Dešavanja u Srbiji

Post Reply
radostan dan

#21926 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

sherbett wrote:
vivace wrote:ja ih uopste ne vidjam...ali proslo je to vreme ionako. ;-)

evo jedna pikanterija ....stan do stana ,sami na spratu zive tetka moje drugarice i kostunica glavom i bradom. inace ta zena se preziva djindjic,neka daleka rodjaka djindjiceva i tako kostunica ksd god izadje vidi to prezime djindjic.
kako uzbudljivo! :D
ako đinđićeva tetka čuva koštuničinu mačku, i ako je tetka toj istoj mački instalirala prisluškivač, a tetka je još pride zavrbovana od strane štazija, eto trilera za male pare...
vivaldi

#21927 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

Chmoljo wrote: kao da će te to odvratiti
znam ja da si i ti iz milf udruzenja, ali sem godina valjda ima jos neki uslov...

dok je kreme za cipele ne bojim se ja rasne, vec strasne netrpljivosti, jer ako nema passion...not good.

radostan dan wrote:ja da sam žensko, tebi bi se uvalio...
uvjek je dobro poslije internacionalnog iskustva vratiti se u klub gdje si započeo karijeru.
v sodelovanje s prirodom, domace je uvijek najtvrdje

Image
muzicar_iz_parka

#21928 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muzicar_iz_parka »

Negdje sam čitao kako je Koštunica odbijao specijalni smještaj u nekoj vili/kući dok je obavljao predsjedničku i premijersku funkciju, pa je stalno bila frka u kvartu u kome je stanovao. Mislim da i danas dan bude tu.
vivace

#21929 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

muzicar_iz_parka wrote:Negdje sam čitao kako je Koštunica odbijao specijalni smještaj u nekoj vili/kući dok je obavljao predsjedničku i premijersku funkciju, pa je stalno bila frka u kvartu u kome je stanovao. Mislim da i danas dan bude tu.

pa da. zato niko ne moze da udje bez legitimisanja.upisu te tamo na vratima.postoji sto i dva tipa koji pisu svaku licnu kartu. nasa crvenokosa diva ,kostunica se lepo obezbedio. mozda bi i djindjic preziveo da je ostao u svome stanu a ne da ga cuvaju oni koji ce ga i ubiti.
radostan dan

#21930 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

muzicar_iz_parka wrote:Negdje sam čitao kako je Koštunica odbijao specijalni smještaj u nekoj vili/kući dok je obavljao predsjedničku i premijersku funkciju, pa je stalno bila frka u kvartu u kome je stanovao. Mislim da i danas dan bude tu.
da, za vrijeme mandata živio je u stanu u kom je i prije živio, u kom živi i sad.
zakon određuje da i posle mandata ima neko obezbjeđenje, ali simbolično, tipa nadzor na ulazu. jedan, dva čovjeka.
hercegovac_pravi

#21931 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hercegovac_pravi »

Ama suĆim ćete pred "miloša".... :-D ...
vivace

#21932 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

kaze ta njegova komsinica da cesto dobija crno vino...i citave gajbe stoje u hodniku--- :mrgreen: :lol:
vivace

#21933 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

bez zahebancije ja osecam samrtni strah od cetnika. valjda sto sam tako vaspitana. da cetnici i nemci donose smrt i to ne stzreljanjem sto su radili nemce, vec klanjem,kao da si stoka. blagi boze i sad oni hoce te cetnike da pripoje partizanima. :run: strasno .kao i ovi su se branili od nemaca...pa sto su onda klali obican svet . ma mislim u kakvoj ja zemlji zivim ,pa to je jezivo.
vivace

#21934 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

sherbett wrote:
vivace wrote:bez zahebancije ja osecam samrtni strah od cetnika. valjda sto sam tako vaspitana. da cetnici i nemci donose smrt i to ne stzreljanjem sto su radili nemce, vec klanjem,kao da si stoka. blagi boze i sad oni hoce te cetnike da pripoje partizanima. :run: strasno .kao i ovi su se branili od nemaca...pa sto su onda klali obican svet . ma mislim u kakvoj ja zemlji zivim ,pa to je jezivo.
...jer partizani nisu nikoga klali...nikad :-)

partizani su oslibodili ovu zemlju od nemaca,nisu cetnici. jel razmisljas tako ? jel ako ne razmisljas tako ne vredi da pricamo dalje o ovoj temi.
Banksy

#21935 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

sherbett wrote:
vivace wrote:bez zahebancije ja osecam samrtni strah od cetnika. valjda sto sam tako vaspitana. da cetnici i nemci donose smrt i to ne stzreljanjem sto su radili nemce, vec klanjem,kao da si stoka. blagi boze i sad oni hoce te cetnike da pripoje partizanima. :run: strasno .kao i ovi su se branili od nemaca...pa sto su onda klali obican svet . ma mislim u kakvoj ja zemlji zivim ,pa to je jezivo.
Uglavnom su streljali ... Premalo.
vivace

#21936 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

Banksy wrote:
sherbett wrote:
Uglavnom su streljali ... Premalo.

bas vala. protiv fasista sta je moglo drugacije uraditi...? partizani i cetnici su suprotnosti. to je moj stav,tako su me ucili u skoli,sad kad izadju iz skole ovi klinci,sta ce onda biti... :? prevladace cetnicka ideologija. strava i uzas. ko nije s nama ,taj je stoka za klanje.pa ako bih birala,pre bih izabrala streljanje. ono klanje mi je stravicno.
Paranoid

#21937 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Paranoid »

Image

:oops:
BatoS

#21938 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by BatoS »

Paranoid wrote:Image

Nurija je siguran sam ponosan na svog malog Vuka.

Zauzet mali Pozderac ovih dana... evo ga u Cikagu sa americkim cetama prikuplja pare za ugrozene :oops: Srbe na sjeveru Kosova

Image

https://twitter.com/jeremic_vuk/status/ ... 4341159936
It_is_a_Leclerc

#21939 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by It_is_a_Leclerc »

Nuriju Pozderca sa ubili četnici s pjesmom "Marš na Drinu" na usnama.
Danas, u njegovo ime, za njegovu veliku ljudskost i hrabrost, povelju prima njegov unuk, također četnik, sa istom tom pjesmom na usnama.

Kakvi divni ljudi... Šta li su Bogu zgriješili, pa da im se ovakav četničić u familiju ucrva.
%tacno*

#21940 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by %tacno* »

Paranoid wrote:Image

kud bas izraelci da ga podsjete na korjene. mislim da ne zna ni gdje su sahranjeni. :oops:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#21941 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by PipiDugaDevetka »

Image
Image
Eli Tauber, publicista, je jednom prilikom izjavio da su 30% Jevreja iz BiH nekako spašeni tokom WWII.
bingov buraz

#21942 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bingov buraz »

Mozda bi Vucko mogao nekako intervenisati kod Dodika da se vrati ulica Nurije Pozderca a da gospon Milos Obilic dobije neku drugu aleju u BL :oops:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#21943 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by PipiDugaDevetka »

http://sandzakpress.net/banac-sandzak-m ... ver-kosova
Banac: ‘Sandžak može tražiti isti status kao sjever Kosova’

18. Mart, 2013
radostan dan

#21944 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

šta ti kažeš vivace na ovu autonomiju sandžaka?
Paranoid

#21945 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Paranoid »

radostan dan wrote:šta ti kažeš vivace na ovu autonomiju sandžaka?
Hahhaha...radosni de malo zakuhaj...

Nego znaš šta ja mislim...znaš li kako cigani (čitaj svjetske sile) opelješe pokvareno auto (čitaj Srbija) ostavljeno pokraj puta? Ovako...cigani dodju po mraku i razapnu šator preko auta, i onda cijelu noć mahaničari (čitaj visoki dužnosnici) rade na "popravci"..

Prije zore se šator spakuje...a pored puta ostane samo karoserija... :D
radostan dan

#21946 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Paranoid wrote:
radostan dan wrote:šta ti kažeš vivace na ovu autonomiju sandžaka?
Hahhaha...radosni de malo zakuhaj...
interesuje me, iz prve ruke...
Camil_Prasevic

#21948 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Camil_Prasevic »

sherbett wrote:što reći znaju oni koji čitaju ćirilicu... :cry:
Nema jos na latinici. Ma sta ces i citati, i da je na kineskom znat ces da se nesto radi o nebeskom narodu i njihovom svetom pravu, klati, ubijati, silovati, krasti, lagati .... Zar ima sta pozitivno iz te zemlje??? :shock:
Paranoid

#21949 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Paranoid »

Camil_Prasevic wrote:
sherbett wrote:što reći znaju oni koji čitaju ćirilicu... :cry:
Nema jos na latinici. Ma sta ces i citati, i da je na kineskom znat ces da se nesto radi o nebeskom narodu i njihovom svetom pravu, klati, ubijati, silovati, krasti, lagati .... Zar ima sta pozitivno iz te zemlje??? :shock:
Ima na latinici..

Image
Last edited by Paranoid on 19/03/2013 12:22, edited 1 time in total.
radostan dan

#21950 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ćamile, koji ti je ovo nick po redu... :mrgreen:
Post Reply