Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
htcxone

#21951 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by htcxone »

prvo da kazem da ih je unistio taktikom, grci su bili spremni za tvrdu tekmu nisu mislili da cemo igati presing na njih... to je i njihov trener izjavio kada je rekao da je njegova 442 gormacija vrijedila prvih 5 min

drugo napokon nismo podlozni euforiji (igraci) i hladne glave sa VELIKIM motivom ulaze u utakmicu... jadnici od igraca, grci, nisu uspjevali primiti loptu a da dvojica nisu bila na njima :D a oni igraju sporiju verziju fudbala, tako da ih je to tjeralo na bezbroj izbijanja u aut....

zukanovic ce ostati na onoj poziciji jedina izmjena ce biti salihovic na zadnjeg veznog umjesto zahirovica i ojanic umjesto medunjanina ;) bar ja tako mislim...

susic je jos jednom pokazao svu svoju velicinu i umjece, moze pricati ko sta hoce, +15 gol razlika , jedan remi ito u gostima protiv favorita u grupi, unistena GRCKA koja je na proslom euru odlicna bila, kvalifikacije igraju sjajno... dominacija....
Impavidus

#21952 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Impavidus »

Sa obje noge čvrsto na zemlji, ne sjećam se da se ikad digao na nebesa nakon pobjede... :)
Pape, Pape, Pape Sušić!!!
phillie

#21953 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

shake69 wrote:Bravo, Safete! kad je nakon meca kazao : Sad me malo strah nakon pokazane ovolike moci u igri", pokazao je karakter, znanje i odmjerenost i uvjeren sam da ce do kraja ostati cvrsto na zemlji i donijeti nam toliko zeljeni plasman na jedno veliko takmicenje. Samo malo da popravi istupe u medijima i mi imamo selektora kakav nam treba sve dok sam ne pozeli otici - poput Fergusona!
Upravo tako, nakon sinosnje utakmice Ciro bi npr isao po Zenici od vrata do vrata i dernjo se :D Ne kazem da Ciro nije strucnjak, ali reprezentaciji kao i nama navijacima treba neko kao Pape da stane na loptu i ohladi nam glave. Nasa reprezentacija je pored kvaliteta sada i psiholoski sazrila i igraju bez trunke panike i bespotrebnih poteza, potpuno uvjereni u svoju snagu.
Salihovic, Pjanic, Kolasinac, Bicakcic kad se dodaju ovim igracima, pa tu je i Pandza koji je ispao iz prvih 11 zbog povrede, pa mali Stevanovic...ma imamo ekipu do jaja :D :D :D

Mislim da je danas Kolasinac otisao u Ambasadu BiH u Njemackoj i strpljivo stao u red na salteru gdje se "izdaju drzavljanstva" :D
DonVito

#21954 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Strucnjaci sa foruma :oops: bitka na bedru je izgubljena za vas.. sto bi rekao Braco :lol:

Safet Susic - Pape kao sto sam uvijek govorio legenda bh nogometa, najbolji selektor rep. BIH :bih: fakat ovaj tim ima dušu, atmosfera je malo reci super sve pod palicom PAPETA :bih:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21955 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

Habemus Pape :bih: :thumbup:

A molio BiH da nam neko za ovo predivno jutro nakaci: Nek crknu dušmani!

I nadam se da ce se neka derlad vise naučiti postovati ljude koji su nešto postigli u Životu radom
DonVito

#21956 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Image

Za krutičare :oops:
luckylaka

#21957 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

DonVito wrote:Strucnjaci sa foruma :oops: bitka na bedru je izgubljena za vas.. sto bi rekao Braco :lol:

Safet Susic - Pape kao sto sam uvijek govorio legenda bh nogometa, najbolji selektor rep. BIH :bih: fakat ovaj tim ima dušu, atmosfera je malo reci super sve pod palicom PAPETA :bih:
:thumbup: :bih: Nesto mi interesantno koliko ljudi fali na forumu poslije ove utakmice.Pregledam stranice unazad niko nije ,,banovan,,a ljudi nema :-) Zna li neko gdje su
Tomahawk11
Globalni moderator

#21958 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

luckylaka wrote:
DonVito wrote:Strucnjaci sa foruma :oops: bitka na bedru je izgubljena za vas.. sto bi rekao Braco :lol:

:thumbup: :bih: Nesto mi interesantno koliko ljudi fali na forumu poslije ove utakmice.Pregledam stranice unazad niko nije ,,banovan,,a ljudi nema :-) Zna li neko gdje su
Izvrsili forumski harakiri :mrgreen:
Edin H.

#21959 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

DonVito wrote:Image

Mogu, ali ne trebaju :oops: jer puno bolje igramo kada samo jedan od njih igra.
Tomahawk11
Globalni moderator

#21960 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

Edin H. wrote:
DonVito wrote:Image

Mogu, ali ne trebaju :oops: jer puno bolje igramo kada samo jedan od njih igra.
Sve u cilju jos ofanzivnije igre. Pa ne mogu neki tamo Englezi davati vise golova od nas :oops:
BHF_Manijak

#21961 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

MightyMatch wrote: I njega Slovenci, i dok Sejo ne vrati ili Seo ne navrati vec jednom.Inace slabo te to ide,u ova doba BB se vec dinscaju :dance:
:lol: :lol:

Pa nema igraca u repki koji nije imao losu utakmicu, toliko o tvom pracenju iste! :mrgreen: :mrgreen:
MightyMatch

#21962 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

BHF_Manijak wrote:
MightyMatch wrote: I njega Slovenci, i dok Sejo ne vrati ili Seo ne navrati vec jednom.Inace slabo te to ide,u ova doba BB se vec dinscaju :dance:

Pa nema igraca u repki koji nije imao losu utakmicu, toliko o tvom pracenju iste! :mrgreen: :mrgreen:
Slabo onda pratis pa eto jedan Svraka nikad nije imao losu tekmu u repci,cak sta vise :mrgreen:
BHF_Manijak

#21963 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

MightyMatch wrote:
BHF_Manijak wrote:

Slabo onda pratis pa eto jedan Svraka nikad nije imao losu tekmu u repci,cak sta vise :mrgreen:
Ne vuci me za jezik. :mrgreen: Svraka je zlatni joker, k'o birvaktile Ole Gunnar! :mrgreen:
DonVito

#21964 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

luckylaka wrote:

Smisljaju plan, traze Lajkovica i Cocalica... kako nema Izmeta u repki itd.. Papetova bunda šuškavac :roll: :oops: steta sto Pape sinoc nije uletio ovako na Biljino Polje slika :arrow:

Image
Muhamed Đakmić

#21965 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Meni je najjači argument bio što ne nosa odijelo :lol: :lol:
DonVito

#21966 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Sarajevo1946 wrote:Meni je najjači argument bio što ne nosa odijelo :lol: :lol:
ljevoruki

#21967 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ljevoruki »

htcxone wrote:prvo da kazem da ih je unistio taktikom, grci su bili spremni za tvrdu tekmu nisu mislili da cemo igati presing na njih... to je i njihov trener izjavio kada je rekao da je njegova 442 gormacija vrijedila prvih 5 min

drugo napokon nismo podlozni euforiji (igraci) i hladne glave sa VELIKIM motivom ulaze u utakmicu... jadnici od igraca, grci, nisu uspjevali primiti loptu a da dvojica nisu bila na njima :D a oni igraju sporiju verziju fudbala, tako da ih je to tjeralo na bezbroj izbijanja u aut....

zukanovic ce ostati na onoj poziciji jedina izmjena ce biti salihovic na zadnjeg veznog umjesto zahirovica i ojanic umjesto medunjanina ;) bar ja tako mislim...

susic je jos jednom pokazao svu svoju velicinu i umjece, moze pricati ko sta hoce, +15 gol razlika , jedan remi ito u gostima protiv favorita u grupi, unistena GRCKA koja je na proslom euru odlicna bila, kvalifikacije igraju sjajno... dominacija....
To je to. Grci su kod svakog posjeda lopte imali dva ili tri nasa igraca u presingu. Ovo je nesto novo, mi nismo nikad tako igrali. Nakon sto sam se otrijeznio i smirio, pogledao utakmicu jos jednom imam samo ovo za reci:
Hvala Pape i momci, vidimo se u Brazilu, abd.
:bih:
luckylaka

#21968 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

ljevoruki wrote:
htcxone wrote:prvo da kazem da ih je unistio taktikom, grci su bili spremni za tvrdu tekmu nisu mislili da cemo igati presing na njih... to je i njihov trener izjavio kada je rekao da je njegova 442 gormacija vrijedila prvih 5 min

To je to. Grci su kod svakog posjeda lopte imali dva ili tri nasa igraca u presingu. Ovo je nesto novo, mi nismo nikad tako igrali. Nakon sto sam se otrijeznio i smirio, pogledao utakmicu jos jednom imam samo ovo za reci:
Hvala Pape i momci, vidimo se u Brazilu, abd.
:bih:
:bih: ABD.Inshallah
luckylaka

#21969 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

MightyMatch wrote:
BHF_Manijak wrote:

A vas dvojica da malo ohladite,zao mi da ijedan fali ovdje :thumbup: :bih:
and

#21970 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by and »

Sta kaze pape.posto igracima zavrsavaju prvenstva sredinom maja,dacu im par dana slobodno,a onda 14 dana priprema za litvu:mrgreen:

Nema odmora dok traje obnova:cool:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21971 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

ima smisla itekao..zbog kondicije...ako naprave 3 dana pauze treba 9 dana treninga da se vrati u fizičku spremu
DonVito

#21972 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

http://www.epo.gr/News.aspx?a_id=43636& ... &Country=7

Evo Pape press. k :bih: Pape smiren, gospodin.

Nego kako je na press.k Santos pokisao ali vidjelo se i tokom tekme :lol:
Pape je pojeo Santosa
Dr. Kuca

#21973 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dr. Kuca »

Pape sta im radis ovo :lol:
Korisničkoime

#21974 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

Svaka čast igračima i Sušiću za ovu tekmu prije svega jedno im veliko hvala od mene, hvala im do neba usrećili su i mene i jedno par hiljada ljudi u mom gradiću sinoć. Ne znam da ne gnjavim sada sa temom koja nema veze sa fudbalom ali sinoć se u mojoj čaršiji moglo osjetiti nešto više nešto veće od samog fudbala i jedne utakmice.
Pogriješio sam i to debelo kad sam mislio da ovu tekmu protiv Grčke nećemo moći sa Zahirovićem, Misimovićem i Medunjaninom zajedno u postavi bez desnog krila. Ali drago mi je da sam pogriješio kao nikada prije u životu. Sušiću za ovu tekmu svaka čast kao i igračima zaista svi do i zadnjeg su dobro odigrali. Rezultat odgovara, igra odgovara, zalaganje odgovara, taktika odgovara kapa dole i Sušiću i igračima.

P.S. Ja se i dalje nadam Cocaliću :D
Eborg

#21975 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Eborg »

and wrote:Sta kaze pape.posto igracima zavrsavaju prvenstva sredinom maja,dacu im par dana slobodno,a onda 14 dana priprema za litvu:mrgreen:

Nema odmora dok traje obnova:cool:
Je li ovo fakat rekao? Ovo bi bilo fenomenalno ako bi se desilo, a Savez pristao (smještaj i dnevnice koštaju), pogotovo ako bi bilo i novih igrača u ekipi pa da se lakše aklimatiziraju (Bičakčić, Kolašinac, Hadžić).
Locked