Pa tooooooo majstore ......sta to znaci???? Gdje je Amar tu su i rezultati i zato ce on i biti selektor bez obzira na vase preteske nocne more i udare na osjecanjahaubica_i_to_teshka wrote:Šibicar wrote:Pa kad neće već u Želju sad za sad,što se ne bi malo vježbao na reprezentaciji,treba nam da ostane u formi,a Željina klupa mu neće pobjeći....
Stvarno , gdje je problem ?
Amar bez angazmana, vi bez rezultata zadnjih godina, umjesto da se borite kako bi doshao u Zelju, vi ga konstantno gurate u reprezentaciju.
Ako vama nije dobar, kako moze biti koristan reprezentaciji?
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2201 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- Grean
#2202 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Podcjenjuje se snaga spina
ali vi ste za odbranu svojih interesa spremni zrtvovati i interes reprezentacije.
Nase je da ukazujemo na ponor u koji nas gura familija Osim a vase je da branite uhljebe
Nase je da ukazujemo na ponor u koji nas gura familija Osim a vase je da branite uhljebe
- haubica_i_to_teshka
#2203 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
?hrasno38 wrote:Pa tooooooo majstore ......sta to znaci???? Gdje je Amar tu su i rezultati i zato ce on i biti selektor bez obzira na vase preteske nocne more i udare na osjecanjahaubica_i_to_teshka wrote:Šibicar wrote:Pa kad neće već u Želju sad za sad,što se ne bi malo vježbao na reprezentaciji,treba nam da ostane u formi,a Željina klupa mu neće pobjeći....
Stvarno , gdje je problem ?
Amar bez angazmana, vi bez rezultata zadnjih godina, umjesto da se borite kako bi doshao u Zelju, vi ga konstantno gurate u reprezentaciju.
Ako vama nije dobar, kako moze biti koristan reprezentaciji?![]()
![]()
![]()
Japan ?
Katar?
Logika bi Ti neshto drugo rekla. Iskljuci emocije, mozda pocnem racionalno razmishljat
-
Nadzorna_ploca
#2204 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sve ne mogu zaspati kad se sjetim njegove pitome face. Snomorice. 
-
sumirprimus
#2205 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ti si hrasno kosarkas izvini molim te...
al amar je kupovo titule i to svi znamo.to su i vasi potvrdili i dan danas predmet zajebancije...
u repci nece moc kupovat...
zivi bili pa vidili...
a znate svi da je ovo istina!
al amar je kupovo titule i to svi znamo.to su i vasi potvrdili i dan danas predmet zajebancije...
zivi bili pa vidili...
- hrasno38
#2206 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
?hrasno38 wrote:Pa tooooooo majstore ......sta to znaci???? Gdje je Amar tu su i rezultati i zato ce on i biti selektor bez obzira na vase preteske nocne more i udare na osjecanja![]()
![]()
![]()
Sta ba Japan???? Jel u Japanu uzeo Kup!!!! U kataru je uzeo pare a u BiH ce takvima kao ti uzeti dusu!!!haubica_i_to_teshka wrote:Japan ?
Katar?
Logika bi Ti neshto drugo rekla. Iskljuci emocije, mozda pocnem racionalno razmishljat
- Grean
#2207 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Uhljeb, bejha patent.
- Šibicar
#2208 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
sumirprimus wrote:ti si hrasno kosarkas izvini molim te...
zivi bili pa vidili...

Evo samke,poslušaj me,samo polako,strah me za tebe.
-
sumirprimus
#2209 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
babin sin,budjetlija!!!
amare jel te stidž???
amare jel te stidž???
-
vernes81
#2210 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Prava referenca za selektora, i ne nisam ni u jednom taboru velikana Kukuruz korumpirane lige.hrasno38 wrote:?hrasno38 wrote:Pa tooooooo majstore ......sta to znaci???? Gdje je Amar tu su i rezultati i zato ce on i biti selektor bez obzira na vase preteske nocne more i udare na osjecanja![]()
![]()
![]()
Sta ba Japan???? Jel u Japanu uzeo Kup!!!! U kataru je uzeo pare a u BiH ce takvima kao ti uzeti dusu!!!haubica_i_to_teshka wrote:Japan ?
Katar?
-
sumirprimus
#2211 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
hvala, dobro si me podsjetio. fakat ozedni haj ŽŠibicar wrote:sumirprimus wrote:ti si hrasno kosarkas izvini molim te...
zivi bili pa vidili...
Evo samke,poslušaj me,samo polako,strah me za tebe.
- haubica_i_to_teshka
#2212 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Uzeo KUp jer je Ivica doveo ekipi do finala.hrasno38 wrote:?hrasno38 wrote:Pa tooooooo majstore ......sta to znaci???? Gdje je Amar tu su i rezultati i zato ce on i biti selektor bez obzira na vase preteske nocne more i udare na osjecanja![]()
![]()
![]()
Katar?
Njegova prva samostalna sezona na klupi, dobio otkaz.
Naravno da mi uzima dushu, nije reprezentacija privatna svojina
- hrasno38
#2213 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jok eto u Katar idu i igraci i treneri da steknu svjetsku slavu a trenerima inace ne trebaju pare za zivot oni zive od have!!!!vernes81 wrote:Prava referenca za selektora, i ne nisam ni u jednom taboru velikana Kukuruz korumpirane lige.hrasno38 wrote:?hrasno38 wrote:Pa tooooooo majstore ......sta to znaci???? Gdje je Amar tu su i rezultati i zato ce on i biti selektor bez obzira na vase preteske nocne more i udare na osjecanja![]()
![]()
![]()
Katar?
-
LSD
#2214 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Fakat nije fer da Amar mlati tolike pare po Japanu, Kataru, evo sad i preko leđa selekcije....dok se raja sjebava po forumima i cudi "šta, kako, dokad"
nema smisla jbg
nema smisla jbg
- Šibicar
#2215 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Izdali ste sumira,stidite se!!!!
-
vernes81
#2216 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ok pojednostavit cu ti : i jeli to referenca za selektora ?hrasno38 wrote:
Jok eto u Katar idu i igraci i treneri da steknu svjetsku slavu a trenerima inace ne trebaju pare za zivot oni zive od have!!!!
-
sumirprimus
#2217 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ja se ne sjebavam ja upozorVAM. gradjanska duznost!LSD wrote:Fakat nije fer da Amar mlati tolike pare po Japanu, Kataru, evo sad i preko leđa selekcije....dok se raja sjebava po forumima i cudi "šta, kako, dokad"
nema smisla jbg
dakle protiv sam imenovanja amara osima za selektora...
bojkot totalni...
navijam protiv ovog isturenog krila kriminalnog saveza.
otpor!
i necu vise hvala prijatno!
sibicaru jel ostalo jos tog secera! skoci mi pritisak fakat ccc
- haubica_i_to_teshka
#2218 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
D je namlatioLSD wrote:Fakat nije fer da Amar mlati tolike pare po Japanu, Kataru, evo sad i preko leđa selekcije....dok se raja sjebava po forumima i cudi "šta, kako, dokad"
nema smisla jbg
-
markomilanov
#2219 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Slavko Petrović,da se ne bi niko ljutio,čovek svojim izgledom ima autoritet,onako debeo i ćelav mnogo lepše izgleda od Amara,ne bi imao pritisak mahale,ispunjava sve uslove,sa strane ,a poznaje bih fudbal,ima rezulatate u bh ligi,i u slučaju neuspeha ima li bi ekskluzivitet da mu psujemo majku s.....,poslat da uništi repku,šta bi Amaru,mogli da psujemo,oca očinjeg 
- hrasno38
#2220 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
hahahahahahha koja BOL!!!! ali koga boli kurac sto tebi uzima dusu eto meni ne uzima pa smo 1:1 a ovdje vas svakako razvaljujemo na forumu po broju glasova za Amara a i bez obzira na to brkica ce sjesti na klupu selektora. Ali i ako ne sjedne bio je pravi uzitak gledati vase kmeceanje po forumu.....haubica_i_to_teshka wrote:Uzeo KUp jer je Ivica doveo ekipi do finala.
-
sumirprimus
#2221 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ne copajte od nas vise... dosta ste copali.markomilanov wrote:Slavko Petrović,da se ne bi niko ljutio,čovek svojim izgledom ima autoritet,onako debeo i ćelav mnogo lepše izgleda od Amara,ne bi imao pritisak mahale,ispunjava sve uslove,sa strane ,a poznaje bih fudbal,ima rezulatate u bh ligi,i u slučaju neuspeha ima li bi ekskluzivitet da mu psujemo majku s.....,poslat da uništi repku,šta bi Amaru,mogli da psujemo,oca očinjeg
hvala prijatno
- Grean
#2222 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
On je propo’ gdje treneri idu na izlet da zive zivot bez pritiska.vernes81 wrote:Ok pojednostavit cu ti : i jeli to referenca za selektora ?hrasno38 wrote:
Jok eto u Katar idu i igraci i treneri da steknu svjetsku slavu a trenerima inace ne trebaju pare za zivot oni zive od have!!!!
Pa Nestorovic je uspjesniji u zaljevu
- haubica_i_to_teshka
#2223 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zamolio bih te da ne koristish vulgarne rijeci, nema potrebe, nisam navikao ....hrasno38 wrote:hahahahahahha koja BOL!!!! ali koga boli kurac sto tebi uzima dusu eto meni ne uzima pa smo 1:1 a ovdje vas svakako razvaljujemo na forumu po broju glasova za Amara a i bez obzira na to brkica ce sjesti na klupu selektora. Ali i ako ne sjedne bio je pravi uzitak gledati vase kmeceanje po forumu.....haubica_i_to_teshka wrote:Uzeo KUp jer je Ivica doveo ekipi do finala.
Hvala
- hrasno38
#2224 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
FK Željezničarvernes81 wrote:Ok pojednostavit cu ti : i jeli to referenca za selektora ?hrasno38 wrote:
Premijer liga Bosne i Hercegovine (5): 2000/2001., 2001/2002., 2009/2010., 2011/2012., 2012/2013.
Kup Bosne i Hercegovine u nogometu (4): 2000/2001., 2002/2003., 2010/2011., 2011/2012.,
Superkup Bosne i Hercegovine u nogometu : 2001
JEF United
J.League Cup : 2006
Safet Susic i mehmed Bazdarevic nemaju ove kolone u Wikipediji jer su osvojili mudo Marjanovo kao i Hadzibegic, Kodro, Musovic, Miso Smajlovic i ne bi u ovo drustvo da stavljam Muzurovica jer on mi je nekako uvijek bio drag i fin covjek!!!! mada i on nema ovu kolonu
- hrasno38
#2225 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
E pa druze onda za to ima na forumu tema knjizevnost, umjestnost, kultura........ja sam odrastao u okruzenju gdje se NECU kaze OCU KURAC!!!! I dzaba ostalo to od rodjenja pa ce biti i do groba!!!!haubica_i_to_teshka wrote:Zamolio bih te da ne koristish vulgarne rijeci, nema potrebe, nisam navikao ....hrasno38 wrote:hahahahahahha koja BOL!!!! ali koga boli kurac sto tebi uzima dusu eto meni ne uzima pa smo 1:1 a ovdje vas svakako razvaljujemo na forumu po broju glasova za Amara a i bez obzira na to brkica ce sjesti na klupu selektora. Ali i ako ne sjedne bio je pravi uzitak gledati vase kmeceanje po forumu.....haubica_i_to_teshka wrote:Uzeo KUp jer je Ivica doveo ekipi do finala.
Hvala