Svaka cast!
Noi crediamo in Conte! Forza Juve!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Elia, Vidal na klupi moze se samo objasniti onime sto je Conte govorio jucer na Press konferenciji a to je da ce igrati igraci koji su najvise trenirali s timom i shvatili srz igre. Krasic nije bio 100% spreman kao ni Vucko pa su zato startali s klupe.PasHon1 wrote:10 italijana u startnoj postavi. Malo nejasno drzanje Djankerinija citavu utakmicu, jer nije apsolutno nista napravio, valjda da vidi Conte kako ce to da radi, ali na klupi ima Krasica i Eliu. Eto Krasic je bio kao pod povredom i nije se do juce znalo da li ce igrati, ali Elia... Vidal na klupi, poslije ove utakmice, nadam se da nece vise.
Ali ono sto mi je drago, jeste da Juventus konacno ima tako jaku ekipu i sirinu na klupi, da Conte vise ne zna koga da stavi da igra. Moze praviti strasne rotacije, moze mjenjati formacije i poslije prve utakmice, protiv Parme je demonstrirana sila. Za sl. utakmicu protiv Siene, "oslabljeni" za De Ceglie-a, oslabljeni zato sto smo na toj poziciji oslabljeni i sa njim i bez njega. Odma se pokazuje greska sto se pustio Ziegler da ode. Motta ce da zauzme njegovo mjesto.
Pirlo je genijalan, daje pasove k'o rukom. Marchisio zabio, pored toga nista specijalno, ali nije bilo ni potrebe. Pepe dobar na boku, svaki centarsut mu je isao na drugu stativu, ali izvukao se i on sto je zabio.
Del Piero nekoliko dobrih poteza, asistencija za Pepea tako da ima i on prolaz (kao i uvijek u karijeri do sad)
Matri...Dokazan igrac, odlicne kretnje, steta sto ne udje kurva kad pogodi stativu.
Vucko ce biti pravo pojacanje, sto ce da dokaze tokom sezone.
Krasa usao kad je utakmica odlucena, nije imao neke posebne prilike da se dokaze. Iskreno se nadam da ce da se vrati na nivo na kojem je bio kad je tek dosao.
Licht dobar, drago mi je vidjeti da se bokovi ukljucuju i pomazu napadu.
Zao mi je sto Elia nije dobio priliku, ali duga je sezona.
A ono cime sam bukvalno odusevljen je napadanje kod rezultata 4-0 i borba za svaku loptu do 90. minute, jer to je moj Juve. Gotovo je, razmazili su nas i sad ocekujemo borbu i jurisanje na pobjedu u svakoj utakmici.
Bjezite misevi, VELIKI Juve se vraca !

Juventus razbio Parmu u prvoj utakmici na novom stadionu

Juventus furiozno krenuo u novu sezonu, na novom stadionu sredili Parmu 4-1

Bianconeri crown new home in style

Sad ce ljudi rec' da smo se nafuraliJuventus 4-1 Parma: Pirlo shines as Old Lady grace new stadium with impressive win
Zasluzeno, u zadnje dvije sezone nismo odigrali utakmicu ni na pribliznom nivou kao ovuPasHon1 wrote:
Sad ce ljudi rec' da smo se nafurali

Ako naletim sibnem je ovdje.PasHon1 wrote:Meni fali ona slika kada je Pirlo poslao dugu loptu na lijevu stranu, kada je Del Piero primio loptu na nacin, na koji je Marchisio dao gol. Kako je iskontrolisao loptu, ja sam ostao![]()
Pepe je imao slicnu situaciju, malo slabije primio, ali ostala lopta kod njega

ultima_palabra wrote:Dobar Juve poprilično... da li su odigrali na inspiraciju zbog stadiona ili će zaista biti konkurentni to ćemo vidjeti.

Ja imam toliko povjerenja u Contea da je to nevjerovatno. Imam osjecaj da je on bas ta cvrsta ruka i taj celicni karakter koji nam je bio potreban da nas pokrene. Conte je na tom karakteru i borbenosti napravio svoju karijeru. Nije on neki veliki fudbalski majstor ali je dosao do kapitenske trake Juventusa(u tom periodu sigurno jedne od najboljih ekipa ikada).Atticus Finch wrote:Htjenje, borbenost, vizija, čvrstina. Juventus je danas pokazao karakter, koji ja lično dugo nisam vidio, a malo je utakmica Juventusa koje sam propustio. Definitivno treba sačekati nekoliko kola, za sigurniju ocjenu, ali sam u jedno siguran: Conte je autoritet, kapiten, on će tražiti maksimum od ovih igrača od prve do zadnje minute.
Ovo je, zbilja, poseban dan za sve Juventine!
Evo jePasHon1 wrote:Meni fali ona slika kada je Pirlo poslao dugu loptu na lijevu stranu, kada je Del Piero primio loptu na nacin, na koji je Marchisio dao gol. Kako je iskontrolisao loptu, ja sam ostao![]()

Hvala ti kraljuuu !2407 wrote:Evo jePasHon1 wrote:Meni fali ona slika kada je Pirlo poslao dugu loptu na lijevu stranu, kada je Del Piero primio loptu na nacin, na koji je Marchisio dao gol. Kako je iskontrolisao loptu, ja sam ostao![]()
Evo i malo opsirniji video zapis(sa drugog foruma nick BigBen na ) http://www.vecchiasignora.com/topic/205 ... parma-4-1/ ima i ta Del Piero-va situacija na 2:15 ja mislim.2407 wrote:Evo jePasHon1 wrote:Meni fali ona slika kada je Pirlo poslao dugu loptu na lijevu stranu, kada je Del Piero primio loptu na nacin, na koji je Marchisio dao gol. Kako je iskontrolisao loptu, ja sam ostao![]()
Nema na cemuPasHon1 wrote:
Hvala ti kraljuuu !

Ufffff, kakva slika!2407 wrote: