Najveci je krivac MUP KS, koji onako seljacki, zadrzato, sirovo, nije ni za kakve kompromise!
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#21926 Re: Sarajevski derbi
Lose je ovo. Derbi bez navijaca je qrcev derbi, al' eto. Sad ce ovako u nedogled. Sad ce biti 1700 karata za Manijake na Kosevu, onda sljedece sezone opet ista sranja i tako do PM...
Najveci je krivac MUP KS, koji onako seljacki, zadrzato, sirovo, nije ni za kakve kompromise!
- emigrazione
#21927 Re: Sarajevski derbi
Kakav ba MUP, dosta je vise te demagogije...
- Šibicar
#21928 Re: Sarajevski derbi
Smiju li ovi mnogobrojni portali i sportski novinari napraviti ikakav pritisak na MUP,trebaju tekstove o nesposobnosti MUPa izbacivati k'o na traci,a ne samo slegnuti ramenima i ušutiti se,sramotno je sve ovo,jebote za hiljadu ljudi pola kapaciteta tampon zone,šta bi bilo da su pitari dobili dvije milje ulaznica,naše navijače bi prebacili u zdenku na sjeverozapadu,a na istoku bi u opticaju bili samo sektori C i A?!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#21929 Re: Sarajevski derbi
Jedan sektor na Sjeveru je cca 650 mjesta,zasto bi se u Zelji odrekli cca 6500 KM od karata. Nikad tampon zona nije bila dva sektora kao sada

-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#21930 Re: Sarajevski derbi
Dobro si rekao vi...ganjeta wrote:Bila je direktorica na sastanku, one je trebala da se bori za to, naravno zajedno sa našim. Niko normalan nije za to legitimisanje.Havarija! wrote:"FK Željezničar će učiniti sve da udovolji sugestijama MUP-a KS, kako bi sarajevski derbi protekao u sportskom nadmetanju i bez incidenata", navodi iz kluba sa Grbavice.ganjeta wrote:Buraz, vaša zvanična grupa koja se pita osudila našu upravu, znači mi krivi u suradnji sa mupom.
Nagadjam, ali je gotovo je sigurno da se nisu usprotivli prijedlogu legitimisanja gostujucih navijaca, zar ne? Otud i takva osuda od strane udruzenja navijaca FKS. Ali na stranu odluke uprava, ja govorim o stvari koja se tice obje grupe: policijskoj represiji. Ali kako to obicno biva, druga strana koju u tom ne trenutku taj problem ne dotice, uvijek ce biti slijepa na isti.
Medjutim, suludan je moj 'Rimski' prijedlog, kao sto rekoh; s druge je planete.
A za ostalo si u pravu, tako bi trebalo, ali mi mentalitet i kodeski.
- ganjeta
#21931 Re: Sarajevski derbi
mali_milojica wrote:Jedan sektor na Sjeveru je cca 650 mjesta,zasto bi se u Zelji odrekli cca 6500 KM od karata. Nikad tampon zona nije bila dva sektora kao sada![]()
Miske tako naredio, jbg prepo se zlih hordi i onda tražio da uz ličnu kupe karte.
- ganjeta
#21932 Re: Sarajevski derbi
F&N wrote: Dobro si rekao vi...
Ja ba mi!
A vi imali kodeks i mentalitet i stavili nama cvaju, vama 3 keke kartu za istu tribinu.
- Šibicar
#21933 Re: Sarajevski derbi
ganjeta wrote:mali_milojica wrote:Jedan sektor na Sjeveru je cca 650 mjesta,zasto bi se u Zelji odrekli cca 6500 KM od karata. Nikad tampon zona nije bila dva sektora kao sada![]()
Miske tako naredio, jbg prepo se zlih hordi i onda tražio da uz ličnu kupe karte.
Pa ne bojkotuju horde zato što su dobili malo ulaznica nego zato što ih 80% nema ličnu kartu,ne bi mogli ni ovo napuniti.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#21934 Re: Sarajevski derbi
Šibicar wrote:Pa ne bojkotuju horde zato što su dobili malo ulaznica nego zato što ih 80% nema ličnu kartu,ne bi mogli ni ovo napuniti.ganjeta wrote:Miske tako naredio, jbg prepo se zlih hordi i onda tražio da uz ličnu kupe karte.mali_milojica wrote:Jedan sektor na Sjeveru je cca 650 mjesta,zasto bi se u Zelji odrekli cca 6500 KM od karata. Nikad tampon zona nije bila dva sektora kao sada![]()
-
vryzas
#21935 Re: Sarajevski derbi
Šibicar wrote:ganjeta wrote:mali_milojica wrote:Jedan sektor na Sjeveru je cca 650 mjesta,zasto bi se u Zelji odrekli cca 6500 KM od karata. Nikad tampon zona nije bila dva sektora kao sada![]()
Pa ne bojkotuju horde zato što su dobili malo ulaznica nego zato što ih 80% nema ličnu kartu,ne bi mogli ni ovo napuniti.
- N.N.
#21936 Re: Sarajevski derbi
Ovdje vecini smijesno sto traze licne karte za kupovinu ulaznica ?
Bgmi ce vas naguziti murijaci u vremenu sto dolazi
- BlueBlood
#21937 Re: Sarajevski derbi
šajze šajzesarajevo999999 wrote: Dje ti dodjes ba, ti bojis bojanku i gledas Graditelja Boba. Ovo su ozbiljne teme djecko pusti starije da razgovaraju
-
vryzas
#21938 Re: Sarajevski derbi
Normalna praksa u EUN.N. wrote:Ovdje vecini smijesno sto traze licne karte za kupovinu ulaznica ?![]()
-
hostapler
#21939 Re: Sarajevski derbi
Pitarima je bolje da se furaju na rah. Kemu Lakacu a ne na majmune iz Drezdena. Mozda onda i dobiju 2000 karata za derbi.
Last edited by hostapler on 11/04/2017 23:44, edited 1 time in total.
- MaroonBrigade
#21940 Re: Sarajevski derbi
Jbt dan umjesto da se zajebajemo u fazonu ko je koga nadjacao u navijanju na punom stadionu ili ko je imao najjacu fintu od bruku dobrih poteza na tekmi, mi se ovdje jebemo oko polomljenih stolica, tampon zona i ko ce koga zajebati tako sto ce im smanjiti broj ulaznica. Kada bolje skontas, nismo ni zasluzili bolje 
- Mea_parvitas
#21941 Re: Sarajevski derbi
Ne znam ni zasto se u startu odstupilo od 700 karata. Klub koji je toliko jadan da nije ni 1KM uplatio kao vid podrske izgradnji infrastrukture, bla bla, kako to vec ide, je sve samo ne prijateljski klub, a naravno da su to vec i 1000 puta dokazali...
-
hostapler
#21942 Re: Sarajevski derbi
Tan bi mozda i pogurao,svjetski je to covjek,gospodin.
Ali pitari od muke nisu mogli da mu saopste vijest da se pravi tribina kod komsije.
Ali pitari od muke nisu mogli da mu saopste vijest da se pravi tribina kod komsije.
- hrasno38
#21943 Re: Sarajevski derbi
kako ce bolan nebio uplatiti kad je kasica kod TanaMea_parvitas wrote:Ne znam ni zasto se u startu odstupilo od 700 karata. Klub koji je toliko jadan da nije ni 1KM uplatio kao vid podrske izgradnji infrastrukture, bla bla, kako to vec ide, je sve samo ne prijateljski klub, a naravno da su to vec i 1000 puta dokazali...
- emigrazione
#21944 Re: Sarajevski derbi
FKS je prije toga poceo da gradi svoj kamp, sta je zeljeznicar pomogao po tom pitanju?Mea_parvitas wrote:Ne znam ni zasto se u startu odstupilo od 700 karata. Klub koji je toliko jadan da nije ni 1KM uplatio kao vid podrske izgradnji infrastrukture, bla bla, kako to vec ide, je sve samo ne prijateljski klub, a naravno da su to vec i 1000 puta dokazali...
- NajdraziVodjaa
#21945 Re: Sarajevski derbi
Ovo je udruzeni zlocinacki poduhvat MUPa i Zeljeznicara, neka ih sram bude sada posten navijac Sarajeva ne moze vise ni doci na stadion razbiti koju stolicu i baciti baklju na protivnickog navijaca a da ne bude legitimisan pa da ga kasnije uhvate i zatvore. NECUVENO! Unstavate derbi i fudbal!
- hrasno38
#21946 Re: Sarajevski derbi
FKS nije poceo nista....kamp gradi Vincent Tan.....igrace prodaje Vincent Tan a Sarajevo od svega toga moze koristiti te terene ali ne moze pare od prodatih igraca ako neda Vincent Tan. kako sebi ne utuvite u glavu da ste vi sada kolonija kojom vlada Vincent tan i vise nemate nista svoje jer je sve njegovo....mislim vecina nije bas sve. I sta treba da Zeljeznicar pomaze milijarderu.......emigrazione wrote:FKS je prije toga poceo da gradi svoj kamp, sta je zeljeznicar pomogao po tom pitanju?Mea_parvitas wrote:Ne znam ni zasto se u startu odstupilo od 700 karata. Klub koji je toliko jadan da nije ni 1KM uplatio kao vid podrske izgradnji infrastrukture, bla bla, kako to vec ide, je sve samo ne prijateljski klub, a naravno da su to vec i 1000 puta dokazali...
-
hostapler
#21947 Re: Sarajevski derbi
Jel organizovana neka akcija. Kupi stolicu,kupi komad plasticne trave ili kupi wc solju za kamp FKS. Ista?emigrazione wrote:FKS je prije toga poceo da gradi svoj kamp, sta je zeljeznicar pomogao po tom pitanju?Mea_parvitas wrote:Ne znam ni zasto se u startu odstupilo od 700 karata. Klub koji je toliko jadan da nije ni 1KM uplatio kao vid podrske izgradnji infrastrukture, bla bla, kako to vec ide, je sve samo ne prijateljski klub, a naravno da su to vec i 1000 puta dokazali...
Ne znam,mozda bi se i poguralo komsiju
- emigrazione
#21948 Re: Sarajevski derbi
Jel ti neko branio da poguras...
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#21949 Re: Sarajevski derbi
Iz dosadasnjih praksi, znalo se da ce doci do ovoga, ako se da ovakav "prostor" za navijace plus ovo legitmisanje.
Cil je ocigledan da igraju derbi bez navijaca Sarajeva, jer moraju pobojediti. Barem tako kontaju. Da se odlijepe na 6 bodova. Idealan scenario. Eto im sad nek igraju, mada ne bude uvijek kako se planira...
Cil je ocigledan da igraju derbi bez navijaca Sarajeva, jer moraju pobojediti. Barem tako kontaju. Da se odlijepe na 6 bodova. Idealan scenario. Eto im sad nek igraju, mada ne bude uvijek kako se planira...
- Mea_parvitas
#21950 Re: Sarajevski derbi
Toliko ti je besmisleno pitanje, strasno... A evo i takav odgovor: "Pomogli smo, pokazali smo vam koliko vam je losa akademija tako sto vas redovno ponizavamo i ispred vas smo po "proizvodnji" igraca, znaci da treba taj kamp jos unaprijediti, ukazali smo vam na mane"... Nema na cemuemigrazione wrote:FKS je prije toga poceo da gradi svoj kamp, sta je zeljeznicar pomogao po tom pitanju?Mea_parvitas wrote:Ne znam ni zasto se u startu odstupilo od 700 karata. Klub koji je toliko jadan da nije ni 1KM uplatio kao vid podrske izgradnji infrastrukture, bla bla, kako to vec ide, je sve samo ne prijateljski klub, a naravno da su to vec i 1000 puta dokazali...