Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Averus wrote:gdje ću dati da mi naprave neki vid pehara, trofeja, medalje, nešto?
naravno, da nije preskupo
u M.M.Baseksije, odmah na cosku ulicice gdje je Vodovod imas radnju koja nudi usluge graviranja na sta god hoces, jedino su malo spori...
a tih pehara i sl ima se kupiti i po knjizarama, cini mi se da ima i MyGift
prekoputa, do tapetara Muminovica imas prodavnicu sportskih suvenira, mislim da imaju i medalje
Imam jedan prepaid broj iz srbijanskog Telenor-a.
Stalo mi je da ga "odrzavam" zivim jer mi zatreba par puta godisnje pa da ne moram svaki put kupovati novi kad idem kroz srbiju.
Ima li negdje u rs-u(mislim u east sarajevu) da se moze dopuniti.
Last edited by zdruzdjo on 19/05/2019 16:29, edited 1 time in total.
ucenik1234 wrote:kupiti zastitnu masku protiv sunca za auto ali vanjsku onu, veliku sto se vratim fiksira?
Jumbo
Imam jedan prepaid broj iz srbijanskog Telenor-a.
Stalo mi je da ga "odrzavam" zivim jer mi zatreba par puta godisnje pa da ne moram svaki put kupovati novi kad idem kroz srbiju.
Ima li negdje u rs-u(mislim u east sarajevu) da se moze dopuniti.
Drug
Vidi na Telenor web stranici ima mogucnost online kupovine dopune ovim karticama bankovnim,probaj im poslati upit sigurno ce ti odgovoriti
A da ima kupiti u IS nema sigurno
vjeshalica wrote:
Drug
Vidi na Telenor web stranici ima mogucnost online kupovine dopune ovim karticama bankovnim,probaj im poslati upit sigurno ce ti odgovoriti
A da ima kupiti u IS nema sigurno
Hvala puno.
Izvini. Quote je slucajno isao na tebe. Ne znam ni kako.
teuta06 wrote:gdje izraditi slike sa starih filmova (je l' se tako zovu)....imam jedno 5-6 starih filmova... pa bih izradila.. a da nije skupo
crno bijeli ili u boji? cb samo na jednom mjestu moze
djumisic (z.beretki), foto zoom (preko puta el.privrede), foto zunic (BBI), foto centar (plato skenderija) itd.
moja preporuka su prva dva