Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sodom1 wrote:
Sto ne bi smijo pomisliti ovako ´´ tamo ´´ parkirati . Ti mislis ´´tamo´´ ubijaju ljude . Kazna ako te ufati 15-20 € i vozi dalje. Naravno da je olaksavajuca okolnost , hrani domace uhljebe , govnarski aparat od drzave itd itd
NHF sa takvim koji dozvolie da im se primitivci seru po glavi kako hoce samo zato sto imaju pare ja nemam sta da raspravljam
To nije sranje po glavi .
Ljudi turisti , cista para , treba iskoristiti , ali kao sto znamo bosnji lakse metar u guzicu neko milimetar u glavu .
Sodom1 wrote:
Ljudi turisti , cista para , treba iskoristiti , ali kao sto znamo bosnji lakse metar u guzicu neko milimetar u glavu .
Taj je turista isto ko sto sam i ja turista!
Naravno da je to sranje po glavi, ta zelena povrsina ima svoju svrhu i namjenu, neko je tu zelenu povrsinu napravio i neko je odrzava, samo je pitranje da to mozes da razumijed.
Ako ti dodjem sa adekvatnom cifrom, hoces li mi dozvoliti da ti se istvarim na sred dnevne sobe?
Sodom1 wrote:
Naravno da je to sranje po glavi, ta zelena povrsina ima svoju svrhu i namjenu, neko je tu zelenu povrsinu napravio i neko je odrzava, samo je pitranje da to mozes da razumijed.
Ako ti dodjem sa adekvatnom cifrom, hoces li mi dozvoliti da ti se istvarim na sred dnevne sobe?
Imajuci u vidu kako se povrsine odrzavaju ili ti ga ne odrzavaju u BiH .
Moze druze za pravu cifru istovari se , ko da je smak svijeta , u danasnjem svjetu samo su suske bitne za mene i moju familiju . Boli me kita cija je zastava u predjsednistvu. Kad je novcanik pun lakse se dise zivi , nema srkleta , ne zamaraju te gluposti.
Sodom1 wrote:
Imajuci u vidu kako se povrsine odrzavaju ili ti ga ne odrzavaju u BiH . Moze druze za pravu cifru istovari se , ko da je smak svijeta , u danasnjem svjetu samo su suske bitne za mene i moju familiju . Boli me kita cija je zastava u predjsednistvu. Kad je novcanik pun lakse se dise zivi , nema srkleta , ne zamaraju te gluposti.
Kao sto napisah, ljudi dozvole da im se zbog para seru po glavi.
Sodom1 wrote:
Imajuci u vidu kako se povrsine odrzavaju ili ti ga ne odrzavaju u BiH . Moze druze za pravu cifru istovari se , ko da je smak svijeta , u danasnjem svjetu samo su suske bitne za mene i moju familiju . Boli me kita cija je zastava u predjsednistvu. Kad je novcanik pun lakse se dise zivi , nema srkleta , ne zamaraju te gluposti.
Sodom1 wrote:
Pa rekao si u dnevnu odkud sad na glavu`?
pa sam si rek'o... sasm nek suska suska, pun novcanik, sve dozvoljeno
semirsar wrote:[quote="Sodom1"
Kao sto napisah, ljudi dozvole da im se zbog para seru po glavi.[/quote]
Pa rekao si u dnevnu odkud sad na glavu`?[/quote]
pa sam si rek'o... sasm nek suska suska, pun novcanik, sve dozvoljeno [/quote]
Naravno ali za koju cijenu?
Sodom1 wrote:
Pa rekao si u dnevnu odkud sad na glavu`?
Zar ima razlike ako su samo suske bitne i ako treba samo prava cifra?
Tako je,
Jel imas milion?
A bitnije je ako ga imaš bi li ga se tako lako rješio i ktomu još naprđivao se s mnom
Nije bitno imam li i a sta bi ga potrosio, bitno je da je poenta dokazana, ti ces za pare dozvoliti da ti se poseru po glavi, a takvima se zacakle okice na puno manje 0 od miliona.
Sodom1 wrote:Ako ti tako kazes. Nemam druge nego da se slozim.
Pa eto neka se uvede u zapisnik
E vidi sad, ja radim u sektoru u kojem se pare bukvalno "uvoze" iz inostrastva i trose ovdje, znaci isto kao dijasporac samo sam zvanicno zaposlen ovdje, placam porez i doprinose. Moja je gruba procjena da na godisnjoj osnovi u drzavi ostavim 10 x vise para nego ovaj dijasporac i tako 22 godine. De mi ziv bio preracunaj na sta sve imam pravo i kakve pogodnosti po pitanju tolerancije na krsenje zakona imam s obzirom koliko sam para za 22 god ostavio u budzetu?
Last edited by tempuser on 01/01/2019 17:48, edited 1 time in total.
Sodom1 wrote:Ako ti tako kazes. Nemam druge nego da se slozim.
Pa eto neka se uvede u zapisnik
E vidi sad, ja radim u sektoru u kojem se pare bukvalno "uvoze" iz inostrastva i trose ovdje, znaci isto kao dijasporac samo sam zvanicno zaposlen ovdje, placam porez i doprinose. Moja je gruba procjena da na godisnjoj osnovi u drzavi ostavim 10 x vise para nego ovaj dijasporac i tako 22 godine. De mi ziv bio preracunaj na sta sve imam pravo, a da mi se tolerise, s obzirom koliko sam napunio budzet?
dA ali ti si u manjini ,vecina muze i uhljebi su i prkopcani na sisu , ili su jednostavno nezaposleni ili rade na crno.
A s druge strane svaki ovaj donosi zivu kintu ,neko manje neko vise
tempuser wrote:
E vidi sad, ja radim u sektoru u kojem se pare bukvalno "uvoze" iz inostrastva i trose ovdje, znaci isto kao dijasporac samo sam zvanicno zaposlen ovdje, placam porez i doprinose. Moja je gruba procjena da na godisnjoj osnovi u drzavi ostavim 10 x vise para nego ovaj dijasporac i tako 22 godine. De mi ziv bio preracunaj na sta sve imam pravo, a da mi se tolerise, s obzirom koliko sam napunio budzet?
dA ali ti si u manjini ,vecina muze i uhljebi su i prkopcani na sisu , ili su jednostavno nezaposleni ili rade na crno.
A s druge strane svaki ovaj donosi zivu kintu ,neko manje neko vise
Nema veze sto sam u manjini, bitno je da mogu krsiti propise jer punim budzet i da mi ti izracunas koliko sam "zaradio" povlastica za 22 god.
konektovan wrote:Problem vam dva auta na travi, a nije problem hiljade automobila na zelenoj povrsini u čevljanovićima?!
Ako zanemarimo da parkiranje na uredjenoj zelenoj povrsini u gradu jest zabranjeno, dok parkiranje na livadi van grada nije, u principu ja se slazem da i jedno i drugo jeste problem.
vidi ovog sa toyotom,drzi i ne pusta kocnicu ,jbmti i autoskolu i obuku,kod nas bi trebalo ko u svedskoj polagat,led,snijeg,kisa,suho,pa sve isto al po mraku
ovaj sa golfom pametan,smotao ga u snijeg da ufate tockovi
Kao iz pjesme Gibonnia i Tedya Spallata Ne odustajeeem... Slikao neki dan, jutros ga vidim, uvukao auto u pasaz za pjesake i mete snijeg sa auta, pravi neki Monk.