Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2201 Re: Žene pitaju žene

Post by ladyblue18 »

sheilak wrote:
ali ne znam sto zezate curu. ako ima fakat problema s tim, mozda joj neko moze dati smislen savjet.
Pa ako fakat ima problema mislim da ce smislen savjet najbolje dobiti od doktora, jer nije normalno da boli, a mi mozemo do sutra nagadjati i segaciti se :D
sheilak

#2202 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

ma joj, lejdi, pa ti znas da mi idemo potraziti savjet od doktora samo kad smo haman na samrti. :D a mozda je kontala da bi joj ovdje neko mogao pomoci. ne znam...
ladyblue18

#2203 Re: Žene pitaju žene

Post by ladyblue18 »

sheilak wrote:ma joj, lejdi, pa ti znas da mi idemo potraziti savjet od doktora samo kad smo haman na samrti. :D a mozda je kontala da bi joj ovdje neko mogao pomoci. ne znam...
Da, jedna od karakteristika naseg naroda koja mi nikada nije bila jasna :mrgreen:
Big Ang

#2204 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

sheilak wrote:ma joj, lejdi, pa ti znas da mi idemo potraziti savjet od doktora samo kad smo haman na samrti. :D a mozda je kontala da bi joj ovdje neko mogao pomoci. ne znam...
A ko je kome ikada na forumu pomogao? :D
lua

#2205 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Big Ang wrote:
Meni su pomogle cure na PDF o kućnim ljubimcima. Na kraju krajeva, sve zavisi kako i kome postaviš kakvo pitanje. :D A ovo za grudnjak, da mi ko ne zamjeri, je meni čini mi se samo postavljeno da se da do znanja da se posjeduju vel'ke sise. A to je smiješno. I zbog tog trolah. :D
Rampage

#2206 Re: Žene pitaju žene

Post by Rampage »

Big Ang wrote:
Bogami nigdje boljih, susretljivijih i spremnijih za pomoći ljudi nego ovdje, nemoj tako :izet: :thumbup:
Big Ang

#2207 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

PolaHko, skočiće vam na nos :lol:
sheilak

#2208 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

hey, ali zna se desiti da ti na forumu pomognu.... nekad bolje, nekad losije. :D
lua wrote:
A ovo za grudnjak, da mi ko ne zamjeri, je meni čini mi se samo postavljeno da se da do znanja da se posjeduju vel'ke sise. A to je smiješno. I zbog tog trolah. :D
pa svima je poznato da (neke) forumasice vole hajmo reci provocirati mastu forumasa i .... se na njihove komentare :D . ne znam sta je razlog tome, ali valjda nemaju dovoljno paznje u rl. no uvijek fakat postoji mogucnost da nekom treba pomoc. zato uz zajebavanje doticne, mozda da pokoji savjet padne. cisto reda radi. :D
lua

#2209 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

sheilak wrote:hey, ali zna se desiti da ti na forumu pomognu.... nekad bolje, nekad losije. :D
pa svima je poznato da (neke) forumasice vole hajmo reci provocirati mastu forumasa i .... se na njihove komentare :D . ne znam sta je razlog tome, ali valjda nemaju dovoljno paznje u rl. no uvijek fakat postoji mogucnost da nekom treba pomoc. zato uz zajebavanje doticne, mozda da pokoji savjet padne. cisto reda radi. :D
Ja ne sumnjam da je ljudima ovdje potrebna pomoć :lol:
sheilak

#2210 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

:D :lol:
Big Ang

#2211 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

lua wrote:
sheilak wrote:hey, ali zna se desiti da ti na forumu pomognu.... nekad bolje, nekad losije. :D
Ja ne sumnjam da je ljudima ovdje potrebna pomoć :lol:
:lol:
ema_

#2212 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Jel koja od vas nosila shape up tenisice, bilo koje marke, nebitno? :-D Jel tačno da je super za hodanje i da možeš prehodati hiljadu kilometara rahat :D ?
munchmallow55

#2213 Re: Žene pitaju žene

Post by munchmallow55 »

Pozdrav drage moje formuasice. Mene zanima da li neko ima preporuku za dobar kozmeticki salon za egipatsku depilaciju /depilaciju secernom pastom i koliko dugo je koza glatka bila nakon tretmana.. I da li je neko slucajno bio u salonu Mosus (Kolodvorska ulica) i/ili Yves Rocher pa da prenese svoja iskustva :)
ja nisam ja

#2214 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Ja znam curu kija meni radi ako zelis posaljem ti na pp

Sent from my iPhone using Tapatalk
ladyblue18

#2215 Re: Žene pitaju žene

Post by ladyblue18 »

Zene pomagajte :mrgreen:
Imam roze farmerke koje strasno pustaju boju, kad sam kupovala nisam vidjela da su dye/print i sad sve sto obucem mi poprimi tu rozu boju, noge mi budu fluorescentno roze :lol:
Ima li nacina da se kako ispere boja ili sam osudjena da hodam fluorescentna :mrgreen:
berenice

#2216 Re: Žene pitaju žene

Post by berenice »

ladyblue18 wrote:Zene pomagajte :mrgreen:
Imam roze farmerke koje strasno pustaju boju, kad sam kupovala nisam vidjela da su dye/print i sad sve sto obucem mi poprimi tu rozu boju, noge mi budu fluorescentno roze :lol:
Ima li nacina da se kako ispere boja ili sam osudjena da hodam fluorescentna :mrgreen:
Imam sličan problem, ali sa sandalama. To još nisam vidjela, majke mi - stopalo mi pocrni (crne su, vražja koža...). Pokušavam da skinem maramicom, ali one boje i boje i boje... A markirane, jbte... Zna li iko išta protiv ovoga?

@Eurosa Ja mislim da cvijetni uzorak nikad neće u potpunosti biti isfuran, uvijek će se nešto cvijetno nositi... ljeti, naravno. Ako je haljina u pitanju, ja lično bih kupila neku sa što manjim cvjetićima.
Butmiran

#2217 Re: Žene pitaju žene

Post by Butmiran »

Da ti ja k'o muško odgovorim, slobodno ih baci. :D
Secer_033

#2218 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

Ja to rijesim sa sircetom. Nakiseli farmerke preko noci i poslije toga ih operi u masini. Za svaki slucaj operi sa odjecom crvene i roza boje. Trebalo bi se isprati.
VenomousV

#2219 Re: Žene pitaju žene

Post by VenomousV »

probaj kad si ih prala pa hoces da isperes, voda + recimo soljica sirceta, da fiksira boju, nece smrditi jer izlapi

ne moze skoditi da probas =)
Sunny-7

#2220 Re: Žene pitaju žene

Post by Sunny-7 »

Moja prijateljica kupila farmerke, masno platila, međutim, poslije nošenja noge modre. Nadala se da će proći poslije 2-3pranja, jok. Ona se spremi, vrati ih u butik gdje ih je kupila, naravno uz obrazloženje da nije platila toliko da joj noge izgledaju modre! Prodavač uzeo nazad, ona izabrala druge, bez obzira što ih je čak i prala. Na zapadu imaš zakonom6 mjeseci garanciju na sve kupljeno, pa eto, probaj i ti ovo. Njima (buticima i proizvođaču) je jako stalo do dobre reklame (odnosno, ne žele lošu reklamu). Možda znaš sve ovo, ali eto, nek se nađe info. :D

topcam
Vozim: uzbrdo

#2221 Re: Žene pitaju žene

Post by topcam »

ladyblue18 wrote:.. pomagajte :mrgreen:
Navodno sirce konzervise crvenu boju, pa i roze..

Pokiseli pa operi, (ili sto se mene tice otkuhaj, farmerke su, "nece im nista biti").

Na kraju, svakako imas rjesenje od @Eurosa..
Ujedam

#2222 Re: Žene pitaju žene

Post by Ujedam »

Sunny-7 wrote:Moja prijateljica kupila farmerke, masno platila, međutim, poslije nošenja noge modre. Nadala se da će proći poslije 2-3pranja, jok. Ona se spremi, vrati ih u butik gdje ih je kupila, naravno uz obrazloženje da nije platila toliko da joj noge izgledaju modre! Prodavač uzeo nazad, ona izabrala druge, bez obzira što ih je čak i prala. Na zapadu imaš zakonom6 mjeseci garanciju na sve kupljeno, pa eto, probaj i ti ovo. Njima (buticima i proizvođaču) je jako stalo do dobre reklame (odnosno, ne žele lošu reklamu). Možda znaš sve ovo, ali eto, nek se nađe info. :D

Kod nas važi 1 mjesec fore, ali možeš vratiti, nema veze što si prala, to nije tvoja krivica što su hlače odron.Ja sam uzela majicu bijelu sa plavim printom u SCC i ostavljala mi je plave fleke po tijelu, isto modra sam izgledala, koda me neko tuče povazdan :lol: i lagano majicu i račun i vratim im. 8)
Big Ang

#2223 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Meni od gerry weber farmerki svake bijelq gace budu plave. Jbg :eh:
A za sirce sam i ja cula samo mu ja miris ne podnosim pa ne bih isprobavala.
BJB

#2224 Re: Žene pitaju žene

Post by BJB »

Zene, znate li vi ustediti ista?
Sunny-7

#2225 Re: Žene pitaju žene

Post by Sunny-7 »

BJB wrote:Zene, znate li vi ustediti ista?
Ja znam...kad kupim na rasprodaji makar 50% off :D

Post Reply