IRAN

Post Reply
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#21951 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

славянин wrote:Eto poziv stoji - imas starijeg svijeta sjedi po klupama i poneko u kaficu - nisam ja domaci ovdje samo mi nagodno stan iznajmiti a imam i par prijatelja u blizini sa kojim volim sjest - i putne komunikacije (stupska petlja) blizu ne moram se patiti :D
Vidi se da nisi domaći. Sarajlije, iz Dobrinje generalno i tog vašeg dijela koriste zaobilaznicu preko Vraca. Najkraći put za grad, za centar grada.
славянин

#21952 Re: IRAN

Post by славянин »

Challenger_ wrote:
славянин wrote:Eto poziv stoji - imas starijeg svijeta sjedi po klupama i poneko u kaficu - nisam ja domaci ovdje samo mi nagodno stan iznajmiti a imam i par prijatelja u blizini sa kojim volim sjest - i putne komunikacije (stupska petlja) blizu ne moram se patiti :D
Vidi se da nisi domaći. Sarajlije, iz Dobrinje generalno i tog vašeg dijela koriste zaobilaznicu preko Vraca. Najkraći put za grad, za centar grada.
Ko je rekao da idem u centar grada :D a kada idem da vrace - pa mladih muslimana :D pa niz ljubljansku i onda smotas kod ep pumpe pored ohr-a preko pune prema marin dvoru preko mosta suade i olge ako policije nema :D :wink:
Challenger_

#21953 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

славянин wrote:Ko je rekao da idem u centar grada :D a kada idem da vrace - pa mladih muslimana :D pa niz ljubljansku i onda smotas kod ep pumpe pored ohr-a ohr preko pune prema marin dvoru preko mosta suade i olge ako policije nema :D :wink:
Kakva bolan puna linija?

:lol:

Ako se spuštaš, ispod pumpe imaš dvije trake, lijevu i desnu, sve jedan smjer. Desna te vodi isključivo ka Skenderiji a druga u drugu ka Skenderiji ili krajnu lijevu traku, a ona je svakako predviđena za Marijin dvor. Nema nikakvog presjecanja. Punu možeš sjeći samo ako dolaziš iz pravca Skenderije pa želiš drito iza pumpe a prije skretanja iza OHR-a, markiranog zasebnom trakom i semaforom.
славянин

#21954 Re: IRAN

Post by славянин »

Challenger_ wrote:
славянин wrote:Ko je rekao da idem u centar grada :D a kada idem da vrace - pa mladih muslimana :D pa niz ljubljansku i onda smotas kod ep pumpe pored ohr-a ohr preko pune prema marin dvoru preko mosta suade i olge ako policije nema :D :wink:
Kakva bolan puna linija?

Ako se spuštaš, ispod pumpe imaš dvije trake, lijevu i desnu, sve jedan smjer. Desna te vodi isključivo ka Skenderiji a druga u drugu ka Skenderiji ili krajnu lijevu traku, a ona je svakako predviđena za Marijin dvor. Nema nikakvog presjecanja. Punu možeš sjeći samo ako dolaziš iz pravca Skenderije pa želiš drito iza pumpe a prije skretanja iza OHR-a.
Ne mozes u krajnju lijevu koja vodi prema marin dvoru ako silazis niz ljubljansku jer je puna linija tu (izmedju traka) - vjeruj meni a i golfu 5 plavom presretacu koji me zaustavio jednom :D

PS: Pa kakav si ti domaci kad to ne znas :lol:
Last edited by славянин on 11/09/2019 23:22, edited 1 time in total.
Challenger_

#21955 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

славянин wrote:Ne mozes u krajnju lijevu koja vodi prema marin dvoru ako silazis niz ljubljansku jer je puna linija tu - vjeruj meni a i golfu 5 plavom presretacu koji me zaustavio jednom :D
To si ti sjekao nešto iz krajnje desne. Pa bolan ne bio, svaki dan hiljade automobila iz pravca Zagrebačke, Grbavica, tu se prestrojavaju i skreću lijevo ka M. Dvoru.
славянин

#21956 Re: IRAN

Post by славянин »

Challenger_ wrote:
славянин wrote:Ne mozes u krajnju lijevu koja vodi prema marin dvoru ako silazis niz ljubljansku jer je puna linija tu - vjeruj meni a i golfu 5 plavom presretacu koji me zaustavio jednom :D
To si ti sjekao nešto iz krajnje desne. Pa bolan ne bio, svaki dan hiljade automobila iz pravca Zagrebačke, Grbavica, tu se prestrojavaju i skreću lijevo ka M. Dvoru.
Jeste iz pravca grbavice ali kada se spustas niz ljubljansku (sto sam ti napisao) moras se ukljuciti i ostati u krajnjoj desnoj dok ne prodjes raskrsnicu :D

Ccccc slab si domaci nesto :D
Challenger_

#21957 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

славянин wrote:PS: Pa kakav si ti domaci kad to ne znas :lol:
Idem ka Skenderiji, rijetko odozgo sa Kovačića kao ti. I ako ima, za vas odozgo izvučena puna, nisam zapazio.
славянин

#21958 Re: IRAN

Post by славянин »

Challenger_ wrote:
славянин wrote:PS: Pa kakav si ti domaci kad to ne znas :lol:
Idem ka Skenderiji, rijetko odozgo sa Kovačića kao ti. I ako ima, za vas odozgo izvučena puna, nisam zapazio.
Eto sada zapazi :D sto skaces odma da pricas kada ne znas - sa saobracajem si kao sa iranom :lol:
Challenger_

#21959 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

славянин wrote:Eto sada zapazi :D sto skaces odma da pricas kada ne znas - sa saobracajem si kao sa iranom :lol:
Vala, operaciju lijevo-lijevo izveo više puta, nikada zaustavljen, niti na kućnu adresu počašćen kaznom. Ili nisam zapazio ili su razvukli punu ljetos kad sam bio van grada i zemlje.
славянин

#21960 Re: IRAN

Post by славянин »

Challenger_ wrote:
славянин wrote:Eto sada zapazi :D sto skaces odma da pricas kada ne znas - sa saobracajem si kao sa iranom :lol:
Vala, operaciju lijevo-lijevo izveo više puta, nikada zaustavljen, niti na kućnu adresu počašćen kaznom. Ili nisam zapazio ili su razvukli punu ljetos kad sam bio van grada i zemlje.
Imas tu tri trake - 2 prema skenderiji koje prije raskrsnice prelaze u 3 od kojih krajnja lijevo vodi preko mosta ostale pravo - iz ljubljanske se ne mozes ukljuciti u krajnju lijevo puna linija ima - joj sarajlijo :D
Boemica

#21961 Re: IRAN

Post by Boemica »

A ne zna gdje su Pofalići :-)
Challenger_

#21962 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

славянин wrote:Imas tu tri trake - 2 prema skenderiji koje prije raskrsnice prelaze u 3 od kojih krajnja lijevo vodi preko mosta ostale pravo - iz ljubljanske se ne mozes ukljuciti u krajnju lijevo puna linija ima - joj sarajlijo :D
Ne znam stari, to bolje zapažate vi koji se preko Vraca i Kovačića spuštate u grad.

Challenger_

#21963 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

Boemica wrote:A ne zna gdje su Pofalići :-)
Ko ne zna?
славянин

#21964 Re: IRAN

Post by славянин »

Challenger_ wrote:
славянин wrote:Imas tu tri trake - 2 prema skenderiji koje prije raskrsnice prelaze u 3 od kojih krajnja lijevo vodi preko mosta ostale pravo - iz ljubljanske se ne mozes ukljuciti u krajnju lijevo puna linija ima - joj sarajlijo :D
Ne znam stari, to bolje zapažate vi koji se preko Vraca i Kovačića spuštate u grad.

Zivio sam ja i u zelenih beretki - sada branilaca sarajeva nakon sto su je skratili - sta sad ? Sarajlijo :lol:
славянин

#21965 Re: IRAN

Post by славянин »

Konkretnije evo - de neka neki forumas se javi i kaze gdje je parkic na pofalicima tj. Gdje bi otisao :D i kako si bona - ee situacija se smirila tj situacija je udaljena :D
Challenger_

#21966 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

Upratio neku punu i sad pun sebe. Postaješ teretan.
Boemica

#21967 Re: IRAN

Post by Boemica »

славянин wrote:
Konkretnije evo - de neka neki forumas se javi i kaze gdje je parkic na pofalicima tj. Gdje bi otisao :D i kako si bona - ee situacija se smirila tj situacija je udaljena :D
Ma nijedne :lol:

Kome su još Pofalići kod Bosmala :run:
славянин

#21968 Re: IRAN

Post by славянин »

Boemica wrote:
славянин wrote:
Ma nijedne :lol:

Kome su još Pofalići kod Bosmala :run:
Meni - to dole posle marin dvora ne smatram gradom :lol: :skoljka:
Boemica

#21969 Re: IRAN

Post by Boemica »

славянин wrote:
Puno se nešto kofrčiš oko tih punih, prekidanih ..

Mislim, obzirom na to kakav si vozač :run:
славянин

#21970 Re: IRAN

Post by славянин »

Challenger_ wrote:Upratio neku punu i sad pun sebe. Postaješ teretan.
Nista samo volim da te potkopam malo kad se uobrazis lokalac :D :skoljka:
Last edited by славянин on 11/09/2019 23:48, edited 1 time in total.
славянин

#21971 Re: IRAN

Post by славянин »

Boemica wrote:
славянин wrote:

Oj sta me napadas jesi to ljuta nesto :lol: - ucim polako bona :D
Boemica

#21972 Re: IRAN

Post by Boemica »

славянин wrote:
Boemica wrote:
славянин wrote:

Oj sta me napadas jesi to ljuta nesto :lol: - ucim polako bona :D
Nikad :D

Nego ne volim vidjet da se neko kofrči :lol: a loš vozač :lol: :lol: :lol:
славянин

#21973 Re: IRAN

Post by славянин »

Boemica wrote:

To si me ti zbunila svojim prisustvom tj. Izbila iz cipela :D :lol:
Boemica

#21974 Re: IRAN

Post by Boemica »

славянин wrote:
Boemica wrote:

To si me ti zbunila svojim prisustvom tj. Izbila iz cipela :D :lol:
Ma garant je do toga :lol:

Hajd da ne oftopičarimo više. :skoljka:
Point.

#21975 Re: IRAN

Post by Point. »

jeza u ledja wrote:
Point. wrote:
salik79 wrote:A, ko je kriv sto se ubila?! Stvarno golem razlog da se neko spali. Doduse, ako je tacno da je bila sizofrenicarka (patila od bipolarnog poremecaja), bilo kakav razlog je dovoljan da bude okidac za neki belaj.
Kakvo nepoštivanje ljudskog života. Majkemi, nešto Kikija prozivaš a isti ste, ko da vas je ista mater rodila. Njemu je mozak opran sa Kurdima a tebi Ayatolama. Ima li išta na ovom dunjaluku da nevalja sa bezgriješnim Iranom? I uvijek neke izvlakuše. Uvijek izmotavanja. Prvo je bilo fake news, pa kad se ispostavilo da je tačno eh onda se ide da se ocrni njena ličnost. Eto bila je bipolarna ko joj jebe mater, jelde.

Ubila se jer je dobila tvorza zbog banalne stvari kao što je biti na stadionu i gledati jebeni fudbal. 2019 godina na izmaku a još uvijek postoji nazadno društvo koje zabranjuje takve stvari. A jelde koji će đavo ona na stadionu, neka je kući za šporetom i tavom i neka bude spremna raširiti noge i roditi Ali Rezi još jedno dijete, jer je žena u tom dijelu vukojebine jedino stvorena za to.
Ja evo citam i kontam kako ga nije stid. :-)
Pa presuti barem jbt ili reci bar jednu rijec koja izrazava zaljenje, a ne prvo lagat onda ismijavat. Fuj.
Totalno nepoštivanje ljudskog života, sramotno. Ovolika zaluđenost neke zemlje hiljadama km daleko je za posmatranja.
Post Reply