de nek neko izracuna koliko je almy dobio od ovih 600 hiljada
ja ne mogu od smjeha
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Prejako.kamen spoticanja wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/pocinje ... /171002045
ja ne mogu od smjeha
kamen spoticanja wrote:imas ti za oto statistiku?Norm wrote:...Ublehoosiii...![]()
![]()
384.987 ili ti ga 64%kamen spoticanja wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/pocinje ... /171002045
ja ne mogu od smjeha
sto bi reko onaj u filmu turneja " borimo se protiv muslimana turskim kolacima"Casual's wrote:384.987 ili ti ga 64%kamen spoticanja wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/pocinje ... /171002045
ja ne mogu od smjeha
ExNihilo wrote:Kae SDA izgubila.Kae svanuti će novo doba, Fuade Kasumoviću.
Znaš li šta mu je taj lik..Špic? :DDD a i onaj iz Kaknja mu radio na kući u PH.. vjerovatno je i tu neka poveznica.avenija wrote:ExNihilo wrote:Kae SDA izgubila.Kae svanuti će novo doba, Fuade Kasumoviću.
1:15 , pusti se kamenog
Onaj sa klipa izgleda presretan sto je mrvice dobio pored Almy-a_BataZiv_0809 wrote:Osim toga licemjerno se sad pravit nevjest i satro iscudjavati kako Almi dobija sve poslove.
Kad bi on imao svoju betonaru i sve ostalo sta ima da nije imao naklonost temeljne partije?
Ma ovo vam je samo prva stranica...ExNihilo wrote:
...pa se onda pokušava zaštitititi od širenja neugodne istine:notsure wrote:Student vazi studentima![]()
Tačno tako, nije mi to ni palo na pamet.Freamon Lester wrote:Koliko smo mi sjebano drustvo najbolje pokazuje ovaj pamflet koji je izdala komisija za nadzor rada policije.
Da se odmah razumijemo govor mrznje je svakako ruzna stvar i na tome treba raditi ali o tom po tom..
Prvo. Odakle necemu sto se zove Komisija za Nadzor policije nadleznost da naredjuje istrage MUP-u ZDK? Od kad i na koji nacin se nadleznosti komesara policije preselila u ovu komisiju koja ima za rad da NADZIRE, a ne da naredjuje, usmjerava i provodi istrage.
Da ima pameti do mraka bi svi clanovi komisije bili razrjeseni duznosti zbog ozbiljnog prekoracenja ovlasti.
Policijskom aparatu u demokratskom drustvu naredjivati moze samo prvi covjek policije, a ostali politicari i njihova svojta mogu samo traziti informaciju o necemu pa odluciti da li je policija odradila posao korektno.
Drugo. Prijedlog za sacinjavanje mjera, kadrovskih i tehnickih rjesenja za sprjecavanje i otkrivanje.... Ja znam da bi vrh SDA dao sve da moze saznati npr. ko pise da je Jasmin Duvnjak neartikulisani supak koji nikad nije zavrsio fakultet i cija demagogija smrdi kao los prdez ali... Ali praviti sistem za presretanje i internet komunikacije nije potrebno. Sva tehnicka rjesenja su vec tu. Kadrovska isto tako. Posjeduju ih FUP, SIPA, OSA i MUP RS-a. I nalaze se upravo tamo da vrh politickih stranaka ne bi mogao preko svojih nize rangiranih policajaca otkrivati ko je napisao da je Jasmin Duvnjak neartikulisani supak koji nikad nije zavrsio fakultet i cija demagogija smrdi na los prdez. Jer prvo to nije krivicno djelo i drugo policija ima pametnijeg posla da radi i trece mnogo ozbiljnije sluzbe npr. (Americke) nisu uspjele suzbiti ovu pojavu.
A govor mrznje na internetu je najlakse suzbiti kontrolom medija koji sluzi kao platforma za sirenje govora mrznje. Kada bi stampana novina u rubrici komentari objavila komentar sa govorom mrznje bila bi kaznjena novcano, a urednik iste bi bio tuzen od strane "ostecenog" lica jer je dopustio da se to objavi. Istu stvar primjeniti i na elektronske medije i problem rjesen. Veci portali ce zaposliti ljude da brisu takve komentare, a ovi manji bi bili svakako primorani da ih ugase.
Eto toliko... Ako sam ofulao koje slovo to je zbog toga sto pisem sa mob...
Nadležnosti Komisije:
razmatra nacrte i prijedloge zakona i drugih akata kojima se reguliše oblast unutrašnjih poslova Kantona, javnog reda i mira;
razmatra šestomjesečne i godišnje izvještaje Ureda za pritužbe javnosti;
razmatra i ostala pitanja koja se tiču rada Ureda za pritužbe javnosti;
utvrđuje prijedlog odluke o izboru predsjedavajućeg i članova Ureda;
daje preporuku ministru unutrašnjih poslova za razrješenje predsjedavajućeg i članova Ureda;
razmatra potrebe Ureda i traži i predlaže ministru rješavanje pitanja;
razmatra izvještaje o radu i informacije vezane za rad Ministarstva unutrašnjih poslova koje se podnose Skupštini Kantona, te predlaže Skupštini Kantona mjere za poboljšanja.
Šta drugo reći osim svaka ti je zlatna, od početka do kraja.Freamon Lester wrote:Koliko smo mi sjebano drustvo najbolje pokazuje ovaj pamflet koji je izdala komisija za nadzor rada policije.
Da se odmah razumijemo govor mrznje je svakako ruzna stvar i na tome treba raditi ali o tom po tom..
Prvo. Odakle necemu sto se zove Komisija za Nadzor policije nadleznost da naredjuje istrage MUP-u ZDK? Od kad i na koji nacin se nadleznosti komesara policije preselila u ovu komisiju koja ima za rad da NADZIRE, a ne da naredjuje, usmjerava i provodi istrage.
Da ima pameti do mraka bi svi clanovi komisije bili razrjeseni duznosti zbog ozbiljnog prekoracenja ovlasti.
Policijskom aparatu u demokratskom drustvu naredjivati moze samo prvi covjek policije, a ostali politicari i njihova svojta mogu samo traziti informaciju o necemu pa odluciti da li je policija odradila posao korektno.
Drugo. Prijedlog za sacinjavanje mjera, kadrovskih i tehnickih rjesenja za sprjecavanje i otkrivanje.... Ja znam da bi vrh SDA dao sve da moze saznati npr. ko pise da je Jasmin Duvnjak neartikulisani supak koji nikad nije zavrsio fakultet i cija demagogija smrdi kao los prdez ali... Ali praviti sistem za presretanje i internet komunikacije nije potrebno. Sva tehnicka rjesenja su vec tu. Kadrovska isto tako. Posjeduju ih FUP, SIPA, OSA i MUP RS-a. I nalaze se upravo tamo da vrh politickih stranaka ne bi mogao preko svojih nize rangiranih policajaca otkrivati ko je napisao da je Jasmin Duvnjak neartikulisani supak koji nikad nije zavrsio fakultet i cija demagogija smrdi na los prdez. Jer prvo to nije krivicno djelo i drugo policija ima pametnijeg posla da radi i trece mnogo ozbiljnije sluzbe npr. (Americke) nisu uspjele suzbiti ovu pojavu.
A govor mrznje na internetu je najlakse suzbiti kontrolom medija koji sluzi kao platforma za sirenje govora mrznje. Kada bi stampana novina u rubrici komentari objavila komentar sa govorom mrznje bila bi kaznjena novcano, a urednik iste bi bio tuzen od strane "ostecenog" lica jer je dopustio da se to objavi. Istu stvar primjeniti i na elektronske medije i problem rjesen. Veci portali ce zaposliti ljude da brisu takve komentare, a ovi manji bi bili svakako primorani da ih ugase.
Eto toliko... Ako sam ofulao koje slovo to je zbog toga sto pisem sa mob...