nisi mi odgovorio na pitanje koje sam ti postavila, taj tvoj "gospodin" prvo nije sav svoj u glavi ako smatra da zena ne moze sama do zenice, halloo gdje smo mi covjece??? Hoce majmun serijatsku drzavu??? Zamisli da to se sprovede sta onda sa srbima i hrvatima i ostalim koji to ne zele??? Gdje sa njima i kako? Pobit ih jer su po serijatskom "NEvjernici"??? I sa kojim pravom taj majmun naziva ostale ljude NEvjernicima samo zato sto nisu ne normalni kao on??? Ma mrs svi braci arapima koji podrzavaju ta go*na od vehabija pa tamo nek propagiraju sta zele i hoce!!!indiana_nije_dzons wrote:Nisam vehabija, vehabije ne postoje, ako pitas imam li bradu kao gospodin sejh Kuduzovic i da li se drzim sunneta u praksi kao on, morat cu nazalost priznati-ni blizu. Dakle bez brade, ali sa dovoljno info i iskustva da vidim koliko je lajavaca ovdje zapjenilo na covjeka bez ikakvog razloga. Ocito im potamam sve u njihovom jadnom i bijednom zivotu pa se ovoliko bave tudjim.DarkSoul wrote:indiana_nije_dzons wrote: Jasta jasta, obavezno povjerovat u te pizdarije
Ide li tvoja zena sama sa autom? I sta je za tebe uopste "zena"??? Jel je smatras ravnopravnom sa tobom jednako ili je vidis samo kao sluskinju i konkubinu neku koja ce sirit noge kad se tebi digne???
Ajde prosvijetli nas vehabijo...
Nastranu ova Kuduzovicevo predavanje o pravilima putovanja zene, ono sto je cinjenica jeste da je Kuduzovic i daije slicni njemu, imao i ima jos uvijek, vrlo vaznu ulogu u vracanju Bosnjaka muslimana vjeri (ma koliko neki skripali zubima zbog toga) tr da su njegova predavanja vrlo posjecena, da je cijenjen, postovan i slusan od ljudi, a prvenstveno omladine. Da je njegovim radom odgojeno samo 5, da naglasim SAMO PET ljudi i da su postali moralni, pristojni i korisni clanovi ovog drustva i drzave to je uspjeh, a jeste, mnogo mnogo vise !
A sad odgovori sta je za tebe zena i jel smije sama do Zenice