- NOVA KRIZA U BOSNI!?
- Hemel
#2202 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Dalje nisam ni citao. Nebuloze.klavirdžija wrote:
Mile evo već deset godina aktivno razvaljuje ono što je zatekao,..
Nego, nabroj to sta je krkan do sada razvalio?
- Connaisseur Karlin
#2203 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
pici wrote:muha_sa wrote:pratim
Da li ste napokon skontali protiv koga ce borriti tri strane u BiH
-
KENJAC
#2204 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ko pobijedi u Federaci ide na Srbe u finalu drzavnog prvenstva !
- Connaisseur Karlin
#2205 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
bosanjani=bosnjak=bosanacHouse wrote:nije teško prrimijetiti da je forum krcat bošnjaka katoličke i svetosavske vjere
zasto koristite staro ime bosnjak,ako,kao bosanski narord imate zajednicko starije ime,a to je bosnjanin
Last edited by Connaisseur Karlin on 13/01/2017 19:45, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#2206 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
pa Bosanjci su mnogobrojniji,zato Hrvatima nije pametno da se petljaju u rat Bosanjaka protiv SrbaKENJAC wrote:Ko pobijedi u Federaci ide na Srbe u finalu drzavnog prvenstva !
-
KENJAC
#2207 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Mislis da nece stariji brat uletit na teren kad vidi kako mu mladjeg mlate ? Mada , ne mislim ni da ce sudija bit neutralan. Dakle sve vec vidjeno na nivou federacije.Connaisseur Karlin wrote:pa Bosanjci su mnogobrojniji,zato Hrvatima nije pametno da se petljaju u rat Bosanjaka protiv SrbaKENJAC wrote:Ko pobijedi u Federaci ide na Srbe u finalu drzavnog prvenstva !
U finale , umorni od razigravanja ulaze Bosnjaci i tamo ih cekaju Srbi na svom terenu. Wiliams Bosnjake quotiro 4,24 !
Iznenadjenja su moguca !
-
PM72
#2208 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Kenjac,
Ne kenjaj.
Niko ovdje neće ići ni na koga nego samo šupljiramo.Nad mrtvim vukom i zec kurac šilji.
Ne kenjaj.
Niko ovdje neće ići ni na koga nego samo šupljiramo.Nad mrtvim vukom i zec kurac šilji.
- Connaisseur Karlin
#2209 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Kriza u Bosni je vezana sa potencijalni sukob Bosanjaka Federacije i Srba Republike Srpske,zato ne razumijem,sto bi se Hrvati iz BiH mijesali u vas sukobKENJAC wrote:Mislis da nece stariji brat uletit na teren kad vidi kako mu mladjeg mlate ? Mada , ne mislim ni da ce sudija bit neutralan. Dakle sve vec vidjeno na nivou federacije.Connaisseur Karlin wrote:
pa Bosanjci su mnogobrojniji,zato Hrvatima nije pametno da se petljaju u rat Bosanjaka protiv Srba
U finale , umorni od razigravanja ulaze Bosnjaci i tamo ih cekaju Srbi na svom terenu. Wiliams Bosnjake quotiro 4,24 !
Iznenadjenja su moguca !
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2210 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
predlažem GRAND DUEL...

- klavirdžija
#2211 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Bh Hrvati su davno stali na srpsku stranu, ostalo su igrarije.
-
PM72
#2212 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Nisu oni stali na srpsku stranu nego vagaju ko je jači.Baš kao i u ratu.Sredinom 1995 su odjebali Srbe i pored svig dogovora,talova i sjedeljki.klavirdžija wrote:Bh Hrvati su davno stali na srpsku stranu, ostalo su igrarije.
- klavirdžija
#2213 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
U sljedećoj fazi su na srpskoj strani, to je sigurno. Ako ovi zapadnu u probleme, i po njima će opaliti, nema tu principa, samo interesi.PM72 wrote:Nisu oni stali na srpsku stranu nego vagaju ko je jači.Baš kao i u ratu.Sredinom 1995 su odjebali Srbe i pored svig dogovora,talova i sjedeljki.klavirdžija wrote:Bh Hrvati su davno stali na srpsku stranu, ostalo su igrarije.
Jedini način da se to promjeni je da ih Ameri kao i onomad dobro pritisnu, a do toga će teško doći.
- Connaisseur Karlin
#2214 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Hrvati na Srpskoj strani
uozbiljite se
Hrvati nemaju ralzoga da budu na strani Srba iz RS 
-
PM72
#2215 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Kako nemaju jebo ga ti kad su u ratu skoro pa imali zajednički štab/stožer protiv Armije BiH i Bosne i Hercegovine.Connaisseur Karlin wrote:Hrvati na Srpskoj strani![]()
uozbiljite se
Ups,ja lanuh a ovo je tema koja ne oddgovara vlasnicima klix-a.
- Connaisseur Karlin
#2216 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
zasto poredis prosli rat sa buducm ratom u BiHPM72 wrote:Kako nemaju jebo ga ti kad su u ratu skoro pa imali zajednički štab/stožer protiv Armije BiH i Bosne i Hercegovine.Connaisseur Karlin wrote:Hrvati na Srpskoj strani![]()
uozbiljite se
Hrvati ce pustiti Bosnjake i Srbe da ratuju
-
KENJAC
#2217 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
A sta njima odgovara osim " Sta ste vi danas licno kuhali"PM72 wrote:Kako nemaju jebo ga ti kad su u ratu skoro pa imali zajednički štab/stožer protiv Armije BiH i Bosne i Hercegovine.Connaisseur Karlin wrote:Hrvati na Srpskoj strani![]()
uozbiljite se
P. S. ....sa slikama
- Omar500
#2218 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Hoce treci entitet i onda kao bit ce na 'nasoj' straniConnaisseur Karlin wrote:Hrvati na Srpskoj strani![]()
uozbiljite se
Ti se malo uozbilji, zamolio bih te
Hrvati nemaju pretenzije na teritorije RS-a, niti Srbi imaju pretenzije na teritorije Federacije opcenito. Posavina je svakako davno prodana.
Samo Covic ne moze dobiti treci entitet, a da ide dalje od Mostara..moze, ali to bi znacio rat. Nema spojenu teritoriju nigdje u Srednjoj Bosni, enklava do enklave haman...
Hrvatska ne bi zeljela jos granice sa Srbijom ili Srpskom drzavom (SAO RS
Svakako se oni ne pitaju nista, koliko im se bude dozvolilo, toliko ce i da traze. (mislim koliko im dozvoli Zapad)
-
junior3
#2219 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Moraju odabrati stranu, nema neutrale.Connaisseur Karlin wrote:zasto poredis prosli rat sa buducm ratom u BiHPM72 wrote:Kako nemaju jebo ga ti kad su u ratu skoro pa imali zajednički štab/stožer protiv Armije BiH i Bosne i Hercegovine.Connaisseur Karlin wrote:Hrvati na Srpskoj strani![]()
uozbiljite se
Ups,ja lanuh a ovo je tema koja ne oddgovara vlasnicima klix-a.![]()
![]()
-
PM72
#2220 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
uh,nešto me jeza hvata.U prošlom ratu su nam došli do Kozje ćuprije i do Kovačića.Ko nas vodi i kako smo sposobni da Bože da bi nam ostalo išta do Bihaća.Connaisseur Karlin wrote:zasto poredis prosli rat sa buducm ratom u BiHPM72 wrote:Kako nemaju jebo ga ti kad su u ratu skoro pa imali zajednički štab/stožer protiv Armije BiH i Bosne i Hercegovine.Connaisseur Karlin wrote:Hrvati na Srpskoj strani![]()
uozbiljite se
Ups,ja lanuh a ovo je tema koja ne oddgovara vlasnicima klix-a.![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#2221 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ja sam temu : nova kriza u Bosni razumjela ovako:Omar500 wrote:Hoce treci entitet i onda kao bit ce na 'nasoj' straniConnaisseur Karlin wrote:Hrvati na Srpskoj strani![]()
uozbiljite se
![]()
Ti se malo uozbilji, zamolio bih te![]()
Hrvati nemaju pretenzije na teritorije RS-a, niti Srbi imaju pretenzije na teritorije Federacije opcenito. Posavina je svakako davno prodana.
Samo Covic ne moze dobiti treci entitet, a da ide dalje od Mostara..moze, ali to bi znacio rat. Nema spojenu teritoriju nigdje u Srednjoj Bosni, enklava do enklave haman...
Hrvatska ne bi zeljela jos granice sa Srbijom ili Srpskom drzavom (SAO RS) ...ali kada bi to znacilo da bi zauzvrat dobili famoznu Herceg Bosnu, objerucke bi prihvatili.
Svakako se oni ne pitaju nista, koliko im se bude dozvolilo, toliko ce i da traze. (mislim koliko im dozvoli Zapad)
1. Interna kriza izmejdu Bosanjaka i nedefinirana bosanjacka politika
2. Sukob iskljucivo izmedju Bosanjaka i Srba
3. Hrvati nemaju nista ,i zato nemaju ni potrebe da se bore za Srbe i Bosnjake u BiH
A,dalje,nije mi jasno,gdje vi Bosanjci planirate sukob u BiH ili cekate da budete napadnuti
- commendatore
#2222 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
u nekoj toploj pitchci dovoljno prostranoj jer mi je khm - tu se ja branim , napadam, ukopavam, pucam, ispucavam i punim.... uvijek imam municije i uvijek naoruzanConnaisseur Karlin wrote:
A,dalje,nije mi jasno,gdje vi Bosanjci planirate sukob u BiH ili cekate da budete napadnuti
nismo ti mi bosnjaci bas pristalice da budemo jebani.... naš bejbe? austrohugarska propala ovde, osmanlije propale, atila nas zaobilazio u sirokom luku jer je znao kaka smo bagra, popusila endehazija popusio adolf gledala si Most je l da i Valtera? popusio Boban, popusio Zloba, popušio Kitadzic.... e sad cekam neku ljubopitljivu damu da me ponudi da joj objasnim sve te historijske fakte u prakticnoj nastavi istorije a bogami i geografije, toponimi, bregovi, da sadimo jagodice.....itd itd
Last edited by commendatore on 13/01/2017 20:33, edited 1 time in total.
- Omar500
#2223 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Inace Hrvati ne tvrde svaki dan preko svih mogucih medija da su ugrozeni, i onda svakako ce da sjede u cosku ko sto su sjedili od 92-95. Ako ce tako biti mirni i nece ucestvovati u eventualnom sukobu kao sot je to bilo u 92-95, onda se razumijemoConnaisseur Karlin wrote:Ja sam temu : nova kriza u Bosni razumjela ovako:Omar500 wrote:Hoce treci entitet i onda kao bit ce na 'nasoj' straniConnaisseur Karlin wrote:Hrvati na Srpskoj strani![]()
uozbiljite se
![]()
Hrvatska ne bi zeljela jos granice sa Srbijom ili Srpskom drzavom (SAO RS) ...ali kada bi to znacilo da bi zauzvrat dobili famoznu Herceg Bosnu, objerucke bi prihvatili.
3. Hrvati nemaju nista ,i zato nemaju ni potrebe da se bore za Srbe i Bosnjake u BiH
Do tada, hinjski, kao i uvijek, cekaju u cosku razvoj situacije. U ovom razvoju, kada je Dodik pusten s lanca i nema sta ne trazi za RS, naivno je ocekivati da ce Hrvati ostati zadovoljni s tim razvojem dogadjaja, a da ne dobiju entitet o kojem pricaju godinama. A kako ce dobiti u entitetu teritorije sjeverno od Mostara kada je izmijesano stanovnistvo u Srednjoj Bosni.
Lijep pozdrav
- Connaisseur Karlin
#2224 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
ma daaa,odbranili ste se uspjesno do svih stranaca,a danas niste u stanju da se uspjseno branite os Srba i Hrvata u BiHcommendatore wrote:u nekoj toploj pitchci dovoljno prostranoj jer mi je khm - tu se ja branim , napadam, ukopavam, pucam, ispucavam i punim.... uvijek imam municije i uvijek naoruzanConnaisseur Karlin wrote:
nismo ti mi bosnjaci bas pristalice da budemo jebani.... naš bejbe? austrohugarska propala ovde, osmanlije propale, atila nas zaobilazio u sirokom luku jer je znao kaka smo bagra, popusila endehazija popusio adolf gledala si Most je l da i Valtera? popusio Boban, popusio Zloba, popušio Kitadzic.... e sad cekam neku ljubopitljivu damu da me ponudi da joj objasnim sve te historijske fakte u prakticnoj nastavi istorije a bogami i geografije, toponimi, bregovi, da sadimo jagodice.....itd itd
nastaljate borbu na forumu
- Connaisseur Karlin
#2225 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Pa naravno da cekaju,jer vide da Bosanjci ne znaju ni sami sto konkretno zele i kako planiraju ostvariti nekakve nove ciljeveOmar500 wrote:Inace Hrvati ne tvrde svaki dan preko svih mogucih medija da su ugrozeni, i onda svakako ce da sjede u cosku ko sto su sjedili od 92-95. Ako ce tako biti mirni i nece ucestvovati u eventualnom sukobu kao sot je to bilo u 92-95, onda se razumijemoConnaisseur Karlin wrote:Ja sam temu : nova kriza u Bosni razumjela ovako:Omar500 wrote: Hoce treci entitet i onda kao bit ce na 'nasoj' strani![]()
A,dalje,nije mi jasno,gdje vi Bosanjci planirate sukob u BiH ili cekate da budete napadnuti![]()
Do tada, hinjski, kao i uvijek, cekaju u cosku razvoj situacije. U ovom razvoju, kada je Dodik pusten s lanca i nema sta ne trazi za RS, naivno je ocekivati da ce Hrvati ostati zadovoljni s tim razvojem dogadjaja, a da ne dobiju entitet o kojem pricaju godinama. A kako ce dobiti u entitetu teritorije sjeverno od Mostara kada je izmijesano stanovnistvo u Srednjoj Bosni.
Lijep pozdrav