Pa ako fakat ima problema mislim da ce smislen savjet najbolje dobiti od doktora, jer nije normalno da boli, a mi mozemo do sutra nagadjati i segaciti sesheilak wrote:
ali ne znam sto zezate curu. ako ima fakat problema s tim, mozda joj neko moze dati smislen savjet.
Žene pitaju žene
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2201 Re: Žene pitaju žene
- sheilak
#2202 Re: Žene pitaju žene
ma joj, lejdi, pa ti znas da mi idemo potraziti savjet od doktora samo kad smo haman na samrti.
a mozda je kontala da bi joj ovdje neko mogao pomoci. ne znam...
- ladyblue18
#2203 Re: Žene pitaju žene
Da, jedna od karakteristika naseg naroda koja mi nikada nije bila jasnasheilak wrote:ma joj, lejdi, pa ti znas da mi idemo potraziti savjet od doktora samo kad smo haman na samrti.a mozda je kontala da bi joj ovdje neko mogao pomoci. ne znam...
- Big Ang
#2204 Re: Žene pitaju žene
A ko je kome ikada na forumu pomogao?sheilak wrote:ma joj, lejdi, pa ti znas da mi idemo potraziti savjet od doktora samo kad smo haman na samrti.a mozda je kontala da bi joj ovdje neko mogao pomoci. ne znam...
- lua
#2205 Re: Žene pitaju žene
Meni su pomogle cure na PDF o kućnim ljubimcima. Na kraju krajeva, sve zavisi kako i kome postaviš kakvo pitanje.Big Ang wrote:
A ko je kome ikada na forumu pomogao?
- Rampage
#2206 Re: Žene pitaju žene
Bogami nigdje boljih, susretljivijih i spremnijih za pomoći ljudi nego ovdje, nemoj takoBig Ang wrote:A ko je kome ikada na forumu pomogao?sheilak wrote:ma joj, lejdi, pa ti znas da mi idemo potraziti savjet od doktora samo kad smo haman na samrti.a mozda je kontala da bi joj ovdje neko mogao pomoci. ne znam...
- Big Ang
#2207 Re: Žene pitaju žene
PolaHko, skočiće vam na nos 
- sheilak
#2208 Re: Žene pitaju žene
hey, ali zna se desiti da ti na forumu pomognu.... nekad bolje, nekad losije. 
. ne znam sta je razlog tome, ali valjda nemaju dovoljno paznje u rl. no uvijek fakat postoji mogucnost da nekom treba pomoc. zato uz zajebavanje doticne, mozda da pokoji savjet padne. cisto reda radi. 
pa svima je poznato da (neke) forumasice vole hajmo reci provocirati mastu forumasa i .... se na njihove komentarelua wrote:
A ovo za grudnjak, da mi ko ne zamjeri, je meni čini mi se samo postavljeno da se da do znanja da se posjeduju vel'ke sise. A to je smiješno. I zbog tog trolah.
- lua
#2209 Re: Žene pitaju žene
Ja ne sumnjam da je ljudima ovdje potrebna pomoćsheilak wrote:hey, ali zna se desiti da ti na forumu pomognu.... nekad bolje, nekad losije.
pa svima je poznato da (neke) forumasice vole hajmo reci provocirati mastu forumasa i .... se na njihove komentare. ne znam sta je razlog tome, ali valjda nemaju dovoljno paznje u rl. no uvijek fakat postoji mogucnost da nekom treba pomoc. zato uz zajebavanje doticne, mozda da pokoji savjet padne. cisto reda radi.
- Big Ang
#2211 Re: Žene pitaju žene
lua wrote:Ja ne sumnjam da je ljudima ovdje potrebna pomoćsheilak wrote:hey, ali zna se desiti da ti na forumu pomognu.... nekad bolje, nekad losije.
pa svima je poznato da (neke) forumasice vole hajmo reci provocirati mastu forumasa i .... se na njihove komentare. ne znam sta je razlog tome, ali valjda nemaju dovoljno paznje u rl. no uvijek fakat postoji mogucnost da nekom treba pomoc. zato uz zajebavanje doticne, mozda da pokoji savjet padne. cisto reda radi.
- ema_
#2212 Re: Žene pitaju žene
Jel koja od vas nosila shape up tenisice, bilo koje marke, nebitno?
Jel tačno da je super za hodanje i da možeš prehodati hiljadu kilometara rahat
?
-
munchmallow55
#2213 Re: Žene pitaju žene
Pozdrav drage moje formuasice. Mene zanima da li neko ima preporuku za dobar kozmeticki salon za egipatsku depilaciju /depilaciju secernom pastom i koliko dugo je koza glatka bila nakon tretmana.. I da li je neko slucajno bio u salonu Mosus (Kolodvorska ulica) i/ili Yves Rocher pa da prenese svoja iskustva 
- ja nisam ja
#2214 Re: Žene pitaju žene
Ja znam curu kija meni radi ako zelis posaljem ti na pp
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ladyblue18
#2215 Re: Žene pitaju žene
Zene pomagajte
Imam roze farmerke koje strasno pustaju boju, kad sam kupovala nisam vidjela da su dye/print i sad sve sto obucem mi poprimi tu rozu boju, noge mi budu fluorescentno roze
Ima li nacina da se kako ispere boja ili sam osudjena da hodam fluorescentna
Imam roze farmerke koje strasno pustaju boju, kad sam kupovala nisam vidjela da su dye/print i sad sve sto obucem mi poprimi tu rozu boju, noge mi budu fluorescentno roze
- berenice
#2216 Re: Žene pitaju žene
Imam sličan problem, ali sa sandalama. To još nisam vidjela, majke mi - stopalo mi pocrni (crne su, vražja koža...). Pokušavam da skinem maramicom, ali one boje i boje i boje... A markirane, jbte... Zna li iko išta protiv ovoga?ladyblue18 wrote:Zene pomagajte![]()
Imam roze farmerke koje strasno pustaju boju, kad sam kupovala nisam vidjela da su dye/print i sad sve sto obucem mi poprimi tu rozu boju, noge mi budu fluorescentno roze![]()
@Eurosa Ja mislim da cvijetni uzorak nikad neće u potpunosti biti isfuran, uvijek će se nešto cvijetno nositi... ljeti, naravno. Ako je haljina u pitanju, ja lično bih kupila neku sa što manjim cvjetićima.
- Butmiran
#2217 Re: Žene pitaju žene
Da ti ja k'o muško odgovorim, slobodno ih baci.ladyblue18 wrote:Zene pomagajte![]()
Imam roze farmerke koje strasno pustaju boju, kad sam kupovala nisam vidjela da su dye/print i sad sve sto obucem mi poprimi tu rozu boju, noge mi budu fluorescentno roze![]()
- Secer_033
#2218 Re: Žene pitaju žene
Ja to rijesim sa sircetom. Nakiseli farmerke preko noci i poslije toga ih operi u masini. Za svaki slucaj operi sa odjecom crvene i roza boje. Trebalo bi se isprati.
- VenomousV
#2219 Re: Žene pitaju žene
ladyblue18 wrote:Zene pomagajte![]()
probaj kad si ih prala pa hoces da isperes, voda + recimo soljica sirceta, da fiksira boju, nece smrditi jer izlapi
ne moze skoditi da probas =)
-
Sunny-7
#2220 Re: Žene pitaju žene
Moja prijateljica kupila farmerke, masno platila, međutim, poslije nošenja noge modre. Nadala se da će proći poslije 2-3pranja, jok. Ona se spremi, vrati ih u butik gdje ih je kupila, naravno uz obrazloženje da nije platila toliko da joj noge izgledaju modre! Prodavač uzeo nazad, ona izabrala druge, bez obzira što ih je čak i prala. Na zapadu imaš zakonom6 mjeseci garanciju na sve kupljeno, pa eto, probaj i ti ovo. Njima (buticima i proizvođaču) je jako stalo do dobre reklame (odnosno, ne žele lošu reklamu). Možda znaš sve ovo, ali eto, nek se nađe info. 
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#2221 Re: Žene pitaju žene
Navodno sirce konzervise crvenu boju, pa i roze..ladyblue18 wrote:.. pomagajte![]()
Pokiseli pa operi, (ili sto se mene tice otkuhaj, farmerke su, "nece im nista biti").
Na kraju, svakako imas rjesenje od @Eurosa..
-
Ujedam
#2222 Re: Žene pitaju žene
Kod nas važi 1 mjesec fore, ali možeš vratiti, nema veze što si prala, to nije tvoja krivica što su hlače odron.Ja sam uzela majicu bijelu sa plavim printom u SCC i ostavljala mi je plave fleke po tijelu, isto modra sam izgledala, koda me neko tuče povazdanSunny-7 wrote:Moja prijateljica kupila farmerke, masno platila, međutim, poslije nošenja noge modre. Nadala se da će proći poslije 2-3pranja, jok. Ona se spremi, vrati ih u butik gdje ih je kupila, naravno uz obrazloženje da nije platila toliko da joj noge izgledaju modre! Prodavač uzeo nazad, ona izabrala druge, bez obzira što ih je čak i prala. Na zapadu imaš zakonom6 mjeseci garanciju na sve kupljeno, pa eto, probaj i ti ovo. Njima (buticima i proizvođaču) je jako stalo do dobre reklame (odnosno, ne žele lošu reklamu). Možda znaš sve ovo, ali eto, nek se nađe info.
- Big Ang
#2223 Re: Žene pitaju žene
Meni od gerry weber farmerki svake bijelq gace budu plave. Jbg 
A za sirce sam i ja cula samo mu ja miris ne podnosim pa ne bih isprobavala.
A za sirce sam i ja cula samo mu ja miris ne podnosim pa ne bih isprobavala.
-
BJB
#2224 Re: Žene pitaju žene
Zene, znate li vi ustediti ista?
-
Sunny-7
#2225 Re: Žene pitaju žene
Ja znam...kad kupim na rasprodaji makar 50% offBJB wrote:Zene, znate li vi ustediti ista?