Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VjecitiStudent wrote:I onda opet, standardno pitanje: Gdje su, šta rade onih 2000+ likova u policijskim uniformama?
Nemamo pedeset trkališta, već jedno, jedino.
Opet napominjem ... fale patrole , da kruze gradom .... Mozes se cetiri sata voziti od Bascarsije do Ilidze a da niti jednu ne sretnes
BHF_Manijak wrote:Kakva koristi od istih. Sto puta sam bio svjedok kad pored policijskih kola projurcaju, a ovi naravno nista, nastave svojim poslom...
to nije njihova nadležnost. njihova nadležnost smo mi normalni ljudi pa ti sprži kaznu što se nisi svezo ili što nemaš rezervne sijalice u gepeku.
VjecitiStudent wrote:I onda opet, standardno pitanje: Gdje su, šta rade onih 2000+ likova u policijskim uniformama?
Nemamo pedeset trkališta, već jedno, jedino.
Opet napominjem ... fale patrole , da kruze gradom .... Mozes se cetiri sata voziti od Bascarsije do Ilidze a da niti jednu ne sretnes
Zaustave i napisu kaznu od 50KM, odnosno 25KM...
jebem li im pola majke da im jebem i ko donese takav zakon...
zateznistub wrote:Da bi neko zaista ZNAO sta je brzina, treba ici na trke na stazu namjennjenu za to. Ovo sto rade idiot je cisti kretenluk i nema nikakve veze sa znanjem!
Jezim se kad za nekoga ko je obisao par krugova oko Saaraejva kazu da zna voziti i zna sta je brzina.
Ja vozim sampionat bih na brdu pa nikad necu reci da znam voziti i da cu se izvuci iz neke situacije zajebane, a vozim se u kontrolisanim uslovima i sa svom zastitnom opremom. .svako divljanje po gradu je ludost koja se nažalost zavrsi ovako...najmanje 100 je vozio cim se auto ovako savio ko kifla....
zateznistub wrote:Da bi neko zaista ZNAO sta je brzina, treba ici na trke na stazu namjennjenu za to. Ovo sto rade idiot je cisti kretenluk i nema nikakve veze sa znanjem!
Jezim se kad za nekoga ko je obisao par krugova oko Saaraejva kazu da zna voziti i zna sta je brzina.
Ja vozim sampionat bih na brdu pa nikad necu reci da znam voziti i da cu se izvuci iz neke situacije zajebane, a vozim se u kontrolisanim uslovima i sa svom zastitnom opremom. .svako divljanje po gradu je ludost koja se nažalost zavrsi ovako...najmanje 100 je vozio cim se auto ovako savio ko kifla....
Mislim da je malo bezveze postavljati neke linkove sa slikom dijeteta.Ima i majka tog dijeteta šta mislite kako je njoj.Treba imati i neke granice,a ne navijati ovdje za nečiju smrt i ako neopravdavam ovakve vožnje po gradu i sreća je da niko nevin nije stradao.
Ostavio je dijete iza sebe , i usput bio profi vozač a ne neki balavac koji se trka u Golfu 2 1.6 Dizel pa bih ja editao taj komentar. Šteta i M3ce jer je koliko znam jedna od 3 u Sarajevu (jedna je kabriolet) .Zaista prelijep primjerak auta.
Ostavio je dijete iza sebe , i usput bio profi vozač a ne neki balavac koji se trka u Golfu 2 1.6 Dizel pa bih ja editao taj komentar. Šteta i M3ce jer je koliko znam jedna od 3 u Sarajevu (jedna je kabriolet) .Zaista prelijep primjerak auta.
Ovdje se, kao i sa mnogim drugim, olako nabacuje riječju "profi", a da se na zna šta to znači. Neko misli da je dobar u nečemu i smatra za sebe da je "profi". Profi, tj. profesionalac je neko ko živi od nečega, kome je to karijera, ko time zarađuje hljeb. Kao što sam ja npr. profi ginekolog.
A nešto sumnjam da je ovaj djetetu kupovo pelene i hapu od nekih imaginarnih para zarađenih jurcanjem.
Last edited by julisiz es grant on 30/09/2015 22:55, edited 1 time in total.
Ima i ona priča, vjerovatno apokrifna, da Michael Schumaher nije u životu platio kazne u saobraćaju. Suština je bitna, profi vozači znaju svoje granice i znaju razlučiti između profesionalne staze i gradske vožnje.
profi vozac pa mu to daje za pravo da divlja po gradu? nije mu ovo prvi put bio, ali jeste zadnji
Ovdje se, kao i sa mnogim drugim, olako nabacuje riječju "profi", a da se na zna šta to znači. Neko misli da je dobar u nečemu i smatra za sebe da je "profi". Profi, tj. profesionalac je neko ko živi od nečega, kome je to karijera, ko time zarađuje hljeb. Kao što sam ja npr. profi ginekolog.
A nešto sumnjam da je ovaj djetetu kupovo pelene i hapu od nekih imaginarnih para zarađenih jurcanjem.
Da je bio Sumaher glavom i bradom u Ferarijevom bolidu, divljajuci po gradu nije nista bolje zasluzio.
Moj prijatelj ima M4 ali nikada ne vozi vise od 70-80 po gradu, barem kada sam ja sa njim...van grada je druga prica
Gledam sad na portalu slike sa uvidjaja i izgleda da se desilo isto što i onome ludjaku što je ubio onu djevojku na tramvajskoj stanici kod Predsjedništva.
Prevelika brzina, udarac od ivicnjak i onda katapultiranje na drugu stranu.
Cuj "profi" vozac!! Sta to u prevodu znaci??? Imao bjesno auto ili motor, ucestvovao na nekim trkama i vozio ludo po gradu. Evo ja sam doduse po Njemackoj vozio Audi 3 240 km/h na A1 i 220 Octaviu izmedju Zagreba i Sl Broda! Jesam li i ja "profi" vozac. Jesam profi kurac!!! To je zvanje koje stice isto kao i medicinska sestra i ne postaje se vozeci bijesno po gradskim ulicama. Dakle zavrsis saobracajnu skolu, polazes vozacki i drzavni ispit i dobijas zvanje prosfesionalnog vozaca.
Moj prijatelj ima M4 ali nikada ne vozi vise od 70-80 po gradu, barem kada sam ja sa njim...van grada je druga prica
Ako ti je jaran OVAKO mesna industrija,vidjao sam i njega kako divlja...vjerovatno nisi bio sa njim.
P.S. Profi vozac
P.P.S. Zali boze ovog djeteta koje ce odrasti bez oca,a njega,oca,sam vec prezalio.
Last edited by mali_milojica on 30/09/2015 23:19, edited 1 time in total.
Tačno tako,od svog instruktora sam čuo jednu pametnu "kad pomisliš da znaš voziti,tad se najviše čuvaj,jer baš tad ne znaš voziti"