Vidi se da nisi domaći. Sarajlije, iz Dobrinje generalno i tog vašeg dijela koriste zaobilaznicu preko Vraca. Najkraći put za grad, za centar grada.славянин wrote:Eto poziv stoji - imas starijeg svijeta sjedi po klupama i poneko u kaficu - nisam ja domaci ovdje samo mi nagodno stan iznajmiti a imam i par prijatelja u blizini sa kojim volim sjest - i putne komunikacije (stupska petlja) blizu ne moram se patiti
IRAN
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#21951 Re: IRAN
- славянин
#21952 Re: IRAN
Ko je rekao da idem u centar gradaChallenger_ wrote:Vidi se da nisi domaći. Sarajlije, iz Dobrinje generalno i tog vašeg dijela koriste zaobilaznicu preko Vraca. Najkraći put za grad, za centar grada.славянин wrote:Eto poziv stoji - imas starijeg svijeta sjedi po klupama i poneko u kaficu - nisam ja domaci ovdje samo mi nagodno stan iznajmiti a imam i par prijatelja u blizini sa kojim volim sjest - i putne komunikacije (stupska petlja) blizu ne moram se patiti
- Challenger_
#21953 Re: IRAN
Kakva bolan puna linija?славянин wrote:Ko je rekao da idem u centar gradaa kada idem da vrace - pa mladih muslimana
pa niz ljubljansku i onda smotas kod ep pumpe pored ohr-a ohr preko pune prema marin dvoru preko mosta suade i olge ako policije nema
![]()
Ako se spuštaš, ispod pumpe imaš dvije trake, lijevu i desnu, sve jedan smjer. Desna te vodi isključivo ka Skenderiji a druga u drugu ka Skenderiji ili krajnu lijevu traku, a ona je svakako predviđena za Marijin dvor. Nema nikakvog presjecanja. Punu možeš sjeći samo ako dolaziš iz pravca Skenderije pa želiš drito iza pumpe a prije skretanja iza OHR-a, markiranog zasebnom trakom i semaforom.
- славянин
#21954 Re: IRAN
Ne mozes u krajnju lijevu koja vodi prema marin dvoru ako silazis niz ljubljansku jer je puna linija tu (izmedju traka) - vjeruj meni a i golfu 5 plavom presretacu koji me zaustavio jednomChallenger_ wrote:Kakva bolan puna linija?славянин wrote:Ko je rekao da idem u centar gradaa kada idem da vrace - pa mladih muslimana
pa niz ljubljansku i onda smotas kod ep pumpe pored ohr-a ohr preko pune prema marin dvoru preko mosta suade i olge ako policije nema
![]()
![]()
Ako se spuštaš, ispod pumpe imaš dvije trake, lijevu i desnu, sve jedan smjer. Desna te vodi isključivo ka Skenderiji a druga u drugu ka Skenderiji ili krajnu lijevu traku, a ona je svakako predviđena za Marijin dvor. Nema nikakvog presjecanja. Punu možeš sjeći samo ako dolaziš iz pravca Skenderije pa želiš drito iza pumpe a prije skretanja iza OHR-a.
PS: Pa kakav si ti domaci kad to ne znas
Last edited by славянин on 11/09/2019 23:22, edited 1 time in total.
- Challenger_
#21955 Re: IRAN
To si ti sjekao nešto iz krajnje desne. Pa bolan ne bio, svaki dan hiljade automobila iz pravca Zagrebačke, Grbavica, tu se prestrojavaju i skreću lijevo ka M. Dvoru.славянин wrote:Ne mozes u krajnju lijevu koja vodi prema marin dvoru ako silazis niz ljubljansku jer je puna linija tu - vjeruj meni a i golfu 5 plavom presretacu koji me zaustavio jednom
- славянин
#21956 Re: IRAN
Jeste iz pravca grbavice ali kada se spustas niz ljubljansku (sto sam ti napisao) moras se ukljuciti i ostati u krajnjoj desnoj dok ne prodjes raskrsnicuChallenger_ wrote:To si ti sjekao nešto iz krajnje desne. Pa bolan ne bio, svaki dan hiljade automobila iz pravca Zagrebačke, Grbavica, tu se prestrojavaju i skreću lijevo ka M. Dvoru.славянин wrote:Ne mozes u krajnju lijevu koja vodi prema marin dvoru ako silazis niz ljubljansku jer je puna linija tu - vjeruj meni a i golfu 5 plavom presretacu koji me zaustavio jednom
Ccccc slab si domaci nesto
- Challenger_
#21957 Re: IRAN
Idem ka Skenderiji, rijetko odozgo sa Kovačića kao ti. I ako ima, za vas odozgo izvučena puna, nisam zapazio.славянин wrote:PS: Pa kakav si ti domaci kad to ne znas
- славянин
#21958 Re: IRAN
Eto sada zapaziChallenger_ wrote:Idem ka Skenderiji, rijetko odozgo sa Kovačića kao ti. I ako ima, za vas odozgo izvučena puna, nisam zapazio.славянин wrote:PS: Pa kakav si ti domaci kad to ne znas
- Challenger_
#21959 Re: IRAN
Vala, operaciju lijevo-lijevo izveo više puta, nikada zaustavljen, niti na kućnu adresu počašćen kaznom. Ili nisam zapazio ili su razvukli punu ljetos kad sam bio van grada i zemlje.славянин wrote:Eto sada zapazisto skaces odma da pricas kada ne znas - sa saobracajem si kao sa iranom
- славянин
#21960 Re: IRAN
Imas tu tri trake - 2 prema skenderiji koje prije raskrsnice prelaze u 3 od kojih krajnja lijevo vodi preko mosta ostale pravo - iz ljubljanske se ne mozes ukljuciti u krajnju lijevo puna linija ima - joj sarajlijoChallenger_ wrote:Vala, operaciju lijevo-lijevo izveo više puta, nikada zaustavljen, niti na kućnu adresu počašćen kaznom. Ili nisam zapazio ili su razvukli punu ljetos kad sam bio van grada i zemlje.славянин wrote:Eto sada zapazisto skaces odma da pricas kada ne znas - sa saobracajem si kao sa iranom
- Boemica
#21961 Re: IRAN
A ne zna gdje su Pofalići 
- Challenger_
#21962 Re: IRAN
Ne znam stari, to bolje zapažate vi koji se preko Vraca i Kovačića spuštate u grad.славянин wrote:Imas tu tri trake - 2 prema skenderiji koje prije raskrsnice prelaze u 3 od kojih krajnja lijevo vodi preko mosta ostale pravo - iz ljubljanske se ne mozes ukljuciti u krajnju lijevo puna linija ima - joj sarajlijo
- Challenger_
#21963 Re: IRAN
Ko ne zna?Boemica wrote:A ne zna gdje su Pofalići
- славянин
#21964 Re: IRAN
Zivio sam ja i u zelenih beretki - sada branilaca sarajeva nakon sto su je skratili - sta sad ? SarajlijoChallenger_ wrote:Ne znam stari, to bolje zapažate vi koji se preko Vraca i Kovačića spuštate u grad.славянин wrote:Imas tu tri trake - 2 prema skenderiji koje prije raskrsnice prelaze u 3 od kojih krajnja lijevo vodi preko mosta ostale pravo - iz ljubljanske se ne mozes ukljuciti u krajnju lijevo puna linija ima - joj sarajlijo
- славянин
#21965 Re: IRAN
Konkretnije evo - de neka neki forumas se javi i kaze gdje je parkic na pofalicima tj. Gdje bi otisaoBoemica wrote:A ne zna gdje su Pofalići
- Challenger_
#21966 Re: IRAN
Upratio neku punu i sad pun sebe. Postaješ teretan.
- Boemica
#21967 Re: IRAN
Ma nijedneславянин wrote:Konkretnije evo - de neka neki forumas se javi i kaze gdje je parkic na pofalicima tj. Gdje bi otisaoBoemica wrote:A ne zna gdje su Pofalićii kako si bona - ee situacija se smirila tj situacija je udaljena
Kome su još Pofalići kod Bosmala
- славянин
#21968 Re: IRAN
Meni - to dole posle marin dvora ne smatram gradomBoemica wrote:Ma nijedneславянин wrote:Konkretnije evo - de neka neki forumas se javi i kaze gdje je parkic na pofalicima tj. Gdje bi otisaoBoemica wrote:A ne zna gdje su Pofalićii kako si bona - ee situacija se smirila tj situacija je udaljena
![]()
Kome su još Pofalići kod Bosmala
- Boemica
#21969 Re: IRAN
Puno se nešto kofrčiš oko tih punih, prekidanih ..славянин wrote:
Meni - to dole posle marin dvora ne smatram gradom![]()
Mislim, obzirom na to kakav si vozač
- славянин
#21970 Re: IRAN
Nista samo volim da te potkopam malo kad se uobrazis lokalacChallenger_ wrote:Upratio neku punu i sad pun sebe. Postaješ teretan.
Last edited by славянин on 11/09/2019 23:48, edited 1 time in total.
- славянин
#21971 Re: IRAN
Oj sta me napadas jesi to ljuta nestoBoemica wrote:Puno se nešto kofrčiš oko tih punih, prekidanih ..славянин wrote:
Mislim, obzirom na to kakav si vozač
- Boemica
#21972 Re: IRAN
Nikadславянин wrote:Oj sta me napadas jesi to ljuta nestoBoemica wrote:Puno se nešto kofrčiš oko tih punih, prekidanih ..славянин wrote:
Mislim, obzirom na to kakav si vozač- ucim polako bona
Nego ne volim vidjet da se neko kofrči
- славянин
#21973 Re: IRAN
To si me ti zbunila svojim prisustvom tj. Izbila iz cipelaBoemica wrote:
Nikad
Nego ne volim vidjet da se neko kofrčia loš vozač
![]()
![]()
- Boemica
#21974 Re: IRAN
Ma garant je do togaславянин wrote:To si me ti zbunila svojim prisustvom tj. Izbila iz cipelaBoemica wrote:
Nikad
Nego ne volim vidjet da se neko kofrčia loš vozač
![]()
![]()
![]()
Hajd da ne oftopičarimo više.
- Point.
#21975 Re: IRAN
Totalno nepoštivanje ljudskog života, sramotno. Ovolika zaluđenost neke zemlje hiljadama km daleko je za posmatranja.jeza u ledja wrote:Ja evo citam i kontam kako ga nije stid.Point. wrote:Kakvo nepoštivanje ljudskog života. Majkemi, nešto Kikija prozivaš a isti ste, ko da vas je ista mater rodila. Njemu je mozak opran sa Kurdima a tebi Ayatolama. Ima li išta na ovom dunjaluku da nevalja sa bezgriješnim Iranom? I uvijek neke izvlakuše. Uvijek izmotavanja. Prvo je bilo fake news, pa kad se ispostavilo da je tačno eh onda se ide da se ocrni njena ličnost. Eto bila je bipolarna ko joj jebe mater, jelde.salik79 wrote:A, ko je kriv sto se ubila?! Stvarno golem razlog da se neko spali. Doduse, ako je tacno da je bila sizofrenicarka (patila od bipolarnog poremecaja), bilo kakav razlog je dovoljan da bude okidac za neki belaj.
Ubila se jer je dobila tvorza zbog banalne stvari kao što je biti na stadionu i gledati jebeni fudbal. 2019 godina na izmaku a još uvijek postoji nazadno društvo koje zabranjuje takve stvari. A jelde koji će đavo ona na stadionu, neka je kući za šporetom i tavom i neka bude spremna raširiti noge i roditi Ali Rezi još jedno dijete, jer je žena u tom dijelu vukojebine jedino stvorena za to.![]()
Pa presuti barem jbt ili reci bar jednu rijec koja izrazava zaljenje, a ne prvo lagat onda ismijavat. Fuj.