Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Kemal Malovčić

#21901 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kemal Malovčić »

Tayyip wrote:U kopačkama ili ne, vazda si bio fudbalski Pejgamber.
8-)
Crvena Tifoza

#21902 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

Obuca9 wrote:Bog.

A papemrscima treba dati par dana fore, nek pripreme odgovore ko je zaslužan za večerašnji trijumf, jer Pape to sigurno nije.

Neće ih biti do utorka... :roll:

Gledao sam tekmu u kafiću, i kad se završila utakmica ide onaj intervju Konjića sa Papetom i jedan lik iza mene dobaciva: "gledaj ga, i kad pobjedi tužan". Sreća naša pa imamo Safeta koji zna spustiti loptu na zemlju. Da je na njegovom mjestu onaj prethodni sad bi počeo trčati maraton do Sarajeva. :D
BHF_Manijak

#21903 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

BHF_Manijak wrote:Hajde Sajo, jebi im majku kroz majku spartansku, pa nek se kod kuce qrce! 8-) 8-)

Ofanzivno veceras, najavio je jednog zadnjeg veznog!

Kazu ono nije red sam sebe citirati, ali jebaji ga moram! 8-)

Karaj karaj Safete, u cundaru te ljubim! :dance: :dance: :dance:

Najzrelija odradjena partija otkako je selektor, uz Bjelorusiju x2 i Rumuniju! Bez greske! Najbolja utakmice Bosne i Hercegovine, ova i protiv Danaca 0:2! BRAVO!
MightyMatch

#21904 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

Crvena Tifoza wrote:

A papemrscima treba dati par dana fore, nek pripreme odgovore ko je zaslužan za večerašnji trijumf, jer Pape to sigurno nije.

Gledao sam tekmu u kafiću, i kad se završila utakmica ide onaj intervju Konjića sa Papetom i jedan lik iza mene dobaciva: "gledaj ga, i kad pobjedi tužan". Sreća naša pa imamo Safeta koji zna spustiti loptu na zemlju. Da je na njegovom mjestu onaj prethodni sad bi počeo trčati maraton do Sarajeva. :D
Pisaj ih i poslije utorka. :dance:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#21905 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

Crvena Tifoza wrote:

što je najtužnije i dan danas je omiljena trenerska licnost u bh, za papeta murinjo i slicne gluposti
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#21906 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Privatna poruka »

:dance:

kotace

#21907 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kotace »

:thumbup:
MightyMatch wrote:
Crvena Tifoza wrote:

Pisaj ih i poslije utorka. :dance:
last mohicans

#21908 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by last mohicans »

Svaka čast Sušiću na fenomenalno pripremjenoj utakmici. Pozitivno me sve više iznenađuje. U svim segmentima smo ih pojeli, disati nisu mogli, kako su ih grizli na sredini terena kad bi primili loptu, onu u realu i barci sam samo vidio. :bih:
Kemal Malovčić

#21909 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kemal Malovčić »

kae pape: "pa ja sam bio bogotac fudbala napado zabio ševo i sve to, pa neće mi ni ekipa drukčie igrat"
DonVito

#21910 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

PAPE ODLAZI
Infaze Studio

#21911 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Cestitam Safete!!
Cestitam momci, jer cijenite svoga selektora i mentora. I ako nije najbolji strucnjak Evrope, on kod vas ima poseban autoritet,kao sto bi jedna legenda i trebala da ima. Zato cemo daleko dogurati!
luckylaka

#21912 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Baltazar_khan wrote:moli se luckylaka da postavi update tabele sa milion :bih: :mrgreen:
Za tabelu i zastave ides u banovice po mjesec kazu gazde onda bolje u mir :bih:P.S.Samo mi interesantno kako fali puno ljudi na forumu.Vidis za zastavice i tabelu sta dobijes,,27 jan 2013, 18:07 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» luckylaka - 1 mjesec

27 jan 2013, 18:07 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» BHF_Manijak - 1 mjesec

27 jan 2013, 18:06 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» MightyMatch - 1 mjesec
Dead Man Walking

#21913 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Svaka cast Safete, odlicno postavljena igra. Hvala ti sto Lulic nije igrao beka nego decko koji ocito to radi puno bolje. :thumbup: Ekipa odavno nije djelovala mocnije, ja mislim da od Parkena nismo odigrali bolju utakmicu, zrelije i sigurnije. Svaka cast, fenomenalno. :thumbup:

P.S. Po cijenu bana, ovoj debilcini sa bijelim bubrezima moram odgovoriti. Ukoliko ih ima, jebem ja mater svima koji se nakon ove pobjede zderu i ne uzivaju, a ukoliko takvih nema (u sto ipak vise vjerujem), jebem mater onima koji ljudima prisivaju takvo sto.
IlijaLadin

#21914 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IlijaLadin »

nece jos dugo proci a oni sto po susicu drvlje i kamenje bacaju ponovno stupe na scenu. nazalost.

pape radi dobro, ozbiljno, stalozeno. tako stecen autoritet nekima smeta pa ga mijesaju sa egoizmom, egocentrizmom.

barem ga sad pohvalite. majka mu stara!!!
Crvena Tifoza

#21915 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

I samo da se zahvalim SAFETU i ZMAJEVIMA na pobjedi večeras.
Ovakvu osvetu, rastavljanje na proste faktore, sanjam od one nepravde sa Bilinog prije par godina.

HVALA VAM. :bih: :thumbup:

Over and out. :D
Bosanski_kralj

#21916 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Ma svako normalan, ko navija za nas mora čestitati prije svega Sušiću na fantastičnoj postavci igre, pa onda i igračima. Iskreno večeras je Sušić razuvjerio sve nas koji smo sumnjali od njega.

Kapa dole i puna podrška u daljnjem toku kvalifikacija?
:bih: :bih:
Last edited by Bosanski_kralj on 23/03/2013 01:01, edited 1 time in total.
luckylaka

#21917 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Bosanski_kralj wrote:Ma svako normalan, ko navija za nas mora čestitati prije svega Sušiću na fantastičnoj postavci igra, pa onda i igračima. Iskreno večeras je Sušić razuvjerio sve nas koji smo sumnjali od njega.

Kapa dole i puna podrška u daljnjem toku kvalifikacija?
:bih: :bih:
:thumbup: U tome i jeste problem sto nismo svi normalni i sto neke boli qrac za ovu reprezentaciju a ipak su tu.Ipak.Okanimo ih se i uzivajmo. :thumbup: :bih:
BHF_Manijak

#21918 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

luckylaka wrote:
Baltazar_khan wrote:moli se luckylaka da postavi update tabele sa milion :bih: :mrgreen:
Za tabelu i zastave ides u banovice po mjesec kazu gazde onda bolje u mir :bih:P.S.Samo mi interesantno kako fali puno ljudi na forumu.Vidis za zastavice i tabelu sta dobijes,,27 jan 2013, 18:07 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» luckylaka - 1 mjesec

27 jan 2013, 18:07 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» BHF_Manijak - 1 mjesec

27 jan 2013, 18:06 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» MightyMatch - 1 mjesec
A realno bezze smo popusili banove, majkemi nismo skretali s teme, a Burek garant nije bio dobrog raspolozenja!! :mrgreen: :mrgreen:
phillie

#21919 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

Bravo Pape, bravo zmajevi !!!!!

Samo mi je jedno veceras zao, sto je Vranjes ne zakuca u 6. minuti. Al bice jos utakmica, samo gazite dalje!
Tomahawk11
Globalni moderator

#21920 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

Jbg, treba biti dosljedan pa ici do kraja, ispade sad sve fina djeca pa spavaju u ove sitne sate :mrgreen:
Srali danima - sad se zna sta vam je ciniti....gdje je junacka ekipa? :roll:
Al jok....'ta ce Pape :oops:
Jok, eto ce nam nepismeni Indijanci sa foruma voditi reprezentaciju :oops:
leki hz

#21921 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by leki hz »

Svaka čast Pape na postavci igre, pojeli smo ih :thumbup: , ovo večeras je po meni najbolje odigrana utakmica repke ikad, samo tako nastavi PAPE LEGENDO
BHF_Manijak

#21922 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

phillie wrote:Bravo Pape, bravo zmajevi !!!!!

Samo mi je jedno veceras zao, sto je Vranjes ne zakuca u 6. minuti. Al bice jos utakmica, samo gazite dalje!
Meni je zalivije sto ga Stevanovic ne zakuca pred kraj, garant ga onda ni oni futavci ne bi dali, hebo li ih caca! :mrgreen:
leki hz wrote:Svaka čast Pape na postavci igre, pojeli smo ih :thumbup: , ovo večeras je po meni najbolje odigrana utakmica repke ikad, samo tako nastavi PAPE LEGENDO
Kao i onda ona protiv Danske 0:2 u Kopenhagenu, dvije nse najbolje tekme! :thumbup: :) I zanimljivo, obje je komentariso Kristic, nesto ga hoce... :mrgreen:
north

#21923 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

Sve čestitike selektoru, maestralna postavka igre,gdje futavci do 93 minute nisu imali udarac u okvir gola i opet ga metilji uvališe, ali su zato tri puta primili u parmak :dance:

Elem, neka pljuvača, malo će se ko od njih pojaviti, oni hrabriji če reći da je ovo zasluga igrača i loših grka, da je selektor i dalje ograničen i sl, budalaštibne...... i da bi večeras i trener Rudara mogao isti rezultat napraviti...ali neka ih, ako im obraz to dozvoljava, a Pape i igrači neka samo nastave do konačnog cilja :thumbup: :bih:
BHF_Manijak

#21924 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

north wrote:Sve čestitike selektoru, maestralna postavka igre,gdje futavci do 93 minute nisu imali udarac u okvir gola i opet ga metilji uvališe, ali su zato tri puta primili u parmak :dance:

Elem, neka pljuvača, malo će se ko od njih pojaviti, oni hrabriji če reći da je ovo zasluga igrača i loših grka, da je selektor i dalje ograničen i sl, budalaštibne...... i da bi večeras i trener Rudara mogao isti rezultat napraviti...ali neka ih, ako im obraz to dozvoljava, a Pape i igrači neka samo nastave do konačnog cilja :thumbup: :bih:
Al' vec zamisljam poerd autlinije birvaktilskog Gavrana u onoj zutoj majici, sav izgubljen, ne zna sta ga je snaslo! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Frankyee

#21925 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Frankyee »

Moramo cestitati Susicu na rezultatu, nisam vjerovao da mozemo ovako dobro proci, znao sam da je moguce ali je uvijek nesto falio.

Samo sada da krenemo dalje u ovome stilu jos 5 utakmica do Brazila, da se i to jednom dozivi !
Locked