Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#21976 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
neka u ovom sastavu odigra i narednu utakmicu, a s klupe u 70 minuti ulaze Salihović i Pjanić i dovršavaju već pregaženog protivnika 
- and
#21977 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jeste,u studiju nakon utakmice.i baš je rekao da će pripreme biti 14 danaEborg wrote:Je li ovo fakat rekao? Ovo bi bilo fenomenalno ako bi se desilo, a Savez pristao (smještaj i dnevnice koštaju), pogotovo ako bi bilo i novih igrača u ekipi pa da se lakše aklimatiziraju (Bičakčić, Kolašinac, Hadžić).and wrote:Sta kaze pape.posto igracima zavrsavaju prvenstva sredinom maja,dacu im par dana slobodno,a onda 14 dana priprema za litvu:mrgreen:
Nema odmora dok traje obnova
- shake69
#21978 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne treba zaboraviti da ce se , u planu je, za dva mjeseca svecano otvoriti Trening centar N/FS BiH na Crkvickom brdu u Zenici i da ce reprezentacija BiH moci ostati koliko hoce prakticno samo s troskovima za hranu, u vlastitom objektu a i bit ce svima gust u onako funkcionalnom prostoru za trening boraviti i duze te trenirati pa ako treba i desetak dana za vrlo vazan ogled s Latvijom. Mislim da je pape i na to racunao, ako je istina sto se ovdje citira o duzim pripremama za Rigu zbog ranijeg prekida prvenstava nasih reprezentativaca.Eborg wrote:Je li ovo fakat rekao? Ovo bi bilo fenomenalno ako bi se desilo, a Savez pristao (smještaj i dnevnice koštaju), pogotovo ako bi bilo i novih igrača u ekipi pa da se lakše aklimatiziraju (Bičakčić, Kolašinac, Hadžić).and wrote:Sta kaze pape.posto igracima zavrsavaju prvenstva sredinom maja,dacu im par dana slobodno,a onda 14 dana priprema za litvu:mrgreen:
- and
#21979 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
oko 11:50 ide ta izjavashake69 wrote:Ne treba zaboraviti da ce se , u planu je, za dva mjeseca svecano otvoriti Trening centar N/FS BiH na Crkvickom brdu u Zenici i da ce reprezentacija BiH moci ostati koliko hoce prakticno samo s troskovima za hranu, u vlastitom objektu a i bit ce svima gust u onako funkcionalnom prostoru za trening boraviti i duze te trenirati pa ako treba i desetak dana za vrlo vazan ogled s Latvijom. Mislim da je pape i na to racunao, ako je istina sto se ovdje citira o duzim pripremama za Rigu zbog ranijeg prekida prvenstava nasih reprezentativaca.Eborg wrote:Je li ovo fakat rekao? Ovo bi bilo fenomenalno ako bi se desilo, a Savez pristao (smještaj i dnevnice koštaju), pogotovo ako bi bilo i novih igrača u ekipi pa da se lakše aklimatiziraju (Bičakčić, Kolašinac, Hadžić).and wrote:Sta kaze pape.posto igracima zavrsavaju prvenstva sredinom maja,dacu im par dana slobodno,a onda 14 dana priprema za litvu:mrgreen:
- BHF_Manijak
#21980 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mislim da nisi vrijedan bana, a stosta bih ti rekao! Kako ba mozes takav gmaz biti?! Jarane uredu je kritikovati kad nesto ne ide, kao sto je nas 5-6 ovdje redovno kritikovalo Safeta kod stvari koje je pogresno radio, ali za sinocnju PERFEKTNU noc ti si nesto nasao sto ti nije po cejfu, ma ne budi bezobrazan.

Povest ce oni svog kuhara, kao sto sve svjetske repke rade!shake69 wrote:
Ne treba zaboraviti da ce se , u planu je, za dva mjeseca svecano otvoriti Trening centar N/FS BiH na Crkvickom brdu u Zenici i da ce reprezentacija BiH moci ostati koliko hoce prakticno samo s troskovima za hranu, u vlastitom objektu a i bit ce svima gust u onako funkcionalnom prostoru za trening boraviti i duze te trenirati pa ako treba i desetak dana za vrlo vazan ogled s Latvijom.
Last edited by BHF_Manijak on 23/03/2013 23:12, edited 1 time in total.
- luckylaka
#21981 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Joj evo sad kontam bolje ,,Manijak,,pusi ban nego ja.Pusti bolan .... ne obracaj paznju.Tipu je Florida(jedno 30 km.od Fl.) preko sindikata plafon,kakav bolan on i Brazil.Sta se palis na .....BHF_Manijak wrote:Mislim da nisi vrijedan bana, a stosta bih ti rekao! Kako ba mozes takav gmaz biti?! Jarane uredu je kritikovati kad nesto ne ide, kao sto je nas 5-6 ovdje redovno kritikovalo Safeta kod stvari koje je pogresno radio, ali za sinocnju PERFEKTNU noc ti si nesto nasao sto ti nije po cejfu, ma ne budi bezobrazan.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21982 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Gdje je ovaj strucnjak nestaonihoniho wrote:Ova ekipa igra sama, tj, po sistemu da "strucnjak' stavi one koji najbolje driblaju, pa ako prodje , prodje, ne prodje li, "strucnjak" nas poodsjeti da smo prosjecna ekipa i sve svali na igrace. ukratko , imamo reprezentaciju bez selektora, da barem Dzeko i Spaha imaju ingerencije da pisu zvanicne pozive igracima, ovako , selektor samo otezava stvari.
- luckylaka
#21983 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja mislim da je u Brckom haman mjesecTomahawk11 wrote:Gdje je ovaj strucnjak nestaonihoniho wrote:Ova ekipa igra sama, tj, po sistemu da "strucnjak' stavi one koji najbolje driblaju, pa ako prodje , prodje, ne prodje li, "strucnjak" nas poodsjeti da smo prosjecna ekipa i sve svali na igrace. ukratko , imamo reprezentaciju bez selektora, da barem Dzeko i Spaha imaju ingerencije da pisu zvanicne pozive igracima, ovako , selektor samo otezava stvari.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21984 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tako znaci
Dok se malo ohladi situacija, pa ce poceti novi nickovi
Dok se malo ohladi situacija, pa ce poceti novi nickovi
- USAblues
#21986 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
KPNCTNJAH wrote:
- luckylaka
#21987 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ti neces sa nama ti ces posebnim busom ko ne voli selektora ne moze na sektor b sa fanaticosimaUSAblues wrote:KPNCTNJAH wrote:
![]()
ABd!!
- DonVito
#21988 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tomahawk11 wrote:Gdje je ovaj strucnjak nestaonihoniho wrote:Ova ekipa igra sama, tj, po sistemu da "strucnjak' stavi one koji najbolje driblaju, pa ako prodje , prodje, ne prodje li, "strucnjak" nas poodsjeti da smo prosjecna ekipa i sve svali na igrace. ukratko , imamo reprezentaciju bez selektora, da barem Dzeko i Spaha imaju ingerencije da pisu zvanicne pozive igracima, ovako , selektor samo otezava stvari.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#21989 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Infaze Studio
#21990 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neces je vise ni vidjeti...Sada je sasvim drukcija jedna....jos bolja 
- JoseMujica
#21991 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
zato je i trazim
al samo uz muzicku podlogu: nek crknu dusmani
hajte pliz pristavite...stavio bi ja al nisam na kompu
al samo uz muzicku podlogu: nek crknu dusmani
- DonVito
#21992 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo muzička za društvo u ćoškuJoseMujica wrote:zato je i trazim![]()
![]()
![]()
al samo uz muzicku podlogu: nek crknu dusmani![]()
![]()
![]()
- m1x
#21993 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
JoseMujica wrote:zato je i trazim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- leki hz
#21994 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
DonVito wrote:Evo muzička za društvo u ćoškuJoseMujica wrote:zato je i trazim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hajte pliz pristavite...stavio bi ja al nisam na kompu![]()
- limeni
#21995 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nihonihooo javii seee
safet susic je prije svega dobar covjek, covjek koji ima odlican odnos i autoritet u ekipi..mislim da je doslo vrijeme da i nas malo sreca pomazi..
safet susic je prije svega dobar covjek, covjek koji ima odlican odnos i autoritet u ekipi..mislim da je doslo vrijeme da i nas malo sreca pomazi..
- Opetja033
#21996 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne znam, imam osjecaj da ovaj covjek raste zajedno sa reprezentacijom. Imao je katastrofalnih gresaka, postavke na Kosevu protiv Francuza i ona tekma u Bukurestu. Sapunica oko Begovica i Hasagica. Ali ima jednu osobinu koja mi je medju najdrazim kod ljudi opcenito: kada skonta da je pogrijesio, nece ustrajavati na svojoj gresci radi glupih principa nego ce povuci rucnu i promjeniti misljenje. To nije znak slabosti, vec znak velicine karaktera. Ima ljudi koji govore da bi sa ovom reprezentacijom bilo ko mogao napraviti uspjeh, ali dovoljno je kao kontraargument uzeti Mancinija.
Mi smo premala zemlja i premala reprezentacija da se mozemo odreci bilo kojeg igraca zato sto igra negdje gdje po selektorovom misljenju nije neki kvalitet fudbala. Nadam se da ni Muslimovic nije zauvijek izgubljen i da ce po tom pitanju takodje popustiti.
Misljenja sam da je Susis pravi covjek na pravom mjestu i da nijedan drugi trener ne bi bolje od njega u ovom trenutku odgovarao nasoj reprezentaciji.
Mi smo premala zemlja i premala reprezentacija da se mozemo odreci bilo kojeg igraca zato sto igra negdje gdje po selektorovom misljenju nije neki kvalitet fudbala. Nadam se da ni Muslimovic nije zauvijek izgubljen i da ce po tom pitanju takodje popustiti.
Misljenja sam da je Susis pravi covjek na pravom mjestu i da nijedan drugi trener ne bi bolje od njega u ovom trenutku odgovarao nasoj reprezentaciji.
Last edited by Opetja033 on 24/03/2013 12:13, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#21997 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma jedina mu je mana sto nije pricljiv....glede toga je Pape totalna krajnost u odnosu na Ćirila...treba i Pape ko Ferguson asistenta slati novinarima...mnogo bi Baljic pjevač dobro supljirati.
ali Pape je bio takav i kao igrač, nikad nije puno pričao već radio
-
tarpi80
#21998 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safet Sušić ima što niijedan selektor prije njega nije imao, Ivicu Osima iza sebe. Prednosti Safeta sušića
- veliki igrač
- smiren i skroman
mane
- izjeve
- brat menadžer
- veliki igrač
- smiren i skroman
mane
- izjeve
- brat menadžer
- JoseMujica
#21999 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne kontam vas s tom pričom brat menadzer
Jel ima iti jedan igrač koji je ušao u prvi tim jer mu je Sead menadzer
Jel ima iti jedan igrač koji je ušao u prvi tim jer mu je Sead menadzer
- Infaze Studio
#22000 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa eto fura se prica da Zahirovic igra jer mu je valjda Sead menadzer..Cini mi se (mozda e varam) da je i Avdija isto pod njegovim krilom..LAprdaju neki i da je malom HAdzicu poguran proces promjene drzavljanstva, jer je Seadov klient.
Ako su dobri igraci, nek' im je i Pape menadzer, al' neka igraju.
A i ovo za OSima...nec valjda sad poceti prica da Osim sastavlja ekipu i gradi taktiku?
Ako su dobri igraci, nek' im je i Pape menadzer, al' neka igraju.
A i ovo za OSima...nec valjda sad poceti prica da Osim sastavlja ekipu i gradi taktiku?