Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euphoria

#2201 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euphoria »

Nisam misila da neće prihvatiti moju djecu, takav mentalni sklop ne bih razmatrala. Već da će pozeljeti jednog dana i svoju djecu, a ja više neću imati djece.

Npr lik koji je razveden je onako fin, ali sav u nekom crnjaku, samohrani otac djevojčice i kaze mi "Ma tesko je to upustiti se s nekom zenom koja ima djecu, kao dodje bivsi pravi probleme, npr ne slazu se oko djece, a ti samo mozes gledati i ne smijes reagovati, bolje izbjegavati" :-?
SaraFina

#2202 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by SaraFina »

Miss Moonlight wrote:Nisam misila da neće prihvatiti moju djecu, takav mentalni sklop ne bih razmatrala. Već da će pozeljeti jednog dana i svoju djecu, a ja više neću imati djece.

Npr lik koji je razveden je onako fin, ali sav u nekom crnjaku, samohrani otac djevojčice i kaze mi "Ma tesko je to upustiti se s nekom zenom koja ima djecu, kao dodje bivsi pravi probleme, npr ne slazu se oko djece, a ti samo mozes gledati i ne smijes reagovati, bolje izbjegavati" :-?
U svakom slučaju moja ti je preporuka da igraš otvoreno. Imaš ženskih osoba, koje uopće ne namjeravaju imati djecu, pa pronalaze partnere koji dijele njihova promišljanja. Nije to rijetkost danas. Ti si se ostvarila kao majka, ali sigurno postoje muške osobe koje ne namjeravaju imati bioliške potomke ali žele partnericu.
Evo naš medo (forumaš), je recimo... jedna topla, nježna i brižna osoba, ali nije oduševljen idejom donošenja na svijet vlastitog potomstva. Da ne ulazim u njegove razloge sada... nije tema.
Uglavnom postoje i takvi muškarci.
duminjo

#2203 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

Miss Moonlight wrote:Nisam misila da neće prihvatiti moju djecu, takav mentalni sklop ne bih razmatrala. Već da će pozeljeti jednog dana i svoju djecu, a ja više neću imati djece.

Puno ti misliš. Probaj jednostavno da zivis. Nit imas nekoga ganjati maksuz nit Nesto ocekivati. Nisi dijete znas da, ako kakav bude, sam će naletiti. Jednostavno Zivi i uživaj a zä musko ne brini. Naleti uvijek :mrgreen:

Saro hod da te ljubim :oops:
MarlboroGold

#2204 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

Xavier1 wrote:Bas neko treba da bude ljudina od muskarca da pristane biti sa zenom od 33 godine i dvoje male djece. Ja nikada ne bih mogao.
Hajd poštedi ljude s tim glupostima makar na ovoj temi.
medvjed23

#2205 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by medvjed23 »

SaraFina wrote:

U svakom slučaju moja ti je preporuka da igraš otvoreno. Imaš ženskih osoba, koje uopće ne namjeravaju imati djecu, pa pronalaze partnere koji dijele njihova promišljanja. Nije to rijetkost danas. Ti si se ostvarila kao majka, ali sigurno postoje muške osobe koje ne namjeravaju imati bioliške potomke ali žele partnericu.
Evo naš medo (forumaš), je recimo... jedna topla, nježna i brižna osoba, ali nije oduševljen idejom donošenja na svijet vlastitog potomstva. Da ne ulazim u njegove razloge sada... nije tema.
fala đe čula i đe ne čula.. :D dobar i (ne ulazeći u epitete pripisane meni) tačan post.. :thumbup: antinatalista je malo, ali ih ima i osoba koja (više) ne želi djecu pametno će postupiti ako i njih stavi na ljubavni radar..
SaraFina

#2206 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by SaraFina »

medvjed23 wrote:
SaraFina wrote:

fala đe čula i đe ne čula.. :D dobar i (ne ulazeći u epitete pripisane meni) tačan post.. :thumbup: antinatalista je malo, ali ih ima i osoba koja (više) ne želi djecu pametno će postupiti ako i njih stavi na ljubavni radar..

Post je tačan a tebi pripisani epiteti takodjer. Ja ne laskam. :kiss:

I poštujem tvoj stav. Zato preporuke.
klixoris

#2207 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by klixoris »

Pazite sta savjetujete. Antinatalisti obicno ne vole djecu generalno, cija god da su.
Evo vam zivog primjera :mrgreen:
medvjed23

#2208 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by medvjed23 »

ima i takvih ljudi i ok, i to je legitimno; nije niko nikoga dužan voljeti.. međutim, antinatalizam kao filozofija nije baziran na nedostatku ljubavi prema djeci, naprotiv..
Zoya

#2209 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Zoya »

Meni je ova xavierova izjava skroz na mjestu i dokazuje da nemaju svi muda da prihvate 'tuđe' dijete. Nije to za svakog i najbolje je kad je čovjek iskren i izjasni se šta može prihvatiti a šta ne može. Vas, miss monlajtka, nemoj da dotiču takvi komentari. Furajte svoj đir.
Euphoria

#2210 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euphoria »

Zoya wrote:Meni je ova xavierova izjava skroz na mjestu i dokazuje da nemaju svi muda da prihvate 'tuđe' dijete. Nije to za svakog i najbolje je kad je čovjek iskren i izjasni se šta može prihvatiti a šta ne može. Vas, miss monlajtka, nemoj da dotiču takvi komentari. Furajte svoj đir.
Hvala, ne dotiče me. Ja npr poštujem ovu direktnost i iskrenost, a i različitost. Najgore su mi hinje :)
beni-bu-man

#2211 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by beni-bu-man »

Zoya wrote:Meni je ova xavierova izjava skroz na mjestu i dokazuje da nemaju svi muda da prihvate 'tuđe' dijete. Nije to za svakog i najbolje je kad je čovjek iskren i izjasni se šta može prihvatiti a šta ne može. Vas, miss monlajtka, nemoj da dotiču takvi komentari. Furajte svoj đir.
Najbolje đirat po atributima 8-)
duminjo

#2212 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

Imam druga koji glumi kabadahiju pa je znao ovako Često izvaljivati gluposti ko Xavier. Eno ga u vezi sa curom koja ima dijete od prije. zavolio dijete vise nego nju.
Ako si dobra zena i nadjes dobrog muškarca, dijete je tu najmanja smetnja.

Nego, Kacemo se ti i ja druzit nako malo? :mrgreen:
ho oponopono

#2213 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by ho oponopono »

...jah...:pusi2:...
klixoris

#2214 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by klixoris »

ho oponopono wrote:...jah...:pusi2:...
te ce te cigare u grob otjerat :mrgreen:
Zoya

#2215 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Zoya »

duminjo wrote:
Imam druga koji glumi kabadahiju pa je znao ovako Često izvaljivati gluposti ko Xavier. Eno ga u vezi sa curom koja ima dijete od prije. zavolio dijete vise nego nju.
Ako si dobra zena i nadjes dobrog muškarca, dijete je tu najmanja smetnja.

Nego, Kacemo se ti i ja druzit nako malo? :mrgreen:
Čuj, ti imaš jarana ja brata koji je tako govorio :lol: sad ne bi dao onu 'tuđu' djevojčicu ni za šta na dunjaluku :srce:

A ovo drugo, ja bih tebe na ranu privila kolika si dobrica ali se možemo jedino po temama družiti.
duminjo

#2216 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

Znaci necu umocit ni na finjaka. Jebemti život
Zoya

#2217 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Zoya »

duminjo wrote:Znaci necu umocit ni na finjaka. Jebemti život
Jedino u grah svoj možeš umočiti.
duminjo

#2218 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

Zoya wrote:
duminjo wrote:Znaci necu umocit ni na finjaka. Jebemti život
Jedino u grah svoj možeš umočiti.
I on se pokvario :lol:
Zoya

#2219 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Zoya »

A ono i ti si a ne samo grah. Povlačim ono gore napisano (da si dobrica).
moonca

#2220 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

Ne izjavljuje Xavier gluposti.

Pa, i 'razvedeni' su nekada bili slobodni. Koje su vase misli bile na rijec-razveden.na??

U okolnostima i sredini kako su odrasli tako i preferiraju s kim bi mogli dijeliti prostor i planirati familiju ako ih i to privlaci.

Ima li itko od prisutnih da je vec bio ili je ozenjen/udat sa 'raspustenicom/im -sa ili bez djece??

Ispricavam se ako sam presla granisu privatnosti?? :)
duminjo

#2221 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

moonca wrote:Ne izjavljuje Xavier gluposti.

Pa, i 'razvedeni' su nekada bili slobodni. Koje su vase misli bile na rijec-razveden.na??

U okolnostima i sredini kako su odrasli tako i preferiraju s kim bi mogli dijeliti prostor i planirati familiju ako ih i to privlaci.

Ima li itko od prisutnih da je vec bio ili je ozenjen/udat sa 'raspustenicom/im -sa ili bez djece??

Ispricavam se ako sam presla granisu privatnosti?? :)
Ne izjavljujes ni ti
duminjo

#2222 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

Zoya wrote:A ono i ti si a ne samo grah. Povlačim ono gore napisano (da si dobrica).
Znas li da si sexy kad si Iskrena i odvratna? :mrgreen:
ho oponopono

#2223 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by ho oponopono »

Miss Moonlight wrote:Pa i ne trazim i ne gledam ove slobodne, jer necu imati vise djece, pa mi malo nerealno upustati se u nesto sa osobom koja planira imati djecu.
Razvedene nemam priliku upoznati, samo jednog al totalno oštećenog. Konstatno me pronalaze i javljaju mi se ozenjeni muskarci. Ne znam vise otkud izviru :)

...izviru da te pojebu i ostave, neće oni svoju dragu ženicu još jednome xy mijenjati, imaju već istu na papiru, da im zvoca, pere, čisti, da im kindere odgaja, a zauhar im je šta i sa strane...bez obaveza i emocija i mirna Bosna...:pusi2:
Xavier1

#2224 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Xavier1 »

Miss Moonlight wrote:
Hvala, ne dotiče me. Ja npr poštujem ovu direktnost i iskrenost, a i različitost. Najgore su mi hinje :)
Pa ti si objektivna zena i znas da je istina ovo sto sam napisao.
Ljubav je prije svega interes gdje svako gleda da sto bolje prodje.
tuzlak1212

#2225 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by tuzlak1212 »

da nije Xaviera ovaj forum bi bio barem 50% manje zanimljiv :lol:

nezz sto ja pisem ovdje na ovoj temi, ali ja kao neko sa 25-26 sam se nagledao i nagledao dobrih mama u 30+ i da sam nezenja u 30+ ne bi mi ta djeca smetala ni sekunde :lol: :lol:

a ima ovakvih slucajeva na sve strane, opet ja sam upucen u sve ovo kao posmatrac i potpuno je nebitno sta cu ja napisati al hocu da kazem... nemojte zene padat u depru, zivot je lijep, muskaraca ima na sve strane samo treba da se jednom nadjete na pravom mjestu u pravo vrijeme :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Post Reply