Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- SmokingMan
#21976 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne znam zašto ja neozbiljno shvatam "najvažnije izbore" u galaksiji Mliječni put.
- Peacean
#21977 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo ako interesuje nekoga saslušanje tajne službe
-
JovicSA
#21978 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kao što ima ona izreka "oprezno sa željema, možda se ostvare", tako je bila i ona Trumpova o odustajanju Bidena od kandidature. Sada bi ga vratio...
Donald Trump totalno gubi konce: Najavio da bi Biden ipak mogao biti kandidat za predsjednika
-
Crvene_brigade
#21979 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Svi se lagano ograđuju od narandžastog debila:
TRUMP VOLI KHABIBA: Trump otkrio ko mu je omiljeni UFC borac, MCGregor pobjesnio: ‘Taj smrdljivi majmun? Dno dna!‘
Conor McGregor prethodno je u nekoliko navrata iskazao javnu potporu Donaldu Trumpu, no dovoljna je bila samo jedna izjava bivšeg američkog predsjednika (i aktualnog kandidata za nasljednika Joea Bidena) da ljubav - pukne.
Trump je, naime, nedavno izjavio kako mu je najdraži UFC borac Khabib Nurmagomedov, a to je izazvalo rafalnu paljbu od strane "Notoriousa".
"Khabib ima 29 ili 28-0. Povukao se nakon što mu je otac umro, ali mislim da nikada nije izgubio rundu. Mislim da je odličan, imao sam ga priliku upoznati (na UFC 302 priredbi, op.a.) budući da ponekad ulazim u dvoranu s Danom Whiteom. Prišao mi je i rekao: ‘Ti si čovjek koji može zaustaviti rat‘, mislio je na rat između Rusije i Ukrajine, bio je vrlo zabrinut. Toliko ljudi umire u tom ratu, cijele kulture bivaju uništene, gradovi padaju… Rekao je da ja mogu zaustaviti taj rat - i mogu. Ako pobijedim na izborima, prva stvar koju ću napraviti jest da ću okupiti Putina i Zelenskog, znam ih dobro obojicu, i napraviti da postignu dogovor", ispričao je 78-godišnji Amerikancu popularnom "streameru" Adinu Rossu nakon pitanja o tome ko mu je najdraži UFC borac.
Trumpov odgovor nije se svidio McGregoru, čije rivalstvo s Khabibom nadilazi granice sporta otkad ga je Dagestanac prisilio na predaju u njihovom međusobnom okršaju na UFC 229 priredbi početkom oktobra 2018. godine. Irski borac. Irski borac obrušio se na predsjedničkog kandidata u sebi svojstvenoj maniri.
"Odluka koja završava kampanju. Smrdljivi debeli planinski majmun iz planina Dagestana tvoj je omiljeni UFC (američka tvrtka) borac? Wow. Dno dna", napisao je McGregor u svojoj objavi na X-u, dok je u drugoj, među ostalim, dodao:
"Mislio sam da ima mentalitet ‘USA only‘, to je ono što bih osobno volio vidjeti od svog predsjednika. Odabrati umirovljenih borca iz Dagestana u Rusiji koji ima samo tri ‘main eventa‘ uz svoje ime je zapanjujuće. Prešao je preko svih američkih boraca koji su ga podržali i to je šokantna odluka. Uhvaćen je na licu mjesto, a to neće proći nezapaženo. Ova predsjednička utrka trenutno je vrlo tijesna, a nakon ovog je postala još tjesnija", poručio je Irac.
Preneseno sa "R.aport.ba"
TRUMP VOLI KHABIBA: Trump otkrio ko mu je omiljeni UFC borac, MCGregor pobjesnio: ‘Taj smrdljivi majmun? Dno dna!‘
Conor McGregor prethodno je u nekoliko navrata iskazao javnu potporu Donaldu Trumpu, no dovoljna je bila samo jedna izjava bivšeg američkog predsjednika (i aktualnog kandidata za nasljednika Joea Bidena) da ljubav - pukne.
Trump je, naime, nedavno izjavio kako mu je najdraži UFC borac Khabib Nurmagomedov, a to je izazvalo rafalnu paljbu od strane "Notoriousa".
"Khabib ima 29 ili 28-0. Povukao se nakon što mu je otac umro, ali mislim da nikada nije izgubio rundu. Mislim da je odličan, imao sam ga priliku upoznati (na UFC 302 priredbi, op.a.) budući da ponekad ulazim u dvoranu s Danom Whiteom. Prišao mi je i rekao: ‘Ti si čovjek koji može zaustaviti rat‘, mislio je na rat između Rusije i Ukrajine, bio je vrlo zabrinut. Toliko ljudi umire u tom ratu, cijele kulture bivaju uništene, gradovi padaju… Rekao je da ja mogu zaustaviti taj rat - i mogu. Ako pobijedim na izborima, prva stvar koju ću napraviti jest da ću okupiti Putina i Zelenskog, znam ih dobro obojicu, i napraviti da postignu dogovor", ispričao je 78-godišnji Amerikancu popularnom "streameru" Adinu Rossu nakon pitanja o tome ko mu je najdraži UFC borac.
Trumpov odgovor nije se svidio McGregoru, čije rivalstvo s Khabibom nadilazi granice sporta otkad ga je Dagestanac prisilio na predaju u njihovom međusobnom okršaju na UFC 229 priredbi početkom oktobra 2018. godine. Irski borac. Irski borac obrušio se na predsjedničkog kandidata u sebi svojstvenoj maniri.
"Odluka koja završava kampanju. Smrdljivi debeli planinski majmun iz planina Dagestana tvoj je omiljeni UFC (američka tvrtka) borac? Wow. Dno dna", napisao je McGregor u svojoj objavi na X-u, dok je u drugoj, među ostalim, dodao:
"Mislio sam da ima mentalitet ‘USA only‘, to je ono što bih osobno volio vidjeti od svog predsjednika. Odabrati umirovljenih borca iz Dagestana u Rusiji koji ima samo tri ‘main eventa‘ uz svoje ime je zapanjujuće. Prešao je preko svih američkih boraca koji su ga podržali i to je šokantna odluka. Uhvaćen je na licu mjesto, a to neće proći nezapaženo. Ova predsjednička utrka trenutno je vrlo tijesna, a nakon ovog je postala još tjesnija", poručio je Irac.
Preneseno sa "R.aport.ba"
- ultima_palabra
#21980 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovo je taj Adin Ross, nepismen frajer bukvalno:
- insaneinthebrain
#21981 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jok ko ne zna Adina. Njega zivi zajebavaju zbog sestre. Neki lafo streamer. Sad je nasao sa rumenim da se.promovise
- jeza u ledja
#21982 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ima citav niz njegovih gafova, kada lafo istrazuje sta znaci biti fasista. Lik je mescini otvorio AI da pita sta je to fasizam i stice se dojam da bukvalno ne zna uopste citati. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21983 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Veća je tragedija što je prije banane na Twitchu redovno skupljao i po 150k viewera
-
JovicSA
#21984 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/divl ... /240813001Divlji intervju Elona Muska i Donalda Trumpa: Početak kasnio 40 minuta, skupa vrijeđali Harris
- eltroxin
#21985 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Maloprije gledam emisiju o idiotu, kaze Miles Taylor da je kreten ozbiljno govorio o tome da se iskopa kanal prema Meksiku dug 3200 km i napuni aligatorima i zmijama. 
- TAFKAP
#21986 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šta očekivati od budale koja je predlagala da se pije varakina protiv korone 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#21987 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kako je krenulo ovaj nece docekat izbore
Pucaju sa svih strana
Predvidjam pobjedu 2032.
Pucaju sa svih strana
Predvidjam pobjedu 2032.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
JovicSA
#21989 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Namještaljka, nađe ove svoje luđake pa kofol antentat. Nevjerovatno na šta sve ljudi nisu spremni samo da dobije izbore.
- Truba
#21990 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Njega metak nece
- Truba
#21991 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
evo i novinari avaza se pitaju hoce li dozivjeti izbore 
- AleksoMKD
#21992 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://apnews.com/article/trump-assass ... 0901d92af7
Man who appeared intent on killing Trump wrote a book urging Iran to assassinate the ex-president.
“You are free to assassinate Trump,” Routh wrote of Iran in an apparently self-published book in 2023, “Ukraine’s Unwinnable War,” which described the former president as a “fool” and “buffoon” for both the Jan. 6, 2021, Capitol riot and the “tremendous blunder” of leaving the Iran nuclear deal.
Routh wrote that he once voted for Trump and must take part of the blame for the “child that we elected for our next president that ended up being brainless.”
Man who appeared intent on killing Trump wrote a book urging Iran to assassinate the ex-president.
“You are free to assassinate Trump,” Routh wrote of Iran in an apparently self-published book in 2023, “Ukraine’s Unwinnable War,” which described the former president as a “fool” and “buffoon” for both the Jan. 6, 2021, Capitol riot and the “tremendous blunder” of leaving the Iran nuclear deal.
Routh wrote that he once voted for Trump and must take part of the blame for the “child that we elected for our next president that ended up being brainless.”
- sinuhe
#21993 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Neki humanista i veliki kritičar Donalda Trumpa. Preživio da ispriča priču.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- Truba
#21996 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jedni ih primaju jer će glasati za njih kad dovedu svu rodbinu
a drugi ih mrze jer neće glasati za njih kad dovedu svoju rodbinu
a drugi ih mrze jer neće glasati za njih kad dovedu svoju rodbinu
- Truba
- Truba
#21998 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
/pronadjen-eksploziv-u-automobilu-blizu-mjesta-gdje-je-tramp-trebao-odrzati-skup
https://www.avaz.ba/vijesti/globus/9291 ... rzati-skup
Bombe hoce na naseg dedicu
https://www.avaz.ba/vijesti/globus/9291 ... rzati-skup
Bombe hoce na naseg dedicu
- Truba
#21999 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
drama-uoci-izbora-u-americi-policija-osujetila-treci-pokusaj-ubistva-donalda-trampa
https://www.avaz.ba/vijesti/globus/9339 ... lda-trampa
Kakvo nepostovanje prema bivsem najboljem pretsijetniku
https://www.avaz.ba/vijesti/globus/9339 ... lda-trampa
Kakvo nepostovanje prema bivsem najboljem pretsijetniku
- ultima_palabra
#22000 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa sta je problem, drugi amandman, milicije, pravo na medvjedje ruke…