Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MASTER_NO1
#2201 Re: Utakmice.
sad realno svih 11 zamjeniti dat im otkaze jednostavno ubaciti 11 juniora...
ona "pojacanja" vule, taj derigaća ili kako vec i ostali sve vratiti nazad.. Ovo nema vise stvarno nikakve logike..
ona "pojacanja" vule, taj derigaća ili kako vec i ostali sve vratiti nazad.. Ovo nema vise stvarno nikakve logike..
-
sam_stroj
#2202 Re: Utakmice.
MASTER_NO1 wrote:sad realno svih 11 zamjeniti dat im otkaze jednostavno ubaciti 11 juniora...
+11
- Arteta
#2203 Re: Utakmice.
Ne znam da li je iko pomislio da bi Melunovic mozda mogao pogoditi iz penala.
- PriNc_ba
#2204 Re: Utakmice.
stara moja prvi put vidi parmaka i govori... ma nema sanse da ovaj pogodiArteta wrote:Ne znam da li je iko pomislio da bi Melunovic mozda mogao pogoditi iz penala.
-
missko
#2205 Re: Utakmice.
Najgore od svega sto je parmak dobro puco al jednostavno frajer nije za gola. On ko da dzunup igra svaku tekmu
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 4 Beta
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 4 Beta
- KPNCTNJAH
#2206 Re: Utakmice.
Sudija svira penal i svi skacu, pocinje pjesma i onda vidimo da Melunovic drzi loptu u rukama. Neki vec prestali pjevati, knedla u grlu, kontaju hajd' mozda pridje neko da mu uzme loptu, postoji nada... prilazi i postavlja loptu, pola istoka se hvata za glavu, neki sjedaju i ne mogu gledati, Husref okrenuo glavu i gleda u klupu... mislim da nije bilo vise od 300 onih najvecih optimista koji su mislili da ce postici pogodak... kakav igrac
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2207 Re: Utakmice.
Ja sam znao, prosto sam znao- cim sam vidio Melunovica sa loptom- da ce ovaj fuliti penal. Nisam mogao gledati izvodjenje penala. Ali Husref nije smjeo okretati ledja. Morao je pokazati izvodjaca penala. To mu jako zamjerim.
- johnny_blazze
#2208 Re: Utakmice.
90% ljudi na stadionu je znalo da ce fuliti-LIBERO- wrote:Ja sam znao, prosto sam znao- cim sam vidio Melunovica sa loptom- da ce ovaj fuliti penal. Nisam mogao gledati izvodjenje penala. Ali Husref nije smjeo okretati ledja. Morao je pokazati izvodjaca penala. To mu jako zamjerim.
-
todd_smith
#2209 Re: Utakmice.
Sam je on znao da ce fuliti.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2210 Re: Utakmice.
danas u sarajevu džabe hljeb i sladoled za navijače sarajeva,samo trebaš ponijet šal ili dres,ako te nije sramota
-
s3d4m
#2211 Re: Utakmice.
Pa nije on fulo ! Golman mu je odbranio 
- Pitarrr82
#2212 Re: Utakmice.
Iz svega loseg jedino dobro je sto cu u nedjelju konacno imati svoje standardno mjesto na istoku
Melunovic da ima obraza on bi sam trazio ispisnicu iz kluba, mozemo kriviti njega i imamo pravo ali isto tako treba reci da Dejo nije golman za FKS, pustite djecu neka brane barem ce mi lakse biti podnijeti kad neko dijete pogrijesi nego neko s 30god i to vec redovno u svakoj sezoni po nekoliko puta.
Irfan koliko god dobar bio za nas klub toliko je i los, mislim da ce nas ovakvo stanje s njim unistiti.
Husrefa ja i dalje do daljnjeg jos necu kriviti, necu jer se iz aviona vidi koliko su pojedinci ograniceni sa znanjem, kao da im ovo nije zanimanje i sto se vidi da mu je sinoc malo trebalo da zaplace od muke.
On ako ima imalo pameti i zeli jos zivjeti bolje mu je da sam ode i ne pati se s ovim levatima...
Melunovic da ima obraza on bi sam trazio ispisnicu iz kluba, mozemo kriviti njega i imamo pravo ali isto tako treba reci da Dejo nije golman za FKS, pustite djecu neka brane barem ce mi lakse biti podnijeti kad neko dijete pogrijesi nego neko s 30god i to vec redovno u svakoj sezoni po nekoliko puta.
Irfan koliko god dobar bio za nas klub toliko je i los, mislim da ce nas ovakvo stanje s njim unistiti.
Husrefa ja i dalje do daljnjeg jos necu kriviti, necu jer se iz aviona vidi koliko su pojedinci ograniceni sa znanjem, kao da im ovo nije zanimanje i sto se vidi da mu je sinoc malo trebalo da zaplace od muke.
On ako ima imalo pameti i zeli jos zivjeti bolje mu je da sam ode i ne pati se s ovim levatima...
- Pitarrr82
#2213 Re: Utakmice.
-LIBERO- wrote:Ja sam znao, prosto sam znao- cim sam vidio Melunovica sa loptom- da ce ovaj fuliti penal. Nisam mogao gledati izvodjenje penala. Ali Husref nije smjeo okretati ledja. Morao je pokazati izvodjaca penala. To mu jako zamjerim.
Nisi jedini, nisam ga ni ja mogao gledati ali da je neko drugi imao muda da puca taj penal vjerujem da bi se javio ne braneci ni Husrefa, pogotovo ne ovog... ne znam vise kako ga nazvati.
- Arteta
#2214 Re: Utakmice.
Dobar neki golman, kad je takvoj velicini skinuo penal.s3d4m wrote:Pa nije on fulo ! Golman mu je odbranio
- MASTER_NO1
#2215 Re: Utakmice.
Čak Noris pomislio da će zabiti Melun !! :PPjohnny_blazze wrote:90% ljudi na stadionu je znalo da ce fuliti-LIBERO- wrote:Ja sam znao, prosto sam znao- cim sam vidio Melunovica sa loptom- da ce ovaj fuliti penal. Nisam mogao gledati izvodjenje penala. Ali Husref nije smjeo okretati ledja. Morao je pokazati izvodjaca penala. To mu jako zamjerim.
- foluška
-
Sa_u_srcu
#2217 Re: Utakmice.
Dzakmicu nemoj vise nikad da stavis kapitensku traku na tu svoju ruku usranu...ti si sramota a ne kapiten...predaj je Suljicu istog trena....i vratite Torlaka na Kosevo istog trena....
-
jaopetja
#2218 Re: Utakmice.
nek priča šta ko hoće, za mene je jedini i glavni krivac husref!
hebo trenera koji izjavi da je igrač puco penal bez njegovog znanja, a da on nije ni gledo...
njemu je trebala noga još sinoć kad je to izjavio
hebo trenera koji izjavi da je igrač puco penal bez njegovog znanja, a da on nije ni gledo...
- Arteta
#2219 Re: Utakmice.
"Jedanaesterce promasuje onaj tko ima hrabrosti pucati ih" - Roberto Baggiojaopetja wrote:nek priča šta ko hoće, za mene je jedini i glavni krivac husref!
hebo trenera koji izjavi da je igrač puco penal bez njegovog znanja, a da on nije ni gledo...![]()
- Logovan
#2220 Re: Utakmice.
"Ispucao" sam se sinoć na fksinfu, ne mogu i ovdje, nemam živaca pisati.
Samo ću reći: BRUKA I SRAMOTA! NEK' IH JE STID I SRAM!
Samo ću reći: BRUKA I SRAMOTA! NEK' IH JE STID I SRAM!
- ZV Keli
#2221 Re: Utakmice.
Sjecat cemo se ti i ja i ostali a ovi sto dodju na derbi i euro utakmice i nek ne pamte.Eto ima Barcelona i Bayerna itd.Max Bunker wrote:Dejin problem je sto je u onim bitnim utakmicama, koje ostaju u pamcenju primao levatske golove. Ja i dalje smatram da je on dobar golman ali njegova je nesreca sto se niko nece sjecati njegovih odbrana protiv Zrinjskog, Celika, Rudara itd. vec sto ce svi pamtiti njegove kikseve koje su nas kostale ili mogle kostati rezultata, tipa Travnika prosle godine u gostima, pa Libertas pa evo sinoc Albanci ( za onaj gol protiv Zete ne mogu reci da je njegov, vec cista neuhodanost zivog zida i novog golmana ) a upravo to je razlika izmedju vrhunskog golmana i dobrog golmana. Bartez je bio macka ali je frajer zavalio Manchester u nekim bitnim utakmicama i nikada nije postao Tito, idol.
Kako ih nije stid napustati stadion prije kraja a dodju jednom ili dva put u vrh glave godisnje,gdje je obraz tu ?
Ps ne vracajte nam se.
- DoradO
#2222 Re: Horde Zla
mali doprinos... svjetla strana utakmice

- ledeni_caj
#2223 Re: Horde Zla
A ti si onaj sa onim ogromnim aparatom sto je bio red dva ispred mene. 
- Zatamnjena stakla
#2224 Re: Horde Zla
Promoviše novi aparat. Zezam se. Najs pikčur 
-
Hedg
#2225 Re: Utakmice.
@ DoradO, bravo! Sjetih te se prije tekme, kontam da li ćeš doći i kakvu sliku dobru ''uhvatiti''.