Za one dusebriznike koji ce me pitati da li se podsmijavam necijem izgledu: da.
Sta mu ja mogu kad je glup ko balvan.

Ne provaljuj se hljeba t'sherbett wrote:Sad sam nesto skuzila! Lose obrazovanje, i proizvodnja stada i istomisljenika, kojima se ne potice razvoj kritickog razmisljanja za koje je kvalitetno obrazovanje temelj i nuzna osnova, jest zapravo u interesu vlasti. Ili u ovom slucaju SDA.
dokle god se ovakve nebuloze javno i jednakim zarom i intezitetom ne pocnu opovrgavati..par latinizama i recenice koje nitko ne razumije ce biti apsolutne dogme vrijedne obozavanja i slijedbe stada.
Sorry Zahiragicu..fakat sorry..nije to nista osobno..ali argumentacija je fakat na porazavajucoj razini, i bez dvojbe vrijedja inteligenciju.
Zabrinjavajuci je u upitan nacin rasudjivanja i uopce pojma o icemu relevantnom, onih koji popuse argument.."Priblizavamao se oxfordu..pa makar po vjerskom pitanju" haloooooooi?!?!,!,!
Ja da sam oxford koji sigurno ima zasticeno ime i zig, ja bi vas sad tuzila sto me spominjete u ovako nebuloznom blasfemicnom kontekstu.
A imaju one agencije sto pretrazuju internete i spominjanja branda... naci ce i ovo sta se pise
Buckethead wrote:džaba pišeš kad je narod glup ko ku.racsherbett wrote:Sad sam nesto skuzila! Lose obrazovanje, i proizvodnja stada i istomisljenika, kojima se ne potice razvoj kritickog razmisljanja za koje je kvalitetno obrazovanje temelj i nuzna osnova, jest zapravo u interesu vlasti. Ili u ovom slucaju SDA.
dokle god se ovakve nebuloze javno i jednakim zarom i intezitetom ne pocnu opovrgavati..par latinizama i recenice koje nitko ne razumije ce biti apsolutne dogme vrijedne obozavanja i slijedbe stada.
Sorry Zahiragicu..fakat sorry..nije to nista osobno..ali argumentacija je fakat na porazavajucoj razini, i bez dvojbe vrijedja inteligenciju.
Zabrinjavajuci je u upitan nacin rasudjivanja i uopce pojma o icemu relevantnom, onih koji popuse argument.."Priblizavamao se oxfordu..pa makar po vjerskom pitanju" haloooooooi?!?!,!,!
Ja da sam oxford koji sigurno ima zasticeno ime i zig, ja bi vas sad tuzila sto me spominjete u ovako nebuloznom blasfemicnom kontekstu.
A imaju one agencije sto pretrazuju internete i spominjanja branda... naci ce i ovo sta se pise
Pa dobro cojek rekobroj dva wrote:Jedan citat (licno cuo) univerzitetskog profesora
" Ja ne znam kako ta mala misli polozit, niti uci niti para ima niti picke da"
Mislim da je tu receno sve o nasem obrazovnom sistemu..
Ko o cemu ..House wrote:ko o čemu, karlin o islamu. đe ti je animals?
Stvarno si dosadan sa tim Islamom vise..House wrote:priznaj da imaš sliku mate bobana u dnevnom boravku
Religiofob jesam..House wrote:što se nerviraš?
Atomski fizičari mogu praviti elektrane, ali i atomske bombe. Nije kriv atom (bez koga ne bi postojali) zbog toga.cyprus wrote:Ja ne mislim da se vjera ne može konzumirati na ispravan ili neispravan način... Nego samo na konstruktivan i destruktivan... Dobro, možda onda može i na neutralan...

Tačno, slažem se sa formulacijom...skupljac_zeljeza wrote:Atomski fizičari mogu praviti elektrane, ali i atomske bombe. Nije kriv atom (bez koga ne bi postojali) zbog toga.cyprus wrote:Ja ne mislim da se vjera ne može konzumirati na ispravan ili neispravan način... Nego samo na konstruktivan i destruktivan... Dobro, možda onda može i na neutralan...
Onda je ovo po inerciji onoga što smo imali. Nismo se riješili gabarita.Seyfo wrote:Zahiragic je samo produkt ovog i ovakvog drustva. U interesu mu je da bude takav pa se njise kako vjetar duva. Prije 50 godina on bi bio istaknuti mladi clan CK SK JU i bio bi heroj rada na radnim akcijama. Na svakoj fotografiji bi imao petokraku i kramp kojim mase nad glavom. Ne bi bilo veceg proletera i partizana od njega. Nakon sto bi sprcio svaku drugaricu na radnim akcijama (po tome su bile poznate i zato su raja i isla),ozenio bi Ljubicu iz treceg garnizona i djeci dao imena Jugoslav, Aljosa i Dragi i djeca bi bila odgajana u istom duhu. Sliku njega sa Titom bi uokvirio i zakucao nad uzglavljem i drzao do pada sistema. Produkt ovakvog drustva danas su npr.i Hana "influenser" i Maca Diskrecija.
Seyfo wrote:Zahiragic je samo produkt ovog i ovakvog drustva. U interesu mu je da bude takav pa se njise kako vjetar duva. Prije 50 godina on bi bio istaknuti mladi clan CK SK JU i bio bi heroj rada na radnim akcijama. Na svakoj fotografiji bi imao petokraku i kramp kojim mase nad glavom. Ne bi bilo veceg proletera i partizana od njega. Nakon sto bi sprcio svaku drugaricu na radnim akcijama (po tome su bile poznate i zato su raja i isla),ozenio bi Ljubicu iz treceg garnizona i djeci dao imena Jugoslav, Aljosa i Dragi i djeca bi bila odgajana u istom duhu. Sliku njega sa Titom bi uokvirio i zakucao nad uzglavljem i drzao do pada sistema. Produkt ovakvog drustva danas su npr.i Hana "influenser" i Maca Diskrecija.