Ma samo ga na Anfieldu koristiti.Gandalf wrote:Wyjnaldum prilično dobar večeras
Ako do ponoci ne objave potpis Dijka jebem im sve retardirano
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma samo ga na Anfieldu koristiti.Gandalf wrote:Wyjnaldum prilično dobar večeras
Ja jbt zamisli da je jos onaj mali pokemon igrao.MyTao wrote:Naravno da je ovo odlican rezultat... zabili 6 primili 3 protiv najjaceg moguceg protivnika, bez dva najbolja igraca iz prosle sezone i jos jednog prvotimca... nije moglo bolje
RealTowelie wrote:Jos sutra da bude neki povoljan zreb, i bice to super.
Ne mogu da skontam jesi li sarkastican, al' ako bude dosla kakva jaca napadacka ekipa u grupi više ćete golova primiti nego što ćete izmjena napravitiMustang1 wrote:Jesam li vam rekao da je LP osvojena sta se brinete. Sutra samo molite Boga da u grupi budu ekipe koje su napadacke, sto bolje ekipe to bolje za nas
Koji amater majko moja. Ko je ovaj?Itsoktobealone wrote:Ne mogu da skontam jesi li sarkastican, al' ako bude dosla kakva jaca napadacka ekipa u grupi više ćete golova primiti nego što ćete izmjena napravitiMustang1 wrote:Jesam li vam rekao da je LP osvojena sta se brinete. Sutra samo molite Boga da u grupi budu ekipe koje su napadacke, sto bolje ekipe to bolje za nas
Mustang1 wrote:Koji amater majko moja. Ko je ovaj?Itsoktobealone wrote:Ne mogu da skontam jesi li sarkastican, al' ako bude dosla kakva jaca napadacka ekipa u grupi više ćete golova primiti nego što ćete izmjena napravitiMustang1 wrote:Jesam li vam rekao da je LP osvojena sta se brinete. Sutra samo molite Boga da u grupi budu ekipe koje su napadacke, sto bolje ekipe to bolje za nas
Kad je to Liverpool imao problema sa napadackim ekipama???Mustang1 wrote:Koji amater majko moja. Ko je ovaj?Itsoktobealone wrote:Ne mogu da skontam jesi li sarkastican, al' ako bude dosla kakva jaca napadacka ekipa u grupi više ćete golova primiti nego što ćete izmjena napravitiMustang1 wrote:Jesam li vam rekao da je LP osvojena sta se brinete. Sutra samo molite Boga da u grupi budu ekipe koje su napadacke, sto bolje ekipe to bolje za nas
Nismo ja i ti ovce cuvali zajedno. Ako ti ne svidja post, izignorisi. Našo' on 'sa visoka' pisati okolo. Pih gadne li sorte na ovim forumimaMustang1 wrote:Koji amater majko moja. Ko je ovaj?Itsoktobealone wrote:Ne mogu da skontam jesi li sarkastican, al' ako bude dosla kakva jaca napadacka ekipa u grupi više ćete golova primiti nego što ćete izmjena napravitiMustang1 wrote:Jesam li vam rekao da je LP osvojena sta se brinete. Sutra samo molite Boga da u grupi budu ekipe koje su napadacke, sto bolje ekipe to bolje za nas
jedva se sjetih ko je drugi igrac... Adama zaboravih...MyTao wrote:Naravno da je ovo odlican rezultat... zabili 6 primili 3 protiv najjaceg moguceg protivnika, bez dva najbolja igraca iz prosle sezone i jos jednog prvotimca... nije moglo bolje
Bold 1: Klavan i LallanaKing_Eric wrote:jedva se sjetih ko je drugi igrac... Adama zaboravih...MyTao wrote:Naravno da je ovo odlican rezultat... zabili 6 primili 3 protiv najjaceg moguceg protivnika, bez dva najbolja igraca iz prosle sezone i jos jednog prvotimca... nije moglo boljeOdlično je ovo. Samo jos nikako ne vidim zašto Lovren starta i da treba kupiti makar jednog fantastičnog stopera - kolikogod da kosta...
Firmino je nevjerovatno dobro odigrao sinoć. Ko laže da se nije vidio???
AmiĐa_Idriz wrote:Ahaa. A eo citam valjda ce i Dijk sad jos vise pogurati transfer. Ce da vidimo.Bold 1: Klavan i LallanaKing_Eric wrote:jedva se sjetih ko je drugi igrac... Adama zaboravih...MyTao wrote:Naravno da je ovo odlican rezultat... zabili 6 primili 3 protiv najjaceg moguceg protivnika, bez dva najbolja igraca iz prosle sezone i jos jednog prvotimca... nije moglo boljeOdlično je ovo. Samo jos nikako ne vidim zašto Lovren starta i da treba kupiti makar jednog fantastičnog stopera - kolikogod da kosta...
Bold 2: Cou.
Ima svako malo prozivanja "nije se vidio", "liverpoolu treba centarfor od 20+ golova" i slično. Nisam mislio konkretno na utakmicu sinoć mada da nije dao onaj gol bio bi opet prozvan. U igri bez lopte nema boljeg napadača od njega u ligi a možda i šire.King_Eric wrote:Firmino je nevjerovatno dobro odigrao sinoć. Ko laže da se nije vidio???
Jeste vidjeli kako ga je Klopp izgrilo i kako je nahvalio?Dakle, za mene temelj ovog Liverpoola - pritišće, trči i ima nevjerovatan zadnji pas...