SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
celava_dlaka
#21951 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da je kriv za smrt jeste. Al da neki slave smrt to je bolest..
Ova budala gore pise
"Super jedan manje"
Ova budala gore pise
"Super jedan manje"
- drndalo
#21952 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A da je rahmetlija na Ahiret poslao nekoga drugog, sa tram.stanice npr. sta bismo slavili...? Uspjesan dan "profesinalca" mozda?
-
celava_dlaka
#21953 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da li je poslao nekog neduznog?
-
sha_ba
#21954 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
suvozaca garantcelava_dlaka wrote:Da li je poslao nekog neduznog?
- decko_sa_kovaca
#21955 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ima li informacija o suvozacu?
-
dezurni_ucenik
#21956 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sto bi se reklo u narodu : zaisko guzici cepa.
-
betontennis
#21957 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ništa ja ne izvrćem pregledaj malo komentare.Nebranim ovog momka,prvi sam tu da osudim bilo koju nepravdu.Sad bi nas 99 % zamjenilo rehmetli Havu za Rastodera ali ne može.Vertig0 wrote:Ne izvrci, niko ne slavi smrt mladog covjeka, nego se komentarise kako je samo puka sreca bila pa jos niko neduzan u ovom incidentu nije stradao.
Ali nije Rastoder kriv što živimo u nakaradnoj državi poremećenih vrijednost pa on neće biti adekvatno kažnjen za zlo koje je nanjio porodici rahmetli Have.Isto ne bih likovao da se taj Rastoder zabio u banderu i poginuo jer opet postoji 5,50,500 ili više ljudi koji će biti pogođeni i tom smrću. Nekako mi nešta u meni neda da se radujem tuđoj nesreći ma koga ona zadesila.
Pa ko ostane ravnodušan kad pogleda sliku ovog presladkog djecacica nije nešto sa njim u redu.
- sunceKOtepsija
#21958 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ukoliko nije prelazila na crveno...betontennis wrote:
Ništa ja ne izvrćem pregledaj malo komentare.Nebranim ovog momka,prvi sam tu da osudim bilo koju nepravdu.Sad bi nas 99 % zamjenilo rehmetli Havu za Rastodera ali ne može.
.
a sto se tice ovog momka veceras, ljudi se raduju jer ga ne znaju,
- drug_profi
#21959 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
E cuj ovog...
- thekupus
#21960 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ljudi se raduju jer je jedan kreten koji se trkao po ulicama nece vise prijetiti da ubije njihovu djecusunceKOtepsija wrote:ukoliko nije prelazila na crveno...betontennis wrote:
Ništa ja ne izvrćem pregledaj malo komentare.Nebranim ovog momka,prvi sam tu da osudim bilo koju nepravdu.Sad bi nas 99 % zamjenilo rehmetli Havu za Rastodera ali ne može.
.
a sto se tice ovog momka veceras, ljudi se raduju jer ga ne znaju,
trebamo plakati sto je debil ugrozavao sve oko sebe i tako poginuo? mene prvog boli briga! Samo ko ce platiti stetu na iskrivljenom vodu za struju?
- Logovan
#21961 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tako je.celava_dlaka wrote:Da je kriv za smrt jeste. Al da neki slave smrt to je bolest..
Ova budala gore pise
"Super jedan manje"
- maraccana
#21962 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nema tu nikakve radosti niti slavlja oko ubistva, nego jednostavno iskaz sigurnosti, mogao je neko nevin nastradati kao ona djevojka kod predsjedništva. Ovako je najbolje, sam sebi presudio, i nadam se da će tako isto svaki ovaj rejser po gradu prije nego postanu ubice, ustvari i jesu potencijalne ubice.
- DaysleepeR
#21963 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ti si ba pravo zatucan, kakva ba familija? nema falimijarnog zakona u ovoj državi. koliko je krvarina? kakva je to logika? sad ja tebe ne mogu očima i znači čim skupim za krvarine mogu te hladno ukantat, familiji platit i ja dobar, familija dobra? đe živiš ti?Sodom1 wrote:Evo da i ja tebi kazem familija nema koristi sto on ide u zatvor.
Valjda si cuo za izraz vanbracna supruga,e vidis ona ima ista prava nakon par godina isto kao kad potpise ,a pred hodzom to je dokumenat vise
- Sodom1
#21964 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mislim na maloljetnu celjad od ubijene , mislis da ce se usrana drzava o njima brinuti?DaysleepeR wrote:ti si ba pravo zatucan, kakva ba familija? nema falimijarnog zakona u ovoj državi. koliko je krvarina? kakva je to logika? sad ja tebe ne mogu očima i znači čim skupim za krvarine mogu te hladno ukantat, familiji platit i ja dobar, familija dobra? đe živiš ti?Sodom1 wrote:Evo da i ja tebi kazem familija nema koristi sto on ide u zatvor.
Valjda si cuo za izraz vanbracna supruga,e vidis ona ima ista prava nakon par godina isto kao kad potpise ,a pred hodzom to je dokumenat vise
Al ne kontas ti,plitak si
- Tercius
#21965 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma sta da mu radi patrola i taman svih 2000 da izadje na ulicu sad, napravite proteste trazite izmjene zakona o saobracaju trazite da se iznadje rjesenje naplate kazni od po 10 000, sta ce mu patrola, dobro vece dobro vece-de matereti napisi nalog da uzmem to zurim, i puf za brzinu u gradu od 150 km/h dobije 100 u roku 8 dana koje nikad ne plati ajd ne serite vise...Bullet Tooth Tony wrote:VjecitiStudent wrote:I onda opet, standardno pitanje: Gdje su, šta rade onih 2000+ likova u policijskim uniformama?
Nemamo pedeset trkališta, već jedno, jedino.![]()
Opet napominjem ... fale patrole , da kruze gradom .... Mozes se cetiri sata voziti od Bascarsije do Ilidze a da niti jednu ne sretnes
-
hladan.preminger
#21966 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A jest ga čo'jk smoto oko bandere.
- supercali
#21967 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nadji gdje sam to napisao kupim ti auto kretenucelava_dlaka wrote:Da je kriv za smrt jeste. Al da neki slave smrt to je bolest..
Ova budala gore pise
"Super jedan manje"
-
mali_balon
#21968 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cuj profi vozac a omoto se oko bandere i ubio se u gradu, da je negdje na trkama zijanio ili na radnom mjestu vozaca oa hajd.....
I sta fali ako se kaze jedna budala manje, jest budala je, za mene ne moze biti normalan covjek koji svjesno ugrozava druge oko sebe....zali Boze djeteta.....
Ne mozes biti normalan i divljat po gradu pogotovu u sarajevu gdje haman na svakih 100m pjesaski i semafor...sta da je ubio koje djete ili covjeka bi li onda bio budala i ludjak.....
I sta fali ako se kaze jedna budala manje, jest budala je, za mene ne moze biti normalan covjek koji svjesno ugrozava druge oko sebe....zali Boze djeteta.....
Ne mozes biti normalan i divljat po gradu pogotovu u sarajevu gdje haman na svakih 100m pjesaski i semafor...sta da je ubio koje djete ili covjeka bi li onda bio budala i ludjak.....
- supercali
#21969 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Profesionalac ne vozi zvanicne utrke sa tenama i majicom kratki rukavwinkiewinkie wrote:supercali wrote:jedan manje idemo dalje
Ostavio je dijete iza sebe , i usput bio profi vozač a ne neki balavac koji se trka u Golfu 2 1.6 Dizel pa bih ja editao taj komentar. Šteta i M3ce jer je koliko znam jedna od 3 u Sarajevu (jedna je kabriolet) .Zaista prelijep primjerak auta.
Toliko o profesionalnosti
Sto se tice auta jebo vas m3 vidi se da si rob materijalizmu i da imas kompleks nize vrijednosti pa ti je sve sto je skupo kao neka svetinja
Al nisi jedini pun grad takvih
-
StupskaBitanga
#21970 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Brzi i žestoki su film o treba konacno objasniti da takve vratolomije pogotovo na ulicama Sarajeva su pogubne
- nosara
#21971 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mi nemamo policiju, imamo ikebanu u uniformama... Tako je ustrojen sistem... Najbitnija su ljudska prava...Tercius wrote:Ma sta da mu radi patrola i taman svih 2000 da izadje na ulicu sad, napravite proteste trazite izmjene zakona o saobracaju trazite da se iznadje rjesenje naplate kazni od po 10 000, sta ce mu patrola, dobro vece dobro vece-de matereti napisi nalog da uzmem to zurim, i puf za brzinu u gradu od 150 km/h dobije 100 u roku 8 dana koje nikad ne plati ajd ne serite vise...Bullet Tooth Tony wrote:VjecitiStudent wrote:I onda opet, standardno pitanje: Gdje su, šta rade onih 2000+ likova u policijskim uniformama?
Nemamo pedeset trkališta, već jedno, jedino.![]()
Opet napominjem ... fale patrole , da kruze gradom .... Mozes se cetiri sata voziti od Bascarsije do Ilidze a da niti jednu ne sretnes
Jos jedno dijete bez oca, to je najtragicnije obzirom da niko nevin nije stradao u "nesreci"...
-
mg
#21972 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja isto smatram da samo stroge zakonske sankcije cije ce se provodjenje osigurati mogu imati efekta.
Kazna za parkiranje 100 km. Plus da nema pisanja naloga, vec samo slika sa aparatom, u stanici napise nalog i cao...
Al najveci problem je sto sistrm ne radi nista. Kompletan sistem je zaribao.
Svaki dan kroz posao vidim da uhljebi na budzetu nista ne rade, niko ih ne tjera da rade. Bogu dane kradu, svi komplet.
A da ne pricam o konkursima koje mup raspisuje, pa primaju ljude, pa padaju konkursi...cirkus.
Kazna za parkiranje 100 km. Plus da nema pisanja naloga, vec samo slika sa aparatom, u stanici napise nalog i cao...
Svaki dan kroz posao vidim da uhljebi na budzetu nista ne rade, niko ih ne tjera da rade. Bogu dane kradu, svi komplet.
A da ne pricam o konkursima koje mup raspisuje, pa primaju ljude, pa padaju konkursi...cirkus.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21973 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cuj profi vozac....za koga je vozio, Ferari, Mercedes? Nisam ga vidio medju vozacima Formule 1
Najjace mi je kad pojedinci dodju braniti hairliju koji se smota oko bandere. Ima malo dijete, mlad itd., pa da je bar malo koristio mozak, ne bi svoje dijete ostavio sirocetom. Trazio - dobio. Zao mi djeteta, al gradski trkaci ne bi uopste trebali imati djecu, porodicu uopste. Sto da ostavljaju sirotinju za sobom?
Sad kad je samo on stradao, nemojte na njega. A da je pokupio kakvog neduznog insana na stanici ili trotoaru, sta bi onda bilo??
Jedino rijesenje su kamere, ali da na osnovu snimaka oduzimaju vozila, vozacke dozvole, pravo na upravljanje vozilom i da zatvaraju one koji i poslije toga budu vozili. Ovako, bice sve gore. Imacemo sve vise trkaca smotanih oko bandere i neduznih zrtava u suludim vratolomijama istih.
Najjace mi je kad pojedinci dodju braniti hairliju koji se smota oko bandere. Ima malo dijete, mlad itd., pa da je bar malo koristio mozak, ne bi svoje dijete ostavio sirocetom. Trazio - dobio. Zao mi djeteta, al gradski trkaci ne bi uopste trebali imati djecu, porodicu uopste. Sto da ostavljaju sirotinju za sobom?
Sad kad je samo on stradao, nemojte na njega. A da je pokupio kakvog neduznog insana na stanici ili trotoaru, sta bi onda bilo??
Jedino rijesenje su kamere, ali da na osnovu snimaka oduzimaju vozila, vozacke dozvole, pravo na upravljanje vozilom i da zatvaraju one koji i poslije toga budu vozili. Ovako, bice sve gore. Imacemo sve vise trkaca smotanih oko bandere i neduznih zrtava u suludim vratolomijama istih.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21974 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jebo kaznu za parkiranje. Daj nek rijese trkace. Koliko je samo ove godine bilo zrtava zbog istih?mg wrote:Ja isto smatram da samo stroge zakonske sankcije cije ce se provodjenje osigurati mogu imati efekta.
Al naravno, obzirom da znamo kako stoji nasa policija i sudstvo, nemamo se cemu nadati.
- karanana
#21975 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
fakat, sta znaci biti profi vozac?
da li su dovoljne godine iskustva za volanom? jesam li ja profi vozac ako vozim 20 godina?
ma to je izjava onog nekog karinana portala.
da li su dovoljne godine iskustva za volanom? jesam li ja profi vozac ako vozim 20 godina?
ma to je izjava onog nekog karinana portala.