Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote:Hebo vas dizel... fol filter nesta stiti, a onda sve to sto je skupio istrese u havu pod prozor nekom u sred naselja.
Joj kako bih vas ukinuo....
Drugovi mehaničari i ostali poznavaoci, imam pitanje.
Megan 2 dci 96 kw, u zadnjih nekoliko dana, u leru kad radi, prilično se trese, i nekako glasnije radi i također ponekad izbacuje poruku "einspritzung uberprufen", dakle, check injection.
Zvao sam mehaničara, al me naruči tek u srijedu, tako da pitam ovdje čisto da amaterski ne nagađam.
zrakomlat wrote:Drugovi mehaničari i ostali poznavaoci, imam pitanje.
Megan 2 dci 96 kw, u zadnjih nekoliko dana, u leru kad radi, prilično se trese, i nekako glasnije radi i također ponekad izbacuje poruku "einspritzung uberprufen", dakle, check injection.
Zvao sam mehaničara, al me naruči tek u srijedu, tako da pitam ovdje čisto da amaterski ne nagađam.
Ja bih na ovu količinu informacija tipovao na sistem ubrizgavanja, najverovatnije dizna/e, redovan belaj na DCI motorima
Po tvome bi ispalo ako ventilator radi,odoh ja jedan djir po gradu,pa jos jedan,pa jos jedan...vozat se dok ne potrosi gorivo
Ali haj dobro sto si ti lupio,nego ovi neki koji vozaju miksere 1.4 motore i jos se nadju da nesto komentarisu. 1.4 LPG...frapiran sam
Moj Ragibe. Hvala na pažnji. Da si mi ga složio, jesi.
Imas li pristup korisnickom uputstvu od nekog vozila iz VW/Audi programa?
Pise ti sta je procedura kad se takve stvari desavaju.
Stotinu puta mi se desavalo to,bilo zimi ili ljeti,jos ja vozim kratke ture. Ugasi auto i to je to. I eno 60 hiljada na satu,nikad nista.
RagibUzoriti wrote:
Ali haj dobro sto si ti lupio,nego ovi neki koji vozaju miksere 1.4 motore i jos se nadju da nesto komentarisu. 1.4 LPG...frapiran sam
Jes jes moj ragibe, pa jos opel.
Umjesto da sute dok ne nabave kakvo falshvagen dizlo
RagibUzoriti wrote:
Jes jes moj ragibe, pa jos opel.
Umjesto da sute dok ne nabave kakvo falshvagen dizlo
MenScini Ragibaga ima kompleks od ovih sto ga na cesti nalupaju sa 1.4, a bogami i sa 1.2 motorima
Je li se nekome desilo da mu nestane sve sa displeja board kompjutera? Sinoc upalim auto, kad prazan displej, nema kilometraze, sata, temperature, koliko goriva ima, nista.. Znaci prazan displej, ali ima osvjetljenje.
Me_again wrote:
MenScini Ragibaga ima kompleks od ovih sto ga na cesti nalupaju sa 1.4, a bogami i sa 1.2 motorima
Pa ja nisam manijak za volanom? Sta ti je bolan ne bio? Ja sam covjek sa djecom u vozilu,nikakav kompleksas. Imam vise kubika duplo a ks troduplo. I opet vozim sve po ogranicenju(mozda jedno cenera preko).
Nego ne kontam vas,sa tim prdavcima i vjecitom zeljom za dokazivanjem? A vazda po naslovnim stranicama,crnim hronikama
Ako budes fino se ponasao,mozda i ti jednog dana sjednes u dobro auto
hali gali halid wrote:Je li se nekome desilo da mu nestane sve sa displeja board kompjutera? Sinoc upalim auto, kad prazan displej, nema kilometraze, sata, temperature, koliko goriva ima, nista.. Znaci prazan displej, ali ima osvjetljenje.
Ili akumulator taraba ili minus sto dolazi na instrument tablu.