Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drug_profi
#21876 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Oko pijace Otoka danas 3-4 auta sa ukljucenim stealth-om. Ometaju prolaz, ukljucivanje, pristup semaforu...
Dva drota stoje kod pekare i gledaju samo. Da urade ono sto zakon nalaze, pomogli bi stotinama ljudi, a ovako cine uslugu samo cetvorici.
Dva drota stoje kod pekare i gledaju samo. Da urade ono sto zakon nalaze, pomogli bi stotinama ljudi, a ovako cine uslugu samo cetvorici.
- Optimist
#21877 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I ja sam danas u tom periodu odvezao Carsija-Stup-Carsija. Prosjek brzine bio 11km/h, sat i 45 min izgubio. Na 2 mjesta u trecu ubacio. Na otoci se u lijevoj traci pokvarilo neko zensko auto, dosao bihamk i tu na putu popravlja. Doprinosi ionako velikom kolapsu.konektovan wrote:Danas u periodu od 16 do 17:30 h, na relaciji alipašino - otoka 7 nazad, kakvo ubrzavanje kakvi bakraci, prvom sve gulilo. Slazem se ja da u pojedinim momentima imas i takve vozace na cesti, koji svojim sporijim reakcijsma mogu uticati na protok saobracaja, ali ogroman je broj automobila na cesti, i ova postojeca inftastruktura jednoszavno to ne moze podnijeti. Ja sam danas bio prisiljen da u tom periodu idem autom, inace, izbjegavam je.....
- vjeshalica
#21878 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vikend je dan za rokalje pogotovo ako kisa pada pa se crvaju 30 na sat i lafo glume pazljive vozace
A tu su celston gume iz 2003 godine i sjebana kocnica iz Franje Josipa vakta...
A tu su celston gume iz 2003 godine i sjebana kocnica iz Franje Josipa vakta...
- vjeshalica
#21879 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma udaraju naloge ja sam se spasila u zadnji cas doduse u Brcanskoj stalno lese danas sam dobro prosla al jebatga kriva sam iako nisam dobila nalog...stas onako kad pogledas dodatnu guzvu prave retardi koji ostave parkirano po sat dva jer bave se dudlingom crijeva i ispijanjem 3ml kafedrug_profi wrote:Oko pijace Otoka danas 3-4 auta sa ukljucenim stealth-om. Ometaju prolaz, ukljucivanje, pristup semaforu...
- Qler
#21880 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
samo da se sjetim svega blizeg i daljeg nesposobnim vozacima. jebla ih kisa, kao da monsun pada. jebo te kralj, pa ovo danas nije normalno. Stoka jedna nesposobna.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#21881 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nemoj tako uvijek ista prica ...Qler wrote:samo da se sjetim svega blizeg i daljeg nesposobnim vozacima. jebla ih kisa, kao da monsun pada. jebo te kralj, pa ovo danas nije normalno. Stoka jedna nesposobna.
- nivla
#21882 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
evo na ilidzi dva udesa u 100m jedan iz pravca hrasnice lola preko duple pune pokuso skrenuti u bosnu, s obzirom na to koliko cesto ovo ljudi rade cudi da nema udes bar 4-5 puta dnevno, da tu stave saobracajca u civilu napunili bi budzet za sedmicu
drugi udes kod grand centra, fino bili ocrtali da se od grand centra moze samo desno i stavili znak (skinut) kao i ocrtali da moze samo desno al to je sve nestalo i desava se sta se desava
drugi udes kod grand centra, fino bili ocrtali da se od grand centra moze samo desno i stavili znak (skinut) kao i ocrtali da moze samo desno al to je sve nestalo i desava se sta se desava
- amar1994
#21883 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
juce 3 debila vratio iz franjevacke,svi svjesno kroz zabranu,e neces,pati se rikvercom boli me briga

- nepass1
#21884 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kakva je zabrana u franjevackoj? od mjesne zajednice prema pivari ili obrnuto
- amar1994
#21885 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vidis na slici koji je dio franjevacke,ovaj uski prema alifakovac ulicinepass1 wrote:kakva je zabrana u franjevackoj? od mjesne zajednice prema pivari ili obrnuto
mrsko papcima okolo ic
- nepass1
#21886 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
znam koji je dio, zivim tu. nego je li sad zabrana zbog radova ili je oduvjek. nikad nisam vvidio da ima znakamar1994 wrote:vidis na slici koji je dio franjevacke,ovaj uski prema alifakovac ulicinepass1 wrote:kakva je zabrana u franjevackoj? od mjesne zajednice prema pivari ili obrnuto,taj dio sto ti spominjes je dvosmjerna i siroka..
mrsko papcima okolo ic
- amar1994
#21887 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i jedno i drugo..ne moze bit dvosmjerna nikako jer se nema gdje mimoic..nepass1 wrote:znam koji je dio, zivim tu. nego je li sad zabrana zbog radova ili je oduvjek. nikad nisam vvidio da ima znakamar1994 wrote:vidis na slici koji je dio franjevacke,ovaj uski prema alifakovac ulicinepass1 wrote:kakva je zabrana u franjevackoj? od mjesne zajednice prema pivari ili obrnuto,taj dio sto ti spominjes je dvosmjerna i siroka..
mrsko papcima okolo ic
- nepass1
#21888 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne jebe to niko ni 2%, ja doduse samo sa alifakovca ulazim.
- drug_profi
#21889 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da prostis meni je isti qurac parkirala ti 5 minuta ili on 3 sata. Meni i jedno drugo smetate, pravite haos i krsite propise.vjeshalica wrote:Ma udaraju naloge ja sam se spasila u zadnji cas doduse u Brcanskoj stalno lese danas sam dobro prosla al jebatga kriva sam iako nisam dobila nalog...stas onako kad pogledas dodatnu guzvu prave retardi koji ostave parkirano po sat dva jer bave se dudlingom crijeva i ispijanjem 3ml kafedrug_profi wrote:Oko pijace Otoka danas 3-4 auta sa ukljucenim stealth-om. Ometaju prolaz, ukljucivanje, pristup semaforu...
Danas sam u 13:40 cekao 3 intervala da IZADJEM sa Otoke (iz Brčanske) jer je samo jedna traka prohodna, a onda i kraj pijace u Grada Čačka haos... začepila raskrsnica.
Znači 3 intervala na semaforu i onda sam se okrenuo na Aneks da prođem taj haos. A morao sam u 14:00 biti u gradu, sto bih sasvim normalno mogao stici da mi je omogucen normalan prolazak kroz raskrsnicu.
- amar1994
#21890 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
da vidis patnje sa x5 u rikvercnepass1 wrote:ne jebe to niko ni 2%, ja doduse samo sa alifakovca ulazim.
- nepass1
#21891 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja ne znam sto se malo ne potrude da rasciate ono, mislim policija. i pjesake mjesec dana kaznjavati a za auta samo sa paukom uletiti i dici par auta.drug_profi wrote:Da prostis meni je isti qurac parkirala ti 5 minuta ili on 3 sata. Meni i jedno drugo smetate, pravite haos i krsite propise.vjeshalica wrote:Ma udaraju naloge ja sam se spasila u zadnji cas doduse u Brcanskoj stalno lese danas sam dobro prosla al jebatga kriva sam iako nisam dobila nalog...stas onako kad pogledas dodatnu guzvu prave retardi koji ostave parkirano po sat dva jer bave se dudlingom crijeva i ispijanjem 3ml kafedrug_profi wrote:Oko pijace Otoka danas 3-4 auta sa ukljucenim stealth-om. Ometaju prolaz, ukljucivanje, pristup semaforu...
Danas sam u 13:40 cekao 3 intervala da IZADJEM sa Otoke (iz Brčanske) jer je samo jedna traka prohodna, a onda i kraj pijace u Grada Čačka haos... začepila raskrsnica.
Znači 3 intervala na semaforu i onda sam se okrenuo na Aneks da prođem taj haos. A morao sam u 14:00 biti u gradu, sto bih sasvim normalno mogao stici da mi je omogucen normalan prolazak kroz raskrsnicu.
sad iz grand centra 30 minuta izlazio, jebo sve guzve dosadasnje u koje sam upao po gradu.
jeba me zena samo tako, ako dobijem rak zeludca samo ona ce kriva biti.
- vjeshalica
#21892 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jesu bile guzve nesnosljive valjda je i kisa ucinila svoje i vikend vozaci
- Qler
#21893 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ista stvar, još kreteni sviraju u garaži, trube materinepass1 wrote: ja ne znam sto se malo ne potrude da rasciate ono, mislim policija. i pjesake mjesec dana kaznjavati a za auta samo sa paukom uletiti i dici par auta.
sad iz grand centra 30 minuta izlazio, jebo sve guzve dosadasnje u koje sam upao po gradu.
jeba me zena samo tako, ako dobijem rak zeludca samo ona ce kriva biti.
- nepass1
#21894 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ulazim u 18:20h, spustim se na parking vec u koloni. a nema nazad
kontam za 2h ce se razici, hoce kurac.
kontam za 2h ce se razici, hoce kurac.
- bitanga_sa_otesa
#21895 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jel se to nesto dzabe dijelilo?
- Qler
#21896 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma kaže žena hajmo dole ima pvoes3, waikiki I daihman, sve na jednom mjestu... Jebo sam gdje šta ima. To je bože sačuvaj bilo, još kad sam napokon izašao iz garaže neki pametni sa 307 pežo hoće preko svih u centar i naravno stao u mojoj traci a policija lašo došla da reguliše i gleda ga. Lik zatvorio izlaz iz garaže oni ništa. Kad sam počeo galamiti da ga skloni i kazni onda su ko trznuli se. A kokoška ispred u audi all road ne zna gdje će, čeka od notara ovjereno da se može uključiti.. Malo me to sve danas iznerviralo kao što se vidi 
- nepass1
#21897 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i tebe zena zajebala
jos kaze sto se zivciras nigdje ne zuris
jos kaze sto se zivciras nigdje ne zuris
- vjeshalica
#21898 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Navro veceras neki sroljo sa svaPskim tablama u nekom VW novom jel Pasat ili je Đeta 7 crvena iz pravca Obale Isa bega Isakovica pravo kao prema Principovom mostu
Poserem ti se na svabske table, tog skupog VW i kretenusu kojiu hoces impresionirati a u mozgu ti mahovina....nalazis se na sporednoj cesti i jos trubis da ispadnes neki maconja....nezz trubis li po dojcland i da ki tamo ne pratis znakove ko ovdje
Poserem ti se na svabske table, tog skupog VW i kretenusu kojiu hoces impresionirati a u mozgu ti mahovina....nalazis se na sporednoj cesti i jos trubis da ispadnes neki maconja....nezz trubis li po dojcland i da ki tamo ne pratis znakove ko ovdje
- bitanga_sa_otesa
#21899 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
maloprije papanka instagramusha u bijelom mercedesu coupe od ilidze do tibre divlja i snima lajv

- Logovan
#21900 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Cemu taj smajli, nista novo, standardno na nasim ulicama.bitanga_sa_otesa wrote:maloprije papanka instagramusha u bijelom mercedesu coupe od ilidze do tibre divlja i snima lajv![]()
Imam druga koji snima uzivo svaki dan, nekada i po dva, tri puta u jednom danu.