Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Black swan wrote:pa ja sam neki dan čitao da win 2000 nije nt ajd ko će ga više znati
ali stvarno je bio stabilan ovo što sam ja vidio... znači kvark pot šon ofice i tako to
jedino su ga virusi jebavali pa sam kupovao norton na pijaci za 20
XP sp1 je bio prije updatea šupalj ko sir... ali SP2 je stvarno evo 8sma godina bez reinstalacije na ovom kompu nisam 2 puta imao plavi ekran
evo konkretan problem
15 prozora od toga 5 explorera i 3 firefoxa
nakon određenog vremena neaktivni prozori ( youtube svira, radio svira, )
i dalje sviraju ali su crni... neupotrebljivi bez refresha
isto je i sa win explorer prozorima
Hocu li kasnije imati problema sa akitvacijom - tj. hoceli me non-stop upozoravati da aktiviram i ako budem trebao ima li nesto slicno da se to zaobiđe kao za W7 ... ne kupuje mi se orginalni key (kao ni vecini).
nema sto bit problem , ako budes isao na narodni nacin , samo nađi windows sa aktivatorom ili ovaj standardni pa naknadno aktiviraj . Procedura je ista
Od sinoć mi na laptopu nešto pišti svakih pet sekundi otprilike, k'o programirano. Isključila bih zvuk i rahat ali me ometa kod gledanja filmova. Ne iskače nikakva notifikacija, tako da nemam pojma šta bi moglo biti, ali je iritirajuće. Iz čista mira počelo, a na win10 sam već par mjeseci. Neko neko ideju gdje da šta kliknem pa otklonim ovo piskutalo...?
Donnie Smith wrote:Od sinoć mi na laptopu nešto pišti svakih pet sekundi otprilike, k'o programirano. Isključila bih zvuk i rahat ali me ometa kod gledanja filmova. Ne iskače nikakva notifikacija, tako da nemam pojma šta bi moglo biti, ali je iritirajuće. Iz čista mira počelo, a na win10 sam već par mjeseci. Neko neko ideju gdje da šta kliknem pa otklonim ovo piskutalo...?
Dan te jebo,nakon update-a na Srijede na Četvrtak Win 10 se više nije mogao pokrenuti.Najgore od svega što sam,zarad nove instalacije Win 10,bio prisiljen žrtvovati popriličan fond tekstova na HDD-u koje sam mukotrpno prevodio,to me je poprilično skrhalo.
SmokingMan wrote:Dan te jebo,nakon update-a na Srijede na Četvrtak Win 10 se više nije mogao pokrenuti.Najgore od svega što sam,zarad nove instalacije Win 10,bio prisiljen žrtvovati popriličan fond tekstova na HDD-u koje sam mukotrpno prevodio,to me je poprilično skrhalo.
To si sve mogao sacuvati vrlo jednostavno, nisi morao nista izgubiti.