Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

RNG_25

#2201 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by RNG_25 »

jeza u ledja wrote:
RNG_25 wrote:
tranquil wrote:Clinton je prevario ženu, Trump ima veći problem.
Liberalisti u suštini. Klinton uradio nešto loše, a Trump rekao neke nedoličnosti i to godinama ili decenijama prije. Ali ne, Trump je inkarnacija Sotone, a Klinton je samo "obični čovjek" koji je pogriješio.
Pa Trump je ucinio nesto lose. Trump je ucinio mnogo toga loseg, i cak sta vise o tome otvoreno pricao.
[1]Dvadeset i nesto zena je vec izaslo u javnost sa optuzbama o napastvovanju od strane istog.
[2] Na onom famoznom videu on ne prica samo o hvatanju zena za picku, prica otvoreno kako je htio guzit neku udatu zenu, samo nekoliko mjeseci nakon svoje zenidbe sa zenom koja mu vec tada bila trudna.

Al ne, Billy je uradio "nesto lose", a Trump je samo o tome pricao. :lol:
[1] Nevin dok se nedvosmisleno ne dokaže suprotno.

[2] Šta reći, privlače ga žene sram ga bilo, a drznuo se budalasto hvaliti o tome pred nekim prijateljem. Zaista zločin protiv čovječnosti.

A to što je Bill Clinton još bio blizak sa Epsteinom koji je organizovao prostituciju maloljetnica, to ništa. Ali da ne idem dalje o Klintonovima, oni me ne zanimaju svakako. Poenta je da preuveličavaš "zločine" Trumpa koji čak nisu ni zakonski prekršaji, a s druge strane osoba koja se hvali rušenjem suverene države i uzrokovanjem patnje i smrti bezbroj ljudi nekako treba da predstavlja bolji izbor u svemu ovome.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2202 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by _BataZiv_0809 »

jeza u ledja wrote: Po sezdesetpeti put se postavlja isti ovaj video, i i dalje mi nije bas najjasnije sta je tacno sa njim problem? Je li glupavo ponasanje Hillary ili sam fakat da su zgutili Gadafija u prkno?
Ratni zlocin. Samo :roll:
RNG_25

#2203 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by RNG_25 »

jeza u ledja wrote:
RNG_25 wrote:
jeza u ledja wrote:Po sezdesetpeti put se postavlja isti ovaj video, i i dalje mi nije bas najjasnije sta je tacno sa njim problem? Je li glupavo ponasanje Hillary ili sam fakat da su zgutili Gadafija u prkno?
Ili oboje? Pogledaj ga još 65 puta, možda će ti biti jasnije.
Njena glupava reakcija gdje grandiozno izjavljuje kao da ga je ona samog otjerala mi je smijesna, ali ne predstavlja znacajan problem.

Cinjenica da je Gadafi bivsi mi pak ne predstavlja nikakav problem, cak naprotiv. Ne znam zasto bi bilo kom normalnom covjeku?
Mada tebi ne mora biti problem, šta ja znam, činjenica je da se ona posredno hvali i razvaljivanjem Libije. Ili, ako hoćeš drugačije da kažem, činjenica je da se hvali i smije na svoju kratkovidu glupost i malicioznost.

Trump je kvazi-idiot koji se hvali kako voli žene pokušati zavesti. Hillary se hvali kako uspješno razvaljuje druge države. Sad, ako je tebi ovo prvo gore, onda ne znam šta da ti kažem.
Connaisseur Karlin

#2204 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Connaisseur Karlin »

jeza u ledja wrote:
Velkoski wrote:Pa Japanci su veći rasisti nego Evropljani tj. bElci :D

https://en.wikipedia.org/wiki/Gaijin
Eksi. :D

Bila nedavno reklama japanska u kojoj bijelac ima cudno izduzen nos i bila frka oko toga. Valjda neka glupost kao u vezi bijelaca i noseva. Boga pitaj, mozda je neki fetis. :D

Japanci su vrlo malo poradili na sputavanju svog rasizma i nacionalizma u zadnjih 70 godina, za razliku od ostatka naprednog svijeta.

I nemojte mislite da kontra bijelaca nema rasizma i u drugim zemljama. Mislim negativnog razisma i cak osjecaja superiornosti, ako ne intelektualne, onda neke moralne, eticke, emocionalne.
naravno da su Japanci rasisti,doslovno drzava svojim zakonima podrzava rasizam i slicne oblike diskiminacije.
SAD politka cesto puta povecava rasisticke tenzije,to je dio biznisa.
U BiH je isto dksirminicaja doslovno prakticirana od strane predstavnika drzave :D
FreakyStyley

#2205 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by FreakyStyley »

Velkoski wrote:Ma pazi, samo mi smeta što se rasizam 'defaultno' veže za bijelce... Ne kažem da bijelci nisu rasisti, jer itekako jesu (ali i to je jednostavno čovjekova priroda, nismo savršena bića :D), no u mnogim slučajevima su recimo crnci još veći rasisti nego bijelci. Ali opravdano su rasisti po mom mišljenju, ipak ih je bijelac tlačio desetljećima.
"White privilege"

"Straight white male privilege"

"Micro aggression"

"Safe space"

...slicne SJW fraze i klasifikacije ljudi u kombinaciji sa opsesijom politickom korektnoscu, jesu trenutno, po meni, najveci generator rasizma i podjele u Americi. Interesanto je sto ih generise krajnja ljevica. Biti heteroseksualan, bijeli muskarac je trenutno najveci grijeh u SAD-u, bez obzira sta "progresivna" ljevica tvrdila.

Kad na to dodas ovaj najnoviji radikalni val feminizma, BLM i slicne pokrete, dobijes Trumpa kao najzesci odgovor desnice. I to ne samo na gore navedeno, nego na stvari koje su se desavale od pocetka prvog Obaminog mandata, ukljucujuci Obamacare, ekonomsku krizu, Snowdena, occupy Wall Street, wikileaks...

Hillary je u sredini izmedju te dvije tacke, a po meni je vise desno nego lijevo pozicionirana, nebitno sto je demokrata. Mislim da ce pobijediti samo zato jer joj je protukandidat manijak i idiot. Da je imao za nijansu umjerenije stavove mislim da bi njene sanse bile visestruko manje.

Sanders je bio mozda i jedini normalan kanditat, ali cim je proglasen socijalistom i komunjarom, znalo se da od njega nema nista.
jeza u ledja

#2206 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

_BataZiv_0809 wrote:
jeza u ledja wrote: Po sezdesetpeti put se postavlja isti ovaj video, i i dalje mi nije bas najjasnije sta je tacno sa njim problem? Je li glupavo ponasanje Hillary ili sam fakat da su zgutili Gadafija u prkno?
Ratni zlocin. Samo :roll:
Hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2207 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

FreakyStyley wrote:
"White privilege"

"Micro aggression"

"Safe space"

...slicne SJW fraze i klasifikacije ljudi u kombinaciji sa opsesijom politickom korektnoscu, jesu trenutno, po meni, najveci generator rasizma i podjele u Americi. Interesanto je sto ih generise krajnja ljevica. Biti heteroseksualan, bijeli muskarac je trenutno najveci grijeh u SAD-u, bez obzira sta "progresivna" ljevica tvrdila.

Kad na to dodas ovaj najnoviji radikalni val feminizma, BLM i slicne pokrete, dobijes Trumpa kao najzesci odgovor desnice. I to ne samo na gore navedeno, nego na stvari koje su se desavale od pocetka prvog Obaminog mandata, ukljucujuci Obamacare, ekonomsku krizu, Snowdena, occupy Wall Street, wikileaks...

Hillary je u sredini izmedju te dvije tacke, a po meni je vise desno nego lijevo pozicionirana, nebitno sto je demokrata. Mislim da ce pobijediti samo zato jer joj je protukandidat manijak i idiot. Da je imao za nijansu umjerenije stavove mislim da bi njene sanse bile visestruko manje.

Sanders je bio mozda i jedini normalan kanditat, ali cim je proglasen socijalistom i komunjarom, znalo se da od njega nema nista.
čitav problem 'liberalnog ekstremizma', kako ga ja volim nazvati, u jednom postu :thumbup: :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2208 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

Image

zaokružila slovenka klintonovu :mrgreen:
KB9

#2209 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by KB9 »

jezu, majstore, kolko je to tvoje citiranje svakog posta protiv hilari porazavajuce ako nemas kakvu paru od toga :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2210 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by _BataZiv_0809 »

jeza u ledja wrote:
Ubijanje ratnih zarobljenika je ratni zlocin koliko god to Amerikancima bilo smijesno :wink:
jeza u ledja

#2211 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

RNG_25 wrote: Mada tebi ne mora biti problem, šta ja znam, činjenica je da se ona posredno hvali i razvaljivanjem Libije. Ili, ako hoćeš drugačije da kažem, činjenica je da se hvali i smije na svoju kratkovidu glupost i malicioznost.

Trump je kvazi-idiot koji se hvali kako voli žene pokušati zavesti. Hillary se hvali kako uspješno razvaljuje druge države. Sad, ako je tebi ovo prvo gore, onda ne znam šta da ti kažem.
"Drzava" koju je vodio Gadafi nije bila "drzava", vec privatna svojina jednog covjeka koji je sa njom radio sta zeli. Njega su, prije svega, skinuli njegovi. Zasto su postojali ljudi koji su ga zeljeli toliko skinuti u takvoj jednoj bajnoj "drzavi", govori mnogo o njemu samome.
Nisu dosli Ameri i ostali u Libiju, kao u Irak, pa napravili invaziju. Oni su dosli pomoci uklanjanju Gadafija, i neka su. To kako ce Libijci urediti svoju zemlju i da li su sposobni, to je do njih, kao i do vanjskih uticaja sa BI.

Trump je propagirao napad na Libiju i skidanje Gadafija. Sam napravio video i to govorio tada.
jeza u ledja

#2212 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

_BataZiv_0809 wrote:
jeza u ledja wrote:
Ubijanje ratnih zarobljenika je ratni zlocin koliko god to Amerikancima bilo smijesno :wink:
A ubila ga je Hillary, ili?

Da, smijesno mi je, jadno, i bezobrazno zdusno zalaganje za zivot covjeka koji je unistio toliko zivota drugih iz cistog hira i vlastite pohlepe.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2213 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by _BataZiv_0809 »

jeza u ledja wrote: A ubila ga je Hillary, ili?

Da, smijesno mi je, jadno, i bezobrazno zdusno zalaganje za zivot covjeka koji je unistio toliko zivota drugih iz cistog hira i vlastite pohlepe.
Ne pravi se naivan. Castan covjek povrati malo na usta kad vidi onaj video.
insomnia78

#2214 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by insomnia78 »

pici wrote:Image

Image
Mohamad Sissoko

#2215 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Mohamad Sissoko »

Ne mozes ba pricati o pohlepi i podrzavat Clinton u isto vrijeme :mrgreen:
pici

#2216 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

da je po tvampu sve do ijedne države koju je bušhista napao bi bilo gaženo tenkovima... kao što je onomade kritikovo klintona da nije dovoljno samo bombardovat srbiju već i gusjenicama utabat... al et možda sad ako ga izaberu bidne dosljedan svojim moralitetima :mrgreen:
jeza u ledja

#2217 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

_BataZiv_0809 wrote:
jeza u ledja wrote: A ubila ga je Hillary, ili?

Ne pravi se naivan. Castan covjek povrati malo na usta kad vidi onaj video.
Molim? :shock:
Castan covjek ne koristi primjer brutalne smrti zlocinca kao moralni kompas.

Uvreda za sve ljude koji su uopste prezivjeli ratni zlocin.
jeza u ledja

#2218 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

KB9 wrote:jezu, majstore, kolko je to tvoje citiranje svakog posta protiv hilari porazavajuce ako nemas kakvu paru od toga :-)
Zao mi je sto te moje pisanje porazava.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2219 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by _BataZiv_0809 »

jeza u ledja wrote: Molim? :shock:

Ratni zlocin je ubistvo ratnog zarobljenika, bez obzira sta ti mislio o njemu.

Fuj.
FreakyStyley

#2220 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by FreakyStyley »

Velkoski wrote:
FreakyStyley wrote:
"White privilege"

"Micro aggression"

"Safe space"

čitav problem 'liberalnog ekstremizma', kako ga ja volim nazvati, u jednom postu :thumbup: :mrgreen:
Svidja mi se taj naziv. :D

Mogu poceti od sebe, koji sam se uvijek smatrao ljevicarem, pogotovo kad se radi o socijalnim pitanjima. Po danasnjim, barem Americkim standardima, sam daleko od te manijakalne lijeve opcije. Za pocetak jer ne mrzim bijelce i ne mrzim muskarce. Sta sam onda, jer desnicar nisam sigurno? Mislim, ako se vec moras negdje pozicionirat, a trebalo bi, jel.

I taj razdor, spontan ili projektovan, se odrazava na ostatak civilizovanog svijeta. Koliko god mi bili u sustini seljacko drustvo, cak su i kod nas pocele da se javljaju radikalno lijeve ideje, i to ne u obliku komunizma ili socijalizma, nego mentalnog nasilja nad svakim stavom kojeg ta ljevica smatra konvencionalnim, jer ga onda odma gura u desno.

Zato mislim da je takva politicka korektnost najnoviji oblik fasizma i da nece donijeti nista dobro.

Ja da sam desnicar, likovao bih nad rastom radikalne ljevice, jer ce svaki iole normalan desno-pozicioniran politicar pomesti bilo kakve izbore u buducnosti, samo zato jer je prirodan odgovor na ekstremno liberalne ideje. Kad Trump stoji bolje od svih ocekivanja, sta ocekivati od nekoga normalnijeg, umjerenijeg i sposobnijeg?
KB9

#2221 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by KB9 »

jeza u ledja wrote:
KB9 wrote:jezu, majstore, kolko je to tvoje citiranje svakog posta protiv hilari porazavajuce ako nemas kakvu paru od toga :-)
pa ono fakat, odgovorio si haman pa na svaki post koji ne podrzava hilari (tj cije misljenje ne pratis) kako postoje teme o ovim njihovim izborima, svaka ti cast ono al ako nemas neke koristi dobre od toga bas je besmisleno :-)
jao_situacije

#2222 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jao_situacije »

insomnia78 wrote:
pici wrote:Image

Image
:lol:
jeza u ledja

#2223 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

KB9 wrote:
jeza u ledja wrote:
pa ono fakat, odgovorio si haman pa na svaki post koji ne podrzava hilari (tj cije misljenje ne pratis) kako postoje teme o ovim njihovim izborima, svaka ti cast ono al ako nemas neke koristi dobre od toga bas je besmisleno :-)
dobro ba, malo sam se uzivio. ja i milioni drugih koji zive u americi. ti vidim pises cesce od mene na forumu, pa sta bi se onda reklo za tebe?
pici

#2224 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

ma poslije bušHa i da se je magarac kandidovo, pobijedio bi :mrgreen:
jeza u ledja

#2225 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

_BataZiv_0809 wrote:
jeza u ledja wrote: Molim? :shock:

Ratni zlocin je ubistvo ratnog zarobljenika, bez obzira sta ti mislio o njemu.

Fuj.
meni se isto tako gadi tvoj rezon i vrijedja tvoje lazno moralisanje. amerikanci su pocinili toliko ratnih zlocina po svijetu. ovo nije zlocin amerikanaca . da su ga oni uhvatili desilo bi se sudjenje, pa bi onda bio strijeljan. procitati pod saddam.
Post Reply