Pusti ti tu seljačku priču, nego si dobro pripremi mačkicu..Željko, jebe i ne vadiKolinda wrote:Ej ćao kulturni ,šta ima ?batara wrote:@Kolinda
Kolindice, dobro namaži mačkicu![]()
Demokratska fronta Željko Komšić
-
batara
#21876 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Kolinda
#21877 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da ima s čim već bi on to davno uradio , jedino da viagru uzme ali nestalo i viagre .batara wrote:Pusti ti tu seljačku priči, nego si dobro pripremi mačkicu..Željko, jebe i ne vadiKolinda wrote:Ej ćao kulturni ,šta ima ?batara wrote:@Kolinda
![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
Hafis
#21879 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo ti je vec n-ti put da spominjes to dikelenje bez vadjenja. Imam osjecaj da bi se rado namjestio....ne znam kako drugacije objasniti.batara wrote:Pusti ti tu seljačku priču, nego si dobro pripremi mačkicu..Željko, jebe i ne vadiKolinda wrote:Ej ćao kulturni ,šta ima ?batara wrote:@Kolinda
![]()
Dat' ce tebi striko savjet: par drkica prije logiranja na forum, i vidjet ces drasticne promjene u razmisljanju.
-
batara
#21880 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zadojeni (čitaj sda-ovac), sisaš mi mekanog i to znači momentalno!
-
Hafis
#21881 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vjerojatno psihosomatska erektilna disfunkcija uzrokovana kastracijskim sindromom. Neces ti jos zadugo zenska ubosti s takvom pamecu.
- Kolinda
#21882 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
S nečim ovakvim voditi diskusiju ,neprocjenjivo za sve ostalo postoji Vrapče .batara wrote:Zadojeni (čitaj sda-ovac), sisaš mi mekanog i to znači momentalno!
-
StupskaBitanga
#21883 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako je SB i S.A udarili po ŽK i DF u zadnjem broju SB

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#21884 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nosara wrote:Normala...Challenger__ wrote:Na ovo preteško pitanje nema odgovor ni Ljeljko.nosara wrote:Da ponovo upitam, koji su to politicki ciljevi defovaca koji ih razlikuju od ovih drugih...?
_____
Ubleha stari, ubleha, svi su oni ubleha.
-
Hafis
#21885 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znali se jel' ga Želja ijednom izvadio do sada?
-
megaman4
#21886 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo još traje sastanak u zgradi Predsjedništva BiH, između SDA i HDZ-a, novinari zamoljeni da se raziđu. Hajde da vidimo hoće li popustiti Stožerni ili Nerko ostaje još 4 godine? Bit će uzbudljivo.

-
Hafis
#21887 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Želja ih mučki dikeli bez vađenja i još im ne da plakati 
- Ali Kemal
#21888 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao nesto moze da bude drugacije, isti ljudi, druge partije, varijacije kombinacija, ti meni, ja tebi, raji racku 
- It_is_a_Leclerc
#21889 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Informacije koje ja znam zasad idu u prilog tome da -
DF definitivno izlazi, a postoji mogućnost i to vrlo izgledna da SBIH, BPS i ASDA uđu u većinu, nategnutu, ali postojanu.
DF ne želi odustati od ministarstva finansija.
DF definitivno izlazi, a postoji mogućnost i to vrlo izgledna da SBIH, BPS i ASDA uđu u većinu, nategnutu, ali postojanu.
-
Innovation
#21890 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naime, još jučer je puštena priča u političkim kuloarima
Izvor isti.Pretpostavlja se da će Čović i Izetbegović saopćiti rezultate dogovora mada to u ovom trenutku niko ne želi potvrditi. Pojavile su se i špekulacije da je umjesto DF-a ulazak u vlast navodno ponuđen BPS-u, SBiH i A-sda. Međutim, u A-sda za "Avaz" je potvrđeno da ih ovih trenutaka niko iz SDA nije kontaktirao. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/168286/zvizdi ... JpI9H.dpuf
-
megaman4
#21891 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To znači da Nikšić ostaje do daljnjeg ako se desi ovaj scenarij?It_is_a_Leclerc wrote:Informacije koje ja znam zasad idu u prilog tome da -
- It_is_a_Leclerc
#21892 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Iz SBIH kažu da imaju kontakte i da razmišljaju, a iz BPS-a Backović kaže da "nije spreman izlaziti u javnost prije razgovora organa stranke". Ovi iz ASDA-e su takva buranija, da to kupiš sa mjestom u upravnom odboru agencije za tok Save.
Ne, to ne bi značilo da Nikšić ostaje bilo gdje, jer takva većina ima većinu u oba doma, oba parlamenta. Jedini problem za njih bi mogao biti Milan Dunović (DF) na mjestu potpredsjednika.
Ne, to ne bi značilo da Nikšić ostaje bilo gdje, jer takva većina ima većinu u oba doma, oba parlamenta. Jedini problem za njih bi mogao biti Milan Dunović (DF) na mjestu potpredsjednika.
-
megaman4
#21893 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Onda smo na istom?It_is_a_Leclerc wrote:Iz SBIH kažu da imaju kontakte i da razmišljaju, a iz BPS-a Backović kaže da "nije spreman izlaziti u javnost prije razgovora organa stranke". Ovi iz ASDA-e su takva buranija, da to kupiš sa mjestom u upravnom odboru agencije za tok Save.
-
Hafis
#21894 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Milan je rekao da neće praviti smetnje ako se javi kvalificirana većina.It_is_a_Leclerc wrote:Iz SBIH kažu da imaju kontakte i da razmišljaju, a iz BPS-a Backović kaže da "nije spreman izlaziti u javnost prije razgovora organa stranke". Ovi iz ASDA-e su takva buranija, da to kupiš sa mjestom u upravnom odboru agencije za tok Save.
- ultima_palabra
#21895 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hafize, jel pritužilo? 
-
StupskaBitanga
#21896 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
svi su na vlasti a na sceni bezvlašće
Idila
Idila
- It_is_a_Leclerc
#21897 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nismo zapravo. Potpredsjednik može odbiti potpisati zakon samo ako smatra da je ugrožen vitalni nacionalni interes Srba u FBiH, ali onda Ustavni sud FBIH odlučuje po toj žalbi, i u slučaju da je odbije, potpredsjednik potpisuje zakon.megaman4 wrote:Onda smo na istom?It_is_a_Leclerc wrote:Iz SBIH kažu da imaju kontakte i da razmišljaju, a iz BPS-a Backović kaže da "nije spreman izlaziti u javnost prije razgovora organa stranke". Ovi iz ASDA-e su takva buranija, da to kupiš sa mjestom u upravnom odboru agencije za tok Save.
Ipak, poznavajući DF i gospodu Komšića i Dunovića, znam da oni nisu Bludimir i Krišto, da zbog ličnih interesa gurnu FBiH u ambis i haos. Sve što je u interesu građana FBiH će on sigurno potpisati, bio DF dio većine ili ne.
A hoće li biti, još se ne zna, jer vrijeme curi, a sa mrtve tačke se ne pomjera.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#21898 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jaaaoooo od zla oca i gore matere...ćujjj kvalificirana veĆina...sve doturi nauka
...ima da ko termiti navale na budjet a auto put šHo se je pravio, pravio se 
-
StupskaBitanga
#21899 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
autoput nije po šerijatupici wrote:jaaaoooo od zla oca i gore matere...ćujjj kvalificirana veĆina...sve doturi nauka...ima da ko termiti navale na budjet a auto put šHo se je pravio, pravio se
-
Hafis
#21900 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma jok.ultima_palabra wrote:Hafize, jel pritužilo?
Znaš i sam da se u bezvlašću najbolje snalazimo.
Žao mi poštenih insana, koji se ne snalaze u ovakvom sustavu.