BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
-
ing-ecc
#2201 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Sad ce njemu krakatoa rasplesti pricu o konevrtorima 
- rovac13
#2202 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
U pocetku je bilo simpaticno i smijesno ...al sad postaje vec zalosno......ja sve kontam ti se zezas.luckiboy wrote:ajd ba ne seri, čuj sa 50, 100, 200 ljudi ostvarujes i sada tih 200 minuta jel ??? to pticas po minutu.... niđe veze ba
zasta li onda sluze dva tri jadna najbroja kod bht uhljupa
Za 50-100-200 ljudi sa kojima najvise se komunicira to se ne placa......to je skroz besplatno......viber whatsapp itd.......mozes svo vrijeme u svom zivotu potrosit na razgovore s njima to se ne naplacuje.
Onih 200 min sluze za........treba nazvat vrtic........nazvat autoservis......banku........katastar.......nekog sa pik-a.......neku trgovinu u Mostaru Banjaluci itd..........ili da ja njih ipak sve nagovorim da predju na izi
Pored vibera .......price o bht bajbrojevima ili eronet super broju su proslost........bar mene sto se tice
-
Alkos
#2203 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Onda je do mene, isti sumirza_15 wrote:Alkos wrote:Jel' ovo isti onaj sto je nagovarao ljude da predju na Izi i tvrdio da je Izi najbolja mreza?Mislim slicna im je prica i haman iste stvari ponavlja, pa pretpostavljam.
Mislis onaj sto je imao toliko nickova koliko izi gore ima glasova? Onaj sto je psovao moderatorima? Ma jok ba. Samo ti se cini.
Kako bi prvi nick ono?
PS - zar se Izi nije ugasio?
-
mirza_15
#2204 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
I ti postavljas teska pitanja. Znam koji je najpoznatiji i kako ga krakatoa zove (dileja), ali prvi... To niko pouzdano ne zna. Postoje samo legende koje zene u brijacnicama prepricavajuAlkos wrote:
Kako bi prvi nick ono?
- rovac13
#2205 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Znaci 200 minuta (60+10) .....1000sms .....2gb+flat.............bi trebalo da bacim jer ne valja.......a da umjesto tog uzmem ..........132 minute (60+60) ...... 0 sms ...... 1gb bez flat.......za iste pare ........veoma mudro
Slusajuci tebe ja bi daleko dogurao

Slusajuci tebe ja bi daleko dogurao
-
neki
#2206 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Imao je on i drugih bisera..npr konverzija zimskih u ljetne gume, ili legendarna provala sa zaokretanjem od 360 stepeni..ing-ecc wrote:Sad ce njemu krakatoa rasplesti pricu o konevrtorima
To su bili dani..
-
smartXL
#2207 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Momak rece da potrosi nekih 20tak minuta mjesecno na razgovor. Nek mjesecno puni cener, za tih 6KM ima gigu na iziju i jos jos mu osane 4KM za pozive, tamam nekih 20 min.
Za njega dobra ponuda, najvise bonusa za najmanje love.
Ne odgovara svakom ta ponuda, neko vise trosi na pozive a manje net, zato postoji i postpaid, mada je to sad glupost pored neta i svih app koje se masovno koriste. Okke za poslovne ljude
Ne odgovara svakom ta ponuda, neko vise trosi na pozive a manje net, zato postoji i postpaid, mada je to sad glupost pored neta i svih app koje se masovno koriste. Okke za poslovne ljude
- rovac13
#2208 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Naravno da je ponuda za one koji razgovaraju 20 minuta mjesecno.....to je extra.........npr mom malcu bi to bilo taman..........ali za moje potrebe ne moze ni uci u razmatranje 
-
profcb
#2209 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Haman sam ja ovdje sve i zakomplikovao. Ispricavam se ljudi.smartXL wrote:Momak rece da potrosi nekih 20tak minuta mjesecno na razgovor. Nek mjesecno puni cener, za tih 6KM ima gigu na iziju i jos jos mu osane 4KM za pozive, tamam nekih 20 min.
Moja odluka jos nije pala, eronet savrsena, je bas kao sto i samo ime kaze, savrsena.
Ali mi ne odgovara sto nije na pretplatu.
Moram avaki mjesec razmisljati da imam 10KM na racunu da bi to mogao aktivirati.
Ili bh student paket ili bh midi 15 ili neka eronet pretplata sa prenosom broja.
To je sto se mene tice, da ne vodimo dzaba raspravu oko izia, jer on deff otpada.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
mirza_15
#2210 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Student paket ti je mjera ako ces na pretplatu (ovo je kombinovani nacin placanja) ako imas uslove da ga uzmes.
Mini 15 je trenutno najbolji postpaid u tom cjenovnom rangu pogotovo za one koji imaju i mojatv uslugu. Takvi sada imaju 1 GB na mini 15 plus flat. Konkurencija nudi oko 200 MB.
Mini 15 je trenutno najbolji postpaid u tom cjenovnom rangu pogotovo za one koji imaju i mojatv uslugu. Takvi sada imaju 1 GB na mini 15 plus flat. Konkurencija nudi oko 200 MB.
- krakatoa
#2211 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Dileja ne odustaje 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- supercali
#2212 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Nemoj se zaliti kad kitofonac dodje na temu bhtelecom pa te prozivakrakatoa wrote:Dileja ne odustaje
Jbt ti si gori sljam od njega
Ovdje izazivas prozivas I ostalo a na drugoj temi zalis se ko od moderatora pusta da on proziva prica o drugim operaterima i sl
-
profcb
#2213 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Je li ovo od danas ili je jos i od prije samo ja nisam primjetio?
Na student paketu iznos koji ostane se ne prenosi u naredni mjesec nego se samo poništava???
Na student paketu iznos koji ostane se ne prenosi u naredni mjesec nego se samo poništava???
- krakatoa
#2214 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Prijavljen si moderaciji zbog:luckiboy wrote:bhtelekom drzavni uhljupi poput ovog lafo unaprijedili ultru https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M59552921245.htmlkrakatoa wrote:Dileja ne odustaje
a ustvari MORALI da ispune naredbu RAKa koja je danas stupila na snagu o ukudanju naplate poziva ili ako ima obračunska mora biti 1 sec
1. Kloniranja
2. Psovanja Chmolju
3. Psovanja moderaciji
4. Konvertovanja
Sad se konvertuj u Banoviće D:
-
jarobot
#2215 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
A jel viber ono kad zoveš svako malo " halo čuješ li me jesili tu "rovac13 wrote:U pocetku je bilo simpaticno i smijesno ...al sad postaje vec zalosno......ja sve kontam ti se zezas.luckiboy wrote:ajd ba ne seri, čuj sa 50, 100, 200 ljudi ostvarujes i sada tih 200 minuta jel ??? to pticas po minutu.... niđe veze ba
Za 50-100-200 ljudi sa kojima najvise se komunicira to se ne placa......to je skroz besplatno......viber whatsapp itd.......mozes svo vrijeme u svom zivotu potrosit na razgovore s njima to se ne naplacuje.
Onih 200 min sluze za........treba nazvat vrtic........nazvat autoservis......banku........katastar.......nekog sa pik-a.......neku trgovinu u Mostaru Banjaluci itd..........ili da ja njih ipak sve nagovorim da predju na izi![]()
Pored vibera .......price o bht bajbrojevima ili eronet super broju su proslost........bar mene sto se tice
Poslano sa mog 6045K koristeći Tapatalk
- Radar71
#2216 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
jeste ako koristiš alcateljarobot wrote:A jel viber ono kad zoveš svako malo " halo čuješ li me jesili tu "rovac13 wrote:U pocetku je bilo simpaticno i smijesno ...al sad postaje vec zalosno......ja sve kontam ti se zezas.luckiboy wrote:ajd ba ne seri, čuj sa 50, 100, 200 ljudi ostvarujes i sada tih 200 minuta jel ??? to pticas po minutu.... niđe veze ba
Onih 200 min sluze za........treba nazvat vrtic........nazvat autoservis......banku........katastar.......nekog sa pik-a.......neku trgovinu u Mostaru Banjaluci itd..........ili da ja njih ipak sve nagovorim da predju na izi![]()
Poslano sa mog 6045K koristeći Tapatalk
- krakatoa
#2217 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Alcatel i Oukitel su najveće smeće
- kloniran
#2218 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Haloo digao bonus na 555Mb mjesecno 
- Benq
#2219 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ne mogu da nadjem na njihovoj stranici , da li se ovo odnosi na njihovu ultru , znaci odem sutra na trafiku i kupim start paket 4KM i onda imam 6 mjeseci po 555MB ? I da li ovo dobije samo jedan broj ili oba broja iz start paketa , posto u paketu idu po dva broja pa bih jedan dao bratu ?kloniran wrote:Haloo digao bonus na 555Mb mjesecno
- kloniran
#2220 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
oba broja to dobijaju,Benq wrote:Ne mogu da nadjem na njihovoj stranici , da li se ovo odnosi na njihovu ultru , znaci odem sutra na trafiku i kupim start paket 4KM i onda imam 6 mjeseci po 555MB ? I da li ovo dobije samo jedan broj ili oba broja iz start paketa , posto u paketu idu po dva broja pa bih jedan dao bratu ?kloniran wrote:Haloo digao bonus na 555Mb mjesecno
evo http://www.haloo.ba/poklanjamo-bonus-mb-s71
za 30 markica dobijes 9 mjeseci net
- Benq
#2221 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Odlicno , sutra odoh da kupim sebi i bratu , oba telefona su dual sim pa cu za pocetak koristiti i telecom i haloo kartice dok ne testiram kako ce to ici , a ako se pokaze dobro za moje potrebe onda cu prebaciti svoj broj na haloo jer se ovo stvarno isplati , 0,18KM (sa PDV) prema svim mobilnim i fiksnim mrezama , obracunska je 60 sekundi kao i na telecomu , 8KM 2GB internet na mjesecnoj bazi , ovo je odlicno.kloniran wrote: oba broja to dobijaju,
A kako mislis 30KM za net 9 mjeseci ? Ne mislim odmah nista tako kesirat , nego placati mjesecno po 8KM
P.S. Sta mislis hoce li mi raditi haloo u mobitelu koji je kodiran na eronet
- radiša
#2222 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
znaci kome je dovoljan ovaj njihov poklon i ne trosi vise nece morat dopunjavat 8km mjesecno za internet?jedino dopunu zbog produzetka kredita jer ako nije aktivan kredit gase i internet...
- kloniran
#2223 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
pa dopunjavas svako 3 mjeseca po cenera i nakon 6 mjeseci imas zalihe cvaju, onda dopunis jos cenera i iducih 3 mjeseca koristis te pare za dokup interneta, nakon sto potrosis sve to sigurno ce biti jos bolji bonus bacis karticu i kupis novuBenq wrote:Odlicno , sutra odoh da kupim sebi i bratu , oba telefona su dual sim pa cu za pocetak koristiti i telecom i haloo kartice dok ne testiram kako ce to ici , a ako se pokaze dobro za moje potrebe onda cu prebaciti svoj broj na haloo jer se ovo stvarno isplati , 0,18KM (sa PDV) prema svim mobilnim i fiksnim mrezama , obracunska je 60 sekundi kao i na telecomu , 8KM 2GB internet na mjesecnoj bazi , ovo je odlicno.kloniran wrote: oba broja to dobijaju,
A kako mislis 30KM za net 9 mjeseci ? Ne mislim odmah nista tako kesirat , nego placati mjesecno po 8KM
P.S. Sta mislis hoce li mi raditi haloo u mobitelu koji je kodiran na eronet, u drugom slotu mi je telecom kartica.
Ja koristim ultru i Haloo, pa sam jedno vrijeme bio na izi i kad su uveli da cenera vrijedi 3 mjeseca opet se vratio na haloo i mogu ti reci prezadovoljan
gdje nema 3g ni na telecomu ni na izi na galo fata i pici bar na 1 mbps
edit: trebao bi raditi na istom telefonu, jer samo je jedan slot kodiran, a halo je eronet
- Benq
#2224 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Dopuna za produzenje kredita se podrazumjeva , a 8KM mjesecno dajes nakon isteka ovih prvih 6 mjeseci.radiša wrote:znaci kome je dovoljan ovaj njihov poklon i ne trosi vise nece morat dopunjavat 8km mjesecno za internet?jedino dopunu zbog produzetka kredita jer ako nije aktivan kredit gase i internet...
Vjeruj mi obradovao si me s ovim , svakako na ultru dajem 10KM a vidim pozivi iz haloo mreze su jeftiniji za 2 feninga , 2 po 2 ..kloniran wrote: pa dopunjavas svako 3 mjeseca po cenera i nakon 6 mjeseci imas zalihe cvaju, onda dopunis jos cenera i iducih 3 mjeseca koristis te pare za dokup interneta, nakon sto potrosis sve to sigurno ce biti jos bolji bonus bacis karticu i kupis novu![]()
Ja koristim ultru i Haloo, pa sam jedno vrijeme bio na izi i kad su uveli da cenera vrijedi 3 mjeseca opet se vratio na haloo i mogu ti reci prezadovoljan
gdje nema 3g ni na telecomu ni na izi na galo fata i pici bar na 1 mbps
Ako se dobro sjecam haloo je eronetov ? Pitam iz razloga jer mi je kodiran jedan slot na eronet pa ako je haloo njihov trebala bi onda i kartica raditi..
edit: sad sam vidio da si odgovorio vezano za slot i karticu
- radiša
#2225 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
vidim da su produzili trajanje dopune,sad od 5km vazi 25 dana a od 10km 90 dana sto je odlicno ko malo trosi a vise koristi viber...