Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#21901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

StupskaBitanga wrote:
pici wrote:jaaaoooo od zla oca i gore matere...ćujjj kvalificirana veĆina...sve doturi nauka :mrgreen: ...ima da ko termiti navale na budjet a auto put šHo se je pravio, pravio se :oops:
autoput nije po šerijatu
:thumbup: :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#21902 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Evo, kaže Sarajlić da još uvijek imaju iste partnere. DF i HDZ.

Ali, pazite izjavu
Stranka demokratske akcije bi trebala sutra održati sjednicu Predsjedništva, a do tada bi kako se nadaju, trebali imati konkretnije dogovore s koalicionim partnerima. Danas nije bilo zvaničnih sastanaka stranačkih delegacija u vezi s formiranjem vlasti, ali ima međusobnih kontakata u vezi s postizanjem dogovora.
Pa dobro, gospodo, dokle vi mislite sastančiti i dogovarati ?! Ili može ili ne može. Ili hoćete DF, ili nekog drugog. Ovo postaje teško zamaranje, po principu - "Imamo mi dogovor, al' evo samo malo da nešto još vidimo" i tako već deset dana.
Hafis

#21903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

pici wrote:jaaaoooo od zla oca i gore matere...ćujjj kvalificirana veĆina...sve doturi nauka :mrgreen: ...ima da ko termiti navale na budjet a auto put šHo se je pravio, pravio se :oops:
Bolje da pojačaju jelovnike u narodnim kuhinjama a ne da prave nekakve puteve za qurcevo zdravlje.
Tko će im ionako plaćati tolike cestarine :)
pici

#21904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

ma nek DF nabije to nogom dok još može, kasnije je kasno kad ga priĆape HDZ legitimni i SDA minderi...
pici

#21905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

Hafis wrote:
Bolje da pojačaju jelovnike u narodnim kuhinjama a ne da prave nekakve puteve za qurcevo zdravlje.
a bogumi će i budjetlije manji priliv u doturske ordinacije...ima pašČadi po ulicama ...daj šHa dašH :mrgreen:
StupskaBitanga

#21906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Hafis wrote:
ma ja naguraj na budžet sve lažne bojovnike i demobilizirane borce i onda izazovi ginansijski kolaps da svi završimo na narodnim kuhinjama ako ih bude
Divno jedno razmišljanje
pici

#21907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

StupskaBitanga wrote:
Hafis wrote:
ma ja naguraj na budžet sve lažne bojovnike i demobilizirane borce i onda izazovi ginansijski kolaps da svi završimo na narodnim kuhinjama ako ih bude
Divno jedno razmišljanje

uvjek je Dotur biJo na Nivou... :mrgreen:

Hafis

#21908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

StupskaBitanga wrote:
Hafis wrote:
Divno jedno razmišljanje
Uf....kad smo već kod domibilisanih boraca. Da ih je bila jedna petina od registriranih, tko zna bi li i Temišvar ostao.
Što se mene tiče - sve do jednog skinuti s čanka.
StupskaBitanga

#21909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

nivo nivo pa kud puklo
Hafis

#21910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

kolo sreće se okreće....izgleda da je sada red na Čovu da dikeli bez vađenja :)
ultima_palabra

#21911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Hafis wrote:
ultima_palabra wrote:Hafize, jel pritužilo? :mrgreen:
Ma jok.
Znaš i sam da se u bezvlašću najbolje snalazimo.
Žao mi poštenih insana, koji se ne snalaze u ovakvom sustavu.
znam to, ali nekako se najvise interesujes za ovu vladu: te kad ce, te sto nije dosad, te hoce li ih vise nogirat :mrgreen:
bdzs

#21912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bdzs »

It_is_a_Leclerc wrote:Evo, kaže Sarajlić da još uvijek imaju iste partnere. DF i HDZ.

Ali, pazite izjavu
Stranka demokratske akcije bi trebala sutra održati sjednicu Predsjedništva, a do tada bi kako se nadaju, trebali imati konkretnije dogovore s koalicionim partnerima. Danas nije bilo zvaničnih sastanaka stranačkih delegacija u vezi s formiranjem vlasti, ali ima međusobnih kontakata u vezi s postizanjem dogovora.
Pa dobro, gospodo, dokle vi mislite sastančiti i dogovarati ?! Ili može ili ne može. Ili hoćete DF, ili nekog drugog. Ovo postaje teško zamaranje, po principu - "Imamo mi dogovor, al' evo samo malo da nešto još vidimo" i tako već deset dana.
Hafis

#21913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

ultima_palabra wrote:
Hafis wrote:
ultima_palabra wrote:Hafize, jel pritužilo? :mrgreen:
Ma jok.
Znaš i sam da se u bezvlašću najbolje snalazimo.
Žao mi poštenih insana, koji se ne snalaze u ovakvom sustavu.
znam to, ali nekako se najvise interesujes za ovu vladu: te kad ce, te sto nije dosad, te hoce li ih vise nogirat :mrgreen:
Ma jok, nigdje veze.
Iziritiraju me ovi što bezrazložno likuju...klasično infantilno ponašanje...k'o ostat će Nerko pa vi gledajte. Pa u vrijeme tog Nerke gorila je zgrada vlade, a polovica ministara ima krivične prijave i neki će završiti na optuženičkoj klupi. Ne vidim niti jedan jedini razlog za likovanje.
It_is_a_Leclerc

#21914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Denis Zvizdić, mandatar za sastav Vijeća ministara BiH, je potvrdio za Faktor.ba da je danas obavio razgovore s kandidatima Demokratske fronte za Vijeće ministara.

Ova stranka je i zvanično za ministra prometa i komunikacija predložila Slavka Matanovića iz Brčkog te Emira Suljagića, njihovog kandidata za Predsjedništvo BiH na prošlim izborima, za zamjenika ministra odbrane.
volta dzontra

#21915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by volta dzontra »

It_is_a_Leclerc wrote:
Denis Zvizdić, mandatar za sastav Vijeća ministara BiH, je potvrdio za Faktor.ba da je danas obavio razgovore s kandidatima Demokratske fronte za Vijeće ministara.

Ova stranka je i zvanično za ministra prometa i komunikacija predložila Slavka Matanovića iz Brčkog te Emira Suljagića, njihovog kandidata za Predsjedništvo BiH na prošlim izborima, za zamjenika ministra odbrane.
Treba ga odmah po praksi s pocetka proslog stoljeca preimenovati u Ministarstvo rata :-)
StupskaBitanga

#21916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

ah taj faktor
It_is_a_Leclerc

#21917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Kaže Čović - "Sve će biti jasno do kraja dana", al' ne zna jel DF još u većini, al' "sutra moramo već početi provjeravati personalna rješenja". Hehehe... Čović - humorista.
It_is_a_Leclerc

#21918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Inače, NA Patria javlja

DOGOVOR POSTIGNUT: FBiH će dobiti Vladu

http://nap.ba/new/vijest.php?id=9213
The Realist

#21919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The Realist »

Hvala Bogu, valjda sada krenu i raditi nešto.
StupskaBitanga

#21920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

The Realist wrote:Hvala Bogu, valjda sada krenu i raditi nešto.
mora da se šališ
Ako i bude SDA-DF-HDZ Vlade to će biti klimavi orkestar koji će se više raštimavati nego raditi
hizo ramidovic

#21921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hizo ramidovic »

da im morebit ovi delikventi nisu gume izbusili pa ne mogu da se nadju, nemaju prevoz?
megaman4

#21922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by megaman4 »

Hvala BOGU. Eto konačno su došli tobe. :-) Nerko doviđenja...
jazzer

#21923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jazzer »

...Lider HDZ BIH Dragan Čović potvrdio je da je sa SDA i DF-om dogovorena raspodjela pozicija u Vladi Federacije BIH. HDZ BIH je dobio šest pozicija, s tim da će pozicija u Ministarstvu finansija biti usaglašena sa ostala dva partnera.
Evo razloga da se jos jedno dva mjeseca otegne sve :).
The Realist

#21924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The Realist »

StupskaBitanga wrote:
mora da se šališ
Ako i bude SDA-DF-HDZ Vlade to će biti klimavi orkestar koji će se više raštimavati nego raditi
Pa eto, dogovorili su se, tako da bit će valjda.

A klimavo je uvijek, a iskreno me više zanima da na kantonalnom nivou ne dođe do problema, a čini mi se da tu nešto i rade sada, ono, nema toliko sukoba, pa ko zna....
Banksy

#21925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

jazzer wrote:
...Lider HDZ BIH Dragan Čović potvrdio je da je sa SDA i DF-om dogovorena raspodjela pozicija u Vladi Federacije BIH. HDZ BIH je dobio šest pozicija, s tim da će pozicija u Ministarstvu finansija biti usaglašena sa ostala dva partnera.
Evo razloga da se jos jedno dva mjeseca otegne sve :).
Neće, gledaće da to brze ide, da se što prije zaboravi sramota ...

Kakogod, samo nek je gotovo.
Post Reply