Zahiragić opet jaše

Post Reply
seln

#2201 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

Za one koji se pitaju je li moguce biti tako glup, neka samo pogledaju ovaj foto:

Image

Za one dusebriznike koji ce me pitati da li se podsmijavam necijem izgledu: da.
Sta mu ja mogu kad je glup ko balvan.
insomnia78

#2202 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

sherbett wrote:Sad sam nesto skuzila! Lose obrazovanje, i proizvodnja stada i istomisljenika, kojima se ne potice razvoj kritickog razmisljanja za koje je kvalitetno obrazovanje temelj i nuzna osnova, jest zapravo u interesu vlasti. Ili u ovom slucaju SDA.
dokle god se ovakve nebuloze javno i jednakim zarom i intezitetom ne pocnu opovrgavati..par latinizama i recenice koje nitko ne razumije ce biti apsolutne dogme vrijedne obozavanja i slijedbe stada.

Sorry Zahiragicu..fakat sorry..nije to nista osobno..ali argumentacija je fakat na porazavajucoj razini, i bez dvojbe vrijedja inteligenciju.
Zabrinjavajuci je u upitan nacin rasudjivanja i uopce pojma o icemu relevantnom, onih koji popuse argument.."Priblizavamao se oxfordu..pa makar po vjerskom pitanju" haloooooooi?!?!,!,!

Ja da sam oxford koji sigurno ima zasticeno ime i zig, ja bi vas sad tuzila sto me spominjete u ovako nebuloznom blasfemicnom kontekstu.

A imaju one agencije sto pretrazuju internete i spominjanja branda... naci ce i ovo sta se pise :mrgreen:
Ne provaljuj se hljeba t'
insomnia78

#2203 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Ovo oko tuzenja i slicnih gluposti :D
kakavdanakneiskustvu

#2204 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kakavdanakneiskustvu »

Buckethead wrote:
sherbett wrote:Sad sam nesto skuzila! Lose obrazovanje, i proizvodnja stada i istomisljenika, kojima se ne potice razvoj kritickog razmisljanja za koje je kvalitetno obrazovanje temelj i nuzna osnova, jest zapravo u interesu vlasti. Ili u ovom slucaju SDA.
dokle god se ovakve nebuloze javno i jednakim zarom i intezitetom ne pocnu opovrgavati..par latinizama i recenice koje nitko ne razumije ce biti apsolutne dogme vrijedne obozavanja i slijedbe stada.

Sorry Zahiragicu..fakat sorry..nije to nista osobno..ali argumentacija je fakat na porazavajucoj razini, i bez dvojbe vrijedja inteligenciju.
Zabrinjavajuci je u upitan nacin rasudjivanja i uopce pojma o icemu relevantnom, onih koji popuse argument.."Priblizavamao se oxfordu..pa makar po vjerskom pitanju" haloooooooi?!?!,!,!

Ja da sam oxford koji sigurno ima zasticeno ime i zig, ja bi vas sad tuzila sto me spominjete u ovako nebuloznom blasfemicnom kontekstu.

A imaju one agencije sto pretrazuju internete i spominjanja branda... naci ce i ovo sta se pise :mrgreen:
džaba pišeš kad je narod glup ko ku.rac :mrgreen:

bas tako
Connaisseur Karlin

#2205 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Connaisseur Karlin »

Gluplji su studenti koji su sebi dozvolili da ih konjanik ZahirAga jase :)
House

#2206 Re: Zahiragić opet jaše

Post by House »

ko o čemu, karlin o islamu. đe ti je animals? :)
Last edited by House on 17/01/2017 18:44, edited 1 time in total.
animals

#2207 Re: Zahiragić opet jaše

Post by animals »

:?
broj dva wrote:Jedan citat (licno cuo) univerzitetskog profesora
" Ja ne znam kako ta mala misli polozit, niti uci niti para ima niti picke da"
Mislim da je tu receno sve o nasem obrazovnom sistemu..
Pa dobro cojek reko :D
nit uci.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
House

#2208 Re: Zahiragić opet jaše

Post by House »

ah, tu je.
animals

#2209 Re: Zahiragić opet jaše

Post by animals »

A kako decki koji ne uce i nemaju para polazu :D
animals

#2210 Re: Zahiragić opet jaše

Post by animals »

House wrote:ko o čemu, karlin o islamu. đe ti je animals? :)
Ko o cemu ..
ti o islamofobiji..
ko zahiragicev ucenik si.
House

#2211 Re: Zahiragić opet jaše

Post by House »

priznaj da imaš sliku mate bobana u dnevnom boravku
animals

#2212 Re: Zahiragić opet jaše

Post by animals »

House wrote:priznaj da imaš sliku mate bobana u dnevnom boravku
Stvarno si dosadan sa tim Islamom vise..
Opusti se malo
Izadji na svjez zrak.
a mozes i na studije.
samo ne znam kako ces poloziti a
nisi zensko..
House

#2213 Re: Zahiragić opet jaše

Post by House »

što se nerviraš?
animals

#2214 Re: Zahiragić opet jaše

Post by animals »

House wrote:što se nerviraš?
Religiofob jesam..
ne smetaju mi toliko religije, koliko
glupani koji ih konzumiraju na pogresan nacin..
Dr. Kuca

#2215 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr. Kuca »

A sta ti znas o tome kako se vjera ispravno konzumira?
Bodkin

#2216 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Bodkin »

Onako kako ti kazu
cyprus

#2217 Re: Zahiragić opet jaše

Post by cyprus »

Ja ne mislim da se vjera ne može konzumirati na ispravan ili neispravan način... Nego samo na konstruktivan i destruktivan... Dobro, možda onda može i na neutralan...
skupljac_zeljeza

#2218 Re: Zahiragić opet jaše

Post by skupljac_zeljeza »

cyprus wrote:Ja ne mislim da se vjera ne može konzumirati na ispravan ili neispravan način... Nego samo na konstruktivan i destruktivan... Dobro, možda onda može i na neutralan...
Atomski fizičari mogu praviti elektrane, ali i atomske bombe. Nije kriv atom (bez koga ne bi postojali) zbog toga.

A Zahiragić jaše...

Image
Seyfo

#2219 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Zahiragic je samo produkt ovog i ovakvog drustva. U interesu mu je da bude takav pa se njise kako vjetar duva. Prije 50 godina on bi bio istaknuti mladi clan CK SK JU i bio bi heroj rada na radnim akcijama. Na svakoj fotografiji bi imao petokraku i kramp kojim mase nad glavom. Ne bi bilo veceg proletera i partizana od njega. Nakon sto bi sprcio svaku drugaricu na radnim akcijama (po tome su bile poznate i zato su raja i isla),ozenio bi Ljubicu iz treceg garnizona i djeci dao imena Jugoslav, Aljosa i Dragi i djeca bi bila odgajana u istom duhu. Sliku njega sa Titom bi uokvirio i zakucao nad uzglavljem i drzao do pada sistema. Produkt ovakvog drustva danas su npr.i Hana "influenser" i Maca Diskrecija.
cyprus

#2220 Re: Zahiragić opet jaše

Post by cyprus »

skupljac_zeljeza wrote:
cyprus wrote:Ja ne mislim da se vjera ne može konzumirati na ispravan ili neispravan način... Nego samo na konstruktivan i destruktivan... Dobro, možda onda može i na neutralan...
Atomski fizičari mogu praviti elektrane, ali i atomske bombe. Nije kriv atom (bez koga ne bi postojali) zbog toga.
Tačno, slažem se sa formulacijom...
skupljac_zeljeza

#2221 Re: Zahiragić opet jaše

Post by skupljac_zeljeza »

Seyfo wrote:Zahiragic je samo produkt ovog i ovakvog drustva. U interesu mu je da bude takav pa se njise kako vjetar duva. Prije 50 godina on bi bio istaknuti mladi clan CK SK JU i bio bi heroj rada na radnim akcijama. Na svakoj fotografiji bi imao petokraku i kramp kojim mase nad glavom. Ne bi bilo veceg proletera i partizana od njega. Nakon sto bi sprcio svaku drugaricu na radnim akcijama (po tome su bile poznate i zato su raja i isla),ozenio bi Ljubicu iz treceg garnizona i djeci dao imena Jugoslav, Aljosa i Dragi i djeca bi bila odgajana u istom duhu. Sliku njega sa Titom bi uokvirio i zakucao nad uzglavljem i drzao do pada sistema. Produkt ovakvog drustva danas su npr.i Hana "influenser" i Maca Diskrecija.
Onda je ovo po inerciji onoga što smo imali. Nismo se riješili gabarita.

Na drugu stranu što ljudi zaista idu na džume u većem procentu zbog njenog smisla, a taj manji dio ko zna kakve sve motive ima pa se po manjini definiše većina.
bersK

#2223 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bersK »

Upravo sam to htio ovdje da objavim. Za ovo ga treba trpati danima, jebo on svoju SDA-ovsku krv.
palestinka

#2224 Re: Zahiragić opet jaše

Post by palestinka »

Seyfo wrote:Zahiragic je samo produkt ovog i ovakvog drustva. U interesu mu je da bude takav pa se njise kako vjetar duva. Prije 50 godina on bi bio istaknuti mladi clan CK SK JU i bio bi heroj rada na radnim akcijama. Na svakoj fotografiji bi imao petokraku i kramp kojim mase nad glavom. Ne bi bilo veceg proletera i partizana od njega. Nakon sto bi sprcio svaku drugaricu na radnim akcijama (po tome su bile poznate i zato su raja i isla),ozenio bi Ljubicu iz treceg garnizona i djeci dao imena Jugoslav, Aljosa i Dragi i djeca bi bila odgajana u istom duhu. Sliku njega sa Titom bi uokvirio i zakucao nad uzglavljem i drzao do pada sistema. Produkt ovakvog drustva danas su npr.i Hana "influenser" i Maca Diskrecija.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
alphonse kauders

#2225 Re: Zahiragić opet jaše

Post by alphonse kauders »

Ovaj mu brat Adi je vijećnik u Općini Stari grad i poseban je slučaj paranoične šifre zapele u 92-oj godini:

Image
Image

Čovječe, kakva je ovo doktrina i kakvi su ovo mozgovi, ono bi da gine na Allahovom putu...
Post Reply