AMERIKA
- jeza u ledja
#2201 Re: AMERIKA
Nista, meni ne treba oruzje i gnusam ga se. 
- jeza u ledja
#2203 Re: AMERIKA
Ni ta slika iznad nije tacna. Ubica sa Virginia Tech je bio neki korejski student. A vidim da ne spominje recimo Orlando Night Club masakr kojeg je pocinio doticni Omar Mateen, afganistanskog porijekla.
U sustini isti kurac, drugo pakovanje.
U sustini isti kurac, drugo pakovanje.
-
smijesni_ste
#2204 Re: AMERIKA
https://www.cbsnews.com/news/chicago-ma ... d-weekend/
Realno, ovo je jednak ili čak veći problem, ali se ne piše o ovome u medijima puno
Realno, ovo je jednak ili čak veći problem, ali se ne piše o ovome u medijima puno
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#2205 Re: AMERIKA
Ne treba ti oružje i gnušaš ga se, a doselio iz BiH u USA?jeza u ledja wrote:Nista, meni ne treba oruzje i gnusam ga se.
Nemoj me... Nije ba Donald "na lijepe oči" dobio izbore.
- Point.
#2206 Re: AMERIKA
U BiH po glavi stanovnika vjerovatno imaš isto ako ne i više oružja nego u USA, tako da ti je prozivka nigdje veze realno.Hame_ wrote:Ne treba ti oružje i gnušaš ga se, a doselio iz BiH u USA?jeza u ledja wrote:Nista, meni ne treba oruzje i gnusam ga se.
Nemoj me... Nije ba Donald "na lijepe oči" dobio izbore.
- Nadzornik
#2207 Re: AMERIKA
Policija nikakva,zakon nikakav a jos niko se nije latio tog oruzja i uletio u recimo Bingo,Fis ili ne daj Boze skolu.Point. wrote: U BiH po glavi stanovnika vjerovatno imaš isto ako ne i više oružja nego u USA, tako da ti je prozivka nigdje veze realno.
Sta to govori o nama u odnosu na Amere....???
- jeza u ledja
#2208 Re: AMERIKA
Ja, i? Kako si ti pametnice povezao to dvoje?Hame_ wrote: Ne treba ti oružje i gnušaš ga se, a doselio iz BiH u USA?
- AleksoMKD
#2209 Re: AMERIKA
https://www.theguardian.com/technology/ ... ht-website
Posle ovih zadnjih masovnih ubistava ugasen je sajt 8 chan.
https://twitter.com/getongab/status/1158637030710095872
Za manje od 24 sati se pojavio ponovo na ZeroNet-u
- jeza u ledja
#2210 Re: AMERIKA
To drugo cudo treba daunlodovati. Mislim da ce se povuci na neki drugi sajt.AleksoMKD wrote:https://www.theguardian.com/technology/ ... ht-website
- AleksoMKD
#2211 Re: AMERIKA
Verovatno.jeza u ledja wrote:
To drugo cudo treba daunlodovati. Mislim da ce se povuci na neki drugi sajt.
Al pazi najludje je sto 4 chan uglavnom misli da treba istrebiti crnce, Arape, Latinose, Muslimane, azijate (osim Japanaca i mozda Korejanaca), Slovene (barem vecinu, svakako Juzne i Istocne), Turke, Grke, Indijce, pola Spanije i 90% Portugalaca.
8 chan misli da su ovi sa 4 chana liberalne pickice
- jeza u ledja
#2212 Re: AMERIKA
Frerick Brennan, osnivac 8chana, je izjavio da bi isti trebao prestati raditi:AleksoMKD wrote:Verovatno.jeza u ledja wrote:
To drugo cudo treba daunlodovati. Mislim da ce se povuci na neki drugi sajt.
Al pazi najludje je sto 4 chan uglavnom misli da treba istrebiti crnce, Arape, Latinose, Muslimane, azijate (osim Japanaca i mozda Korejanaca), Slovene (barem vecinu, svakako Juzne i Istocne), Turke, Grke, Indijce, pola Spanije i 90% Portugalaca.
8 chan misli da su ovi sa 4 chana liberalne pickice
https://en.wikipedia.org/wiki/Fredrick_Brennan

- AleksoMKD
#2213 Re: AMERIKA
https://news.yahoo.com/texas-police-dep ... 20279.html
Texas Police Department Under Fire After Viral Photo Shows Officers on Horseback Leading Handcuffed Man By Rope

Jebiga navika, ipak je Texas.
Texas Police Department Under Fire After Viral Photo Shows Officers on Horseback Leading Handcuffed Man By Rope
Jebiga navika, ipak je Texas.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2214 Re: AMERIKA
kontrola interneta je budućnost 
sve te 4chna debile treba uputiti u relevantne institucije
sve te 4chna debile treba uputiti u relevantne institucije
- SmokingMan
#2215 Re: AMERIKA
Ukidanje neutralnosti interneta je neminovnost,desit će se prije ili kasnije.I vrijeme je.Treba temeljno prečešljati internet... 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2216 Re: AMERIKA
ma nema sumnje
4chan, 8chan i reddit su postagli leglo mentalno poremećenih što evo sada ima ozbiljne posljedice i u pravom životu
i ovi mokri snovi Amerikanaca o oružju mi nikada neće biti jasni. Pištolj ne treba nikome, doslovno
4chan, 8chan i reddit su postagli leglo mentalno poremećenih što evo sada ima ozbiljne posljedice i u pravom životu
i ovi mokri snovi Amerikanaca o oružju mi nikada neće biti jasni. Pištolj ne treba nikome, doslovno
- AleksoMKD
#2217 Re: AMERIKA
I twitter i FB.Velkoski wrote:
- jeza u ledja
#2218 Re: AMERIKA
Ljudima se jednostavno prodala prica o neminovnosti posjedovanja oruzja, jer, ko ce te bolji zastititi od samog tebe.Velkoski wrote:ma nema sumnje
Kupite sebi oruzje, nikad ne znas hoce li ti drzava silom nesto htjeti oteti. Ne vjeruj nikom, svako za sebe, pa hajmo. Svima se prodaje prica da su oni sami sebi najbolji prijatelji jer ce najvise uspjeti ako sami budu za sve odgovarali. Al naravno, tu se zaboravlja da ne mogu svi biti pametni, vrijedni, obrazovani, sposobni, promucurni. No ko ce to sebi priznati? Eee. U tome je zvrcka.
I tako, ko ce sebi priznati da on sam nije najbolji zastitnik porodice, sa sve pistoljem i puskom, jer je veca sansa da ce taj pistolj i puska biti upotrijebljeni protiv clanova porodice nego protiv lopova?
Naravno, ovisi gdje i kad, i o kome se radi. Ne bih bas rekao da nikom ne treba pistolj, no dobro.
No, da smo mi u aprilu 92-e imali privatno naoruzanja ko danas prosjecni Amerikanac, kurac bi nam cetnici okupirali 2/3 zemlje u roku mjesec-dva.
Ja podrzavam Drugi amandman, ali ovo danas nema veze sa tim i ide daleko izvan onoga sto tamo pise.
Sto se tice ovih stranica, to se nece desiti. Mogu se ukinuti pojedine stranice ali ovi hajvani ce otvoriti nove. Problem je malo veci od samog interneta. Problem je u samom drustvu, obrazovanju, normama, itd. Naravno, uz problem oruzja.
Ako se nista revolucionarno nije desilo u vezi kontrole interneta nakon 9/11, nece se desiti nikad. No na tu vrstu terorizma potroseno je milijarde dolara, sto se tice spijunaze, propagande, pracenja odredjenih ljudi i stranica.. isto danas treba uloziti i u ovu vrstu terorizma, jer je ono, out of control.
- Pandakonda
#2219 Re: AMERIKA
Ma ja ba, šta će ti fire extinguisher kad imaš vatrogasceVelkoski wrote:ma nema sumnje
-
Guadalajara
#2220 Re: AMERIKA
Pandakonda ?Pandakonda wrote:Ma ja ba, šta će ti fire extinguisher kad imaš vatrogasceVelkoski wrote:ma nema sumnje
i ovi mokri snovi Amerikanaca o oružju mi nikada neće biti jasni. Pištolj ne treba nikome, doslovno![]()
Ti si onaj sto je imao onog animiranog bijelog medu na avataru...
- Pandakonda
#2221 Re: AMERIKA
Nema ga vise nažalostGuadalajara wrote:Pandakonda ?Pandakonda wrote:Ma ja ba, šta će ti fire extinguisher kad imaš vatrogasceVelkoski wrote:ma nema sumnje
i ovi mokri snovi Amerikanaca o oružju mi nikada neće biti jasni. Pištolj ne treba nikome, doslovno![]()
Ti si onaj sto je imao onog animiranog bijelog medu na avataru...
-
baglama
#2223 Re: AMERIKA
Joj kad se sjetim kad je Obama dobio prvi put izbore za predsjednika a na tv Afro-amerikanci se krive ko volovi a neki ko krave od srece I kazu svi Moji problemi su rijeseni on ce platiti Moju hipoteku na kucu.Jedino jebeno obecanje koje je ispunio je da je odveo gospodju u pozoriste.
-
aldinjo
#2224 Re: AMERIKA
Je li ono opet neki vehabija napao u slobodarskoj, svrstanoj i nesamoupravnoj US?
-
espn
#2225 Re: AMERIKA
Napadač divljajući mačetama ubio četiri osobe u Južnoj Kaliforniji
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/napa ... /190808073
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/napa ... /190808073