Serviser sređen.Oticon wrote:Pitas Nepassa ili mene?Euridika wrote:Koji bojler?![]()
Vaillant Tec Pro
Javi mi samo na PP kad ti je zgodno da ti dođe, pa da organizujem.
Serviser sređen.Oticon wrote:Pitas Nepassa ili mene?Euridika wrote:Koji bojler?![]()
Vaillant Tec Pro
To ne ukljucuje rekvizite kao sto su korner zastavicewewa wrote:i ko kaze da nema raje s fudbalaultima_palabra wrote:Renata je ona bila, a njegovog nicka se ne mogu sjetiti.omar little wrote:
pa ih je bilo par iz izraela, fasisti s dna kace one. sjecas se njih? jedno musko, jedno zensko, cini mi se njemu nik iz dvije rijeci isao. kakva fasisticka govna su to bila, covjece. hasbara skolska po ostalim temama, finjak, on aje nesto dole na kuhanju ja mislim orgijala, svi ih lizali na forumu i jos napadaju na temi da sto sam bezobrazna tako prema njoj, moze se fino pricat, a onda kobecili oci volike kad je izrael poceo klati po gazi jedne godine a njih dvoje krenuli u ofanzivu i skidat maske.
KraljicaEuridika wrote:Serviser sređen.Oticon wrote:Pitas Nepassa ili mene?Euridika wrote:Koji bojler?![]()
Vaillant Tec Pro![]()
Javi mi samo na PP kad ti je zgodno da ti dođe, pa da organizujem.
Pred kime?seln wrote: Momci, nemojte se sad vaditi...
Oticon wrote:KraljicaEuridika wrote:Serviser sređen.![]()
Javi mi samo na PP kad ti je zgodno da ti dođe, pa da organizujem.![]()
Treba ti serviser ili "serviser" jer tanka je linija to na forumuOticon wrote:I...nadje li servisera, treba i meni?Nepass wrote:Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
A ovdje sodoma i gomora![]()
Slobodno odgovoriwewa wrote:prosto me strah da ti odgovorim, respo
a imao si dobar post jutros
O'zone wrote:Najveća stavka rashoda: kafeBloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
respo
konto luđačkih sredstava
Jesam po preporuci forumasa kojem neznam nik ali je avatar crtez iz alan forda (nije havana).Bloo wrote:Nepass wrote:Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
![]()
![]()
jesi ikad nasao majstora za bojler
JunkersEuridika wrote:Koji bojler?Oticon wrote:I...nadje li servisera, treba i meni?Nepass wrote:Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
Imam i za njih servisera, mada primarno znam ove za Vaillant.Nepass wrote:JunkersEuridika wrote:Koji bojler?Oticon wrote:I...nadje li servisera, treba i meni?![]()
Vidis u neznanju sam mogao svakog u kucu upustitisupercali wrote:Treba ti serviser ili "serviser" jer tanka je linija to na forumuOticon wrote:I...nadje li servisera, treba i meni?Nepass wrote:Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
Svakom svojeKvaziExpert wrote:zbog čega ti se čini, bošnjaci koriste vaillant, hrvati viessmann, srbi bosch![]()
![]()
A ostali ovaj junfersKvaziExpert wrote:zbog čega ti se čini, bošnjaci koriste vaillant, hrvati viessmann, srbi bosch![]()
![]()
Ma gdje ba lijepo citatiUSAblues wrote:Veleposlanik nakon bana Ambasador postaolijepo je bilo citati njegove komentare .... U klasi Nosferat -a
Imam servisera, sad mi treba neko na sudu ko radi ovjere ovih notarskih ugovoraEuridika wrote: Imam i za njih servisera, mada primarno znam ove za Vaillant.
Pa samo za tebe treba otvoriti male oglase...Nepass wrote:Imam servisera, sad mi treba neko na sudu ko radi ovjere ovih notarskih ugovoraEuridika wrote: Imam i za njih servisera, mada primarno znam ove za Vaillant.