Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kritichar

#2201 Re: Što privlači nas, dame?

Post by kritichar »

bezVolana wrote:kada je bolji od mene u necemu, u vise stvari, nebitno. uglavnom da je pametniji po nekim osnovama i onda ja ostanem paaaffff :srce: na tu njegovu pamet
:plete:
Rijedak primjerak normalne submisivne zenske osobe

Danas se zene odgajaju kao hermafroditi
bezVolana

#2202 Re: Što privlači nas, dame?

Post by bezVolana »

kritichar wrote: Rijedak primjerak normalne submisivne zenske osobe

Danas se zene odgajaju kao hermafroditi
ne znam, ja to ne bih nazvala submisivnoscu- to sto zelim partnera od kojeg mogu uciti. to sto u partneru trazim partnera a ne djecaka za preodgojiti i navesti na svoj mlin (sto fkt hrpa cura radi)
mozda sam se i ja pogresno izrazila. nisam materijal za zenu koja prati svog muskarca i tapka po ramenu i podrzava a ona pritom nesto raducka onako pomalo i ostatak vremena po kuci i sa djecom - ako si to mislio pod submisivnoscu :) (pri cemu ne vidim nista lose u ovom izboru sve dok je vlastiti)
sema911s

#2203 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sema911s »

: :ruza: :
bezVolana wrote:kada je bolji od mene u necemu, u vise stvari, nebitno. uglavnom da je pametniji po nekim osnovama i onda ja ostanem paaaffff :srce: na tu njegovu pamet
walter kurtz

#2204 Re: Što privlači nas, dame?

Post by walter kurtz »

ho oponopono wrote:...nista vam ne vrijedi kad je keva rodila sina Edipa, jebi ga...kad ekserina kucas kez na lice, cim prodje muvanje on ide na mamine punjene paprike i jos je carskim rezom rodila cara sina, tako fino dijete svoj ponos i diku...briga me za vase zeljice, ja vise volim sebe...ja sam suvise kul, ti sisaj prst... :pusi2:
:lol:
walter kurtz

#2205 Re: Što privlači nas, dame?

Post by walter kurtz »

ho oponopono wrote:...nista vam ne vrijedi kad je keva rodila sina Edipa, jebi ga...kad ekserina kucas kez na lice, cim prodje muvanje on ide na mamine punjene paprike i jos je carskim rezom rodila cara sina, tako fino dijete svoj ponos i diku...briga me za vase zeljice, ja vise volim sebe...ja sam suvise kul, ti sisaj prst... :pusi2:
:lol:
Gabrielo

#2206 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

Naravno. Zene traze muskarca koji je bogatiji, pametniji i koji bolje izgleda on njih samih. Zato brojne ne docekaju svoga princa i pocnu pricu protiv muskog roda. :evil:
almir90

#2207 Re: Što privlači nas, dame?

Post by almir90 »

Imal' koja stranica u bilo kojoj temi na onom podforumu da se ne spominju pare? :lol:
Ramzess Veliki

#2208 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:
Gabrielo wrote:Naravno. Zene traze muskarca koji je bogatiji, pametniji i koji bolje izgleda on njih samih. Zato brojne ne docekaju svoga princa i pocnu pricu protiv muskog roda. :evil:
Glupost! Musko nije musko ako bar malo nije ruzan, a zena uvijek mora biti lijepsa od njega. I princ nije lijep, bogat i uspjesan, nego onaj koji pazi i mazi svoju zenu. Ako zenu tretira kao objekt i ne cuva ju, dzaba mu sve, otici ce onome koji ju emocionalno zadovoljava. Pare zaradim sama, a sexa ima di malo izbacis grudi. Velika stvar!
Tako je Šerbo. :thumbup:
ultima_palabra

#2209 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ultima_palabra »

Musko nije musko ako bar malo nije ruzan
Ovo mi zvuči kao neko tješenje :oops:
madner

#2210 Re: Što privlači nas, dame?

Post by madner »

Ma garant misli da izraz muzevan koji je vezan za visoku koncentraciju testerona a u danasnjim metroseksualnim vremenima nije ideal ljepote.

Ko cita zna se i izraziti. :D
Ramzess Veliki

#2211 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

A da li dame provjeravaju ove mjere? :D

Prenosim članak:

Ukoliko vam je kažiprst kraći od domalog prsta, obratite pažnju na sljedeće 4 stvari:
MUŠKARCI SA KRAĆIM KAŽIPRSTOM OD DOMALOG PRSTA SE BOLJE PONAŠAJU PREMA SUPROTNOM POLU

Prema novoj studiji iz časopisa Personality and Individual Differences, muškarci kojima je kažiprst kraći od domalog prsta se bolje ophode prema ženama, što može da bude rezultat izlaganja seksualnih hormona još u materici odnosno činjenici da muškarci koji imaju duži domali prst imaju više testosterona.

Muškarci s malo kraćim kažiprstom od domalog su imali za trećinu više prijatnih interakcija s ženama i trećinu manje sa svadljivim partnerkama za razliku od muškaraca, kojima je kažiprst duži od domalog prsta.

DUŽINA SPOLNOG ORGANA

Manji odnos i razlika između kažiprsta i domalog prsta ukazuje na veći polni organ, prema studiji iz 2011. godine uJournal od Andrology.

Kraći kažiprst u odnosu na domali prst ukazuje na duži muški polni organ, što se takođe povezuje sa izloženošću testesteronu u materici, piše menshealth.

ATRAKTIVNIJE LICE

Muškarci koji imaju kraći kažiprst od domalog prsta možda imaju i privlačnije lice, sugeriše studija iz časopisaProceedings iz 2011. godine.

Količina testosterona kojoj je beba izložena prije rođenja može da utiče na crte lica i na njihovu privlačnost, kažu najnovija istraživanja.

VEĆI RIZIK ZA RAK PROSTATE

Iako se čini da su muškarci koji imaju duži kažiprst od domalog blagosloveni, možda to ima cijenu, budući da je istraživanje iz 2010. godine u časopisu British Journal of Cancer pokazalo da upravo muškarci s ovakvom proporcijom prstiju imaju veći rizik za rak prostate.

Muškarci, čiji je kažiprst bio iste dužine ili duži od domalog prsta su imali 33 procenta manju šansu da dobiju dijagnozu raka prostate tokom studije u odnosu na muškarce kojima je kažiprst kaći.

Dobra vijest je što je 33 procenta ipak mali negativan efekat, pa muškarci ne moraju biti previše zabrinuti.
Euridika
Globalna šefica

#2212 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

:shock: :shock: :shock:
Kakav je ovo članak? Gdje je ovdje naučna studija, ispitanici, drugim riječima dokazi, kolega, dokazi... :D :D
Ramzess Veliki

#2213 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote::shock: :shock: :shock:
Kakav je ovo članak? Gdje je ovdje naučna studija, ispitanici, drugim riječima dokazi, kolega, dokazi... :D :D
Ovo je živa istina. :oops:
Euridika
Globalna šefica

#2214 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:Ovo je živa istina. :oops:
Hoćeš da kažeš da bih ja sad trebala da zaredam po muškima da mi dokažu ove tvrdnje uživo? Hajmo redom, prste na sunce i skidajte gaće! :skoljka:
Ramzess Veliki

#2215 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ovo je živa istina. :oops:
Hoćeš da kažeš da bih ja sad trebala da zaredam po muškima da mi dokažu ove tvrdnje uživo? Hajmo redom, prste na sunce i skidajte gaće! :skoljka:
Ovu tvrdnju sam davno čuo od mame jednog druga koja je osim tog poređenja kažiprsta i domalog prsta rekla da nosati muškarci imaju veće ... znaš, ono ... :oops:
Pa eto ... obratite pažnju ... :oops:
Ramzess Veliki

#2216 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:
ultima_palabra wrote:
A koga tjesim, ziv ti ja?
Meni ne smeta što sam nosat i što mi prsti nisu ujednačeni. :D
Euridika
Globalna šefica

#2217 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:Ovu tvrdnju sam davno čuo od mame jednog druga...
Daj kontakt od drugove mame, rekla-kazala ne pali...
Ramzess Veliki wrote:Meni ne smeta što sam nosat i što mi prsti nisu ujednačeni.
E tačno sam znala da ćeš se naći u ovim statistikama... :oops:
ultima_palabra

#2218 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ultima_palabra »

sherbett wrote:
ultima_palabra wrote:
A koga tjesim, ziv ti ja?
Samu sebe :mrgreen:
sheilak

#2219 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sheilak »

ultima_palabra wrote:
ne bih se slozila sa sherbett, osim ako misli da ne bi trebao imati feminine crte lica i geste, njezan glas i mala stopala. :D

ima pravih muskaraca sa jako skladnim crtama lica, koji, potrebno je naglasiti, nisu gay. :D
ultima_palabra

#2220 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ultima_palabra »

Joj, pa moram sve crtati... da nisi u vezi sa takvim, pa se tješiš?
prog321

#2221 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Žene subtilno daju do znanja može biti i ružan samo nek je kurat (hint: stopalo) :-D
ultima_palabra

#2222 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ultima_palabra »

sherbett wrote:
ultima_palabra wrote:Joj, pa moram sve crtati... da nisi u vezi sa takvim, pa se tješiš?
Aaaaaa
Hahaha, pa sto bi se tjesila ako sam sama birala? Pa nije mi dodijeljen protiv moje volje :mrgreen:
Joj tebe
Možda je izbor bio ograničen? :mrgreen:
sheilak

#2223 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sheilak »

ultima, sto zezas ljude na sabahu? :D
pashasolidni

#2224 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pashasolidni »

prog321 wrote:Žene subtilno daju do znanja može biti i ružan samo nek je kurat (hint: stopalo) :-D
tebi qrac ne izlazi iz usta :D
prog321

#2225 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Pazi kako pricas mazluku.

Uostalom, nisam ga ja prvi spomenuo. :-D
Post Reply