SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
zateznistub

#21901 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

VjecitiStudent wrote:I sad će opet stranice i stranice istih redova koje pišemo nakon ovih nesreća.
Pred MUP, sutra, iko?
Moj zadnji odlazak "pred institucije" je rezultirao spoznajom da je mogo vise mlađih (onih koji bi, prije mene trebali biti tu)u kafanama i bastama...

no more...
BHF_Manijak

#21902 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BHF_Manijak »

Kakva koristi od istih. Sto puta sam bio svjedok kad pored policijskih kola projurcaju, a ovi naravno nista, nastave svojim poslom...
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#21903 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

Bullet Tooth Tony wrote:
VjecitiStudent wrote:I onda opet, standardno pitanje: Gdje su, šta rade onih 2000+ likova u policijskim uniformama?
Nemamo pedeset trkališta, već jedno, jedino.
:thumbup:

Opet napominjem ... fale patrole , da kruze gradom .... Mozes se cetiri sata voziti od Bascarsije do Ilidze a da niti jednu ne sretnes
Zaustave i napisu kaznu od 50KM, odnosno 25KM...
zilla_

#21904 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zilla_ »

BHF_Manijak wrote:Kakva koristi od istih. Sto puta sam bio svjedok kad pored policijskih kola projurcaju, a ovi naravno nista, nastave svojim poslom...
to nije njihova nadležnost. njihova nadležnost smo mi normalni ljudi pa ti sprži kaznu što se nisi svezo ili što nemaš rezervne sijalice u gepeku. :-x
shandrprcSA

#21905 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

mk ultra wrote:
Bullet Tooth Tony wrote:
VjecitiStudent wrote:I onda opet, standardno pitanje: Gdje su, šta rade onih 2000+ likova u policijskim uniformama?
Nemamo pedeset trkališta, već jedno, jedino.
:thumbup:

Opet napominjem ... fale patrole , da kruze gradom .... Mozes se cetiri sata voziti od Bascarsije do Ilidze a da niti jednu ne sretnes
Zaustave i napisu kaznu od 50KM, odnosno 25KM...
jebem li im pola majke da im jebem i ko donese takav zakon...
zateznistub

#21906 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

shandrprcSA wrote:
jebem li im pola majke da im jebem i ko donese takav zakon...
Umjesto da kvadriraju i zaprijete uskracivanjem svakog vida zdravstvene zastite dok ne plati kaznu, oni ih jos i nagrade...
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#21907 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bitanga_sa_otesa »

zateznistub wrote:Da bi neko zaista ZNAO sta je brzina, treba ici na trke na stazu namjennjenu za to. Ovo sto rade idiot je cisti kretenluk i nema nikakve veze sa znanjem!
Jezim se kad za nekoga ko je obisao par krugova oko Saaraejva kazu da zna voziti i zna sta je brzina.
Ja vozim sampionat bih na brdu pa nikad necu reci da znam voziti i da cu se izvuci iz neke situacije zajebane, a vozim se u kontrolisanim uslovima i sa svom zastitnom opremom. .svako divljanje po gradu je ludost koja se nažalost zavrsi ovako...najmanje 100 je vozio cim se auto ovako savio ko kifla....
zateznistub

#21909 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

bitanga_sa_otesa wrote:
zateznistub wrote:Da bi neko zaista ZNAO sta je brzina, treba ici na trke na stazu namjennjenu za to. Ovo sto rade idiot je cisti kretenluk i nema nikakve veze sa znanjem!
Jezim se kad za nekoga ko je obisao par krugova oko Saaraejva kazu da zna voziti i zna sta je brzina.
Ja vozim sampionat bih na brdu pa nikad necu reci da znam voziti i da cu se izvuci iz neke situacije zajebane, a vozim se u kontrolisanim uslovima i sa svom zastitnom opremom. .svako divljanje po gradu je ludost koja se nažalost zavrsi ovako...najmanje 100 je vozio cim se auto ovako savio ko kifla....
Jasno!
betontennis

#21910 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by betontennis »

Mislim da je malo bezveze postavljati neke linkove sa slikom dijeteta.Ima i majka tog dijeteta šta mislite kako je njoj.Treba imati i neke granice,a ne navijati ovdje za nečiju smrt i ako neopravdavam ovakve vožnje po gradu i sreća je da niko nevin nije stradao.
shandrprcSA

#21911 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

cuj profi...o Boze
winkiewinkie

#21912 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by winkiewinkie »

supercali wrote:jedan manje idemo dalje :)

Ostavio je dijete iza sebe , i usput bio profi vozač a ne neki balavac koji se trka u Golfu 2 1.6 Dizel pa bih ja editao taj komentar. Šteta i M3ce jer je koliko znam jedna od 3 u Sarajevu (jedna je kabriolet) .Zaista prelijep primjerak auta.
johntra

#21913 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by johntra »

Prema onoj jednoj fotki, na kojoj se vidi kako vatrogasac šljemom skriva glavu suvozača, mislim da je suvozač preminuo, a ne vozač...
O'zone
Globalni moderator

#21914 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

winkiewinkie wrote:

Ostavio je dijete iza sebe , i usput bio profi vozač a ne neki balavac koji se trka u Golfu 2 1.6 Dizel pa bih ja editao taj komentar. Šteta i M3ce jer je koliko znam jedna od 3 u Sarajevu (jedna je kabriolet) .Zaista prelijep primjerak auta.
O Bože! Haj pročitaj sta si napisao.
julisiz es grant

#21915 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by julisiz es grant »

shandrprcSA wrote:cuj profi...o Boze
Ovdje se, kao i sa mnogim drugim, olako nabacuje riječju "profi", a da se na zna šta to znači. Neko misli da je dobar u nečemu i smatra za sebe da je "profi". Profi, tj. profesionalac je neko ko živi od nečega, kome je to karijera, ko time zarađuje hljeb. Kao što sam ja npr. profi ginekolog.
A nešto sumnjam da je ovaj djetetu kupovo pelene i hapu od nekih imaginarnih para zarađenih jurcanjem.
Last edited by julisiz es grant on 30/09/2015 22:55, edited 1 time in total.
BadBoy

#21916 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

bitanga_sa_otesa wrote:
Ima i ona priča, vjerovatno apokrifna, da Michael Schumaher nije u životu platio kazne u saobraćaju. Suština je bitna, profi vozači znaju svoje granice i znaju razlučiti između profesionalne staze i gradske vožnje.
zateznistub

#21917 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

O'zone wrote:
O Bože! Haj pročitaj sta si napisao.
Onakvi to ne rade...
thekupus

#21918 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by thekupus »

winkiewinkie wrote:

profi vozac pa mu to daje za pravo da divlja po gradu? nije mu ovo prvi put bio, ali jeste zadnji
shandrprcSA

#21919 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

julisiz es grant wrote:
shandrprcSA wrote:cuj profi...o Boze
Ovdje se, kao i sa mnogim drugim, olako nabacuje riječju "profi", a da se na zna šta to znači. Neko misli da je dobar u nečemu i smatra za sebe da je "profi". Profi, tj. profesionalac je neko ko živi od nečega, kome je to karijera, ko time zarađuje hljeb. Kao što sam ja npr. profi ginekolog.
A nešto sumnjam da je ovaj djetetu kupovo pelene i hapu od nekih imaginarnih para zarađenih jurcanjem.
jos sebi ne mogu da dodjem od ovo "profi"
shbc

#21920 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shbc »

winkiewinkie wrote:

Da je bio Sumaher glavom i bradom u Ferarijevom bolidu, divljajuci po gradu nije nista bolje zasluzio.
mario001

#21921 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mario001 »

winkiewinkie wrote:

Moj prijatelj ima M4 ali nikada ne vozi vise od 70-80 po gradu, barem kada sam ja sa njim...van grada je druga prica
O'zone
Globalni moderator

#21922 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Gledam sad na portalu slike sa uvidjaja i izgleda da se desilo isto što i onome ludjaku što je ubio onu djevojku na tramvajskoj stanici kod Predsjedništva.

Prevelika brzina, udarac od ivicnjak i onda katapultiranje na drugu stranu.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#21923 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hrasno38 »

Cuj "profi" vozac!! Sta to u prevodu znaci??? Imao bjesno auto ili motor, ucestvovao na nekim trkama i vozio ludo po gradu. Evo ja sam doduse po Njemackoj vozio Audi 3 240 km/h na A1 i 220 Octaviu izmedju Zagreba i Sl Broda! Jesam li i ja "profi" vozac. Jesam profi kurac!!! To je zvanje koje stice isto kao i medicinska sestra i ne postaje se vozeci bijesno po gradskim ulicama. Dakle zavrsis saobracajnu skolu, polazes vozacki i drzavni ispit i dobijas zvanje prosfesionalnog vozaca.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#21924 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_milojica »

mario001 wrote:
winkiewinkie wrote:

Moj prijatelj ima M4 ali nikada ne vozi vise od 70-80 po gradu, barem kada sam ja sa njim...van grada je druga prica
Ako ti je jaran OVAKO mesna industrija,vidjao sam i njega kako divlja...vjerovatno nisi bio sa njim.

P.S. Profi vozac :facepalm:
P.P.S. Zali boze ovog djeteta koje ce odrasti bez oca,a njega,oca,sam vec prezalio.
Last edited by mali_milojica on 30/09/2015 23:19, edited 1 time in total.
p206

#21925 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by p206 »

bitanga_sa_otesa wrote:
Tačno tako,od svog instruktora sam čuo jednu pametnu "kad pomisliš da znaš voziti,tad se najviše čuvaj,jer baš tad ne znaš voziti"
Locked