzivo prenos sa trga , ukljucenje na radio BNTV.... 
- SaraFina
#2220 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
amko761 wrote:Mašala, samo nek se ruši RS.
Ma ko je ruši? Daj manite šupljaka više trolerskog. S tim nebulozama. Da je lik priželjkivao nasilje zazvao bi ga na onom skupu u oči izbora.
Koja seratorska propaganda. Busevi iz FBiH i navijači. Rušenje s opozicijom RS. Obistinili se bilo šta?
Gluposti teške i bezobrazluk.
Dodik naštampao listića i pobijedio, dok se svijet o sebi zabavljao i svojim problemima.
-
hAZNADAR
#2221 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Da li bi se ti za nekoga i zbog principa bola sa rogatim i jacim? Ljudi kritikuju sistem samo u grupi jer se tad osjecaju bezbjednim. Ali pojedinacno se niko nece isturiti. Mnogo ljudi je inace u nekim drugim primjerima nahebalo zbog pcincipa pa se pokajalo, niko im nije rekao svaka cast vec vid budale.SaraFina wrote:hAZNADAR wrote:Tu na istom mjestu se tradicionalno odrzava veliki docek Nove sa koncertom,... i nazalost je uklanjanje figure, svijeca i svijeca i zelja vecine koji bi se tu rado proveli i radovali. Ljudima se uglavnom hebe za tudjim tragedijama, cak i oni koji su dizali pesnice na skupovima podrske bi rado da se taj plato barem za Novu ocisti, skloni podsjetnik na surovu stvarnost i poslije praznika u Januaru se more opet vratiti.SaraFina wrote:Uhapsiše i Davora i Suzanu. Očigledno novogodišnje slavlje na drugi način se ne bi moglo održati. Ogradjuju trg krajine.
Postoji li bilo ko da pomogne tom čovjeku? Ne mogu da vjerujem, da nakon onih brojnih skupova, koji su bili posjećeni BL cijela ćuti. Davor je borac VRS-a, glupo je da ja potenciram pomoć tih "braniteljskih udruga", ali zašto se one ne oglase i dignu?
A istim ljudima je sada do proslave tri praznika uz muziku i svasta nesto na istom trgu. Imas Novu, pa Bozic i pravoslavnu Novu. Zamisli da si sa rajom u gomili u super raspolozenju, cuga, pjevanje, ples,... i nabasas na memorijal Davidu sa svijecama - naravno da bi ti raspolozenje ispuhalo. Ljudi zele pauzu barem u svemu ovome.
Moje predvidjanje je da ce Davor nastaviti uz podrsku ali negdje poslije sredine Januara.
Last edited by hAZNADAR on 25/12/2018 11:44, edited 1 time in total.
- SaraFina
#2222 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
bhnapoleon1 wrote:Ko ima dara za biznis iz Fedracije organizovao bi turisticčki kampanju i posjete turista pod sloganom Sjeverna Koreja pred vratima, Maštali ste o putu u Sjevernu Koreju ali Azija vam je daleko, mi imamo rješenje na samo 500 km od Beča...
Prigoditi još za 9.1 da ugodjaj bude potpun. Što reče Thomas.
- mO k3
#2223 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Oha policija nije uhaspila Davora nego interventni vod

Da ga nece zadesiti nesto ne bi me iznenadilo ....
Iznenadna smrt....
Da ga nece zadesiti nesto ne bi me iznenadilo ....
Iznenadna smrt....
- JThomas
#2224 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
davor se može ubiti, ili biti ubijen pri "pružanju otpora organima unutrašnjih poslova". to je to. odjava. i u nas organi kriju i zataškavaju, ali ovo je dva-tri levela više.
- SaraFina
#2225 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
hAZNADAR wrote:Da li bi se ti za nekoga i zbog principa bola sa rogatim i jacim? Ljudi kritikuju sistem samo u grupi jer se tad osjecaju bebjednim. Ali pojedinacno se niko nece isturiti. Mnogo ljudi je inace u nekim drugim primjerima nahebalo zbog pcincipa pa se pokajalo, niko im nije rekao svaka cast vec vid budale.SaraFina wrote:
A istim ljudima je sada do proslave tri praznika uz muziku i svasta nesto na istom trgu. Imas Novu, pa Bozic i pravoslavnu Novu. Zamisli da si sa rajom u gomili u super raspolozenju, cuga, pjevanje, ples,... i nabasas na memorijal Davidu sa svijecama - naravno da bi ti raspolozenje ispuhalo. Ljudi zele pauzu barem u svemu ovome.
Moje predvidjanje je da ce Davor nastaviti uz podrsku ali negdje poslije sredine Januara.
Pa ja i govorim da bi mu neka grupna podrška trebala i to baš sad. A ne jedan čovjek ili njih pet.
Što se tiče proslave, ubijedjena sam da velikoj većini gradjana BL iz finansijskih razloga nije baš do ludih derneka i prekodrinskih pevaljki. Žive na rubu egzistencije. Pa daj isprati ti to sve... Plus slavu ko ima i pošalji djecu nakon raspusta u školu...
Mislim... kao i kod nas u FBiH. Januar i februar kokuzluk žešći uvijek bili. To svaki privatnik zna po pazaru.