BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#21976 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

malakh wrote:
Ajatolah_ wrote:Primijetih slučajno da je danas Prevljak dobio priliku u Salzburgu, bilo bi super kad bi je iskoristio ne bi l' se malo nametnuo.
Asistencija i 56 minuta igre. Za njegovih dvadeset godina to je dosta solidno. :thumbup:
Izgleda mi kao da se na njega ne računa ozbiljno. :-) Ili mi se čini. :? Trebalo bi ga pratiti, obratiti pažnju na momka.
Ajatolah_

#21977 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ajatolah_ »

Logovan wrote:
malakh wrote:
Ajatolah_ wrote:Primijetih slučajno da je danas Prevljak dobio priliku u Salzburgu, bilo bi super kad bi je iskoristio ne bi l' se malo nametnuo.
Asistencija i 56 minuta igre. Za njegovih dvadeset godina to je dosta solidno. :thumbup:
Izgleda mi kao da se na njega ne računa ozbiljno. :-) Ili mi se čini. :? Trebalo bi ga pratiti, obratiti pažnju na momka.
Pa ne znam zašto misliš da se na njega ne računa... Igrao je za U21 reprezentaciju.
Do ove sezone je igrao u austrijskoj drugoj ligi, a ove sezone prema Transfermarktu je upisao 212 minuta, što je, valjda ćemo se složiti, još uvijek nedovoljno za ulazak u ozbiljnija razmatranja za poziv u seniore pored Džeke, Ibiševića, Bajića, Hodžića i Đurića... Nek' se malo ustali u ekipi i nek' zabije koji gol pa ćemo vidjeti.
Point.

#21978 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Paul F. wrote:De ne lupetaj. Ja nikad Mešu pljuvo nisam. Meni je itekako značajno ovo plasiranje lažnih informacija oko reprezentacije. To mi je važnije i od Meše i od Safeta i od Džeke i od Pjanića. Ja nisam govorio o rušenju Sušića nego reprezentacije al ti ne bi bio ti da nešto ne sllažeš i zapetljaš u svakom postu. Ima vas 4-5 koje smatram dnom dna i ne pada mi na pamet da vas citiram i ulazim u rasprave s vama. Tako rade normalni ljudi. Vama sam ja "smiješan" pa se stalno kačite za moje postove. A ti sad mene učiš šta da radim pa da ne budem više "smiješan". Pošto je tebi normalno da jedni sugerišu drugima kako da pišu i da se "sprdaju" kad nešto ne razumiju ili se ne slažu ti ispadaš neozbiljan i smiješan a ne ja. A da ne govorim kakav obraz i mozak trebaš imat pa citirat nekog ko ne cijeni tvoje mišljenje. Al kome ja objašnjavam. Razguli. :run:
Ti si meni sah mat, kralj, Tito, Ayatollah, Hare Krishna. Tacno da te nema ja se nebi imao kome nasmijati na ovome podforumu. Nadam se da neces fasovati ban, koji ono po redu bijase :?, zbog vrijedjanja clanova, ovog puta moderatora. Koji si ti lik!
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#21979 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

Ajatolah_ wrote: Pa ne znam zašto misliš da se na njega ne računa... Igrao je za U21 reprezentaciju.
Do ove sezone je igrao u austrijskoj drugoj ligi, a ove sezone prema Transfermarktu je upisao 212 minuta, što je, valjda ćemo se složiti, još uvijek nedovoljno za ulazak u ozbiljnija razmatranja za poziv u seniore pored Džeke, Ibiševića, Bajića, Hodžića i Đurića... Nek' se malo ustali u ekipi i nek' zabije koji gol pa ćemo vidjeti.
Slažem se sa tobom, ali otkad je došao sa posudbe često igra. Ili je u početnom sastavu ili uđe sa klupe.

Mlad je i karijera je pred njim, a Salzburg je dosta respektabilan i kvalitetan klub. Ako sljedeće sezone nastavi kontinuitet, pritom još i počne zabijati golove, onda bi se ozbiljnije moglo računati na tog momka.

U mladoj reprezentaciji igra dobro.
Tyke

#21980 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Ma momak je u Austrijskoj cvajti jedno vrijeme razvaljivao i postigao mnogo golova, a onda se povrijedio i to ga je malo unazadilo. Drago mi je da su ga vratili sa pozajmice i da sad igra ozbiljniji fudbal, momak ima smeka za postizanje golova i ubjedjen sam da ce u skorije vrijeme se raspucati.

Sanjin Prcic postigao prvijenac u Seria B.
Paul F.

#21981 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Paul F. »

Point. wrote:
Paul F. wrote:De ne lupetaj. Ja nikad Mešu pljuvo nisam. Meni je itekako značajno ovo plasiranje lažnih informacija oko reprezentacije. To mi je važnije i od Meše i od Safeta i od Džeke i od Pjanića. Ja nisam govorio o rušenju Sušića nego reprezentacije al ti ne bi bio ti da nešto ne sllažeš i zapetljaš u svakom postu. Ima vas 4-5 koje smatram dnom dna i ne pada mi na pamet da vas citiram i ulazim u rasprave s vama. Tako rade normalni ljudi. Vama sam ja "smiješan" pa se stalno kačite za moje postove. A ti sad mene učiš šta da radim pa da ne budem više "smiješan". Pošto je tebi normalno da jedni sugerišu drugima kako da pišu i da se "sprdaju" kad nešto ne razumiju ili se ne slažu ti ispadaš neozbiljan i smiješan a ne ja. A da ne govorim kakav obraz i mozak trebaš imat pa citirat nekog ko ne cijeni tvoje mišljenje. Al kome ja objašnjavam. Razguli. :run:
Ti si meni sah mat, kralj, Tito, Ayatollah, Hare Krishna. Tacno da te nema ja se nebi imao kome nasmijati na ovome podforumu. Nadam se da neces fasovati ban, koji ono po redu bijase :?, zbog vrijedjanja clanova, ovog puta moderatora. Koji si ti lik!
insaneinthebrain

#21982 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by insaneinthebrain »

drugi gol visce galatasnajperu :thumbup: :bih: :izet:
Last edited by insaneinthebrain on 06/03/2016 16:49, edited 1 time in total.
Koshpa

#21983 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Koshpa »

Visca trpa li trpa ove sezone 11 golova :thumbup:
SkyLimit

#21985 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SkyLimit »

Dzabe Hodzicu i 100 golova u Dinamu, pravu sansu u reprezentaciji ce dobiti u tridesetoj, tamam kad se Ibisevic sa cetrdeset oprosti.

Da preduhitrim onog koji bi mi automatski replicirao da ne mozes ocekivati da Hodzic igra ispred Ibisevica koji je u sjajnoj formi u Bundesligi. Taj argument apsolutno ne stoji, jer u proslim kvalifikacijama kad je Ibisevic sastavio godinu dana bez postignutog gola za klub, a Hodzic i tada redovno bio strijelac za Dinamo, i tad je Ibisevic imao zacementirano mjesto ispred njega u reprezentaciji, svi se sjecamo promasaja protiv Andore i Kipra. Dakle, Ibiseviceva klupska forma je skroz irelevantna.

A ima tu jos jedna caka. Ibisevic je igrac peterca, koji 90% svojih golova postize tako sto se nadje u pravo vrijeme na pravom mjestu i samo postavi nogu ili pospremi neki otpadak. Da se razumijemo, ja ne podcjenjujem tu sposobnost, neko to milionima placa. Ali iz takvih napadaca ono najbolje mogu izvuci samo odlicna prodorna krila sa bezbroj opasnih ubacaja po utakmici. A Lulic i Visca nisu krila koja ce proslaviti Ibisevica. Da ne spominjem da se sa Dzekom u tandemu nikako ne uklapa Ibisevic koji je samo losija verzija njega samoga, pretpostavljam da bi se omaleni brzanac poput Hodzica puno bolje uklopio sa Dzekom. Kazem pretpostavljam, jer od kako je selektor Bazdarevic jos uvijek nije nasao vremena da to isproba.

Bazdarevic niti jednog mladog igraca nije promovisao u reprezentaciju, njemu ce na kraju Milicevic koji je malo mladji od Misimovica biti najvece otkrovljenje. A Hodzic je ubjedljivo prvi na listi mladih igraca koji su zasluzili da igraju u reprezentaciji.
cyprus

#21987 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Kolika je realna šansa da Višću i Hodžića od ljeta vidimo u nekih zajebanijim klubovima? Pošto su obojica prekucala sadašnji nivo... Višća pogotovo...
MOSALJOZE

#21988 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Da Ara nije imao onako tešku povredu,mozda bi vec bio u jačem klubu,ali i ovako je izvjesno da nece jos dugo ostati u Dinamu.
Višća komotno moze u Njemačku ili Španiju,i to u neki kvalitetniji klub.
Mali_Vuk

#21990 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mali_Vuk »

Spahić odličan protiv Herte, za sada. 76-ti je minut. Ima dovoljno vremena da ubije barem dvojicu do kraja :D
insaneinthebrain

#21991 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Mali_Vuk wrote:Spahić odličan protiv Herte, za sada. 76-ti je minut. Ima dovoljno vremena da ubije barem dvojicu do kraja :D
a kakav je vedo
Mali_Vuk

#21992 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mali_Vuk »

insaneinthebrain wrote:
Mali_Vuk wrote:Spahić odličan protiv Herte, za sada. 76-ti je minut. Ima dovoljno vremena da ubije barem dvojicu do kraja :D
a kakav je vedo
Dobro su ga zatvorili. Trči, trudi se, ali nema vala ni pravih lopti. Imao je jedan dobar šut glavom u prvom pol. ali golman odbranio.

Loše igra Herta večeras.
Mali_Vuk

#21993 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mali_Vuk »

Evo, kaže Klix da ga je nadMUDIO Spahić :D

Image
missko

#21994 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by missko »

Jel onom malom Hadzicu iz Bayerna prvi put da igra za nas U 17
mfeed

#21995 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mfeed »

Mali_Vuk wrote:Evo, kaže Klix da ga je nadMUDIO Spahić
simpaticno bilo gledat' ono guranje njih dvojice na gol liniji...spaha nadmudio cijelu hertu, odigrao bez greske. vedo imao onaj sut glavom iz teske pozicije ali nista posebno nije pokazao. herta bila tanka skroz.
Logovan

#21997 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

insaneinthebrain wrote:ziv je i zabija golove, hajd bar nek igra :oops:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/bh-repr ... asa/186797
Sada mu je poziv neizbježan, ne gine mu ostanak u reprezentaciji. :oops:
insaneinthebrain

#21998 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

taman su ga svi zaboravili al ne da se hadzic :D
ljevoruki

#21999 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3