Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

Tomahawk11
Globalni moderator

#2201 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

JoseMujica wrote:nadam se da se neš ni ti naljutit al ovo je tribute tema za nas što smo Papeta uživo gledali, skupljali sličice i igrali u Yassa opremi

Image

Image
:thumbup:
Ma necu, sta se imam ljutiti.
Zdrava zaj.....nije na odmet :-D
groove

#2202 Re: Safet Sušić - Pape

Post by groove »

Logovan wrote:Consolat - Evian odgođeno, kao i sve ostale utakmice iz kupa zbog napada u Parizu.
igrao je evian i uzeli su consolat sa 1:0.
nisu se sve utakmice odgodile.
Logovan

#2203 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Logovan »

groove wrote:
Logovan wrote:Consolat - Evian odgođeno, kao i sve ostale utakmice iz kupa zbog napada u Parizu.
igrao je evian i uzeli su consolat sa 1:0.
nisu se sve utakmice odgodile.
Prvo su bili odgodili, pa donijeli odluku da će se igrati. :-)

Evian :izet:
manipulacija

#2204 Re: Safet Sušić - Pape

Post by manipulacija »

ta ce consolat ...bravo pape
luckylaka

#2205 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

Boga mi si me iznenadio svojim neznanjem.Sramota za Evian navijaca da ne zna sta mu se u klubu dogadja. :-D
Marseille Consolat 0 - 1 Evian Thonon Gaillard
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2206 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

samo da se puspasim...izašo novi FM 16 i moj prvi, najdržaži klub pimky boja je prva opcija :D

za sada nakon 9 kola držim jedva 6 mjesto sa 14 bodova (3 pobjede, 5 nerješenih i 1 izgubljenom uz +8 gol razliku), dok sam iz Liga kupa odmah ispao

ovi ni u igri ne mogu bolje :roll:

Pravda za Saja! koji vadi ove levate svojom strućnošču i fudbalskim znanjem

:hajmooo: Sajo :serbo:
insomnia78

#2207 Re: Safet Sušić - Pape

Post by insomnia78 »

:lol:
manipulacija

#2208 Re: Safet Sušić - Pape

Post by manipulacija »

perfekcionista1 wrote:a cuj ih vele kao covjek im drag. Pa stvarno koliko moras biti licemjeran da tako nesto tvrdis. Po cemu se on to pokazao kao dobar covjek tokom vodjenja repke- De neka mi neko navede dva gesta koja bi mogao okarakterizirati kao gest dobrog covjeka???

A ja cu vama navesti mnooogo djela koja govore da je on los covjek, poguzija, ubleha, lazov, licemjer.
Dobar covjek nece lagati naciju da je Tino zadnji vezni a kad dobije poziv i poce igrati u repki kao ofanzivac onda se kiselo smijati na pitanje novinara je li i dalje tvrdi da je zadnji vezni.
Dobar covjek nece otjerati jednog Zukanovica iz repke samo da nebi mjesto u avionu izgubio neki od njegovih igraca iz bratove agencije
Dobar covjek nece traziti nakon zasluzenog otkaza milion maraka odstete, a prije toga je sebi podigao mjesecno platu sa 5 hiljada na 50.000, i to mu nije bilo dovoljno. POKVARENA UBLEHA. NEKA MU BOG DA STA JE ZASLUZIO, A VAMA NEKA PODARI VASE ZIVOTE DA VAM NE BUDE SRECA TUDJI ZIVOT. Uostalom nemate razlog za srecu, safet daleko od toga da dobro vodi Evian, trenutno su tek 6. a to je lose za tim koji je najavljivao povratak u prvu ligu.
decko uzmi kakvih boba pa se malo opusti ... razumijem pritisak je velik jer treba svima objasniti kako je safet los covjek,trener,komsija i slicno ... ali polako ima u boga dana ... svaki dan po dva tri hejterska posta i vidjeces kako to brzo ide ...
za mene je kasno jer je pape meni super lik ... znam i da je pomagao mnogim ljudima samo se on time ne voli hvaliti... on je izmislio fudbal za mnoge nase nazovi strucnjake ...mislim da su svi fudbaleri a i ostali u savezu itd. naplatili sve sto se naplatiti moglo ...cak su se i bunili kad je lova kasnila iako od svojih klubova uzimaju lopatom ... da li je otkaz zasluzen ili ne je vec posebna tema za koju treba vise vremena ... za zukanovica pitaj piplicu pa ce ti on sve fino objasniti ... tino je vezni igrac a po potrebi moze igrati vise def. ili ofanzivno ... to da li mi imamo razloga za srecu ili ne ostavi nama da odlucimo ... a ako ti smeta i to sto je sajo poguzija onda je kasno za tablete i moraces hitno na operaciju. :bih:
condy

#2209 Re: Safet Sušić - Pape

Post by condy »

Mogu oni bolje u igri, al ne znaš ti bolje ( ko ni Sajo ) :D
JoseMujica

#2210 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

condy wrote:Mogu oni bolje u igri, al ne znaš ti bolje ( ko ni Sajo ) :D
znaš šta momak...sa mnom se moreš zajebavat ali ne barči u Saja ćija je strućnost neupitna...nemoj da prodžem krozate :D

kad je Sajo šuto lopte babo te ni u planu nije imo...da ne kažem tek kad je Mujica titule osvajo na CM1
Juliuscezar

#2211 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Juliuscezar »

Pape i dalje ostaje najuspjesniji selektor u historiji fudbalske reprezentacije, nazalost.
Bosanski_kralj

#2212 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Bosanski_kralj »

JoseMujica wrote:
znaš šta momak...sa mnom se moreš zajebavat ali ne barči u Saja ćija je strućnost neupitna...nemoj da prodžem krozate :D

kad je Sajo šuto lopte babo te ni u planu nije imo...da ne kažem tek kad je Mujica titule osvajo na CM1
Ma nabijem ga. Zbog njega smo izgubili direktan plasman.
manipulacija

#2213 Re: Safet Sušić - Pape

Post by manipulacija »

bhnapoleon1 wrote:Pape i dalje ostaje najuspjesniji selektor u historiji fudbalske reprezentacije, nazalost.
mislis naznanje :izet:
al-em

#2214 Re: Safet Sušić - Pape

Post by al-em »

Svaka tebi cast pape kad si prvi prepoznao i sklonio dva najveca klosara drzave, spahica i zukanovica. Najgori stoperski par u historiji nogometa. Danasnje predstave ih ni omar mjesecar na sudu ne bi spasio.
manipulacija

#2215 Re: Safet Sušić - Pape

Post by manipulacija »

Bosanski_kralj wrote:
JoseMujica wrote:

Ma nabijem ga. Zbog njega smo izgubili direktan plasman.
mozemo diskutovati al nemoj psovati ... i nema laganja.
Bosanski_kralj

#2216 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Bosanski_kralj »

Nema se tu šta diskutovati, o Sušiću je manje-više sve kazano.

Želim mu katastrofalne rezultate u bilo kojem klubu da radi i to je to.
manipulacija

#2217 Re: Safet Sušić - Pape

Post by manipulacija »

Bosanski_kralj wrote:Nema se tu šta diskutovati, o Sušiću je manje-više sve kazano.

odmah sam primjetio da si ti neki fin i kulturan momak :izet:
luckylaka

#2218 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

manipulacija wrote:
Bosanski_kralj wrote:Nema se tu šta diskutovati, o Sušiću je manje-više sve kazano.

odmah sam primjetio da si ti neki fin i kulturan momak :izet:
Jadnik.volio bi i on da je ko ostali al nije nu dao Dragi Bog.tuga,jad i cemer.Od mene sve najbolje svakom nasem igracu,selektoru,treneru u bilo kojem klubu.Ljudi jednostavno zive od toga a samo fukara im zeli sve najgore.U zdravlje.
bosanska senzacija

#2219 Re: Safet Sušić - Pape

Post by bosanska senzacija »

Definitivno bolji trener od Meše.

Papaetov je problem što ima naviku da od gotovog napravi veresiju i tjera svoj inat.

Oni koji ga prate čitvu karijeru kažu da je takav i kao igrač bio.
manipulacija

#2220 Re: Safet Sušić - Pape

Post by manipulacija »

bosanska senzacija wrote:Definitivno bolji trener od Meše.

Papaetov je problem što ima naviku da od gotovog napravi veresiju i tjera svoj inat.

Oni koji ga prate čitvu karijeru kažu da je takav i kao igrač bio.
ne znam to za veresiju ali mislim da je dobro sto je tjerao svoj inat i kao igrac i kao trener... bolje nego da je slusao ove nase fudbalske strucnjake (izuzev ivice osima) ,fudbalske novinarcice,komentatore i razne forumase koji kao nesto znaju o fudbalu a u stvari nemaju pojma.cast rijetkim ljudima iz struke a posebno ivici osimu koji je zalozio svoj kredibilitet izjavljujuci da je greska sto je safet dobio otkaz i da ce to vrijeme pokazati.al nema veze idemo dalje... nedaj se bosno :bih:
JoseMujica

#2221 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

ko bi reko da če vako brzo šejtan doč po svoje :cry:

no nakon sinočnjeg odrona vakat je mijenjat selektora
Tomahawk11
Globalni moderator

#2222 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

Cinjenica je, svidjelo se to nekom ili ne, Pape nam je podario neke od najljepsih trenutaka s reprezentacijom. Ona utakmica s Francuskom u gostima, gazenje Grka, pobjeda nad Litvanijom, sarajevskim (a i u ostalim gradovima) grmi.....
Al jbg, hajmo mu sve to zaboraviti, pamticemo samo ono lose.
The 51st State

#2223 Re: Safet Sušić - Pape

Post by The 51st State »

sve u svemu vizionar ali hameljsko okruzenje i klupsko sektastvo su ga sjebali.
Proposition Joe

#2224 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Proposition Joe »

Pape ima muda...Njima treba zahvaliti zasto je nas najbolji igrac i selektor svih vremena
condy

#2225 Re: Safet Sušić - Pape

Post by condy »

Nama ne treba novi selektor, nama trebaju novi igrači, svježa krv. Dosta sadašnjih ( Begović, Mujdža, Vranješ, Zukanović, Lulić, Medunjanin, Ibišević, Kolašinac ) su limitirani i ko god da ih trenira, isto će biti.
Locked