BAKIRE ODLAZI
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2201 Re: BAKIRE ODLAZI
Mali princ je itekako svjestan da bi ga dobrano ispusio u ovakvim TV debatama.Jer realno gledajuci on i moze samo na skupovima poslusnika i stranacke vojske prosipati supje price i svoju demagogiju.
Bilo ko od protukandidata....Kebo, Ceric, Sefer, Suljagic, Fahro...pa i Bakor 2, bi ga argumentima i konkretnim dokazima i pitanjima bukvalno devastirali. Jer mali princ bukvalno brani neodbranjivo.
Zato se i ne pojavljuje na debatama, jer zna da svojoj klijentelistickoj stranackoj vojsci nista ne treba odgovarati, braniti...niti argumente ukrstati.
Pic-ka, klasicna. Al ocekivano od njega.
Bilo ko od protukandidata....Kebo, Ceric, Sefer, Suljagic, Fahro...pa i Bakor 2, bi ga argumentima i konkretnim dokazima i pitanjima bukvalno devastirali. Jer mali princ bukvalno brani neodbranjivo.
Zato se i ne pojavljuje na debatama, jer zna da svojoj klijentelistickoj stranackoj vojsci nista ne treba odgovarati, braniti...niti argumente ukrstati.
Pic-ka, klasicna. Al ocekivano od njega.
- Ludzak
#2202 Re: BAKIRE ODLAZI
hahaha ko ono plješće na kraju
'Gospodine Bajramoviću, zadnja je moja' hahahahaha oojj majkooo
'Gospodine Bajramoviću, zadnja je moja' hahahahaha oojj majkooo
-
sulejman1
#2203 Re: BAKIRE ODLAZI
TV debate su samo jedan od načina kampanje, obzirmo da Bakirovu kampanju vodi profesionalna agencija koju je angažirao ne može Bakir određivati gdje će se pojaviti a gdje neće, to je stvar agencije. Što se tiče argumenata i eventualnog sučeljavanja mislim da pojma nemate koliko bi ih Bakir razvalio, to je prije svega kulturan i profesionalan čovjek koji je itekako svjestan plasiranih laži od straane tornjaka ili ako hoćete šarplaninca, jer je došao sa negdje dole sa nekakvih prokletija. Tako da nema potrebe da se spušta na takav nivo i da ko raspravlja sa ljudima poput lažova Šćepe ili rakijaša Suljagića, jer je čovjek vjernik, pa da mu alkohol tukne iz njihovih usta, a o lažima da i ne govorim. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN PREDSJEDNIČE IZETBEGOVIĆU, uz želju da na izborima potučeš do nogu udruženu kliku koju je Beograd poslao da podijeli i uništi Bošnjački narod, kako bi oni lakše ostvarili svoj vjekovni san o velikoj Srbiji, džaba im postrojavanje četnika u Bileći i dolazak Ruskih specijalaca u Banjaluku, tzv. KOZAKA, Bošnjaci su sa SDA i Bakirom spremni na sve izazove. ŽIVJELA BiH.
-
sulejman1
#2204 Re: BAKIRE ODLAZI
Bošnjaci pamet u glavu, ovi izbori nisu obični izbori, ovo je biti ili ne biti, prema pisanju medija sprema se velika igra, kako u RS tako i u FBiH, Dodik je doveo ruske specijalce koji su učestvovali u pobuni u Ukrajini, Radončić najavljuje pobunu ako ne pobijedi na izborima, rečenicom "velikim bogom se kunemo da robovi izbornih prevara biti nećemo". Šta ovo treba da znači, osim da će iskoristiti svoj neuspijeh na izborima i napraviti pobunu, navodno već zna da će ga neko pokrasti. Mislim da se priprema gori scenarij od onog februarskog, ovog puta sa Dodikom javno.
-
sulejman1
#2205 Re: BAKIRE ODLAZI
Nemoj te misliti da se šalim, cijeli svijet je u nekakvim odmjeravanjima u geostrateškom pozicioniranju, balkan je oduvijek bio interesantna teritorija, uz pomoć Radončića i Dodika rusi mogu svašta pokušati
- Kal El
#2206 Re: BAKIRE ODLAZI
Jučer ja na Ilidži,stojim na terminalu, kad dolazi ono jaje od auta, naljepljen plakatima Bakira i ostalih lopova iz SDA,a iz megafona do kraja pojačana nekakva narodna muzika
Hajvan se popeo na trotvar,3m od jebenih tramvaja...ne znam kako to niko ne kazni?! Seljakuk teški!
-
schagalj
#2207 Re: BAKIRE ODLAZI
RETARDIRANI, ZAKRŽLJALI HADUM bakir izmetbegović glumi idola DODIKA
http://www.klix.ba/forum/zakrzljali-had ... 30103.html
-
Novak20
#2208 Re: BAKIRE ODLAZI
sulejman1 wrote:TV debate su samo jedan od načina kampanje, obzirmo da Bakirovu kampanju vodi profesionalna agencija koju je angažirao ne može Bakir određivati gdje će se pojaviti a gdje neće, to je stvar agencije. Što se tiče argumenata i eventualnog sučeljavanja mislim da pojma nemate koliko bi ih Bakir razvalio, to je prije svega kulturan i profesionalan čovjek koji je itekako svjestan plasiranih laži od straane tornjaka ili ako hoćete šarplaninca, jer je došao sa negdje dole sa nekakvih prokletija. Tako da nema potrebe da se spušta na takav nivo i da ko raspravlja sa ljudima poput lažova Šćepe ili rakijaša Suljagića, jer je čovjek vjernik, pa da mu alkohol tukne iz njihovih usta, a o lažima da i ne govorim. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN PREDSJEDNIČE IZETBEGOVIĆU, uz želju da na izborima potučeš do nogu udruženu kliku koju je Beograd poslao da podijeli i uništi Bošnjački narod, kako bi oni lakše ostvarili svoj vjekovni san o velikoj Srbiji, džaba im postrojavanje četnika u Bileći i dolazak Ruskih specijalaca u Banjaluku, tzv. KOZAKA, Bošnjaci su sa SDA i Bakirom spremni na sve izazove. ŽIVJELA BiH.
Allah resulullah dobri moj Sulejmane. I tebi BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.sulejman1 wrote:Bošnjaci pamet u glavu, ovi izbori nisu obični izbori, ovo je biti ili ne biti, prema pisanju medija sprema se velika igra, kako u RS tako i u FBiH, Dodik je doveo ruske specijalce koji su učestvovali u pobuni u Ukrajini, Radončić najavljuje pobunu ako ne pobijedi na izborima, rečenicom "velikim bogom se kunemo da robovi izbornih prevara biti nećemo". Šta ovo treba da znači, osim da će iskoristiti svoj neuspijeh na izborima i napraviti pobunu, navodno već zna da će ga neko pokrasti. Mislim da se priprema gori scenarij od onog februarskog, ovog puta sa Dodikom javno.
Kao što pametno vaziš ovo su istorijski izbori za sve nas koji smo se dobro uhljebili i koji ćemo, šućur Allahu, ostati na vlasti još 24 godine. Ništa se ne sekiraj za Dodika, Srbe, četnike, kozake, opoziciju, crvene kmere, rakijaše, tornjake, šarplanince i druge neprijatelje naše plahe stranke. Allah dž.š. će se pobrinut' za njih a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.
Nego... danas pauziramo sa kampanjom. Opusti se, podijeli kurbane, pojedi baklavu i uživaj u Bajramu.
p.s. Ovo ti pišem pod konspirativnim imenom. Da se vlasi ne dosjete
-
sulejman1
#2209 Re: BAKIRE ODLAZI
Dobar pokušaj razvodnjavanja ili navodnjavanja, aferimNovak20 wrote:sulejman1 wrote:TV debate su samo jedan od načina kampanje, obzirmo da Bakirovu kampanju vodi profesionalna agencija koju je angažirao ne može Bakir određivati gdje će se pojaviti a gdje neće, to je stvar agencije. Što se tiče argumenata i eventualnog sučeljavanja mislim da pojma nemate koliko bi ih Bakir razvalio, to je prije svega kulturan i profesionalan čovjek koji je itekako svjestan plasiranih laži od straane tornjaka ili ako hoćete šarplaninca, jer je došao sa negdje dole sa nekakvih prokletija. Tako da nema potrebe da se spušta na takav nivo i da ko raspravlja sa ljudima poput lažova Šćepe ili rakijaša Suljagića, jer je čovjek vjernik, pa da mu alkohol tukne iz njihovih usta, a o lažima da i ne govorim. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN PREDSJEDNIČE IZETBEGOVIĆU, uz želju da na izborima potučeš do nogu udruženu kliku koju je Beograd poslao da podijeli i uništi Bošnjački narod, kako bi oni lakše ostvarili svoj vjekovni san o velikoj Srbiji, džaba im postrojavanje četnika u Bileći i dolazak Ruskih specijalaca u Banjaluku, tzv. KOZAKA, Bošnjaci su sa SDA i Bakirom spremni na sve izazove. ŽIVJELA BiH.Allah resulullah dobri moj Sulejmane. I tebi BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.sulejman1 wrote:Bošnjaci pamet u glavu, ovi izbori nisu obični izbori, ovo je biti ili ne biti, prema pisanju medija sprema se velika igra, kako u RS tako i u FBiH, Dodik je doveo ruske specijalce koji su učestvovali u pobuni u Ukrajini, Radončić najavljuje pobunu ako ne pobijedi na izborima, rečenicom "velikim bogom se kunemo da robovi izbornih prevara biti nećemo". Šta ovo treba da znači, osim da će iskoristiti svoj neuspijeh na izborima i napraviti pobunu, navodno već zna da će ga neko pokrasti. Mislim da se priprema gori scenarij od onog februarskog, ovog puta sa Dodikom javno.
Kao što pametno vaziš ovo su istorijski izbori za sve nas koji smo se dobro uhljebili i koji ćemo, šućur Allahu, ostati na vlasti još 24 godine. Ništa se ne sekiraj za Dodika, Srbe, četnike, kozake, opoziciju, crvene kmere, rakijaše, tornjake, šarplanince i druge neprijatelje naše plahe stranke. Allah dž.š. će se pobrinut' za njih a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.
Nego... danas pauziramo sa kampanjom. Opusti se, podijeli kurbane, pojedi baklavu i uživaj u Bajramu.
p.s. Ovo ti pišem pod konspirativnim imenom. Da se vlasi ne dosjete
- Država
#2210 Re: BAKIRE ODLAZI
sulejman1 wrote:Bošnjaci pamet u glavu, ovi izbori nisu obični izbori, ovo je biti ili ne biti, prema pisanju medija sprema se velika igra, kako u RS tako i u FBiH, Dodik je doveo ruske specijalce koji su učestvovali u pobuni u Ukrajini, Radončić najavljuje pobunu ako ne pobijedi na izborima, rečenicom "velikim bogom se kunemo da robovi izbornih prevara biti nećemo". Šta ovo treba da znači, osim da će iskoristiti svoj neuspijeh na izborima i napraviti pobunu, navodno već zna da će ga neko pokrasti. Mislim da se priprema gori scenarij od onog februarskog, ovog puta sa Dodikom javno.
I Milorad Dodik i Fahrudin Radončić su svjesni da imaju samo dvije opcije:
1.) Fotelja,
2.) Zatvor.
Zbog toga već prijete tzv "dešavanjima naroda"...
-
razonoda
#2211 Re: BAKIRE ODLAZI
Cuj, zatvor,
, ma ko ce ih zatvoriti, zbilja vjerujes u tuzilastvo.
-
splinter
#2212 Re: BAKIRE ODLAZI
Koja budaletina !!schagalj wrote:RETARDIRANI, ZAKRŽLJALI HADUM bakir izmetbegović glumi idola DODIKA![]()
![]()
![]()
- dajdza-ze
#2213 Re: BAKIRE ODLAZI
Sulejmane jesi to opet popio crvene tablete??? Fino ti je doktor rekao da pređeš na žute jer ti te stvaraju halucinacije!!!!sulejman1 wrote:TV debate su samo jedan od načina kampanje, obzirmo da Bakirovu kampanju vodi profesionalna agencija koju je angažirao ne može Bakir određivati gdje će se pojaviti a gdje neće, to je stvar agencije. Što se tiče argumenata i eventualnog sučeljavanja mislim da pojma nemate koliko bi ih Bakir razvalio, to je prije svega kulturan i profesionalan čovjek koji je itekako svjestan plasiranih laži od straane tornjaka ili ako hoćete šarplaninca, jer je došao sa negdje dole sa nekakvih prokletija. Tako da nema potrebe da se spušta na takav nivo i da ko raspravlja sa ljudima poput lažova Šćepe ili rakijaša Suljagića, jer je čovjek vjernik, pa da mu alkohol tukne iz njihovih usta, a o lažima da i ne govorim. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN PREDSJEDNIČE IZETBEGOVIĆU, uz želju da na izborima potučeš do nogu udruženu kliku koju je Beograd poslao da podijeli i uništi Bošnjački narod, kako bi oni lakše ostvarili svoj vjekovni san o velikoj Srbiji, džaba im postrojavanje četnika u Bileći i dolazak Ruskih specijalaca u Banjaluku, tzv. KOZAKA, Bošnjaci su sa SDA i Bakirom spremni na sve izazove. ŽIVJELA BiH.
-
sulejman1
#2214 Re: BAKIRE ODLAZI
Kada se predoči stvarna analiza situacije i na koju nema konkretnih protuargumenata, onda ostaje malom jadi iz SBB da pominje tabletice i slične gluposti, a nezna jado šta je bilo samo prije 22 godine upravo na bajramdajdza-ze wrote:Sulejmane jesi to opet popio crvene tablete??? Fino ti je doktor rekao da pređeš na žute jer ti te stvaraju halucinacije!!!!sulejman1 wrote:TV debate su samo jedan od načina kampanje, obzirmo da Bakirovu kampanju vodi profesionalna agencija koju je angažirao ne može Bakir određivati gdje će se pojaviti a gdje neće, to je stvar agencije. Što se tiče argumenata i eventualnog sučeljavanja mislim da pojma nemate koliko bi ih Bakir razvalio, to je prije svega kulturan i profesionalan čovjek koji je itekako svjestan plasiranih laži od straane tornjaka ili ako hoćete šarplaninca, jer je došao sa negdje dole sa nekakvih prokletija. Tako da nema potrebe da se spušta na takav nivo i da ko raspravlja sa ljudima poput lažova Šćepe ili rakijaša Suljagića, jer je čovjek vjernik, pa da mu alkohol tukne iz njihovih usta, a o lažima da i ne govorim. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN PREDSJEDNIČE IZETBEGOVIĆU, uz želju da na izborima potučeš do nogu udruženu kliku koju je Beograd poslao da podijeli i uništi Bošnjački narod, kako bi oni lakše ostvarili svoj vjekovni san o velikoj Srbiji, džaba im postrojavanje četnika u Bileći i dolazak Ruskih specijalaca u Banjaluku, tzv. KOZAKA, Bošnjaci su sa SDA i Bakirom spremni na sve izazove. ŽIVJELA BiH.
- shibonja
#2215 Re: BAKIRE ODLAZI
Pizda se nije pojavila na debati,sta bi ista pizda radila da nedaj Boze zapuca
Pitanje za 2 bona8-)
Pitanje za 2 bona8-)
-
starisalko
#2216 Re: BAKIRE ODLAZI
Pizda u trezor gdje je i naucio.Sebija umjesto Halide kupila vrece po svjetushibonja wrote:Pizda se nije pojavila na debati,sta bi ista pizda radila da nedaj Boze zapuca
Pitanje za 2 bona8-)
-
weredsf
#2217 Re: BAKIRE ODLAZI
Bajramska Hutba..
Jedna od naših primarnih obaveza i odgovornosti je izlazak na izbore i glasanje za one koji će čuvati našu zemlju i voditi računa o dostojanstvu ljudi. Siguran sam da će muslimani znati prepoznati one, koji se zalažu za slobodu, dostojanstvo, snagu i jedinstvo našeg naroda od onih koji su nametljivci. Neka niko od nas ne propusti ovu priliku da izađe na izbore i bira po svojoj savjesti. Samo tako možemo polagati pravo na punu odgovornost izabranih da brinu o vrijednostima našeg naroda i domovine Bosne i Hercegovine, i da rade za dobrobit svih ljudi koji u njoj žive.
-
VjecitiStudent
#2218 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne možeš pobjeći od ovih nametljivaca, iz paketa iskaču ..weredsf wrote:Bajramska Hutba..
Jedna od naših primarnih obaveza i odgovornosti je izlazak na izbore i glasanje za one koji će čuvati našu zemlju i voditi računa o dostojanstvu ljudi. Siguran sam da će muslimani znati prepoznati one, koji se zalažu za slobodu, dostojanstvo, snagu i jedinstvo našeg naroda od onih koji su nametljivci. Neka niko od nas ne propusti ovu priliku da izađe na izbore i bira po svojoj savjesti. Samo tako možemo polagati pravo na punu odgovornost izabranih da brinu o vrijednostima našeg naroda i domovine Bosne i Hercegovine, i da rade za dobrobit svih ljudi koji u njoj žive.

- Paranoid
#2219 Re: BAKIRE ODLAZI
To s bajramskim paketom je dobra ideja...svaka cast.
- Better Man
#2220 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakir je jedna od najvećih pogani od ljudi. Čovjek koji je otvoreno prijateljevao sa najvećim kriminalcima i ubicama i koji bez imalo stida i srama laže. Bude li pravde, završit će na doživotnoj robiji i sva imovina koju je nezakonito stekao će mu biti oduzeta i podijeljena sirotinji. Da je pravde, još u ratu bi bio izveden pred streljački vod zajedno sa ocem i ostalom vrhuškom SDA, koja je mirno posmatrala i čutke odobravala pljačku građana BiH i prodaju humanitarne pomoći po astronomskim cijenama kao i prodaju osnovnih životnih namirnica po astronomskim cijenama.
- shibonja
#2221 Re: BAKIRE ODLAZI
Dok smo mi na linijama kroz nos jeli ikare ,gamad je skupljala vrece sa zlatom,hrak,pljuc
-
VjecitiStudent
#2222 Re: BAKIRE ODLAZI
Koji crni ikari, SDA tvrdi da je potrošila 1,5 milijardu tokom rata samo na ishranu ABiH.shibonja wrote:Dok smo mi na linijama kroz nos jeli ikare ,gamad je skupljala vrece sa zlatom,hrak,pljuc
- Država
#2223 Re: BAKIRE ODLAZI
Ohoho, kupuju se BH proizvodi...VjecitiStudent wrote:
Ne možeš pobjeći od ovih nametljivaca, iz paketa iskaču ..
-
wolf07
#2224 Re: BAKIRE ODLAZI
To koja je godina i nije toliko bitno, ubistvo je ubistvo. Pogledajmo sta je epilog, Ivanic se nije ni po jajima pocesao da se utvrdi ko je ubica ili ko su ubice. Cvijanovicka je htjela-ne htjela morala nekog strpati u zatvor. Osim toga ubisttvu Rifata Badica je prethodila atmosfera linca a ovo drugo ubistvo je ipak djelo pojedinca.Pojmanemam0 wrote:I ja tebe da podsjetim da je to bila 2000.godina,a takodjer i da te podsjetim da je masakriran Ahmed Hasanovic prije 5 mjeseci a premijerka je bila Cvijanovicka.wolf07 wrote:A da li ovdje iko normalan misli da je Cvijanovicka, onakva kakva je, opasnija po BiH od jednog Ivanica? Samo da vas podsjetim, kad je KAMENJEM ubijen Rifet Badic u sred Banja Luke premijersku funkciju u RS-u je upravo obavljao Ivanic.
P.S. Jbt, evo me branim SNSD k'o da sam Rajko Vasic
-
Pojmanemam0
#2225 Re: BAKIRE ODLAZI
Hahah...bas tako nekako mi i djelujes s ovom pricom