Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#21926 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

Do veceras je bilo pravilo, ko vrijedja selektora ide na odmor a od veceras mjenjamo pravilo. Ko makar i pomisli ista lose o Papetu nece se liepo provesti ... 8-)
USAblues

#21927 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by USAblues »

Lijep dan...cestitke nasim nogometasima :bih:
Logovan

#21928 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

north wrote:Sve čestitike selektoru, maestralna postavka igre,gdje futavci do 93 minute nisu imali udarac u okvir gola i opet ga metilji uvališe, ali su zato tri puta primili u parmak :dance:
I ovu utakmicu su imali tu svoju ludu sreću. Nemaju šuta na gol i onda odjednom ga zabiju minut-dva do kraja. Mislim stvarno, odakle im tolika sreća? :-) :skoljka: :roll:
BHF_Manijak

#21929 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

_terminaš_ wrote:
north wrote:Sve čestitike selektoru, maestralna postavka igre,gdje futavci do 93 minute nisu imali udarac u okvir gola i opet ga metilji uvališe, ali su zato tri puta primili u parmak :dance:
I ovu utakmicu su imali tu svoju ludu sreću. Nemaju šuta na gol i onda odjednom ga zabiju minut-dva do kraja. Mislim stvarno, odakle im tolika sreća? :-) :skoljka: :roll:
Da ne zaboravim, mislim da nam se u ovoj utakmici konacno vratilo mnogo pehova, baksuzluka, golova u 90-tim i slicnih stvari iz proslosti, jebem mu mater neka i mi konacno imamo jednom srece! Govorim o Vedinom golu, nek' i nama kurva jednom na guzove udje! :mrgreen: 8-)
north

#21930 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

_terminaš_ wrote:
Pa to, ali zamisli da je bilo u tom trenutku 1-0 uz našu onakvu dominaciju i onda završi sa 1-1 :roll: pa da se raniš..... ma i prije tekme sam govorio moramo zabiti dva gola ako hoćemo dobiti, samo naši malo bezobrazni pa uvališe jedan više...
noiserr

#21931 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by noiserr »

Pape, posten covjek. Najbolji selektor repke do sada, legenda Bosansko-Hercegovackog fudbala. Hvala ti Pape!
MightyMatch

#21932 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

BHF_Manijak wrote:
_terminaš_ wrote:
Da ne zaboravim, mislim da nam se u ovoj utakmici konacno vratilo mnogo pehova, baksuzluka, golova u 90-tim i slicnih stvari iz proslosti, jebem mu mater neka i mi konacno imamo jednom srece! Govorim o Vedinom golu, nek' i nama kurva jednom na guzove udje! :mrgreen: 8-)
Onaj penal mozda ovo ostalo je bilo daleko od guzova.Nigdje ti veze prica ali totalno.
old school23

#21933 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by old school23 »

noiserr wrote:Pape, posten covjek. Najbolji selektor repke do sada, legenda Bosansko-Hercegovackog fudbala. Hvala ti Pape!
:thumbup:
BHF_Manijak

#21934 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

MightyMatch wrote: Onaj penal mozda ovo ostalo je bilo daleko od guzova.Nigdje ti veze prica ali totalno.
Pa i reko sam za penal, "liče"! :roll: Ustvari ne penal vec gol poslije!
Ostalo je majstorluk Misketa, Edina i ostatka klape na celu sa Safetom, u cemu je problem decko?

PS poselamio te mahsuz Zukanovic! 8-) :mrgreen: :skoljka:
frngla

#21935 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by frngla »

Safete Sušiću, hvala ti za sve učinjeno do sada! Samo guraj!
Logovan

#21936 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

north wrote:
_terminaš_ wrote:
Pa to, ali zamisli da je bilo u tom trenutku 1-0 uz našu onakvu dominaciju i onda završi sa 1-1 :roll: pa da se raniš..... ma i prije tekme sam govorio moramo zabiti dva gola ako hoćemo dobiti, samo naši malo bezobrazni pa uvališe jedan više...
Ma bježi ba, dosta smo se ranjavali, sad nek' drugi to rade. :lol:
MightyMatch

#21937 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

BHF_Manijak wrote:
MightyMatch wrote: Onaj penal mozda ovo ostalo je bilo daleko od guzova.Nigdje ti veze prica ali totalno.
Pa i reko sam za penal, "liče"! :roll: Ustvari ne penal vec gol poslije!
Ostalo je majstorluk Misketa, Edina i ostatka klape na celu sa Safetom, u cemu je problem decko?

PS poselamio te mahsuz Zukanovic! 8-) :mrgreen: :skoljka:
I njega Slovenci, i dok Sejo ne vrati ili Seo ne navrati vec jednom.Inace slabo te to ide,u ova doba BB se vec dinscaju :dance:
DoZeN

#21938 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DoZeN »

Ima rezultat,i to se jedino pika :)
Atlant

#21939 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Atlant »

SAFET SUSIC - PAPE :bih:
Infaze Studio

#21940 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Dvije sekunde, od kada je njihov golman skinuo penal do prelaska lopte preko linije, su presudile utakmicu i sigurno bi je okrenule na drugu stranu da lopta nije usla. Cigani bi dobili krila nakon odbranjenog penala, a mi bi se malo sjebali...Ali k'o sto Manijak rece...neces futavce... :D :D
luckylaka

#21941 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Atlant wrote:SAFET SUSIC - PAPE :bih:
A jesi se stisnuo SAFET SUSIC-PAPE :thumbup: :bih: :thumbup: :bih:
fosil

#21942 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fosil »

Infaze Studio wrote:Dvije sekunde, od kada je njihov golman skinuo penal do prelaska lopte preko linije, su presudile utakmicu
To nam je Bog vratio sve one stative iz Portugala. :D
Arteta

#21943 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Arteta »

Safet Susic - Pape :thumbup: :bih: :dance:
muha_sa

#21944 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by muha_sa »

zbog ovog majstora, virtuoza s loptom, ni bolest me nije mogla sprijecit da odem na tekmu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YxAeJmDp39c [/youtube]
swarley_s

#21945 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by swarley_s »

Ima li neko vremena da sastavi i citira sve postove pljuvaca po velikom Papetu od prethodnih mjesec dana...
Pa da vidimo hoce li se koji javiti da sta kaze... ?

Neka ih barem u jednom postu sviju zajedno, pa kad se ponovo jave, da ih se moze poklopiti...

Pape, HVALA TI!
Zmajevi, hvala za prelijepu noc!!!

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
tcz

#21946 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tcz »

Pape :thumbup: zmajevi :thumbup:

HVALA VAM!!!

a esije boysi uzivajte u hladovini :dance:
shake69

#21947 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

Bravo, Safete! kad je nakon meca kazao : Sad me malo strah nakon pokazane ovolike moci u igri", pokazao je karakter, znanje i odmjerenost i uvjeren sam da ce do kraja ostati cvrsto na zemlji i donijeti nam toliko zeljeni plasman na jedno veliko takmicenje. Samo malo da popravi istupe u medijima i mi imamo selektora kakav nam treba sve dok sam ne pozeli otici - poput Fergusona!
tendzera

#21948 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tendzera »

PAPE-ZMAJ BOSANSKI :bih: :bih:
missko

#21949 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by missko »

Strah me ako se Tito ne oporavi da nam katalonci ne dodju po Safeta.
Kad je on zabijao Argentini ko Messi :D
tcz

#21950 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tcz »

koji ono igrac spomenu kasete sinoc poslije tekme? :lol:
Locked