Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Qler

#21926 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Qler »

Optimist wrote:
Qler wrote:
beni-bu-man wrote: ti su mi najjaci, gori od onih sto stanu kod izlaza da plate
Ma to su ista govna, i oni gore sto stanu kod izlaza i oni dole kod automata... jes' govno nije kaka...
Neka staju kraj automata koliko hoce, samo nek ne blokiraju izlaz.

neka ne stoje. stane on, odozgo dolazi drugo auto, ja nemam gdje... ili se isparkiravam i on me blokira... neka se nauče ponašati u saobraćaju i voziti jebeno auto... ili nek voze tutu u rikverc...
nivla

#21927 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nivla »

da izbjegnem nerviranje rijetko parkiram u bbi, to je uglavnom kad nesto tamo stvarno i mislim kupiti ili kad lije kisa ko sad, fino parkiram na otvorenom parkingu u branilaca sarajeva i prosetam po okolini, ljudi ti daju tiket tek kad izlazis s parkinga a platis kad se vratis, nema levata samo malo ruzno na nekim dijelovima parkirati
alibaba_i_30_godina

#21928 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by alibaba_i_30_godina »

nivla wrote:
dinao wrote:Poneses parking tiket sa sobom, ne ostavljas ga u autu, nakon kupovine u prizemlju na info pultu ili pultu pored telemacha pokazes racun od kupovine i tiket.
Ostvaris pravo na svoj besplatni parking, udjes u lift ili sidjes pjeske do svog limenog ljubimca i izadjes normalno s tiketom i ne pravis guzvu.
Sta reci..jebo ovo sve, eto sta.
Radi toga sto je vama tesko malo prohodati pravite seljakluk. Ko da si se s autom rodio.
I nikad mi se nije desilo da ne radi sms placanje.
Brze i povoljnije. Jedino ako nemas kredita na racunu..
kako ja mogu znati da tako mogu realizovati , doduse ja svakako to ponistim i poplacam pa onda palim auto, ali mi je ljepota trolat vas ovako jer se odmah palite ko sibice
Sve dok se jednom neko ne zapuca u vas trolove koji žive u autu i ne mogu se odmaći od njega 5 m. Imaš 15 minuta vremena da izađeš nakon uplate i zdra'o.

S druge strane moram priznati da meni rijetko kada funkcioniše ona naplata parkinga preko mobitela. A na pretplati sam, nisam na onim ultra čudima.

SCC je dobro to riješio. Imaš automat, plati i vozi.
nivla

#21929 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nivla »

alibaba_i_30_godina wrote: Sve dok se jednom neko ne zapuca u vas trolove koji žive u autu i ne mogu se odmaći od njega 5 m. Imaš 15 minuta vremena da izađeš nakon uplate i zdra'o.

S druge strane moram priznati da meni rijetko kada funkcioniše ona naplata parkinga preko mobitela. A na pretplati sam, nisam na onim ultra čudima.

trolam na forumu bolan, ponesem tiket i platim kako treba, ne pravim guzve jer i mene to nervira,ovo sto sam pisao je zajebancija
alibaba_i_30_godina

#21930 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

nivla wrote:
alibaba_i_30_godina wrote: Sve dok se jednom neko ne zapuca u vas trolove koji žive u autu i ne mogu se odmaći od njega 5 m. Imaš 15 minuta vremena da izađeš nakon uplate i zdra'o.

trolam na forumu bolan, ponesem tiket i platim kako treba, ne pravim guzve jer i mene to nervira,ovo sto sam pisao je zajebancija
Namrštih se kako sam ti pročitao post, čak i ako trolaš. Ja sam onaj što im redovno svira/trubi i broji iz auta, ako se nekad nađete u blizini da znate. :mrgreen:

Jučer lik na glavnoj cesti na Otoci stao u isključnu traku prema onom Buća Potoku, upalio sva 4 i sjedi u autu. Čeka sigurno hamšu da dođe iz kupovine iz DM-a. :evil: :evil:
Last edited by alibaba_i_30_godina on 03/06/2019 17:36, edited 2 times in total.
dinao

#21931 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dinao »

nivla wrote:

Haj mi molim te objasni koje je zadovoljstvo u tom trolanju, da i ja pocnem trolat? Sta tacno dobijas time?
Jel se bolje osjecas poslije?
nivla

#21932 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nivla »

dinao wrote: Haj mi molim te objasni koje je zadovoljstvo u tom trolanju, da i ja pocnem trolat? Sta tacno dobijas time?
bas na ovom podforumu ako ne i temi imas vec prezvakano ponasanje retarda u bbi, sccu i slicnim centrima/parkinzima, nece forum rijesit problem, u bbi su problem parkiranja na dva mjesta i mjestima gdje nije oznacen parking rijesili time sto stave lisice na tocak u sastavr kaznu od 40 km, dok ne pocnu kaznjavati ove sto pred sam izlaz s parkinga iskoce da plate i onda nastave dalje,tako ce biti
Melo15

#21933 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Melo15 »

nivla wrote:
dinao wrote: Haj mi molim te objasni koje je zadovoljstvo u tom trolanju, da i ja pocnem trolat? Sta tacno dobijas time?
bas na ovom podforumu ako ne i temi imas vec prezvakano ponasanje retarda u bbi, sccu i slicnim centrima/parkinzima, nece forum rijesit problem, u bbi su problem parkiranja na dva mjesta i mjestima gdje nije oznacen parking rijesili time sto stave lisice na tocak u sastavr kaznu od 40 km, dok ne pocnu kaznjavati ove sto pred sam izlaz s parkinga iskoce da plate i onda nastave dalje,tako ce biti
A sta ako zbog guzve te iste ne stignes izaci u roku, jel ide kazna ko za izgubljen tiket ili? Inace platim kad se vracam u garazu da se razumijemo :D
Industrialyzer

#21934 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Industrialyzer »

45min prva druga :mrgreen: Mnogo zamagljenih auta danas, ne znam kako vide voziti uopste :shock:
kakaljin

#21935 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kakaljin »

nivla wrote:
dinao wrote:BBI parking je haos.
Pa zar je moguce da je toliki broj idiota. Na tri ili cetiei mjesta se moze platit parking, ili telefonom.
I svi ostave auto pored izlaza i onda placaju.
Bas bezobrazno. I vala sugavo od uprave centra sto ne postavi jednog ublehasa security da to regulise.
A i inace danas u opstini centar je policija mogla kazni 100 hiljada napisat za nepropisno parkiranje. Ali eto lakse je radar postavit i buljit u mobitel.
Saobracajna policija moderni hajduci.
udjem u bbi potrosim 30 maraka dzaba parking, ali to mogu dokazati samo onom kod izlaza i sad ocekujes da cu sa -3 ici prvo da ovjerim da je tako,pa onda autom nazad,kad lift u prosjeku cekam 10 minuta da to obavim
ili ocekujes da svi imaju sitno po 10 maraka na aparatu gdje ne vrati kusur vrlo cesto(vise puta mi se desilo da mi proguta pare a nista ne otkuca), a sms placanje cesto i ne radi, do centra je nisu to regulisali
Blokiranje drugima da mogu normalno izaci sa parkinga je bezobrazno i egoisticno. Ja svaki put legnem na sirenu kada mi neko to uradi i zovem security da se pomakne auto.

Ima se rok od 15 minuta tako da se moze sve stici za to vrijeme.
kakaljin

#21936 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kakaljin »

Melo15 wrote:
nivla wrote:
A sta ako zbog guzve te iste ne stignes izaci u roku, jel ide kazna ko za izgubljen tiket ili? Inace platim kad se vracam u garazu da se razumijemo :D
Doplatis samo onoliko koliko si bio ako prekoracis,
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#21937 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

kakaljin wrote:
Sklazem se da je takva voznja za zatvora, kada koristis mobitel, ali ovo za slalomanje to i kada vozis normalno 60 glavnom djadom moras raditi kako ljudi voze u sve ti trake ispd ogranicenja i to debelo, pa moras slalom raditi sa normalnom brzinom po ogranicenju.
ma svjestan sam ja svega toga,ali ti kazem ovo je bas bilo ono siledzijsko,krkansko cimanje volanom ko sto rade debili s golfovima dvicama i Ćetvorkama :-)
bitanga_sa_otesa

#21938 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

konektovan wrote:

Dže bitanga??? :mrgreen:
eo me DŽe je zapelo?
bitanga_sa_otesa

#21939 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

dinao wrote:Poneses parking tiket sa sobom, ne ostavljas ga u autu, nakon kupovine u prizemlju na info pultu ili pultu pored telemacha pokazes racun od kupovine i tiket.
Ostvaris pravo na svoj besplatni parking, udjes u lift ili sidjes pjeske do svog limenog ljubimca i izadjes normalno s tiketom i ne pravis guzvu.
Radi toga sto je vama tesko malo prohodati pravite seljakluk. Ko da si se s autom rodio.
bravo :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

ovo treba uokviriti svim retardima koji tamo prave guzvu i prave se debili.
bitanga_sa_otesa

#21940 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

alibaba_i_30_godina wrote: Ja sam onaj što im redovno svira/trubi i broji iz auta, ako se nekad nađete u blizini da znate. :mrgreen:
ima nas jos,samo ja nekad i izadjem iz auta ...
alibaba_i_30_godina

#21941 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

bitanga_sa_otesa wrote:
alibaba_i_30_godina wrote: Ja sam onaj što im redovno svira/trubi i broji iz auta, ako se nekad nađete u blizini da znate. :mrgreen:
ima nas jos,samo ja nekad i izadjem iz auta ...
ja otvorim prozor pa počem tersati, a onda skontam da se i ja tako ponašam papanski. :run:
bitanga_sa_otesa

#21942 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

alibaba_i_30_godina wrote: ja otvorim prozor pa počem tersati, a onda skontam da se i ja tako ponašam papanski. :run:
pa sa papcinama i krkanima ne mozes drugacije vec njihovim jezikom,ne razumiju oni: dobar dan,izvolite,hvala ,molim...
Laplace

#21944 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Jutros u Ilijašu nas Toyotin terenac propušta na pješačkom, sa suprotne strane nema vozila, i dok smo prelazili idiot sa golfom dvojkom pretiče Toyotu. Sreća je da ja uvijek pazim na takve, pa sam stao i zaustavio i ženu, inače smo mogli završiti na drvetu. Takvima treba oduzeti vozačku dozvolu i pred njihovim očima je zapaliti. Mislim na vozača golfa, a ne Toyote.
seoBIH

#21945 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by seoBIH »

Ne mogu da vjerujem da sve više vozača koristi duga svjetla na AP I da ne vidi ništa loše u tome. Sinoc uz obilnu kišu i duga svjetla voziti po AP je bio horor. To u susret dolaze duga, iza tebe duga, a brisaci na najjačem mogućem radu.
Optimus09

#21946 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimus09 »

Laplace wrote:Jutros u Ilijašu nas Toyotin terenac propušta na pješačkom, sa suprotne strane nema vozila, i dok smo prelazili idiot sa golfom dvojkom pretiče Toyotu. Sreća je da ja uvijek pazim na takve, pa sam stao i zaustavio i ženu, inače smo mogli završiti na drvetu. Takvima treba oduzeti vozačku dozvolu i pred njihovim očima je zapaliti. Mislim na vozača golfa, a ne Toyote.
Desila mi se ista stvar,samo ja sam vozio.Tip me pretice i jos mi svira,sreca pjesak nije krenuo :-)
vjeshalica

#21947 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vjeshalica »

seoBIH wrote:Ne mogu da vjerujem da sve više vozača koristi duga svjetla na AP I da ne vidi ništa loše u tome. Sinoc uz obilnu kišu i duga svjetla voziti po AP je bio horor. To u susret dolaze duga, iza tebe duga, a brisaci na najjačem mogućem radu.
Koriste i u gradu pod rasvjetom gradskom šmokljani maloumni
Problem dugih svjetala sa seljonima je jedan od gorih problema koje ocito niko ne kaznjava
bitanga_sa_otesa

#21949 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

kakav debil retardirani :shock: :roll:
NediM17

#21950 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by NediM17 »

vjeshalica wrote:
seoBIH wrote:Ne mogu da vjerujem da sve više vozača koristi duga svjetla na AP I da ne vidi ništa loše u tome. Sinoc uz obilnu kišu i duga svjetla voziti po AP je bio horor. To u susret dolaze duga, iza tebe duga, a brisaci na najjačem mogućem radu.
Koriste i u gradu pod rasvjetom gradskom šmokljani maloumni
Problem dugih svjetala sa seljonima je jedan od gorih problema koje ocito niko ne kaznjava
ZOBS član 93, davno prežvakana tema.
Post Reply