BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#21876 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Mirza007 wrote:
leškarenje wrote:Zna li iko ijedan slucaj igdje da lik debituje za neku repku sa trancikom i da se to predstavlja kao uspjeh selektora :lol: :lol: :lol:

Iko ?
Evo ih par (oko 30):
Mario Materazzi (Italija, 28)
Oribe Peralta (Meksiko, 29)
Antonio di Natale (Italija, odigrao prvi zvanicni mec sa 30 godina, prije toga odigrao dvije prijateljske)
Ian Wright (Engleska, 29)
Ima jos.
Ovaj ni jedan nema 30 :D
luckylaka

#21877 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Havarija! wrote:#falisrba
:lol: I ja pomislio a onda pregledao na koga Mesha racuna kako je dosao Vrancic,Pavlovic,Pavelic,Anicic,Milosevic,Milicic,S.Vranjes,Grahovac(ne znam ih poimenicno al ovi tvojih :D sigurno ne fali)
Mirza007

#21878 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

leškarenje wrote:
Mirza007 wrote:
leškarenje wrote:Zna li iko ijedan slucaj igdje da lik debituje za neku repku sa trancikom i da se to predstavlja kao uspjeh selektora :lol: :lol: :lol:

Iko ?
Evo ih par (oko 30):
Antonio di Natale (Italija, odigrao prvi zvanicni mec sa 30 godina, prije toga odigrao dvije prijateljske)
Ima jos.
:lol: :lol: :lol:

Pa vidis li ti kakva su to imena :shock: i ti poredis nekog Milicevica za kojeg smo culi prije par mjeseci sa ovim velikanima :lol: strasan sud,sto bi reko Nikola Nikic :izet:

I nije Mario,vec Marco Materazzi :kiss:
Super. Hvala.
A da si tek cuo za Milicevica prije par mjeseci me ne cudi. Obzirom da su ti apsolutno nepoznati svi kasni debitanti.
Dead Man Walking

#21879 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dead Man Walking »

leškarenje wrote:
Mirza007 wrote:

Iko ?
Evo ih par (oko 30):
Ima jos.
:lol: :lol: :lol:

Pa vidis li ti kakva su to imena :shock: i ti poredis nekog Milicevica za kojeg smo culi prije par mjeseci sa ovim velikanima :lol: strasan sud,sto bi reko Nikola Nikic :izet:

I nije Mario,vec Marco Materazzi :kiss:
Jakih mi imena kad su toliko cekali da debituju. Logika ispisaj se sam po svojim arsinima, patented by lesko.
Mirza007

#21880 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

luckylaka wrote:
Mirza007 wrote:

Iko ?
Evo ih par (oko 30):
Ima jos.
Ovaj ni jedan nema 30 :D
Ima, ima, procitaj ponovo.
luckylaka

#21881 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Iko ?[/quote]
Evo ih par (oko 30):
Ima jos.[/quote]
Ovaj ni jedan nema 30 :D[/quote]
Ima, ima, procitaj ponovo.[/quote]
Nema ...Antonio debitaovao sa 25 godina 1 mjesec i 6 dana :D
luckylaka

#21882 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

leškarenje wrote:To je taj strasni Milicevic :lol: :lol: :lol: koji je u tridesetoj odigrao sezonu zivota i taj potencijal je prvi primjetio Husika,samo iz razloga sto ga niko drugi nije skontao da se bavi fudbalom,jer bi do sada zaigrao za neku reprezenatciju za koju je imao papire :lol: :lol:
To je taj koji ce donijeti u repku ono sto nismo do sada imali :izet:

Image

Eto ti si cuo za njega sigurno :lol: :lol: ove klubove ne mozes naci ni u ponudi kladionice :run:
Mozda ovi klubovi nisu u europi i zato je malo ljudi culo za iste.Mozda je igrao africki ili azijski fudbal. :D Eh da nam je jos kako Salatica premuntati bili bi u Kataru reprezentacija sa prosjekom 44 godine :P
sumirprimus

#21883 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by sumirprimus »

Et kolko si ti naivan lakiluki...
Uprati ko podrzava a ko kontrira....bilo sta u bezi repke.selektora...
Dead Man Walking

#21884 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

leškarenje wrote:
Dead Man Walking wrote: Jakih mi imena kad su toliko cekali da debituju. Logika ispisaj se sam po svojim arsinima, patented by lesko.
Skontaj malo gdje su ovi trebali da debituju i pored kakvih igraca,a gdje anonimus Milicevic :lol: :lol: pisas sam sebe svojom logikom :lol: :lol: strasni sud :thumbup:
Prvo kazes to nidje na svijetu nema, ljudi ti dokazu da ima. Onda zaboravis da si to pitao pa kazes pa vidisi li kakve su ovo zvjerke, dje ce on s njima, a sve zavrsis sa ove zvjerke su karine, normalno da nisu mogli ranije kad je konkurencija jaka. Sta je uopste tvoj stav smijesni covjece? :mrgreen: Da ne moze igrati sto je star, sto je nekvalitetan, sto je bio nekvalitetan, sto nije bio bolji od Misketa prije 5 godina, sto nema mjesta u ekipi danas?
luckylaka

#21885 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

sumirprimus wrote:Et kolko si ti naivan lakiluki...
Uprati ko podrzava a ko kontrira....bilo sta u bezi repke.selektora...
Ma ja znam samo da sam ja podrzavao reprezentaciju dok su igrali igraci,kada su mishevi stupili na scenu tada sam se i ja poceo hladiti od iste.Ko podrzava a ko ne podrzava reprezentaciju licni je stav svakoga ovdje.
thekupus

#21887 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

aaj ljudi sta ste se napalili toliko

Nije Milicevic uzeo mjesto nekome ko ga vise zasluzuje, moze samo pomoci. Dobro je imati sirinu, vise opcija. Dobar je igrac, late bloomer ocito. Meni se ne svidja sto je vagao izmedju nas i Srbije. Za Svicarsku mi je OK i jasno, ali kako je Srbija usla u tu pricu nije mi jasno.
ganjeta

#21888 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Hoćemo Tinčeka, otaj zabija za 3.ekipu HNL-a, koji će nam kurac lik koji zabija golčine po ligi prvaka i igra za šampiona Belgije :zzzz: .
MOSALJOZE

#21889 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

A tek Jajalo
:run:
ganjeta

#21890 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Kakav Jajalo, čeko da ga odjebe Hrvatska pa da nama debituje sa 27-28 godina?!

Samo Tinček i niko više!
palermo

#21891 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by palermo »

Ne sviđa mi se mnogo ovo skupljanje tuđih otpadaka. Sve mi pomalo liči na čergaranje, i sistem uzmi sve što nađeš ko zna za šta može valjati.

Al eto, možda Meša vidi smisao u tome, ako će mu pomoći da ode na svjetsko onda ću ja zašutiti, ali princip mi nije nekako ok....
Dead Man Walking

#21892 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

ganjeta wrote:Kakav Jajalo, čeko da ga odjebe Hrvatska pa da nama debituje sa 27-28 godina?!

Samo Tinček i niko više!
Jeste da ti je brat, al presmijesan je lik majke mi. :lol: :lol: Nece ovog jer je vagao, a priziva Jajala koji je cini mi se cak i igrao za Kroate i to nakon epizode u podkromoljskom ligasu.
luckylaka

#21893 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Kad procitas imena klubova za koje je nastupao ovaj Milicevic do 30 covjek pomisli da je igrao amaterski fudbal cijeli zivot.Ja zivota mi nikada ni za jedan klub nikada cuo ili su se ovi klubovi skoro osnovali.Znaci covjek nigdje nije bilo 10-15 godina kao da nije ni postojao sad odjednom ,,Bosna na nogama",,Balkan se trese" BiH dobila pojacanje u vidu predpenzionera :lol: Jebemtizivotdatijebem :-)
luckylaka

#21894 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

palermo wrote:Ne sviđa mi se mnogo ovo skupljanje tuđih otpadaka. Sve mi pomalo liči na čergaranje, i sistem uzmi sve što nađeš ko zna za šta može valjati.

Al eto, možda Meša vidi smisao u tome, ako će mu pomoći da ode na svjetsko onda ću ja zašutiti, ali princip mi nije nekako ok....
Pa moras kupiti tudje otpatke kad nema ko da potrazi kakvog talenta od 20-ak godina(al tip rece oni su mladi za reprezentaciju)Nama trebaju pojacanja izmedju 27-35 godina.Sto je sigurno sigurno.
ganjeta

#21895 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Koga boli kurac za karijeru? Bitan je trenutni kvalitet, a taj "anonimus" ove sezone uradio što ovaj nije za cijelu karijeru :izet: .

Znači, zabio golova u ligi prvaka, koliko taj neće u tri svoje karijere :izet: .

DMW a jebiga, ti si koji lik po redu da to piše? :lol:
Last edited by ganjeta on 02/03/2016 22:25, edited 1 time in total.
palermo

#21896 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by palermo »

luckylaka wrote:
palermo wrote:Ne sviđa mi se mnogo ovo skupljanje tuđih otpadaka. Sve mi pomalo liči na čergaranje, i sistem uzmi sve što nađeš ko zna za šta može valjati.

Pa moras kupiti tudje otpatke kad nema ko da potrazi kakvog talenta od 20-ak godina(al tip rece oni su mladi za reprezentaciju)Nama trebaju pojacanja izmedju 27-35 godina.Sto je sigurno sigurno.
Ima li gdje kakva rasprodaja talenata :D

Svi naši veliki sportaši ( a nismo ih imali mnogo) su oni koji su uvijek svoj identitet vezali duboko za Bosnu i Hercegovinu (bilo da su rođeni ovdje, ili da su rođeni u dijaspori)....podjetimo, Džeko, Teletović, Tuka, Ibišević......sutra će to biti Džanana Musa, valjda i Jusuf dođe do pameti, Amer Gojak, Hodžić....ko zna ko će još iskočiti

Ja poštujem profesionalizam i dopriinos i ovih drugih (recimo jednog Stipanovića u košarci), ali nas ti nikuda neće odvesti....mislim neće na viši nivo....

Al opet, ako Meša vidi smisao u ovome, meni je ok, jedino to treba da potvrdi rezultatom .

Mada meni ovo više liči na nekakav oportunistički pristup
palermo

#21897 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by palermo »

A vidim plava i modra ekipa su već izabrali strane (Miličević vs Jajalo) i tekma može da počne......

Al što baš svaku temu.....
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#21898 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

ganjeta wrote:Kakav Jajalo, čeko da ga odjebe Hrvatska pa da nama debituje sa 27-28 godina?!

Samo Tinček i niko više!
A šta je čeko Miličević? Čeko poziv Švicarske na Evropsko i kada je skontao da neće biti pozvan onda se javlja i fol on odlučio. Sto mu je toliko trebalo da odluči? Da je odmah htio igrati za BiH, odmah bi i pristao.

Znači ponavlja nam se slučaj Hajrović, samo što će skora propast Miličevića biti zbog godina.

Tačno se čovjek razočara kada vidi ko su prve opcije za našu reprezentaciju. To je opomena da se ne moram razočarati svaki put kada neki mladi talenat odluči igrati za neku drugu reprezentaciju, jer mi ćemo uvijek naći talente sa 30 godina. Jebo omladinu, u iskustvu je snaga.
Last edited by malakh on 02/03/2016 22:39, edited 1 time in total.
tr_ba

#21899 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by tr_ba »

hajd fakat @lesu baci majmuna u nesvijest, i sebi skini mrak sa ociju...
covjece,oslobodi se pritiska!
BHF_Manijak

#21900 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Jok eto, mi sila za koju se otimaju... Daj ba nemojte biti levati. Prosjek smo od reprezentacije i ko god ima i jebeni promil sanse da za bilo koga drugog nastupi, to ce i cekati/uraditi. Pa nas je odjeb'o lik radi smijesnog Lihtenstajna. OK, to je radi papira bilo ovo ono, ali ne mijenja poentu price, svejedno da li se radilo o papirima ili se cekao poziv neke bolje repke.

Lesko zna se sto ovako pise, nema potrebe da mu se odgovara, isto k'o sto je njih par maksuz protiv Safeta sralo, ma sta ovaj uradio. Tako i Lesko sad jebe pola foruma, kao vraca za Safeta. Bespotrebe se zivcirate.

Razlika izmedju Milicevica i Jajala 2 godine, puno li je... Smijesno mi je uopste o obojici pricati. Mesa ne bira sredstva za pokusaj vadjenja, povlaci poteze ocajnika. Po meni se pokaz'o protiv Irske, bespotrebno je dalje o njemu diskutovati.
Post Reply