StupskaBitanga wrote:autoput nije po šerijatupici wrote:jaaaoooo od zla oca i gore matere...ćujjj kvalificirana veĆina...sve doturi nauka...ima da ko termiti navale na budjet a auto put šHo se je pravio, pravio se
Demokratska fronta Željko Komšić
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#21901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- It_is_a_Leclerc
#21902 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo, kaže Sarajlić da još uvijek imaju iste partnere. DF i HDZ.
Ali, pazite izjavu
Ali, pazite izjavu
Pa dobro, gospodo, dokle vi mislite sastančiti i dogovarati ?! Ili može ili ne može. Ili hoćete DF, ili nekog drugog. Ovo postaje teško zamaranje, po principu - "Imamo mi dogovor, al' evo samo malo da nešto još vidimo" i tako već deset dana.Stranka demokratske akcije bi trebala sutra održati sjednicu Predsjedništva, a do tada bi kako se nadaju, trebali imati konkretnije dogovore s koalicionim partnerima. Danas nije bilo zvaničnih sastanaka stranačkih delegacija u vezi s formiranjem vlasti, ali ima međusobnih kontakata u vezi s postizanjem dogovora.
-
Hafis
#21903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bolje da pojačaju jelovnike u narodnim kuhinjama a ne da prave nekakve puteve za qurcevo zdravlje.pici wrote:jaaaoooo od zla oca i gore matere...ćujjj kvalificirana veĆina...sve doturi nauka...ima da ko termiti navale na budjet a auto put šHo se je pravio, pravio se
Tko će im ionako plaćati tolike cestarine
- pici
#21904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma nek DF nabije to nogom dok još može, kasnije je kasno kad ga priĆape HDZ legitimni i SDA minderi...
- pici
#21905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
a bogumi će i budjetlije manji priliv u doturske ordinacije...ima pašČadi po ulicama ...daj šHa dašHHafis wrote:Bolje da pojačaju jelovnike u narodnim kuhinjama a ne da prave nekakve puteve za qurcevo zdravlje.pici wrote:jaaaoooo od zla oca i gore matere...ćujjj kvalificirana veĆina...sve doturi nauka...ima da ko termiti navale na budjet a auto put šHo se je pravio, pravio se
-
StupskaBitanga
#21906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma ja naguraj na budžet sve lažne bojovnike i demobilizirane borce i onda izazovi ginansijski kolaps da svi završimo na narodnim kuhinjama ako ih budeHafis wrote:Bolje da pojačaju jelovnike u narodnim kuhinjama a ne da prave nekakve puteve za qurcevo zdravlje.pici wrote:jaaaoooo od zla oca i gore matere...ćujjj kvalificirana veĆina...sve doturi nauka...ima da ko termiti navale na budjet a auto put šHo se je pravio, pravio se
Divno jedno razmišljanje
- pici
#21907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
StupskaBitanga wrote:ma ja naguraj na budžet sve lažne bojovnike i demobilizirane borce i onda izazovi ginansijski kolaps da svi završimo na narodnim kuhinjama ako ih budeHafis wrote:Bolje da pojačaju jelovnike u narodnim kuhinjama a ne da prave nekakve puteve za qurcevo zdravlje.pici wrote:jaaaoooo od zla oca i gore matere...ćujjj kvalificirana veĆina...sve doturi nauka...ima da ko termiti navale na budjet a auto put šHo se je pravio, pravio se
Divno jedno razmišljanje
uvjek je Dotur biJo na Nivou...
-
Hafis
#21908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uf....kad smo već kod domibilisanih boraca. Da ih je bila jedna petina od registriranih, tko zna bi li i Temišvar ostao.StupskaBitanga wrote:ma ja naguraj na budžet sve lažne bojovnike i demobilizirane borce i onda izazovi ginansijski kolaps da svi završimo na narodnim kuhinjama ako ih budeHafis wrote:Bolje da pojačaju jelovnike u narodnim kuhinjama a ne da prave nekakve puteve za qurcevo zdravlje.pici wrote:jaaaoooo od zla oca i gore matere...ćujjj kvalificirana veĆina...sve doturi nauka...ima da ko termiti navale na budjet a auto put šHo se je pravio, pravio se
Divno jedno razmišljanje
Što se mene tiče - sve do jednog skinuti s čanka.
-
StupskaBitanga
#21909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nivo nivo pa kud puklo
-
Hafis
#21910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kolo sreće se okreće....izgleda da je sada red na Čovu da dikeli bez vađenja 
- ultima_palabra
#21911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
znam to, ali nekako se najvise interesujes za ovu vladu: te kad ce, te sto nije dosad, te hoce li ih vise nogiratHafis wrote:Ma jok.ultima_palabra wrote:Hafize, jel pritužilo?
Znaš i sam da se u bezvlašću najbolje snalazimo.
Žao mi poštenih insana, koji se ne snalaze u ovakvom sustavu.
- bdzs
#21912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
It_is_a_Leclerc wrote:Evo, kaže Sarajlić da još uvijek imaju iste partnere. DF i HDZ.
Ali, pazite izjavuPa dobro, gospodo, dokle vi mislite sastančiti i dogovarati ?! Ili može ili ne može. Ili hoćete DF, ili nekog drugog. Ovo postaje teško zamaranje, po principu - "Imamo mi dogovor, al' evo samo malo da nešto još vidimo" i tako već deset dana.Stranka demokratske akcije bi trebala sutra održati sjednicu Predsjedništva, a do tada bi kako se nadaju, trebali imati konkretnije dogovore s koalicionim partnerima. Danas nije bilo zvaničnih sastanaka stranačkih delegacija u vezi s formiranjem vlasti, ali ima međusobnih kontakata u vezi s postizanjem dogovora.
-
Hafis
#21913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma jok, nigdje veze.ultima_palabra wrote:znam to, ali nekako se najvise interesujes za ovu vladu: te kad ce, te sto nije dosad, te hoce li ih vise nogiratHafis wrote:Ma jok.ultima_palabra wrote:Hafize, jel pritužilo?
Znaš i sam da se u bezvlašću najbolje snalazimo.
Žao mi poštenih insana, koji se ne snalaze u ovakvom sustavu.
Iziritiraju me ovi što bezrazložno likuju...klasično infantilno ponašanje...k'o ostat će Nerko pa vi gledajte. Pa u vrijeme tog Nerke gorila je zgrada vlade, a polovica ministara ima krivične prijave i neki će završiti na optuženičkoj klupi. Ne vidim niti jedan jedini razlog za likovanje.
- It_is_a_Leclerc
#21914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Denis Zvizdić, mandatar za sastav Vijeća ministara BiH, je potvrdio za Faktor.ba da je danas obavio razgovore s kandidatima Demokratske fronte za Vijeće ministara.
Ova stranka je i zvanično za ministra prometa i komunikacija predložila Slavka Matanovića iz Brčkog te Emira Suljagića, njihovog kandidata za Predsjedništvo BiH na prošlim izborima, za zamjenika ministra odbrane.
- volta dzontra
#21915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Treba ga odmah po praksi s pocetka proslog stoljeca preimenovati u Ministarstvo rataIt_is_a_Leclerc wrote:Denis Zvizdić, mandatar za sastav Vijeća ministara BiH, je potvrdio za Faktor.ba da je danas obavio razgovore s kandidatima Demokratske fronte za Vijeće ministara.
Ova stranka je i zvanično za ministra prometa i komunikacija predložila Slavka Matanovića iz Brčkog te Emira Suljagića, njihovog kandidata za Predsjedništvo BiH na prošlim izborima, za zamjenika ministra odbrane.
-
StupskaBitanga
#21916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ah taj faktor
- It_is_a_Leclerc
#21917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kaže Čović - "Sve će biti jasno do kraja dana", al' ne zna jel DF još u većini, al' "sutra moramo već početi provjeravati personalna rješenja". Hehehe... Čović - humorista.
- It_is_a_Leclerc
#21918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Inače, NA Patria javlja
DOGOVOR POSTIGNUT: FBiH će dobiti Vladu
http://nap.ba/new/vijest.php?id=9213
DOGOVOR POSTIGNUT: FBiH će dobiti Vladu
http://nap.ba/new/vijest.php?id=9213
-
The Realist
#21919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hvala Bogu, valjda sada krenu i raditi nešto.
-
StupskaBitanga
#21920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
mora da se šališThe Realist wrote:Hvala Bogu, valjda sada krenu i raditi nešto.
Ako i bude SDA-DF-HDZ Vlade to će biti klimavi orkestar koji će se više raštimavati nego raditi
-
hizo ramidovic
#21921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
da im morebit ovi delikventi nisu gume izbusili pa ne mogu da se nadju, nemaju prevoz?
-
megaman4
#21922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hvala BOGU. Eto konačno su došli tobe.
Nerko doviđenja...
- jazzer
#21923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
The Realist wrote:Hvala Bogu, valjda sada krenu i raditi nešto.
Evo razloga da se jos jedno dva mjeseca otegne sve...Lider HDZ BIH Dragan Čović potvrdio je da je sa SDA i DF-om dogovorena raspodjela pozicija u Vladi Federacije BIH. HDZ BIH je dobio šest pozicija, s tim da će pozicija u Ministarstvu finansija biti usaglašena sa ostala dva partnera.
-
The Realist
#21924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa eto, dogovorili su se, tako da bit će valjda.StupskaBitanga wrote:mora da se šališThe Realist wrote:Hvala Bogu, valjda sada krenu i raditi nešto.
Ako i bude SDA-DF-HDZ Vlade to će biti klimavi orkestar koji će se više raštimavati nego raditi
A klimavo je uvijek, a iskreno me više zanima da na kantonalnom nivou ne dođe do problema, a čini mi se da tu nešto i rade sada, ono, nema toliko sukoba, pa ko zna....
- Banksy
#21925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neće, gledaće da to brze ide, da se što prije zaboravi sramota ...jazzer wrote:The Realist wrote:Hvala Bogu, valjda sada krenu i raditi nešto.Evo razloga da se jos jedno dva mjeseca otegne sve...Lider HDZ BIH Dragan Čović potvrdio je da je sa SDA i DF-om dogovorena raspodjela pozicija u Vladi Federacije BIH. HDZ BIH je dobio šest pozicija, s tim da će pozicija u Ministarstvu finansija biti usaglašena sa ostala dva partnera..
Kakogod, samo nek je gotovo.