BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#21851 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

Point. wrote: Igrac vrijedi onoliko koliko je kupac spreman da plati. Zasto niko nije spreman izdvojiti 2,5 miliona Eura za njega ako je tolika kvaliteta od igraca? 2 miliona danas nije nista za klubove u Evropi.
da je ovo tačno, onda bi komotno neki naš klub mogao kupiti Sušića evo npr. Sarajevo.

Bitno je koliko ga cijeni Hajduk i za koliko su ga spremni prodati. Njegova vrijednost na transfermarktu je banalna i nema potrebe voditi se tim cijenama, jer je slabo koji igrač otišao za onoliko para, koliko vrijedi na toj stranici. Evo uzmemo na prijmjer Hazarda koji za kompletnu dosadašnju sezonu u Čelziju nije zabio go, a na transfermarktu njegova vrijednost porasla na 70 miliona, a Diegu Costi koji jedini nešto i valja u ovoj sezoni cijena opada. :lol:

Tino bi mogao na kraju sezone otići iz Hajduka i oni bi mogli za njega uzeti oko 3 i po miliona, što je dosta fina cifra, uz epitet da je najbolji igrač Hajduka, najbolji strijelac i astistent.
Mirza007

#21852 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

Dr. Kuca wrote:Papci nikad nece priznat iako znaju iako su ti isti kacili linkove pas igre, sitan vez, okomitu igru nase reprezentacije za vrijeme papeta, gdje smo dominirali haman u svim utakmicama cak i sa jacim repkama od nase, u sred pariza onako nadigrat francuze itd. Mogu pricati sta hoce ali zna se ko je najuspjesniji selektor ikad, kome je jedinom uspjelo da nas odvede na neko takmicenje i necemo zadugo i to direktan plasman. :thumbup:
Sve to stoji. Ono sto smo odigrali protiv Francuza, Argentine i Mexica (uzmimo samo relevantne reprezentacije) je mozda ponajbolje sto nam je reprezentacija ikada odigrala (zajednicki nazivnik za sve tri utakmice: nije igrao TSS).
Ali ima I nastavak price.
-taj isti selektor je unistio atmosferu u reprezentaciji igrama oko Zukanovica I guranjem necaka I bratovog pulena u avion za Brazil (potputno nezasluzeno, minute niti jedan nije odigrao u kvalifikacijama, niti su bili u jakim ligama niti su bili istaknuti igraci i u takvim ligama). Koliko nam je Zukanovic falio vidjelo se bas u Brazilu gdje u nismo imali rjesenje na lijevom beku u nedostatku Kolasinca.
- dobro, covjek bi to nekako i svario (krv nije voda a ljudi su na pare lakomi), da tog istog necaka nije ugurao u zadnjih 20ak minuta protiv Nigerije (najbitnije utakmice u grupi za nas) gdje ga je Miske do kraja utakmice bukvalno nosao na ledjima. Ferguson je recimo u finalu 1999 Man Utd - Bayern u zadnjih par minuta u igru ubacio Sheringhama koji je poraz pretvorio u pobjedu I odveo Man Utd na krov Evrope. Za mene je to trener. Safet se pokazao vise kao amidza nego trener.
- I onda upropasti EP kvalifkacije bezocnim forsiranjem necaka, stavljajuci prioritet na njegovu karijeru a ne na rezultat reprezentacije. Kada su obojica eliminirani, onda nam je krenulo.
I tako jedan drugom dodjose glave.
Sorry, ali takve su cinjenice.
Znaci, ako vec sagledavamo trenersku velicinu Safeta Susica, treba sve uzeti u obzir a ne samo ono sto nam se svidja ili ne. Osobno mislim da je Susic nekvalitetan trener koji je imao srecu da se jednom dokopa igraca kakve do data a i od tada nikada vise nece doci u priliku trenirati. Ako nije tako, navedite mi makar jednu svijetlu tacku u njegovom CV a da nije kvalifikacija reprezentacije na SP.
Sto se TSS, mislim i dalje da nema kvalitet da napravi veliku karijeru. Da ima 70% kvalitete svoga starog I 50% amidzine kvalitete bio bi vec davno standardan u ligi petice. Meni je licno zao zbog toga ali uprkos pedigreu (neki to zovu i genima), brandu Susic I besprizornom forsiranju na medjunarodnoj sceni, rezultat je nikakav. I da se ne lazemo argumentima tipa " ..... eto vezan je ugovorom za Hajduk" - za pravu kvalitetu se ugovori otkupljuju I placaju obestecenja klubovima. Ne bi bilo ni prvi ni zadnji put. Nije Vucevic jednom torbario po Evropi, nudio, nutkao pa nista.
Na kraju, volio bih da sam u krivu i da TSS postane vrhunski igrac, najbolji u reprezentaciji i odvede BiH na EP ili SP. Ne bi bilo nista ljepse od toga.
Ali isto, tako bezrazlozno forsiranje nekvalitete ce nas skupo kostati kao sto vec jeste.
Last edited by Mirza007 on 02/03/2016 19:03, edited 2 times in total.
Tyke

#21853 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Milicevic pristao igrati za BiH i javio je nasem Savezu svoju odluku. Koliko bismo trebali cekati da promijeni sportsko drzavljanstvo i da mu se odobre nastupi za nasu reprezentaciju?
Paul F.

#21854 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Paul F. »

Tyke wrote: *ni ja mu nikad necu halaliti nepozivanje napadaca i tvrdoglavost u trenucima kad smo izgubili i Dzeku i Ibisevica zbog povreda
Jbg, zlonamjerni neprekidno ponavljaju iste gluposti pa se i normalni upecaju. U Izraelu nisu falili samo napadači nego bukvalno pola tima a Pjanić je igro pod lijekovima. I onda je samo trebalo dovesti nekog napadača iz ž lige i riješen problem ? Safet je Hajrovića koristio kao napadača pa je kasnije, ako se ne varam, njegov klupski trener počeo raditi isto...
Mirza007

#21855 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

Paul F. wrote:
Tyke wrote: *ni ja mu nikad necu halaliti nepozivanje napadaca i tvrdoglavost u trenucima kad smo izgubili i Dzeku i Ibisevica zbog povreda
Jbg, zlonamjerni neprekidno ponavljaju iste gluposti pa se i normalni upecaju. U Izraelu nisu falili samo napadači nego bukvalno pola tima a Pjanić je igro pod lijekovima. I onda je samo trebalo dovesti nekog napadača iz ž lige i riješen problem ? Safet je Hajrovića koristio kao napadača pa je kasnije, ako se ne varam, njegov klupski trener počeo raditi isto...
Pa eto, par mjeseci kasnije je Mesa doveo Djurica koji je zabio kljucne golove I odveo nas u baraz. Nije da se za njega do tada nije znalo.
Tyke

#21856 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Paul F. wrote:
Ma nisam se ja druze upecao na pametovanje i pljuvanje pojedinaca, nego sam i sam bio, jos tada, misljenja da se napadac trebao pozvati. Ustvari, napadac se trebao jos ranije pozvati u reprezentaciju, da ga imas u timu zbog situacije koja nas je tad zadesila. Ali Boze moj, probalo se sa nekom laznom devetkom i nije uspjelo, mada je tad Hajrovic(?) imao onu dobru priliku i nikad necemo saznati kako bi se dalje odvijao taj mec .

ArenaSport2 prenosi PAOK i naseg Cimirota, koga zanima.
Zmijuga loma

#21857 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Zmijuga loma »

Tyke wrote: Samo mi je glupo pljuvanje Tine zbog Papetovih grijeha. Ako on nema mjesta medju 23 igraca, e jebi ga onda. Po mom misljenju bi konkurisao na AMF poziciji, sto je i Miske bio, to mu je primarna pozicija, a cesto se izvlaci i na desno krilo pa iskoristi tu ljevicu kad ulazi prema sesnaestercu. Kod nas se gurao i na lijevo krilo, a ponajmanje je igrao Misketovu poziciju, sto mi je apsurdno. Naravno da nije za prvih 11 ali je na klupi dobro dosao, u formi je, standardan u solidnom klubu, zabio 5 golova i 4 asistencije u klubu koji je ispred svih nasih u PL. Hajmo malo realnosti ba.
Čekaj, i ja i ti i Meša (a i većina ovog foruma) se slaže sa ovim boldiranim. Čemu onda smaraš ovdje ako ga je Baždarević sveo na njegovu realnu mjeru?
bdzs

#21858 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bdzs »

Paul F. wrote:
Meni je najjače kad raznorazni formski stručnjaci umisle da mogu nekom selektoru nehalaliti 3,5,15 neosvojenih bodova, pozvanih ili nepozvanih igrača, šta više oni su još stvarno ubjeđeni da ih neko za šta šljivi. Neznam kad će ljudi shvatiti da selektor odgovara za svoj rad ili nerad samo onome ko ga je izabrao i da shodno tome sam donosi odluke kakve god one bile. Koliko se sječam većina je bila za izbor S. Sušića za selektora osim malog broja ljudi. Ja sam lično bio protiv jer Sušić nije nikad ni pomislio da bude selektor reprenzentacije dok reprenzentacija nije igrački i iskustveno stasala i kada je uspijeh bio skoro zagarantovan, faktički nikakvo znanje i nije trebao pokazati.
Havarija!

#21859 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Havarija! »

Besic - Pjanic - Cimirot
Tyke

#21860 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Zmijuga loma wrote:
Tyke wrote: Samo mi je glupo pljuvanje Tine zbog Papetovih grijeha. Ako on nema mjesta medju 23 igraca, e jebi ga onda. Po mom misljenju bi konkurisao na AMF poziciji, sto je i Miske bio, to mu je primarna pozicija, a cesto se izvlaci i na desno krilo pa iskoristi tu ljevicu kad ulazi prema sesnaestercu. Kod nas se gurao i na lijevo krilo, a ponajmanje je igrao Misketovu poziciju, sto mi je apsurdno. Naravno da nije za prvih 11 ali je na klupi dobro dosao, u formi je, standardan u solidnom klubu, zabio 5 golova i 4 asistencije u klubu koji je ispred svih nasih u PL. Hajmo malo realnosti ba.
Čekaj, i ja i ti i Meša (a i većina ovog foruma) se slaže sa ovim boldiranim. Čemu onda smaraš ovdje ako ga je Baždarević sveo na njegovu realnu mjeru?
Nema, ti si se druze totalno pogubio na ovoj temi. Ja svo vrijeme osudjujem pljuvanje Tine i pametovanje kako momak nema pojma i da se ne treba uopce pozivati u reprezentaciju, a nikako ne forsiram misljenje da MORA igrati u prvih 11. Kao igrac sa klupe je sasvim pristojna zamjena trenutnom igrackom kadru koji nasa ekipa ima, jer oskudjevamo na toj poziciji ofanzivnog veznog i nemamo puno izbora.
Eto Milicevic ako dobije dozvolu i ubrzo pocne igrati za nas mogao bi nam pomoci za naredna 2 ciklusa, mozda utom i Deni Milosevic jos napreduje i izbori se na toj poziciji, u skorijoj buducnosti, ali takodjer i Tino mozda jos vise bude napredovao u nekom drugom klubu pa se ravnopravno borio za tu poziciju AMF, jer Medo i Pjanic su pokazali da ne mogu odigrati kvalitetno na toj poziciji, tako da... ti igraci, koji sasvim solidno igraju u svojim ekipama, i trebaju da se vrte oko reprezentacije, dobijaju sansu po zasluzi.
luckylaka

#21861 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

leškarenje wrote:
Tyke wrote:Milicevic pristao igrati za BiH i javio je nasem Savezu svoju odluku. Koliko bismo trebali cekati da promijeni sportsko drzavljanstvo i da mu se odobre nastupi za nasu reprezentaciju?
Dok mu bude jedno 33. valjda zavrsi papirologiju,nadam se da ce biti udarna igla na SP u Qataru :izet:
:lol: ,,Sunce ti kalajisano"by Izet...nama se najbolji igrac reprezentacije Miske oprostio sa 30 a mi dovodimo pojacanje od 30,,kud plovi ovaj brod... :-)
By @Tyke,,Eto Milicevic ako dobije dozvolu i ubrzo pocne igrati za nas mogao bi nam pomoci za naredna 2 ciklusa, " :-) Tyke,Tyke pa za naredna dva ciklusa imace 60 godina :D bolje onda angazovati Meshu,Safeta,Barbu,Balju i ekipu
Last edited by luckylaka on 02/03/2016 19:50, edited 1 time in total.
Grean

#21862 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Grean »

bdzs wrote: Ja sam lično bio protiv jer Sušić nije nikad ni pomislio da bude selektor reprenzentacije dok reprenzentacija nije igrački i iskustveno stasala
Sa ovim bi se mogao sloziti.
bdzs wrote: i kada je uspijeh bio skoro zagarantovan, faktički nikakvo znanje i nije trebao pokazati.
Ovo nema bas veze sa logikom ako se napravi neki rezime zadnjih i kvalifikacija prije kad smo se plasirali na SP.

Ako nikakvo znanje nije potrebno kako je onda moguce da reprezentacija igra najljepsi fudbal u svojoj istoriji, da veze protiv svih ekipa kroz cijele kvalifikacije, da lomi protivnike posjedom lopte, da postaje prepoznatljiva po svojoj igri u Evropi, da nastavi vesti i u pripremnim za SP kao i u utakmicama sa Arentinom i Iranom, da igra lijepo cak i u kvalifikacijama u kojima je Susic krahirao (solidna predstava protiv Belgije kuci i Velsa u gostima) i da se nakon dolaska Mehmeda Bazdarevica sve to preko noci pretvori u anti fudbal koji se svodi na izbijanje lopte od Begovica na Dzeku?

Ima li bilo kakvo logicno objasnjenje za ovaj salto mortale sa obzirom da nikakvo znanje nije potrebno? Bilo kakvo objasnjenje koje drzi vodu?

BTW, pitaje se odnosi iskljucivo na igru i nema nikakve veze sa ostalim Susicevim glupostima, tipa tvrdoglavost, ne pozivanje igraca itd.itd. Hocu da znam kako je jednom neznalici to poslo za rukom.
Mirza007

#21863 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

Tyke wrote: Samo mi je glupo pljuvanje Tine zbog Papetovih grijeha. Ako on nema mjesta medju 23 igraca, e jebi ga onda. Po mom misljenju bi konkurisao na AMF poziciji, sto je i Miske bio, to mu je primarna pozicija, a cesto se izvlaci i na desno krilo pa iskoristi tu ljevicu kad ulazi prema sesnaestercu. Kod nas se gurao i na lijevo krilo, a ponajmanje je igrao Misketovu poziciju, sto mi je apsurdno. Naravno da nije za prvih 11 ali je na klupi dobro dosao, u formi je, standardan u solidnom klubu, zabio 5 golova i 4 asistencije u klubu koji je ispred svih nasih u PL. Hajmo malo realnosti.
Kad smo kod realnosti da podjemo odavedje.
Taj solidni klub je trenutno treci u jednom HNL kojeg na mapi ozbiljnih liga nema ni u tragovima.
Ni u tom solidnom Hajduku niti je najbolji ocijenjeni niti je najskuplji igrac
Najskuplji igrac "solidnog Hajduka" nije ni blizu hrvatske reprezentacije
Iz PL nemamo reprezentativaca vec godinama
Ako trazimo rezervu za Misketovu poziciju, solidne igre u HNL ne bi trebale biti osnova da ponovo vidimo TSS na toj poziciji. Ako predje u bolju ligu (a tu racunam I tursku I rusku ligu) I bude igrao onda ok.
U medjuvremenu na toj poziciji probati Milicevica, mozda I Milosevica. Idu prijateljske utakmice na proljece, sada je vrijeme.
Tyke

#21864 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

luckylaka wrote:
leškarenje wrote:
Tyke wrote:Milicevic pristao igrati za BiH i javio je nasem Savezu svoju odluku. Koliko bismo trebali cekati da promijeni sportsko drzavljanstvo i da mu se odobre nastupi za nasu reprezentaciju?
Dok mu bude jedno 33. valjda zavrsi papirologiju,nadam se da ce biti udarna igla na SP u Qataru :izet:
:lol: ,,Sunce ti kalajisano"by Izet...nama se najbolji igrac reprezentacije Miske oprostio sa 30 a mi dovodimo pojacanje od 30,,kud plovi ovaj brod... :-)
By @Tyke,,Eto Milicevic ako dobije dozvolu i ubrzo pocne igrati za nas mogao bi nam pomoci za naredna 2 ciklusa, " :-) Tyke,Tyke pa za naredna dva ciklusa imace 60 godina :D bolje onda angazovati Meshu,Safeta,Barbu,Balju i ekipu
Hahaha, ma dobro prenjelo i mene nakon svega ovoga, ali barem u ovom ciklusu moze pomoci s obzirom da smo najdeficitarniji upravo na toj poziciji AMF, a momak je trenutno u odlicnoj formi sa svojih 30 godina, igra ozbiljne utakmice ove sezone. Za zamjenu svakako imamo Tinu i Medu, dok nekog drugog ne izrovimo ili Deni ne stasa u ozbiljnog kandidata. :lol:
Ned071

#21866 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ned071 »

Mladji je od Spahica. Znaci odlican. Zapakovace to Suad Husika bice ko lampa...
Zmijuga loma

#21867 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Zmijuga loma »

Tyke wrote: Nema, ti si se druze totalno pogubio na ovoj temi. Ja svo vrijeme osudjujem pljuvanje Tine i pametovanje kako momak nema pojma i da se ne treba uopce pozivati u reprezentaciju, a nikako ne forsiram misljenje da MORA igrati u prvih 11.
Đe si nepogubljeni. 8-) Pominjanje Tinkecovih višegodišnjih transfer balada, preferencijalnog tretmana kod prethodnog selektora i reprezentativnih neuspjeha nije pljuvanje već konstatovanje činjeničnog stanja. :-) Biće da je tebi pozlilo nakon @ultiminog komentara da se nada da je sa novim ciklusom zavrorena priča o amidžiću. Kako drugačije objasniti tu pjenu na ustima? :-) Jedan jedini komentar gdje neko insinuira da on ne treba biti na spiskovima te izuo iz cipela. :D
Grean

#21869 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Grean »

Ja ne vidim nikakav problem u Bazdarevicevom skupljanju najboljih, pa makar oni imali 27 i 30 godina. Trebaju igrati najbolji.

Ono sto je problem sa Bazdarevicem je kao sto rekoh, strategija od Begovica na Dzeku pa sta Bog da. Odavno nismo igrali ruznije. Moze se uzeti u obzir da je bio pod pritiskom u kvalifikacijama ali ako se "strategija" ponovi i protiv Svicarske onda se moze reci da Susic i nije bio takva neznalica kakvom ga zele predstaviti.
Dead Man Walking

#21870 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dead Man Walking »

Sta je problem? Boli me kita gdje je prije bio i sta je radio, SAD je dobar i SAD ga treba i zvati. Znaci ako nije valjo prije 5 godina ne moze ni sad valjati. :? Nek odigra 2-3 godine uhar je, bitno je da se kvalifikujemo na SP, svakako nam fali iksustva u veznom redu, a i ovi mladji tipa Cimirot mogu ponesto nauciti od njega.
Mirza007

#21871 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

Havarija! wrote:Besic - Pjanic - Cimirot
za 4-2-3-1 vezni red bi mogao biti:

-------Besic-------------------
-----------------Pjanic--------
Visca--------------------Lulic
-----------Milicevic-----------
+ Dzeko u spicu

Za 4-4-2

--------Besic------------------
Pjanic-------------------Lulic
---------------Milicevic-------
+
Dzeko I Ibisevic u spicu

(alternative za vezne: Cocalic za DM, Cimirot za box-to-box, Medunjanin za AMF, dati sansu Milosevicu na AMF, probati svakako i Vrancica)
Last edited by Mirza007 on 02/03/2016 20:33, edited 1 time in total.
Tyke

#21872 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Zmijuga loma wrote:
Tyke wrote: Nema, ti si se druze totalno pogubio na ovoj temi. Ja svo vrijeme osudjujem pljuvanje Tine i pametovanje kako momak nema pojma i da se ne treba uopce pozivati u reprezentaciju, a nikako ne forsiram misljenje da MORA igrati u prvih 11.
Đe si nepogubljeni. 8-) Pominjanje Tinkecovih višegodišnjih transfer balada, preferencijalnog tretmana kod prethodnog selektora i reprezentativnih neuspjeha nije pljuvanje već konstatovanje činjeničnog stanja. :-) Biće da je tebi pozlilo nakon @ultiminog komentara da se nada da je sa novim ciklusom zavrorena priča o amidžiću. Kako drugačije objasniti tu pjenu na ustima? :-) Jedan jedini komentar gdje neko insinuira da on ne treba biti na spiskovima te izuo iz cipela. :D
Pozlilo mi, pjena na ustima, izuo me iz cipela? Samo se vi salise pa ce moamk i naredno kolo zabiti ili asistirati, u inat vam. :lol:

Sad zamisli tek kako se depresivno osjecam, sjedim kraj plaze, gledam prema Bujr Khalifi i Burj al Arab, picici neki prolaze i smjeskaju se, kokos razbio i na slamku srcem od muke jer je jedan forumas javno izrazio zelju da neki igrac ne igra za nasu momcad. :D :thumbup:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#21873 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

leškarenje wrote:Zna li iko ijedan slucaj igdje da lik debituje za neku repku sa trancikom i da se to predstavlja kao uspjeh selektora :lol: :lol: :lol:

Iko ?
i to se među nekima najavljuje kao veliko pojačanje. Bolje da su sve snage upregli u muntanje Vejinovića da igra za BiH, nego ovog đuturuma.
ultima_palabra

#21874 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

http://en.espn.co.uk/football/sport/story/178462.html
Senna debitovao za Spaniju sa 30 godina :mrgreen: Ne znam zasto ne bi iskoristili lika koji je zabio 3 gola u LP, na poziciji koja nam treba.
Mirza007

#21875 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

leškarenje wrote:Zna li iko ijedan slucaj igdje da lik debituje za neku repku sa trancikom i da se to predstavlja kao uspjeh selektora :lol: :lol: :lol:

Iko ?
Evo ih par (oko 30):
Mario Materazzi (Italija, 28)
Oribe Peralta (Meksiko, 29)
Antonio di Natale (Italija, odigrao prvi kvalifikacijski mec sa 30 godina, prije toga odigrao dvije prijateljske)
Ian Wright (Engleska, 29)
Dado Prso (Hrvatska, 29)
Ima jos.
Last edited by Mirza007 on 02/03/2016 20:56, edited 1 time in total.
Post Reply