Referendum(i) u RS-u

Locked
Connaisseur Karlin

#2201 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Connaisseur Karlin »

arzuhal wrote:Kako ba nema Bosne? Kad pitaš Srbina iz BiH, koji viče da je iz Republike Srpske, "a đe ti je to?", on kaže: Pa u Bosni! :lol: :thumbup:
Vecina srba iz BiH,strancima kazu da su iz bivse juge,bez daljenje zelje da objasnjavaju detalje :D

P.S. pisala sam o bosnjacima iz Brckog,ne o srbima iz Brckog :)

srbi iz Brckog imaju plan B :D :lol:
Sinisa Malic, a local member of the Alliance of Independent Social Democrats, the party of Republika Srpska President Milorad Dodik, said that Brcko residents who have declared themselves citizens of Republika Srpska might still vote at the referendum, for instance via mail or in ballots which will be counted in nearby municipalities, Al Jazeera Balkans reported.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2202 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

daddy-kool wrote:
KatarinaKosaca wrote: ... ali i oni rade na tome. Ljube skute Srbiji. Odu i do Putina, Srbija se naoruzava, srbuju gore nego devetesetih. I Hrvatska se naoruzava.
Ma ima tu svakakvih poteza, svakako da dosta naroda još uvijek žudi da ostvari cilj iz rata kako bi žrtve, zločini i stradanja imali smisla. Ko to ne može da izdrži ili ko je u prilici, iseli se u Srbiju, a iz Srbije u razvijeni svijet. Koketiraju sa Rusima, ali koliko sam ja upratio jedino pravo zaziru od Amerikanaca od kojih su poraženi nekoliko puta. Valjda sad čekaju da im USA da zeleno svjetlo. A vrijeme prolazi. A opet je to haman lakše nego se okrenuti BiH, koliko treba biti jak i hrabar pa reći da je onaj rat bio zaludan? Možda je lakše opet ratovati, nego to sebi priznati?

Što se tiče naoružavanja Srbije (više je medijska galama) to ima smisla ukoliko Srbija planira otvoreno napasti BiH - to nisu smjeli 92-95 uraditi pa ne vidim da su sada u nekoj boljoj poziciji.
ma nije cilj mog posta da njih analizoram, nego nasu kako politicku, tako i narodno—mentalnu pasivnost u odnosu na okruzenje i desavanja. Inertnost. Nesvjesnost, pasivnost, ljenost, zablude itd
Fudo387

#2203 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Fudo387 »

junior3 wrote:
Fudo387 wrote:
junior3 wrote:Kad sam rekao popušili više mislio sam na vojsku, 10 hiljada više nije šala, manji korpus.
Ne sumnjam da to puno znaci potomcima onih 20 i kusur hiljada sto su odrasli bez oceva.
Boli tebe qrac za njima.
Vjerovatno imas plan da isto sranje opet gledas iz logistike.
Borim se ja itekako za te potomke i nastaviću i ne izmišljaj bezveze.
Bolje logistika neg kuvar k'o ti. :lol:

I smiri se ba srčka će te opaliti. :lol:
Ma ja, smijesno,
De, krevelji se, nista ne kosta.
undefined007

#2204 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by undefined007 »

Svakakvih pacijenata, posebno ovih manjeentitetskih i kakvo spinovanje istih a gaće im se tresu na spomen rata. :evil:
junior3

#2205 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by junior3 »

Fudo387 wrote:
Ma ja, smijesno,
Pa smijaću normalno, neću k'o ti živce na forumj trošiti.
daddy-kool

#2206 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by daddy-kool »

KatarinaKosaca wrote: ma nije cilj mog posta da njih analizoram, nego nasu kako politicku, tako i narodno—mentalnu pasivnost u odnosu na okruzenje i desavanja. Inertnost. Nesvjesnost, pasivnost, ljenost, zablude itd
Ni narod ni politika nisu ni glupi ni neobavješteni.
Ono jesmo kilavi, ali ne znam šta još preporučuješ da se radi?
ABH017

#2207 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ABH017 »

arzuhal wrote:Kako ba nema Bosne? Kad pitaš Srbina iz BiH, koji viče da je iz Republike Srpske, "a đe ti je to?", on kaže: Pa u Bosni! :lol: :thumbup:
A i oni sa BN RTV, na kraju vijesti, kad ide prognoza jasno naglase, svaki put, u RS i drugim dijelovima Bosne i Hercegovine.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2208 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

daddy-kool wrote:
KatarinaKosaca wrote: ma nije cilj mog posta da njih analizoram, nego nasu kako politicku, tako i narodno—mentalnu pasivnost u odnosu na okruzenje i desavanja. Inertnost. Nesvjesnost, pasivnost, ljenost, zablude itd
na primjer da prestanemo naricati za mrtvim Titom i pravimo jaku medjunarodnu diplomatsku kampanju. Makar i otpustili koju salterusu sa budzeta i usmjerili taj novac u lobiranje. Koliko je posjeta imao i napravio Zlatko Lagumdzoja kao ministar vp? Sramno, nedopustivo malo. Sta rade entitetski i drzavni premijer? Cekaju Covica sa Bakirom i jedu burek. Koliko je investitora Bakir doveo sem sam sebe?
hAZNADAR

#2209 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by hAZNADAR »

junior3 wrote:
Kad sam rekao popušili više mislio sam na vojsku, 10 hiljada više nije šala, manji korpus.

:
Vremena se mijenjaju. Nekada ste racunali da ce muslimanski narod nestati kao i drzava, sto je bilo i ocekivano s'obzirom na odnos snaga. Danas se hvalite kako se pobijedili. Gdje nam svjesno ili nesvjesno dizete rejting praveci nas vecim.

A dobra ti je ta gdje te boli q za referendumom,... ali ipak dosao bas ovdje na ovu temu da pricas o pobjedi. :lol:
ABH017

#2210 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ABH017 »

junior3 wrote:
desni wrote: I vas je preko 80 posto u Srbiji pa vam pjevaju ovakve pjesme :lol: :lol:
Nemam ti ja neke veze sa Srbijom, ali đe će vam pjevati ovo je Srbija, stvarno đubrad. :mrgreen:
Pa nije niko ni rekao da se to pjeva u tvojoj kući, već u Srbiji. Što adekvatno odgovara tvom pokušaju ismijavanja. I ti spočitavaš da neki tamo u PiSiju pjevaju i sanjaju mokre snove. Šta će ljudi, na mitomanskim časovima nisu ih učili ni istoriji ni geografiji, samo mitomanija. :D
junior3

#2211 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by junior3 »

ABH017 wrote:
junior3 wrote:
desni wrote: I vas je preko 80 posto u Srbiji pa vam pjevaju ovakve pjesme :lol: :lol:
Nemam ti ja neke veze sa Srbijom, ali đe će vam pjevati ovo je Srbija, stvarno đubrad. :mrgreen:
Pa nije niko ni rekao da se to pjeva u tvojoj kući, već u Srbiji. Što adekvatno odgovara tvom pokušaju ismijavanja. I ti spočitavaš da neki tamo u PiSiju pjevaju i sanjaju mokre snove. Šta će ljudi, na mitomanskim časovima nisu ih učili ni istoriji ni geografiji, samo mitomanija. :D
Pa nije Srbija moja država.
RS je u Bosni, jedino ako je nisi odvojio ili možda ne smatraš da je RS u BiH.
junior3

#2212 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by junior3 »

hAZNADAR wrote:
junior3 wrote:
Kad sam rekao popušili više mislio sam na vojsku, 10 hiljada više nije šala, manji korpus.

:
Vremena se mijenjaju. Nekada ste racunali da ce muslimanski narod nestati kao i drzava, sto je bilo i ocekivano s'obzirom na odnos snaga. Danas se hvalite kako se pobijedili. Gdje nam svjesno ili nesvjesno dizete rejting praveci nas vecim.

A dobra ti je ta gdje te boli q za referendumom,... ali ipak dosao bas ovdje na ovu temu da pricas o pobjedi. :lol:
Ja ništa o referendumu nisam pisao. :mrgreen:
undefined007

#2213 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by undefined007 »

Trol. :mrgreen:
bh.tornjak

#2214 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Donjoj Gradini da Srbija nikada više nikome neće dozvoliti Jasenovac, Jadovno, Jastrebarsko, ali ni "Oluju".

"Srbin više neće u jamu, Srbin više neće bespogovorno u smrt, Srbin više neće i ne može bez svoje njive, imanja, kuće, ognjišta"

u prevodu na jezik S.Milosevica ovo znaci:

"niko ne sme da vas bije....."

a....onda je ludilo krenulo
junior3

#2215 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by junior3 »

undefined007 wrote:Trol. :mrgreen:
Nikad. :mrgreen: Šta je tu trolanje?
Nero Histrion

#2216 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Nero Histrion »

A odrzavaju se ovih dana i zdruzene anti-teroristicke vjezbe policije RS-a i Srbije, na teritoriji Srbije. Pametnom i isaret dovoljan
SkyLimit

#2217 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SkyLimit »

Kad Vučić kaže, a to stalno ponavlja, da Srbija nikad više neće dopustiti da se Srbima ponovni Oluja, je li to on nama nešto? Ta ne misli sigurno da im se na Islandu može dogoditi Oluja.
Lee Stiffdick

#2218 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Lee Stiffdick »

KatarinaKosaca wrote:
daddy-kool wrote:
na primjer da prestanemo naricati za mrtvim Titom i pravimo jaku medjunarodnu diplomatsku kampanju. Makar i otpustili koju salterusu sa budzeta i usmjerili taj novac u lobiranje. Koliko je posjeta imao i napravio Zlatko Lagumdzoja kao ministar vp? Sramno, nedopustivo malo. Sta rade entitetski i drzavni premijer? Cekaju Covica sa Bakirom i jedu burek. Koliko je investitora Bakir doveo sem sam sebe?
Mehanizam koordinacije je preduslov za investitore, ali hej, mehanizam koordinacije je izdaja drzave.
daddy-kool

#2219 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by daddy-kool »

SkyLimit wrote:Kad Vučić kaže, a to stalno ponavlja, da Srbija nikad više neće dopustiti da se Srbima ponovni Oluja, je li to on nama nešto? Ta ne misli sigurno da im se na Islandu može dogoditi Oluja.
A kome drugom?
ABH017

#2220 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ABH017 »

Connaisseur Karlin wrote:
Vecina srba iz BiH,strancima kazu da su iz bivse juge,bez daljenje zelje da objasnjavaju detalje :D

P.S. pisala sam o bosnjacima iz Brckog,ne o srbima iz Brckog :)

srbi iz Brckog imaju plan B :D :lol:
Sinisa Malic, a local member of the Alliance of Independent Social Democrats, the party of Republika Srpska President Milorad Dodik, said that Brcko residents who have declared themselves citizens of Republika Srpska might still vote at the referendum, for instance via mail or in ballots which will be counted in nearby municipalities, Al Jazeera Balkans reported.
Bosanski pravoslavci, kao i katolici, uvijek su imali planove B. Za razliku od Bošnjaka, Bosnu i Hercegovinu ne smatraju svojom domovinom (čast malom procentu svijesnih među njima), već imaju Hrvatsku i Srbiju, kao opciju B, ukoliko ne uspiju otkinuti komad Bosne.
Ja im želim ostvarenje plana B. Što prije.
Paul F.

#2221 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Paul F. »

Fudo387 wrote:
junior3 wrote: I smiri se ba srčka će te opaliti. :lol:
Ma ja, smijesno,
Nije njemu lahko, vjeruj mi Fudo. Sretna i zadovoljna osoba ne može ovako pisati po forumu u ovakvoj situaciji. Potpuno nemoguće.
tlr

#2222 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by tlr »

Ja budale Vučića ... ka'e neće dozvoliti Jasenovac...
Isto k'o da je fašista Pavelić dražio dozvolu od fašiste Nedića: "Jaro, boga ti hoće li ti smetati da oni moji debili porokaju malo one tvoje po Jasenovcu?" pa ovaj odgovorio, čačkajući zube ... Ne smeta bre! Samo kolji.

Osim toga ko je branio Draži i njegovim "gerilcima" da oslobode Jasenovac, jok ... oni su u ta doba imali pune ruke posla na Drini, Neretvi, Kozari... Najbliže što su bili Jasenovcu je kada su '45 protrčali punih gaća u smjeru Blajburga.

Pitanje za srpske političare je: hoće li Srbija ikada dozvoliti etnička čišćenja: Bijeljinu, Foču, Višegrad, Prijedor, Vukovar, Srebrenicu, Žepu...
Last edited by tlr on 19/08/2016 23:42, edited 1 time in total.
ABH017

#2223 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ABH017 »

junior3 wrote:
ABH017 wrote:
junior3 wrote:Nemam ti ja neke veze sa Srbijom, ali đe će vam pjevati ovo je Srbija, stvarno đubrad. :mrgreen:
Pa nije Srbija moja država.
RS je u Bosni, jedino ako je nisi odvojio ili možda ne smatraš da je RS u BiH.
Da. Hajde sad, umjesto što se praviš mutav, dokaži da nisi i reci u čemu je razlika kad stanovnici Bosne pjevaju jedne pjesmice s jedne, a stanovnici Srbije druge pjesmice, s druge strane. Ti se, kao, smatraš neutralnim, pa zajebaješ i jedne i druge. A ne shvataš da, u stvari, najviše, zajebaješ samog sebe. :lol:
arzuhal

#2224 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

TLR wrote: Pitanje za srpske političare je: hoće li Srbija ikada dozvoliti ubijanje nesrba ... Bijeljinu, Foču, Višegrad, Prijedor, Vukovar, Srebrenicu, Žepu... pa i Sarajevo?
Vučić bi ti odgovorio: Jedan Srbin branit će 100 muslimana, pa da vidimo kako će Srbija da bude lider u regionu i faktor stabilnosti...
Blek Stena

#2225 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Blek Stena »

i tako .........
Image
Locked