Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
brazzo19
#21901 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Valja sta ovaj Just Cause 3 , nisam do sad igrao ni jedan dio pa evo hocu da instliram ovaj 3.i dio vidio da je na fazon GTA ima li kakve veze sa prva dva dijela i generalno kakva je igra ?
- aditon
#21902 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ili češ je voliti ili nečeš međutim nema veze s GTA. vjerujem da će ti bar u početku biti zabavna međutim kako igra bude odmicala gubi na gameplay jer sve postaje jednolično. pa bar su prva dva dijela takva...sumnjam da su evoluiralibrazzo19 wrote:Valja sta ovaj Just Cause 3 , nisam do sad igrao ni jedan dio pa evo hocu da instliram ovaj 3.i dio vidio da je na fazon GTA ima li kakve veze sa prva dva dijela i generalno kakva je igra ?
Far Cry serijal, kreni lagano od trojke koji je meni lično najbolji dok grafički primal izgleda fenomenalno, ako ništa, primal zbog grafičkog izgleda se mora odigrati.
mnogima se ne sviđa međutim meni je odličan watch dogs prvi dio, a drugi još nisam stigao odigrati. ako nisi mafiu 2 igrao, to je pod moranje
-
brazzo19
#21903 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
aditon wrote:ili češ je voliti ili nečeš međutim nema veze s GTA. vjerujem da će ti bar u početku biti zabavna međutim kako igra bude odmicala gubi na gameplay jer sve postaje jednolično. pa bar su prva dva dijela takva...sumnjam da su evoluiralibrazzo19 wrote:Valja sta ovaj Just Cause 3 , nisam do sad igrao ni jedan dio pa evo hocu da instliram ovaj 3.i dio vidio da je na fazon GTA ima li kakve veze sa prva dva dijela i generalno kakva je igra ?kontam šta otprilike igraš pa ću ti onda preporučiti od starijih igara svakako da odigraš fallout 4 a ako serijal nisi ranije igrao onda slobodno i trojku i las vegas. također bethesda skyrim posljednji (ovo su fps) a ako voliš igre iz trećeg lica na sličan fazon kao skyrim onda witcher 3 koji većina fali međutim meni nije sjeo. od fps-a opet bethesda i doom, old school igra iako je kod dooma dobar sp, on je ipak u drugom planu.
Far Cry serijal, kreni lagano od trojke koji je meni lično najbolji dok grafički primal izgleda fenomenalno, ako ništa, primal zbog grafičkog izgleda se mora odigrati.
mnogima se ne sviđa međutim meni je odličan watch dogs prvi dio, a drugi još nisam stigao odigrati. ako nisi mafiu 2 igrao, to je pod moranjei et tako jbg da ne dužim, ne može mi sad ni na um pasti sve...ovo su manje više blockbusteri mada na ovoj temi imaš ljudi koji vole i neke druge žanrove i igre međutim kako sam skontao sličan ukus imaš kao ja pa ti predlažem ove igre...da novi COD i BF su par sati dobre zeze u sp ali i sam znaš da su to mp igre.
E svaka ti cast ... odavno mi niko nije ovako fino objasnio sve ....
( Gigabyte R9 380 G1 Gaming 4GB ) procesor i5 , 10 gb rama ddr3 i ssd hdd sada mogu vrtiti sve igre koje su izasle i gotovo sve njih na high detaljima pa sam se razletio ne znam ni sam odakle da pocnem sto se tice igrica .... onako sta mi je zapalo za oko kako je izlazio a nisam mogao igrati a sad mogu
- aditon
#21904 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa et upravu sam bio kad sam rekao da imamo sličan ukus. ja horore isto ne volim, tj ako sam napet onda nije to to...a napet sam mimo igara i zbog posla i zbog svega...života tako da mi je horror kad hoću relaksaciju....NE!brazzo19 wrote:E svaka ti cast ... odavno mi niko nije ovako fino objasnio sve ....Sta ja znam sto se tice igrica Najvise fudbal fifa ili pes onda od pucacina Call Of Duty i Battelfiled , MOHA i na taj fazon , a nekako najvise volim " open world igre" gdje je mapa da mozes radit sta hoces i koliko hoces sati u zezanciji voznji auta da letis ili sta ja znam na fazon GTA da te ne veze za misiju nego da imas potpunu slobodu, na tim se igricama najvise odmorim i pustim mozak " na ispasu"
Ovako sto se tice Call Of Duty serijala sve sam dijelove prekucao do mislim tamo pocetka black ops.a mozda prvi dio i to je to nikakve djelove nisam igrao poslije jer mi je masina bila slaba tako da sto se tice igrica tu sam negdje i zapeo eto kad je ta mogla izaci igrica prije par godina gledam da je samo poslije toga izaslo jos minimalno 4-5 djelova call of duty.a. Onda igra koju sam presao prije par godina prilicno duga i pravo ali pravo mi se svidjela sto se tice gamplaya i svega je Rage to mi je u top 5 ikad ... jest da je malo "horror zanr" i da ne volim te igrice gdje se trzas i srce sidje do pete
ali mi je pravo legla i ostala u dobrom sjecanju .... s obzirom da sam sada malo pojacao masinu i promijenio grafu
( Gigabyte R9 380 G1 Gaming 4GB ) procesor i5 , 10 gb rama ddr3 i ssd hdd sada mogu vrtiti sve igre koje su izasle i gotovo sve njih na high detaljima pa sam se razletio ne znam ni sam odakle da pocnem sto se tice igrica .... onako sta mi je zapalo za oko kako je izlazio a nisam mogao igrati a sad mogumafia 2 i 3 ( igrao sam nekad davno samo prvi dio dok je bio na cd.ovima
) onda onaj " la norie" ne cini mi se kao los , pa watch dogs , pa ovaj just cause 3 , onda novi battelfiled 1 i sta ja znam pa ne znam ni odakle da pocnem
call of duy stagnira, sve je više ljudi koji se battlefieldu okreću iako su igre u sušini diametralno suprotne ali et actvision je uspio dobar dio svojih fanova otjerati. meni lično zadnja dva, kad govorimo o sp i nisu loša pogotova ovaj posljednji a koji opet mnogi pljuju...vjerujem da i nije toliko dobar u mp ali sp je sasvim pristojan. bf 1 sp nije loš ali je grafika izuzetna. mp kao mp vrh najbolji.
još bi ti predložio deus ex - mankind divided, a ako si franšizu ranije igrao onda ti je svakako pod moranje. Grafika je predobra, nadam se da će još neko dawn engine koristiti za neke druge igre. također zadnji tomb rider je isto tako dosta dobar, grafika također jako dobra. odigraj i quantum break, super igra.
što se open world igara tiče, skyrim je najveći svijet kreiran na jednoj igri, fallout također jer su obje bethesda igre, odmah za njima far cry . Igre poput mafie, watch dogsa ili gta jesu open world ali to se ne može porediti s ovim ranije pobrojanim igrama.
hitman absolution isto nije loša igra kao i, nadam se, ovaj posljednji hitman koji još nisam počeo. hmmm uglavnom zadnjih 5-6 godina koliko možda ti nisi igrao svašta je nešto se vrtilo i među svim tim igrama je bilo stvarno dobih naslova ali ne mogu se u ovom trenutku ni sjetiti svih naslova..
EDIT:
na um mi pade da ako nisi, onda definitivno moraš igrati metro 2033 i metro last light, iako ima dosta horror elemenata, ipak ovo po meni moraš igrati
Last edited by aditon on 31/03/2017 08:54, edited 1 time in total.
- Maharadza
#21905 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Onda obavezno instaliraj Just Cause 3, jer po meni jednostavno nema ništa bolje za odmor od svih "ozbiljnih" igara kojih je sve više, tako da JC dođe kao pravo "osvježenje" u tome, jer si od samoga početka OP as faK, rušiš sve pred sobom, opušteno naravno!brazzo19 wrote:aditon wrote:ili češ je voliti ili nečeš međutim nema veze s GTA. vjerujem da će ti bar u početku biti zabavna međutim kako igra bude odmicala gubi na gameplay jer sve postaje jednolično. pa bar su prva dva dijela takva...sumnjam da su evoluiralibrazzo19 wrote:Valja sta ovaj Just Cause 3 , nisam do sad igrao ni jedan dio pa evo hocu da instliram ovaj 3.i dio vidio da je na fazon GTA ima li kakve veze sa prva dva dijela i generalno kakva je igra ?kontam šta otprilike igraš pa ću ti onda preporučiti od starijih igara svakako da odigraš fallout 4 a ako serijal nisi ranije igrao onda slobodno i trojku i las vegas. također bethesda skyrim posljednji (ovo su fps) a ako voliš igre iz trećeg lica na sličan fazon kao skyrim onda witcher 3 koji većina fali međutim meni nije sjeo. od fps-a opet bethesda i doom, old school igra iako je kod dooma dobar sp, on je ipak u drugom planu.
mnogima se ne sviđa međutim meni je odličan watch dogs prvi dio, a drugi još nisam stigao odigrati. ako nisi mafiu 2 igrao, to je pod moranjei et tako jbg da ne dužim, ne može mi sad ni na um pasti sve...ovo su manje više blockbusteri mada na ovoj temi imaš ljudi koji vole i neke druge žanrove i igre međutim kako sam skontao sličan ukus imaš kao ja pa ti predlažem ove igre...da novi COD i BF su par sati dobre zeze u sp ali i sam znaš da su to mp igre.
E svaka ti cast ... odavno mi niko nije ovako fino objasnio sve ....Sta ja znam sto se tice igrica Najvise fudbal fifa ili pes onda od pucacina Call Of Duty i Battelfiled , MOHA i na taj fazon , a nekako najvise volim " open world igre" gdje je mapa da mozes radit sta hoces i koliko hoces sati u zezanciji voznji auta da letis ili sta ja znam na fazon GTA da te ne veze za misiju nego da imas potpunu slobodu, na tim se igricama najvise odmorim i pustim mozak " na ispasu"
Ovako sto se tice Call Of Duty serijala sve sam dijelove prekucao do mislim tamo pocetka black ops.a mozda prvi dio i to je to nikakve djelove nisam igrao poslije jer mi je masina bila slaba tako da sto se tice igrica tu sam negdje i zapeo eto kad je ta mogla izaci igrica prije par godina gledam da je samo poslije toga izaslo jos minimalno 4-5 djelova call of duty.a. Onda igra koju sam presao prije par godina prilicno duga i pravo ali pravo mi se svidjela sto se tice gamplaya i svega je Rage to mi je u top 5 ikad ... jest da je malo "horror zanr" i da ne volim te igrice gdje se trzas i srce sidje do pete
ali mi je pravo legla i ostala u dobrom sjecanju .... s obzirom da sam sada malo pojacao masinu i promijenio grafu
( Gigabyte R9 380 G1 Gaming 4GB ) procesor i5 , 10 gb rama ddr3 i ssd hdd sada mogu vrtiti sve igre koje su izasle i gotovo sve njih na high detaljima pa sam se razletio ne znam ni sam odakle da pocnem sto se tice igrica .... onako sta mi je zapalo za oko kako je izlazio a nisam mogao igrati a sad mogumafia 2 i 3 ( igrao sam nekad davno samo prvi dio dok je bio na cd.ovima
) onda onaj " la norie" ne cini mi se kao los , pa watch dogs , pa ovaj just cause 3 , onda novi battelfiled 1 i sta ja znam pa ne znam ni odakle da pocnem
- REDDEVILS
#21906 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pozdrav raja zanima me gdje da kupim PES 2017 posto na Steamu pise This item is currently unavailable in your region pa me zanima dali bi mogao kupiti CD Key i da onda aktiviram na Steamu ako bi moglo.LP 
- Maharadza
#21907 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
https://www.g2play.net/category/29616/p ... steam-key/REDDEVILS wrote:Pozdrav raja zanima me gdje da kupim PES 2017 posto na Steamu pise This item is currently unavailable in your region pa me zanima dali bi mogao kupiti CD Key i da onda aktiviram na Steamu ako bi moglo.LP
- ferratilis
#21908 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zar je moguce aktivirati kljuc ako si u regiji koja je zakljucana?
- Maharadza
#21909 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa eto otvori link i vidi pod "Regional limitations: Wordwide"ferratilis wrote:Zar je moguce aktivirati kljuc ako si u regiji koja je zakljucana?
-
Merce
#21910 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
klix 2 ipak dolazi na PC. Nadam se da ce valjat. Je li ko igrao kec? Kako vidim nisu se nesto proslavili...
- ferratilis
#21911 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jbt toliko ima igara, a nijedna da me navuce kao sto je Warcraft 3, CoD2, CS 1.6 ili Company of Heroes
Sta god igram, dosadi mi nakon par dana
Ironicno, pogotovo jer sad imam posao i mogu kupit bilo koju igru, al nijedna nema taj efekat
- Averus
#21912 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rocket Leagueferratilis wrote:Jbt toliko ima igara, a nijedna da me navuce kao sto je Warcraft 3, CoD2, CS 1.6 ili Company of HeroesSta god igram, dosadi mi nakon par dana
Ironicno, pogotovo jer sad imam posao i mogu kupit bilo koju igru, al nijedna nema taj efekat
Baj d vej, je li iko probao Nier Automata?
Čujem sve najbolje o toj igri
- aditon
#21913 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nalaziš se u kriziferratilis wrote:Jbt toliko ima igara, a nijedna da me navuce kao sto je Warcraft 3, CoD2, CS 1.6 ili Company of HeroesSta god igram, dosadi mi nakon par dana
-
l33t
#21914 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma ostarilo seferratilis wrote:Jbt toliko ima igara, a nijedna da me navuce kao sto je Warcraft 3, CoD2, CS 1.6 ili Company of HeroesSta god igram, dosadi mi nakon par dana
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#21915 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zasad najvise igram Stardew valley... 
-
brazzo19
#21916 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Raspametio sam se vise oko ovih igrica
gledajuci sve obrni okreni i sve tako opet na kraju ispade da je najbolji najjaci najzabanviji sa neogranicenim izborom mogucnosti i sve ostalog ipak GTA V
a evo citajuci recenzije sa raznih stranica i gledajuci ocjene svugdje je GTA zakucao do čoka 
- ferratilis
#21917 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ljudi, evo posl'o mi Chmoljo kljuc za Mass Effect Andromedu, kaze svakom ko mu se javi privatnom porukom ce poslat, pa navalite 
- FasterThanLight
#21918 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ferratilis wrote:Ljudi, evo posl'o mi Chmoljo kljuc za Mass Effect Andromedu, kaze svakom ko mu se javi privatnom porukom ce poslat, pa navalite

- Quaresma
#21919 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nisam ti ja nista posl´oferratilis wrote:Ljudi, evo posl'o mi Chmoljo kljuc za Mass Effect Andromedu, kaze svakom ko mu se javi privatnom porukom ce poslat, pa navalite
- House
#21920 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
dobro jutro!Mass.Effect.Andromeda-CPY
- aditon
#21921 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hahaha kad prije...CPY ruleeeezzz 
-
brazzo19
#21922 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Raja kako namjestit na GTA V da svaki put kada ulazim u igricu ne moram podesavati fullscreen u postavkama nego mi svaki put pobjegne u windowed mode i ako ja u postavkama igrice stavim na fullscren i spasim ali kad ponovo udjem u igricu vrati mi na onaj windowed mode ....
- aditon
#21923 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
to se ne bi trebalo dešavati ali najjednostavniji način da vratiš fullscreen jeste pritiskom na Alt+Enterbrazzo19 wrote:Raja kako namjestit na GTA V da svaki put kada ulazim u igricu ne moram podesavati fullscreen u postavkama nego mi svaki put pobjegne u windowed mode i ako ja u postavkama igrice stavim na fullscren i spasim ali kad ponovo udjem u igricu vrati mi na onaj windowed mode ....
- House
#21924 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
chmoljo, jel skidaš?

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#21925 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mogu jedino gaće na štap 
sačekaću ja da se to ispegla još jedno pola godine, pa tek onda
sačekaću ja da se to ispegla još jedno pola godine, pa tek onda