V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
-
dezurni_ucenik
#2201 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Da ipak ne zaboravimo
Bio napad ne bio na Vucica, vlascad se svakako nasladjuje sa Srebrenicom. Tako da me boli KURAC sta ce oni danas pomisliti.
Bio napad ne bio na Vucica, vlascad se svakako nasladjuje sa Srebrenicom. Tako da me boli KURAC sta ce oni danas pomisliti.
-
dezurni_ucenik
#2202 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
p206 wrote:Dragan Čović koliko sam upratio je imao puno ljudskiji govor od drugih,i to treba reći.
Na stranu Covic kakav je, ali meni je djelovao da je bas ubo sa govorom.
-
hAZNADAR
#2203 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Isto kao na tekmi, demonstracijama,... - jednostavno ne mozemo umiriti male grupe budala ili zabraniti da se ne glupiraju. To je zato sto nismo zreo narod i to je to.emmir1 wrote:Tekbiri i zviždanje.
Neka cijelom svijetu pokažemo naše dzihadske spremnosti.
Fuj
Na jednoj strani prijatejski docekujemo negatora genocida a na drugoj tekbiramo jer je vjera mnogima i dalje osnovni idenitet pa misle da tako treba.
Sutra ce se hvaliti kako su u po RS tekbirali i kako je do neka pobjeda.
Idemo si priznati notornu istinu. Super smo narod u mnogo toga,.. ali u politici nismo puno pametniji od junaka iz viceva. Glupi smo ko noc, tocak,... - jednostavno tako.
- asurbanipal
#2204 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Herr Flick wrote:
Pa znam,nisam mislio na to bukvalno..Pa jesi lti vidio da oni uzvikuju tekbir i zvizde dok se uci Kuran
Pa šta si očekivao od 10-ine hiljada ljudi, od toga je veliki broj onih koji danas zakopavaju svoje najbliže.
Inače, za reisa
-
dezurni_ucenik
#2205 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Cuj ovoga "sad ce se ovi iz RSa nasladjivati". De mi to obajsni, mozda ja imam amneziju al kad se to oni nisu nasladjivali ????
- escobar__
#2206 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Kod nas standardno, odmah briga o tome šta će oni u RS-u i Srbiji reći... Pa boli me qratz šta će oni reći, šta ste vi to očekivali da će se desit u centru gdje su neki ukopali čitave porodice, a tu se šepuri ovaj '100 muslimana za jednog Srbina' četnik?
-
mmaar
#2207 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Da je pravde genocidno pseto bi bilo uhapseno i sudjeno zbog podsrekivanja i negiranja Genocida, velicanja Mladica i drugih ratnih zlocinaca i to u skupstini, pucanja po Sarajevu i cega sve ne, a ne da mu se uprkos silnim provokacijama koje je posljednjih sedmica uputio zrtvama Genocida dozvoli da dodje i provocira. Jos ga grle, fuj, a krv na njegovim rukama je neupitna. 100 muslimana za jednog Srbina, to ce mi vjecno odjekivati u usima.
I ono ukaljano zlocinima prica o pomirenju. Nema pomirenja dok se Srbi ne civilizuju, denacifikuju i ne prodju kroz proces suocavanja sa svojom sramnom prosloscu.
Pomirenje moze biti samo s pojedincima koji su se izdigli iznad tog barbarskog nivoa u kojem se gusi srpsko - srbijansko drustvo.
I ono ukaljano zlocinima prica o pomirenju. Nema pomirenja dok se Srbi ne civilizuju, denacifikuju i ne prodju kroz proces suocavanja sa svojom sramnom prosloscu.
Pomirenje moze biti samo s pojedincima koji su se izdigli iznad tog barbarskog nivoa u kojem se gusi srpsko - srbijansko drustvo.
-
dezurni_ucenik
#2208 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
escobar__ wrote:Kod nas standardno, odmah briga o tome šta će oni u RS-u i Srbiji reći... Pa boli me qratz šta će oni reći, šta ste vi to očekivali da će se desit u centru gdje su neki ukopali čitave porodice, a tu se šepuri ovaj '100 muslimana za jednog Srbina' četnik?
Boli me ba kurac za Vucica. Nek dobije po picki, to je poruka da vise na dolazi ,ne samo u Srebrenicu vec u Bosnu. A inace na zapadu ce se bas nasikirati za ovaj napad.
Last edited by dezurni_ucenik on 11/07/2015 13:14, edited 1 time in total.
- kamberovica polje
#2209 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Ja mislim da je najmanje ovih zviždalo i pravilo probleme ali dobro gotovo je sad. Samo da do kraja prođe relativno dostojanstveno kao što je bilo do sad.asurbanipal wrote:Herr Flick wrote:
Pa znam,nisam mislio na to bukvalno..Pa jesi lti vidio da oni uzvikuju tekbir i zvizde dok se uci Kuran
Pa šta si očekivao od 10-ine hiljada ljudi, od toga je veliki broj onih koji danas zakopavaju svoje najbliže.
Inače, za reisa
-
mmaar
#2210 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
I veliko hvala svim dobronamjernim koji su danas dosli u Srebrenicu, posebno preddsjedniku prijateljske republike Kosovo kojeg su genocidasi sprijecili da dodje, ne i licemjernim zlocincima koji na svojim rukama nose krvi ubijenih u Genocidu, a danas izigravaju mirotvorce.
- Rijeka_snova
#2211 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Ja sam se bas iznenadila njegovom govorom, indirektno je rekao mnogo toga.p206 wrote:Dragan Čović koliko sam upratio je imao puno ljudskiji govor od drugih,i to treba reći.
Pahor je spomenuo jedno hiljadu puta oprost i pomirenje, ne sjecam se je li uopce spomenuo priznanje, trazenje tog istog oprosta. Kako jednostrano gledaju, kao da mi samo imamo obavezu da oprostimo i kao da ce to nesto promijeniti.
Advija... Nadam se da je makar trun onoga sto je govorila doslo do srca kamenih...
-
dezurni_ucenik
#2212 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Sad ce navala forumskih salonaca a vi Bosnje slobodno se solidarisite sa njima zbog napada na vaginoustog.
- escobar__
#2213 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Jedva čekaju, ovo im k'o kec na desetku.dezurni_ucenik wrote:Sad ce navala forumskih salonaca a vi Bosnje slobodno se solidarisite sa njima zbog napada na vaginoustog.
-
L u c i f e r
#2214 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Ne mogu ljudi prosto da vjeruju da nam osveta nije na pameti, zato to toliko papagajski ponavljaju.Rijeka_snova wrote:Ja sam se bas iznenadila njegovom govorom, indirektno je rekao mnogo toga.p206 wrote:Dragan Čović koliko sam upratio je imao puno ljudskiji govor od drugih,i to treba reći.
Pahor je spomenuo jedno hiljadu puta oprost i pomirenje, ne sjecam se je li uopce spomenuo priznanje, trazenje tog istog oprosta. Kako jednostrano gledaju, kao da mi samo imamo obavezu da oprostimo i kao da ce to nesto promijeniti.
Advija... Nadam se da je makar trun onoga sto je govorila doslo do srca kamenih...
Ali zato i mi trebamo ponavljati GENOCID i POKAJANJE.
-
statixx
#2215 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Imam isti osjecaj.kamberovica polje wrote:Ja mislim da je najmanje ovih zviždalo i pravilo probleme ali dobro gotovo je sad. Samo da do kraja prođe relativno dostojanstveno kao što je bilo do sad.asurbanipal wrote:Herr Flick wrote:
Inače, za reisa
Svaka cast reisu, ono se i ne moze nazvati incidentom ako se uzme u obzir politika koju vodi Vucic. Covjek je zabranio skupove u Srbiji radi eventualnih nemira, a ocekuje od napacenih dusa maksimalnu dozu tolerancije, sabura i civiliziranosti.
-
krater
#2216 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
dezurni_ucenik wrote:Sad ce navala forumskih salonaca a vi Bosnje slobodno se solidarisite sa njima zbog napada na vaginoustog.
-
dezurni_ucenik
#2217 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Sto vi ovdje svi kolektivno tripujete.
Mislite da smo interesantni nekome.Do sutra niko nece znati sta se desilo Vucicu. Evropa i USA usvojili rezolucije i time se stavlja tacka na i. To sto sad Srbi ce da pijene to je njihov problem.
Mislite da smo interesantni nekome.Do sutra niko nece znati sta se desilo Vucicu. Evropa i USA usvojili rezolucije i time se stavlja tacka na i. To sto sad Srbi ce da pijene to je njihov problem.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2218 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Kaže Dačić ovo je pokušaj atentata na Vučića. 
-
Juliuscezar
#2219 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Ma ovdje se nadaju da ce svjetske novine pisati o teroristickom napadu na Vucica, koliko sam procitao u svima je u jednom paragrafu spomenut napad ali je spomenuto i da zbog veta nije izglasana rezolucija u UN, neki spominju i onu izjavu za 1 ubijenog Srbina ubit cemo 100 muslimana.
Onaj natpis je bila sasvim dovoljna poruka
-
Drinski
#2220 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Vise ce se o tome pisati po portalima.
- House
#2221 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kaže Dačić ovo je pokušaj atentata na Vučića.
očekujem izjave u ovom fazonu isil,al kaida,alijini džihad ratnici...
Last edited by House on 11/07/2015 15:58, edited 2 times in total.
- jao_situacije
#2222 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
evo ja sad vidio snimku, član četničkog osiguranja opalio šamar vaginoustom u onoj gužvi i razvalio mu naočale
- Drvosjeca iz Dejcica
#2223 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Baranda wrote:Ovo je pozitivna stvar za Srbe.
Pažnja sa genocida je skrenuta na nasilje nad Vučićem.
Sa jedne strane otvara se prostor da skrećemo sa teme i ubijamo bosanske Muslimane u pojam kako su napali predsjednika jedne države, a sa druge strane meni je i drago da su ga Muslimani udarili kamenom, jer je izdajica srpskog naroda.
Ovo je duplo dobro. A treće dobro što je skrenuto sa teme genocida i što više niko o tome ne priča. Sviđa mi se ovo danas, znamo i mi Srbi nekad biti pametni.
Eto mašala, neka je i vama jedno dobro.
-
zrakomlat
#2224 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
bhnapoleon1 wrote:Ma ovdje se nadaju da ce svjetske novine pisati o teroristickom napadu na Vucica, koliko sam procitao u svima je u jednom paragrafu spomenut napad ali je spomenuto i da zbog veta nije izglasana rezolucija u UN, neki spominju i onu izjavu za 1 ubijenog Srbina ubit cemo 100 muslimana.
-
smijesni_ste
#2225 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Nikako da prihvatite da smo "mi" pod povećalom svjetske javnosti, a ne "oni"...nevezano za Srebrenicu i današnja dešavanja...