slažem se, tamo su makar HM banovali, pa se može lakše pisati.......ovdje je bogami to teško očekivati....leškarenje wrote:
Ipak ti bolje ide tamo o SDA,tamo se diplomirao mani se fudbala
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
palermo
#21951 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
-
Mustang1
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21953 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma znam da imaju bar 30 igrača na posudbama, ali uzmi u obzir da mu plaćaju poprilično visoku platu, a mogli su ga se riješiti totalno. Tj. na tu platu bi neka kinta bila bar 2-3 miliona eura, a to nije toliko bezveze, s obzirom na 'dijapazon' klubova u koje ga mogu utrpati. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21954 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zar se i Klix bavi ovim
-
palermo
#21955 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A, brata, jes to i ti naš zelenileškarenje wrote:
Tema,drzi se teme....ali ako ti fudbal ne ide,imas one sto idu
A teme se držim taman koliko i ti.....
- luckylaka
#21956 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Onda ne pratis o cemu se pise.Glavni problem je sto se poziva Mili od 30 i koji je odigrao pola sezone u svom zivotu da valja,postigao 2-3 gola u c.l. cekao poziv srbije ispusio,Petkovic ga odjebao sta ce u 30 nego pristati za BiH.A tebi valjda isto pozvati momka od 20 i momka od 30.Citaj malo o cemu se raspravlja ne uskaci ko padobranacmalakh wrote:Luckylaka pričaš gluposti, niko nije spominjao godine, već identičnu situaciju da su obojica izabrali Bosnu nakon što su ispušili u Švicarskoj reprezentaciji. Samo mi nije jasno kako si ti uspio iz konteksta izvući godine, jer ih niko ne spominje. Fenomenluckylaka wrote: Tako je ...isti su Milicevic debitant od 30 i Hajrovic od 20
-
mfeed
#21957 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
osim je ranije spomenuo u slobodnoj, to sam negdje ovdje I okacio, otprilike, nama je svaka utakmica nekakva sudbonosna, odlucujuca I slicno pa onda zoves sve te oprobane ili iskusne I time pusis obnovu tima. ako se gradi novi tim onda ove od 30+ ne zoves a ako ganjas rezultat u toj tekmi onda je cak I neko ko ima 35 dobrodosao ako ce nesto uraditi. ko da protiv san marina, andore I luksemburga dzeko mora igrat'.
-
Tyke
#21958 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja prezadovoljan ovim, Milicevic trenutno bi tu uletio zbog trenutne forme, ali cim prije neko drugi tu mora se nametnuti, mladji naravno (Deni).MOSALJOZE wrote:Dzadzalo,Miličević i Milošević za "Misketovu"poziciju.
Znaci da Meša vjerovatno planira igrati 4-2-3-1
Bega
Vranješ-Šunjic-Zuka-Seo
Bešić-Pjanić
Višća-neko od ove trojice-Lulić
EDIN DZEKO!!!
I Jajalo je malo vise defanzivno orjentisan, pa i na toj centralnoj poziciji, sa Cimirotom i njim imamo odlicna 2 igraca sa klupe na toj poziciji, Deni/Medo i Susic na AMF, odlicnu zamjenu za Dzeku imamo, kao i za golmana, znaci samo odbrana (tacnije taj desni bek), mada nemamo neke alternative ni na krilima za Lulica i Viscu (neki prodorni igraci, koji ce prozujati po strani, preci igraca, ubaciti loptu ili postici gol). Duljevica lagano pozivati, valjda i Hajrovic proigra nekad pa pomogne na desnoj strani.
- SkyLimit
#21959 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Oj kralja Milicevica
http://sportavaz.ba/clanak/14745/eksklu ... -svicarsku
Znaci:
- mjesecima se nudi Svicarskoj, ono "dosao bi pjeske kad bi me selektor pozvao" spika
- selektor Svicarske Petkovic vise puta javno porucio da ne racuna na njega i da mu nije u planovima
I nakon sto se definitivno predao i vidio da od Svicarske nema nista i da mora igrati za BiH, izjavi da nije bilo lako odbiti nastup na Europskom prvenstvu sa Svicarskom
Ocekujem uskoro i izjavu Jajala da nije bilo lahko odbiti Hrvatsku
Znaci:
- mjesecima se nudi Svicarskoj, ono "dosao bi pjeske kad bi me selektor pozvao" spika
- selektor Svicarske Petkovic vise puta javno porucio da ne racuna na njega i da mu nije u planovima
I nakon sto se definitivno predao i vidio da od Svicarske nema nista i da mora igrati za BiH, izjavi da nije bilo lako odbiti nastup na Europskom prvenstvu sa Svicarskom
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#21960 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
luckylaka wrote:Onda ne pratis o cemu se pise.Glavni problem je sto se poziva Mili od 30 i koji je odigrao pola sezone u svom zivotu da valja,postigao 2-3 gola u c.l. cekao poziv srbije ispusio,Petkovic ga odjebao sta ce u 30 nego pristati za BiH.A tebi valjda isto pozvati momka od 20 i momka od 30.Citaj malo o cemu se raspravlja ne uskaci ko padobranacmalakh wrote:Luckylaka pričaš gluposti, niko nije spominjao godine, već identičnu situaciju da su obojica izabrali Bosnu nakon što su ispušili u Švicarskoj reprezentaciji. Samo mi nije jasno kako si ti uspio iz konteksta izvući godine, jer ih niko ne spominje. Fenomenluckylaka wrote: Tako je ...isti su Milicevic debitant od 30 i Hajrovic od 20
o čemu sam ja ovdje pričao, a padobranac? Konstantno govorim da se ne trebaju forsirati đuturumi i da imamo podmladak i ti koji si redovan na ovom forumu bi trebao to upratiti.A šta je čeko Miličević? Čeko poziv Švicarske na Evropsko i kada je skontao da neće biti pozvan onda se javlja i fol on odlučio. Sto mu je toliko trebalo da odluči? Da je odmah htio igrati za BiH, odmah bi i pristao.
Znači ponavlja nam se slučaj Hajrović, samo što će skora propast Miličevića biti zbog godina.
Tačno se čovjek razočara kada vidi ko su prve opcije za našu reprezentaciju. To je opomena da se ne moram razočarati svaki put kada neki mladi talenat odluči igrati za neku drugu reprezentaciju, jer mi ćemo uvijek naći talente sa 30 godina. Jebo omladinu, u iskustvu je snaga.
Meni je isto pozvati nekoga ko jednu sezonu odigra dobro za neki klub, a kasnije se izgubi. Ali je bitno da smo ga mi pozvali i eto sada su oni tu i osim smetanja, ništa efikasno ni produktivno nisu učinili. Ja godine spomenuo nisam, padobranac
i nije čekao poziv srbije, već švicarske, ali to je sada manje bitno.
- Logovan
#21961 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kakve nam šuplje prodaje.SkyLimit wrote:Oj kralja Milicevica
Znaci:
I nakon sto se definitivno predao i vidio da od Svicarske nema nista i da mora igrati za BiH, izjavi da nije bilo lako odbiti nastup na Europskom prvenstvu sa Svicarskom![]()
Ista priča kao i kod Salatića.
-
Dead Man Walking
#21962 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ko bi reko sa je SportAvaz tako relevantan medij... Instantno dobija na kredibilitetu kad objavi nesto sto nam odgovara da prenesemo, a inace je tariguz.
- luckylaka
#21963 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
@ malakh Izvini brate ali Boga mi ja tebe nista ne kontam.De mi bolan pojasni jesi li ti da pojacavamo reprezentaciju sa igracima od 20 il igracima od 30
- luckylaka
#21964 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Momak je objasnio sve
,, ABH017 » 03/03/2016 19:37
Nisam nikad bio zadovoljan sa izborom Meše za selektora, ali kad je izbor spao na njega i Hadžiju, bilo je daj Meši, ovaj je već prob'o. Ja bio je i Amar tu, mada ni za njega nisam siguran.
Iskreno, ja da se pitam, klečo bi pred Vahom ili Duškom, dok ne pristanu.
Žao mi što je Kodro neslavno završio, ali bojim se da ni on ne bi nešto puno napravio.
Ovi Mešini novi igrači su, u stvari, pokušaj da se ostane na poziciji. Zna i on da ćemo ga, poslije prvog kiksa, nabiti nogom u guzicu. Ne razmišlja on dugoročno sa ovim, već pokušava spašavat što se spasit da. Umjesto da na svakoj utakmici uvodi po 2-3 mlada igrača, po 20-30 minuta, on ubacuje Vedu u 85-oj minuti.. Taktički nema šta.
,, ABH017 » 03/03/2016 19:37
Nisam nikad bio zadovoljan sa izborom Meše za selektora, ali kad je izbor spao na njega i Hadžiju, bilo je daj Meši, ovaj je već prob'o. Ja bio je i Amar tu, mada ni za njega nisam siguran.
Iskreno, ja da se pitam, klečo bi pred Vahom ili Duškom, dok ne pristanu.
Žao mi što je Kodro neslavno završio, ali bojim se da ni on ne bi nešto puno napravio.
Ovi Mešini novi igrači su, u stvari, pokušaj da se ostane na poziciji. Zna i on da ćemo ga, poslije prvog kiksa, nabiti nogom u guzicu. Ne razmišlja on dugoročno sa ovim, već pokušava spašavat što se spasit da. Umjesto da na svakoj utakmici uvodi po 2-3 mlada igrača, po 20-30 minuta, on ubacuje Vedu u 85-oj minuti.. Taktički nema šta.
-
Paul F.
#21965 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tačno. A zašto li je zagađena baš na podforumu gdje BiH bilježi značajne uspjehe ? Zašto baš na ovom podforumu onaj nepismeni kreten može godinama bez problema glumiti forumsku narodnu miliciju vršeći pritisak na ostale forumaše određujući ko smije pisati i šta smije biti napisano ? Zašto baš na ovom podforumu opstaju oni koji na kraju i sami napišu da im je cilj podjebavati ostale ? Ne zna moderator ? On zna itekako.palermo wrote:ok, odustajem
ionako je svaka tema na ovom podforumu zagađena....
- MOSALJOZE
#21966 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
CHARUGA ODLAZI CHARUGA ODLAZI
OSTALO JE SAMO IME!!!
OSTALO JE SAMO IME!!!
-
Mirza007
#21967 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Koji su ti igraci od 20 godina koji bi mogli igrati za A tim (osim Denija)?luckylaka wrote:@ malakh Izvini brate ali Boga mi ja tebe nista ne kontam.De mi bolan pojasni jesi li ti da pojacavamo reprezentaciju sa igracima od 20 il igracima od 30
Ja sam prvi za njih, ako ih ima. Pogotovo za AMF poziciju.
- luckylaka
#21968 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Slabo ti onda pratis ovaj forum.Ovdje je vec par puta postavljeno koji to hoce i mogu igrati za nasu reprezentaciju ,ali i ne moraju igrati mogu se kaparisati na vrijeme.Covjece kakvo je pojacanje reprezentacije igrac od 30 godina za kojeg se nije culo 20Mirza007 wrote:Koji su ti igraci od 20 godina koji bi mogli igrati za A tim (osim Denija)?luckylaka wrote:@ malakh Izvini brate ali Boga mi ja tebe nista ne kontam.De mi bolan pojasni jesi li ti da pojacavamo reprezentaciju sa igracima od 20 il igracima od 30
Ja sam prvi za njih, ako ih ima. Pogotovo za AMF poziciju.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#21969 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Normalno da sam za mlađe igrače i uvijek ću i biti za mlađe, samo što mi se nikada neće svidjeti politika pojedinih igrača kojima je BiH alternativna reprezentacija. Kao npr. Hajroviću i evo sada Miličeviću. U tom kontekstu ja njih poredim, a ne u kontekstu godina ili igračke kvalitete.luckylaka wrote:@ malakh Izvini brate ali Boga mi ja tebe nista ne kontam.De mi bolan pojasni jesi li ti da pojacavamo reprezentaciju sa igracima od 20 il igracima od 30
Nije da nemamo talenata, imamo ih hvala bogu. Umjesto Miličevića je mogao pozvati nekolicinu mlađih igrača. Đuturumi nam ne trebaju.
-
Korisničkoime
#21970 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zagadena je jer se teme o reprezentaciji i/ili reprezentativcima svode na pricu o FKS - Zeljo. U tvom slucaju kao i u slucaju jos ponekih ovdjd tema je zagadena vasim obozavanjem Safeta Susica tj.niste u mogucnosti da prebolite da vise nije selektor. U biti ti i jos poneki nikada i niste bili navijaci reprezentacije nego Safeta Susica sad kada ga je Mesa zamjenio jedina satisfakcija je da pokazete kako je Mesa odron.Paul F. wrote:Tačno. A zašto li je zagađena baš na podforumu gdje BiH bilježi značajne uspjehe ? Zašto baš na ovom podforumu onaj nepismeni kreten može godinama bez problema glumiti forumsku narodnu miliciju vršeći pritisak na ostale forumaše određujući ko smije pisati i šta smije biti napisano ? Zašto baš na ovom podforumu opstaju oni koji na kraju i sami napišu da im je cilj podjebavati ostale ? Ne zna moderator ? On zna itekako.palermo wrote:ok, odustajem
ionako je svaka tema na ovom podforumu zagađena....
Pored toga liku ti si ovdje javno optuzio moderaciju da je ucestovala u rusenju Safeta Susica stime si sam sebe stavio na sprdnju. Sam si sebe napravio predmetom zajebancije, i prije si se trudio da ispadnes smijesan ali s ovim si definitivno nadmasio sve prijasnje pokusaje. S toga ako ti neko kaze da malo ohladis vjeruj bolje ti je da poslusas jer si vjerovatno opet na putu da sam sebe osramotis
-
Paul F.
#21971 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
De ne lupetaj. Ja nikad Mešu pljuvo nisam. Meni je itekako značajno ovo plasiranje lažnih informacija oko reprezentacije. To mi je važnije i od Meše i od Safeta i od Džeke i od Pjanića. Ja nisam govorio o rušenju Sušića nego reprezentacije al ti ne bi bio ti da nešto ne sllažeš i zapetljaš u svakom postu. Ima vas 4-5 koje smatram dnom dna i ne pada mi na pamet da vas citiram i ulazim u rasprave s vama. Tako rade normalni ljudi. Vama sam ja "smiješan" pa se stalno kačite za moje postove. A ti sad mene učiš šta da radim pa da ne budem više "smiješan". Pošto je tebi normalno da jedni sugerišu drugima kako da pišu i da se "sprdaju" kad nešto ne razumiju ili se ne slažu ti ispadaš neozbiljan i smiješan a ne ja. A da ne govorim kakav obraz i mozak trebaš imat pa citirat nekog ko ne cijeni tvoje mišljenje. Al kome ja objašnjavam. Razguli. 
Last edited by Paul F. on 05/03/2016 02:09, edited 1 time in total.
-
Mirza007
#21972 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ni mukajet. Sve frazeologija. Nista konkretno.luckylaka wrote:Slabo ti onda pratis ovaj forum.Ovdje je vec par puta postavljeno koji to hoce i mogu igrati za nasu reprezentaciju ,ali i ne moraju igrati mogu se kaparisati na vrijeme.Covjece kakvo je pojacanje reprezentacije igrac od 30 godina za kojeg se nije culo 20Mirza007 wrote:Koji su ti igraci od 20 godina koji bi mogli igrati za A tim (osim Denija)?luckylaka wrote:@ malakh Izvini brate ali Boga mi ja tebe nista ne kontam.De mi bolan pojasni jesi li ti da pojacavamo reprezentaciju sa igracima od 20 il igracima od 30
Ja sam prvi za njih, ako ih ima. Pogotovo za AMF poziciju.Koliko ce taj igrati ...godinu,dvije i trazi opet slicnog takvog.
- Ajatolah_
#21973 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Primijetih slučajno da je danas Prevljak dobio priliku u Salzburgu, bilo bi super kad bi je iskoristio ne bi l' se malo nametnuo.
- Koshpa
#21974 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dobija on cesto priliku ove sezone ovo mu je mozda 5/6 start do sad.Ajatolah_ wrote:Primijetih slučajno da je danas Prevljak dobio priliku u Salzburgu, bilo bi super kad bi je iskoristio ne bi l' se malo nametnuo.
- malakh
#21975 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Asistencija i 56 minuta igre. Za njegovih dvadeset godina to je dosta solidno.Ajatolah_ wrote:Primijetih slučajno da je danas Prevljak dobio priliku u Salzburgu, bilo bi super kad bi je iskoristio ne bi l' se malo nametnuo.