Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chmoljo wrote:hm, Origin vault dodaje FIFA 17 21. aprila...
ozbiljno razmišljam da se pretplatim na ovo čudo. samo da ne bude u po frke poskupljenje kad je najinteresantnije i kapak. onda džaba potrošio toliko vremena na igranje
Ja imam FIFA 17
Meni FIFA 17 isfurala nakon 17 dana
Multiplayer sranje, a za singleplayer bolje onda pirat skinuti i uživati.
Ili eventualno kupiti stariju fifu, dodati patch sa novim roosterom i ćao
Chmoljo wrote:hm, Origin vault dodaje FIFA 17 21. aprila...
ozbiljno razmišljam da se pretplatim na ovo čudo. samo da ne bude u po frke poskupljenje kad je najinteresantnije i kapak. onda džaba potrošio toliko vremena na igranje
Ja imam FIFA 17
Meni FIFA 17 isfurala nakon 17 dana
Multiplayer sranje, a za singleplayer bolje onda pirat skinuti i uživati.
Ili eventualno kupiti stariju fifu, dodati patch sa novim roosterom i ćao
Kontao sam i ja uzet' 17.ku,ili eventualno čekati ovu novu krajem ljeta.Ako ništa da mi je naći novije update ha 15.ku,slomih se u editoru,nikad kraja.
Vala volio bih da organizujemo neku mini KLIX ligu na 15.ci.Ako je ko za tu sam 100/100 %.Moremo napraviti raspored i satnice,tako da svima odgovara.Da se zna ja ću igrati sa Totenhemom.
SmokingMan wrote:Kontao sam i ja uzet' 17.ku,ili eventualno čekati ovu novu krajem ljeta.Ako ništa da mi je naći novije update ha 15.ku,slomih se u editoru,nikad kraja.
Vala volio bih da organizujemo neku mini KLIX ligu na 15.ci.Ako je ko za tu sam 100/100 %.Moremo napraviti raspored i satnice,tako da svima odgovara.Da se zna ja ću igrati sa Totenhemom.
Jbo li te 15 ti si kriv sto sam je uzeo Proklete kontrole i jebeno trcanje Ali Juve je spreman
SmokingMan wrote:Kontao sam i ja uzet' 17.ku,ili eventualno čekati ovu novu krajem ljeta.Ako ništa da mi je naći novije update ha 15.ku,slomih se u editoru,nikad kraja.
Jbo li te 15 ti si kriv sto sam je uzeo Proklete kontrole i jebeno trcanje Ali Juve je spreman
Ne krivi mene,ti si kriv.Ja sam se snašao.
Skinuo sam veliku update 16/17,tako da sada imam ove novije rostere.
Eto ga,imamo nas dvojica,makar da nas je još barem 8 pa da krenemo lagano.
Game Pirates Celebrate Fall of Denuvo’s Brand New Protection
A new version of the Denuvo anti-piracy technology that was supposed to prevent games being cracked quickly has been defeated in a month. As usual, pirates are celebrating, but this time it's a bit more personal. When raising funding for their game 2Dark the makers promised no DRM, so the cracking of their title is being viewed as particularly sweet.
A imaš i sada piraterije na sve strane ali nećeš naći MP zbog kojeg se 90% igara i kupuje. Da ne spominjem update i ostale zajebancije.
Na Andromedi su i animacije riješene već davno ali pirati nemaju update pa još uvijek kukaju
Doduše može se ispoštovati kome je dobra igra, nema te grafike koja će zamijeniti dobar gameplay
avaks wrote:A imaš i sada piraterije na sve strane ali nećeš naći MP zbog kojeg se 90% igara i kupuje. Da ne spominjem update i ostale zajebancije.
Na Andromedi su i animacije riješene već davno ali pirati nemaju update pa još uvijek kukaju
Doduše može se ispoštovati kome je dobra igra, nema te grafike koja će zamijeniti dobar gameplay
A vjeruj mi da npr. Forza Horizon 3 je bolje igrat offline tj. singleplayer. Multiplayer community je Bože sačuvaj. To niko se ne trka, nego samo ono ko u stare dane, svak svakoga krši ili svi idu na ovog prvog u trci da ne pobijedi.
Neke igre, bez obzira što imaju MP, su bolje offline.
Aludiram na Battlefield, Red Orchestra, Insurgency, CS, imaju Single ali se zbog njega ne kupuje i uopšte nije tu da bi se nešto igralo nego više da te uvede u mehanike same igre... Uglavnom razumijem šta hoćeš da kažeš