Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#21926 Re: Utakmice.
Ne znam imamo li uopste snage za kup?! Hajde mladost i nekako ali ko god dodje u finale mogao bi nas hladno otresti u obje tekme
-
sole2mio
#21927 Re: Utakmice.
Nedostatak srece, tanka klupa, slaba realizacija.
Cali dati podrsku da izgura ovo do kraja, sezona nije izgubljena, bitno je da europa ne dodje pod upitnik, jer sa ovom sirinom klupe i samih igraca tesko je za nesto vece.
Cali dati podrsku da izgura ovo do kraja, sezona nije izgubljena, bitno je da europa ne dodje pod upitnik, jer sa ovom sirinom klupe i samih igraca tesko je za nesto vece.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21928 Re: Utakmice.
Kup bi bio puna saka brade.
Samo, kako igramo, dabogda.
Samo, kako igramo, dabogda.
- Grean
#21929 Re: Utakmice.
Cali treba dati podrsku ali ja se i dalje pitam sta vidi u Hodzicu pa je u tolikoj prednosti nad Kadusicem. Meni nigdje veze. Sta je taj uradio u zadnje dvije utakmice?
Kadusic mi je puno konkretniji naprijed a realno dolaskom Cale je pao u drugi plan, po meni nezasluzeno.
I @tomahavk u pravu si, pricamo nesto bili bolji, nismo imali srece. Po meni ta prica nema veze sa realnoscu, ova igra danas je na ho ruk, sve na duge lopte, i sve se svodi na to da Hebibovic probije a da ga neko nadje dugom loptom u prostor.
Kadusic mi je puno konkretniji naprijed a realno dolaskom Cale je pao u drugi plan, po meni nezasluzeno.
I @tomahavk u pravu si, pricamo nesto bili bolji, nismo imali srece. Po meni ta prica nema veze sa realnoscu, ova igra danas je na ho ruk, sve na duge lopte, i sve se svodi na to da Hebibovic probije a da ga neko nadje dugom loptom u prostor.
Last edited by Grean on 02/04/2017 23:02, edited 1 time in total.
- cpu_fan
#21930 Re: Utakmice.
Nema ovdje govora o losoj sreci i sudiji, koji btw bio katastrofa, ova ekipa ne zna osnovno a to je kretanje po terenu. Kad je napad trci onaj s loptom i onaj kojem se ovaj s loptom okrenuo ostali statiraju iza protivnickih igraca. Nema organizatora igre, nema sredine i nema ko gola dati. Ne znam moze li Sarajevo gore od ovoga igrati al' saznacemo u narednom periodu.
- Dinostula
#21931 Re: Utakmice.
Razlika izmedju Hodzica i Kadusica je veca brzina i bolji centarsut.Grean wrote:Cali treba dati podrsku ali ja se i dalje pitam sta vidi u Hodzicu pa je u tolikoj prednosti nad Kadusicem. Meni nigdje veze. Sta je taj uradio u zadnje dvije utakmice?
Samo je mana sto se slabije ubacuje naprijed pa nam Hebib glumi krilo i beka.
Centar sutevi Kadusica padaju na metar od gol linije umjesto u srce sesnaesterca, jedan od 50 je dobar ostali taraba.
Momak jednostavno nema osjecaj u nozi i to niko ne moze popraviti.
-
sole2mio
#21933 Re: Utakmice.
kakva crna igra, pa igre mi nemamo jos od prve utakmice protiv zrinjskog tako da to niko ne spori
U dosta tekmi smo imali srece i uzimali 3 bobe, mi sa ovim sastavom ne mozemo imati neku vrhunsku igru, a sad u LZP greske protivnika se moraju iskoristiti ako zelis 3 boda, jer nam svi mogu dati go.
U dosta tekmi smo imali srece i uzimali 3 bobe, mi sa ovim sastavom ne mozemo imati neku vrhunsku igru, a sad u LZP greske protivnika se moraju iskoristiti ako zelis 3 boda, jer nam svi mogu dati go.
- Logovan
#21934 Re: Utakmice.
Zamisli halalimo titulu, uhvatimo se kupa i onda i kup izgubimo.Dinostula wrote:Nego da mi halalimo ovu sezonu i uhvatimo se kupa.To bi nam bilo najpamentnije.
Igrati jako na oba fronta, pa šta bude, bude.
-
sarajevo999999
#21935 Re: Utakmice.
Jest mi najdrazi igrac kojeg sam gledao na kosevu ali odjebi vala i ti Saide, kad je potreban nema ga, i kad je tu po pravilu uzima izmjenu jer ne moze izdrzati 90 minuta.
Adze ili odrijesi kesu ili odjebi vala i ti sa njim. Ulozene pare si vratio i pride zaradio.
Cali svaka cast, a da u igrackom kadru ima kandidata za biroa-nazalost ima ima i previse.
Adze ili odrijesi kesu ili odjebi vala i ti sa njim. Ulozene pare si vratio i pride zaradio.
Cali svaka cast, a da u igrackom kadru ima kandidata za biroa-nazalost ima ima i previse.
-
al-em
#21936 Re: Utakmice.
Said se povrijedio juce na treningu al bice apreman za tuzlu. Nije toliko ni bitna informacija al eto.
-
sarajevo999999
#21937 Re: Utakmice.
Bitna je informacija. Znam, slusao sam i ja komentatora danas nisam ni mislio da je prespao ili otisao na more.al-em wrote:Said se povrijedio juce na treningu al bice apreman za tuzlu. Nije toliko ni bitna informacija al eto.
Sustina je da nije tu kad je prijeko potreban.
-
sencobih
#21938 Re: Utakmice.
Fali nama igrač tipa saida ali ne Said jer ovakav Said nam nista pomoći ne može. Sve sam se nadao da će nešto biti od njega ali teško. Tekmu odigra, dvije pauzira uoči treće se povrijedi na treningu.Nama treba igrač za svaku utakmicu.
- Alfa159
#21939 Re: Utakmice.
Dakle realno, Zrinjski Zeljeznicar Sloboda su trenutno bolji igracki od nas i tu stavimo tacku. Sira klupa i kvalitetniji igracki kada a i generalno sva desavanja u klubu i oko kluba idu im u prilog.
Tuzla ce nam sve reci u kojem smijeru da idemo. Ako bude zijan e onda baciti karte na kup iako i to je veeeliki upitnik.
Tuzla ce nam sve reci u kojem smijeru da idemo. Ako bude zijan e onda baciti karte na kup iako i to je veeeliki upitnik.
- Logovan
#21940 Re: Utakmice.
Sloboda?Alfa159 wrote:Dakle realno, Zrinjski Zeljeznicar Sloboda su trenutno bolji igracki od nas i tu stavimo tacku. Sira klupa i kvalitetniji igracki kada a i generalno sva desavanja u klubu i oko kluba idu im u prilog.
- Alfa159
#21941 Re: Utakmice.
Dobro, sad ce srijeda i sve ce ti se reci daj boze da se ja pepelom posipam.
- ZonFon
#21942 Re: Utakmice.
Sinoc smo losi bili, pogotovo u vezi gdje nismo mogli da vrsimo presing i puno izgubili lopti. Rezultat toga je vracanje lopte stoperima i nabijanje u napad gdje nije bilo Ahmetovica da to primi, spusti i prosljedi.
U rijetkim trenutcima kada smo spustili loptu i igrali fudbal napravili smo sanse koje nismo iskoristili izasluzeno prosuli bodove. Nadam se da ce protiv Slobode biti bolje.
U rijetkim trenutcima kada smo spustili loptu i igrali fudbal napravili smo sanse koje nismo iskoristili izasluzeno prosuli bodove. Nadam se da ce protiv Slobode biti bolje.
- Alfa159
#21943 Re: Utakmice.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/jagod ... /170404071
Hahahahah sta dozivjesmo!
No eto prilike kapitene da nafuras klupske kolege da im mater jebete kao sto je nas raspadnuti velez znao karati kad nam je najvise,trebalo jer smo se mi ovako kurcili da smo kvalitetniji, izvolite!!!
Hahahahah sta dozivjesmo!
No eto prilike kapitene da nafuras klupske kolege da im mater jebete kao sto je nas raspadnuti velez znao karati kad nam je najvise,trebalo jer smo se mi ovako kurcili da smo kvalitetniji, izvolite!!!
-
underground
#21944 Re: Utakmice.
Ima li neko link za utakmicu?
-
MensurM
#21945 Re: Utakmice.
underground wrote:Ima li neko link za utakmicu?
-
saskosaskovic
#21948 Re: Utakmice.
Moze li neki drugi link please?
- vegass
#21950 Re: Utakmice.
ima li kakav link ba?